Äitiyden "kirot" ja abortti

Minulla on kuvakaappaus tallessa palstalla kyykytyksestä ja kavalista aborttiasiamiehistä toistelevasta ehkäisy- ja aborttikieltoasiamiehen ajatuksia ja ihmettelyä aiheuttavasta facebook-päivityksestä, missä sanotaan näin:

"E-pillereiden käyttämisen yleisestä järkevyydestä ei voida puhua Suomessa, koska e-pillerit ovat feministisen aatteen eräs peruspilareista, jotka vapauttavat nuoren naisen äitiyden kiroista, toteuttamaan itseään vapaalla seksuaalisuudellaan" 17.1 klo 23.14

Tässä on todella paljon asiaa, kiteytettynä ja tyhjentävästi kaikki se, mitä täällä aiemmin yritettiin kysellä ko. henkilöltä tekemistään aloitteista ja niiden tarkoitusperistä.

Siis tässähän se tulee todella selvästi esille, että tämä aloitteen tekijän mielestä ehkäisy on tämän feministien salajuoni, että naiset saisivat harrastaa seksiä ilman lisääntymistä. Kuitenkin juuri ehkäisy on se ensisijainen juttu, millä abortit on niin paljon vähentyneet. Siis feministit samalla estävät abortteja ja vapauttavat naisen harrastamaan seksiä ilman raskauden pelkoa ja kirjoittaja pitää sekä tätä ajatusta, ja feministejä siksi pahoina? Ihan järkeä vailla tämä.

Feministit siis ovat jotenkin salaliitossa miehiä vastaan, ettei lapsia tule vahingossa vaan tarkoituksella? Minä kun olen luullut, että miehet ne ovat varsinkin olleet tyytyväisiä siitä, ettei jälkeläisiä tule jos ei ole mahdollisuuksia ja halua elättää heitä epäsopivaan aikaan samoin kuin naisetkin ajattelee. Sitä paitsi miehet ovat tainneet koko ehkäisypillerin keksiä. (Ajatus ehkäisypillerin kaltaisesta lääkkeestä lähti yhdysvaltalaiselta sairaanhoitajalta Margaret Sangerilta. Ehkäisypillerin "isiksi" on nimetty Carl Djerassi ja Gregory Pincus. Ensimmäiset ehkäisypillerit saivat Yhdysvalloissa myyntiluvan 1960, tosin vain kuukautiskipujen hoitoon. Wikipedia) Samoin on toki muita varmoja tapoja ehkäistä, ettei pilleri ole ainut eikä edes paras ehkäisyyn. Feministit ei ole ehkäisyn takana vaan ihan lääketiede siis.

Sitten on tuo närkästys nuorten naisten itsensä toteuttamisesta seksuaalisesti. Mikä ihme siinä oikein nyppii? Siis miten ihmeessä nuorten naisten vapaaehtoinen seksikäyttäytyminen voi vaivata niin paljon, että oikein alkaa pykäämään kansalaisaloitetta sen kieltämiseksi? Miksi se vaivaa mieltä noin kun jokaisella miehelläkin on oikeus toteuttaa itseään seksuaalisesti. Ei minulla ainakaan pyöri päivät mielessä toisten seksiharrastus. Ehkä siksi että on omaakin? Onko vapaan seksin harrastaminen ja äitiys jotenkin toisensa pois sulkevia asioita?

Ja sitten kaikkein kummallisin juttu. Kirjoittaja luonnehtii äitiyttä kirona, tai kirouksena ja selvästi negatiivisena asiana. Ja feministeja nyt siis taas syypäiksi siihen, että he yrittävät säästää naisia joltain negatiiviselta. Jos äitiys on kirjoittajan mielestä negatiivinen asia, niin eihän se sitten ole ihme eikä synti, jos siltä yritetään välttyä, vai kuinka? Senpä takia on ihmeellistä että sama henkilö hehkuttaa tällä forumilla sitten äitiyden ihanuutta, ihan vaan kuvittelutasolla, mutta todellinen käsitys äitiydestä onkin negatiivinen, ja taas risoo, kun joku toinen onnistuu välttämään jotain negatiivista elämässään.

Miksi ihmessä naisten pitäisi tehdä jotain, joka on kirous ja paha asia kun sen voi jokainen estää, jos nainen pitää äitiyttä sopimattomana itselleen? Ja kyllä se aika epäjohdonmukaista on syyttää jatkuvasti tällä forumilla feministejä siitä, että he jotenkin yllyttävät naisia "kapinaan omaa osaansa kohtaan", jos kerran itsekin on sitä mieltä että se "oma osa" on jotain mikä on täysin hanurista. Täytyy kyllä sanoa, että jos se naisen osa olisi pelkästään jälkeäistuotantoyksikön osa, niin hanuristahan se olisikin, mutta onneksi me naiset voidaan itse päättää nämä asiat kohdallemme. Onneksi, vai mitä?

28

881

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • olikotodisteita

   "mitä täällä aiemmin yritettiin kysellä ko. henkilöltä tekemistään aloitteista ja niiden tarkoitusperistä. "

   Mistä tiedät että täällä kirjottaa tai edes lukee näitä oletusmutujasi joku alotteiden tekijä?

   "Kuitenkin juuri ehkäisy on se ensisijainen juttu, millä abortit on niin paljon vähentyneet."

   Ja sitten ois se vielä tehokkain (kunnollinen laki) jota et kykene myöntään etkä hyväksyyn.

   "Ei minulla ainakaan pyöri päivät mielessä toisten seksiharrastus."

   Jotainhan siinä näkyy olevan kun pitää jatkuvasti houria näitä "mukavuusseksi-rangaistus" sitä ja tätä jankutuksia.

   " Kirjoittaja luonnehtii äitiyttä kirona, tai kirouksena ja selvästi negatiivisena asiana."

   Ja tänkin kohdan haluat ymmärtää mitä ilmeisimmin väärin, ja ihan tahallasko? Ei tuosta nyt oo vaikee päätellä että kirjottaja tarkottaa sitä kirona juurikin vastapuolen pitämänä.

   • Tieteilijä.eikirj

    Miksi selität taas toisen puolesta, ihan kuin asianomainen itse ei osaisi selittää tarkoituksiaan? Pidätkö ko.henkilöä täysin kyvyttömänä, että hän tarvitsee edusmiehen hoitamaan asioitaan? :) Vaihdat varmaan vaipatkin?


   • "Jotainhan siinä näkyy olevan kun pitää jatkuvasti houria näitä "mukavuusseksi-rangaistus" sitä ja tätä jankutuksia."

    Kun kommentoin kymmeniä sinun ja kemppaskan avauksia abortistaan kertoville että "mitäs menit jakelemaan ja levittelemään jalkojasi". Kun joku tulee kertomaan tai kysymään jotain abortista, ryntää eräs paikalle heti kertomaan mitä asiasta tulee mieleen.

    Eli jos kommentoin jotain tällaista pervoa tapaa, niin kommentoija onkin se pervo? :)


   • "Ja tänkin kohdan haluat ymmärtää mitä ilmeisimmin väärin, ja ihan tahallasko? Ei tuosta nyt oo vaikee päätellä että kirjottaja tarkottaa sitä kirona juurikin vastapuolen pitämänä."

    Mutta kuule miksi hän ajattelee ja itse tuo ilmit, että äitiys olisi "kirous"? Ehkäisyä käyttävät on usein äitejä jo ennestään, tai hankkii myöhemmin lapsia eli ei minusta se kerro lainkaan naisista ja heidän suhtautumisestaan äitiyteen, vaan kirjoittajasta ja hänen mielikuvistaan. Eli naiset välttelevät epäoikeudenmukaisesti jotain kirottua ja vastenmielistä tehtävää, jota he eivät saisi väistää. Vain miehen oikeus on nauttia seksistä ilman sovitusta siitä ilosta. Siis tämä on minusta mainio esimerkki siitä, miten aborttia vastustavat vastustavat myös ehkäisyä ja miksi vastustavat, se tuli hyvin esille tässä. Eli se naisten seksielämä on se jota vastustetaan, eikä abortti.

    Muistan miten aikoinaan jopa jotkut eivät halunneet, että naisten tulee saada mitään kivunlievitystä synnytyksessä, koska Raamatussa sanotaan, että synnytyskipu on naiselle kuuluva rangaistus. Tosin siellä sanotaan, että miehen pitää hiki otsassa leipä ansaita. :) Nykyään kun on paljon tuota elämäntapatyöttömyyttä, niin mitähän siihen oikein työtä tekemättömät uskovaiset oikein mahtaa suhtautua? Ai niin, ne kohdat voidaan unohtaa ja sivuuttaa vähin äänin, mitkä koskee jotenkin omaa itseä ja omien touhujen kontrollointia. :)


   • botinpascariehuu

    "Eli jos kommentoin jotain tällaista pervoa tapaa, "

    Laske nyt kuitenkin montako kertaa alotat sen perv.on tapas ihan oma-alotteisesti.

    "Vain miehen oikeus on nauttia seksistä ilman sovitusta siitä ilosta. "

    Siis mitä ihmettä nyt taas... eihän naisenkaan mitään tarttis 'sovittaa' enää synnytyksen jälkeen.

    "Eli se naisten seksielämä on se jota vastustetaan, "

    Taas jotain omaa harh.aas jolle ei edes mitään järjellistä logiikkaa tunnu löytyvän.

    " että naisten tulee saada mitään kivunlievitystä synnytyksessä, koska Raamatussa sanotaan,"

    Varmaan joo, mitä lie lahko usk.isten periaatteita joilla nyt ei oo mitään tekemistä lasten suojelun ja normaalien ihmisten kans...


   • botinpascariehuu kirjoitti:

    "Eli jos kommentoin jotain tällaista pervoa tapaa, "

    Laske nyt kuitenkin montako kertaa alotat sen perv.on tapas ihan oma-alotteisesti.

    "Vain miehen oikeus on nauttia seksistä ilman sovitusta siitä ilosta. "

    Siis mitä ihmettä nyt taas... eihän naisenkaan mitään tarttis 'sovittaa' enää synnytyksen jälkeen.

    "Eli se naisten seksielämä on se jota vastustetaan, "

    Taas jotain omaa harh.aas jolle ei edes mitään järjellistä logiikkaa tunnu löytyvän.

    " että naisten tulee saada mitään kivunlievitystä synnytyksessä, koska Raamatussa sanotaan,"

    Varmaan joo, mitä lie lahko usk.isten periaatteita joilla nyt ei oo mitään tekemistä lasten suojelun ja normaalien ihmisten kans...

    Minä: "Eli se naisten seksielämä on se jota vastustetaan, "

    "Taas jotain omaa harh.aas jolle ei edes mitään järjellistä logiikkaa tunnu löytyvän."

    Miten niin harhaa? Minähän toin aloituksessa juuri esille, että henkilö, joka vastustaa aborttia, vastustaakin oikeasti ehkäisyä sen vuoksi, kun nuoret naiset oikeudettomasti saavat harrastaa seksiä. Abortista ei ole edes puhetta, vaan nimen omaan ehkäisykieltoasiamies vastustaa ehkäisyä. :) Siinähän se on selvästi präntätty.

    Tässä kuvakaappauskin: laita eteen https

    ://aijaa.com/1W9jg9

    Eihän siinä mitään logiikkaa minunkaan mielestäni ole, eikä se minun keksintöni ole vaan kemppaisen ajatuksia ihmettelen.


  • JustJust

   Tämähän ei liity mitenkään kirjoitukseesi, silti mietin asiaa asian vierestä.

   » Ei minulla ainakaan pyöri päivät mielessä toisten seksiharrastus.»

   Samat ihmiset vastustajat homoja, ja ilmeisesti miettivät koko ajan muiden seksielämää.

   • mututnejylläilee

    "Samat ihmiset vastustajat homoja,"

    Arvatenkin tälleKÄÄN ei oo olemassa mitään todisteita.. Varmaan jotkut him.ouskovaiset vastustaakin, joita tietenkin kaikki abortin vastustajat on siellä suosijasakin todellisuudessa :-)


   • mututnejylläilee kirjoitti:

    "Samat ihmiset vastustajat homoja,"

    Arvatenkin tälleKÄÄN ei oo olemassa mitään todisteita.. Varmaan jotkut him.ouskovaiset vastustaakin, joita tietenkin kaikki abortin vastustajat on siellä suosijasakin todellisuudessa :-)

    "Arvatenkin tälleKÄÄN ei oo olemassa mitään todisteita."

    Menee vain lukemaan uskonpalstoja, niin siellä niitä todisteita on. Ja ateistipalstaa, missä mellastaa lähinnä ns. "uudestisyntyneet" uskovaiset, eli ne jotka on paavillisen erehtymättömiä kaikessa.


   • juupajuuuuu__
    tieteilijä kirjoitti:

    "Arvatenkin tälleKÄÄN ei oo olemassa mitään todisteita."

    Menee vain lukemaan uskonpalstoja, niin siellä niitä todisteita on. Ja ateistipalstaa, missä mellastaa lähinnä ns. "uudestisyntyneet" uskovaiset, eli ne jotka on paavillisen erehtymättömiä kaikessa.

    "niin siellä niitä todisteita on."

    Nytkö ne pätevät todisteet löytyy jopa keskustelupalstoilta? :-D Ja jos jossain palstalla muutama sekä homojen että abortin vastustaja sattuu olemaan, niin siitähän kannattaa tehdä yleistykset kaikkiin.. :-)


   • juupajuuuuu__ kirjoitti:

    "niin siellä niitä todisteita on."

    Nytkö ne pätevät todisteet löytyy jopa keskustelupalstoilta? :-D Ja jos jossain palstalla muutama sekä homojen että abortin vastustaja sattuu olemaan, niin siitähän kannattaa tehdä yleistykset kaikkiin.. :-)

    "Nytkö ne pätevät todisteet löytyy jopa keskustelupalstoilta? "

    Keskutelupalstojen aiheista todisteet löytyy nimenomaan keskustelupalstoilta.


   • sieltäsitten
    tieteilijä kirjoitti:

    "Nytkö ne pätevät todisteet löytyy jopa keskustelupalstoilta? "

    Keskutelupalstojen aiheista todisteet löytyy nimenomaan keskustelupalstoilta.

    saa varmaan ne faktalliset luvutkin, monetko aborttia vastustavat vastustaa homojakin.


   • sieltäsitten kirjoitti:

    saa varmaan ne faktalliset luvutkin, monetko aborttia vastustavat vastustaa homojakin.

    "saa varmaan ne faktalliset luvutkin, monetko aborttia vastustavat vastustaa homojakin."

    Tarkat luvut on Aamulehden artikkelissa, joka näin vuosia sitten. En nyt muista minä vuonna ja mitä siinä sanottiin, mutta se oli ihan faktasti ja sanakirjalla todistusti biologistieteellistä. Enkä muista mihin sen laitoin, mutta se oli pöytälaatikossani. Joskus oli ainakin koska en löydä sitä enää. Mutta sinähän voit mennä kirjastoon hakemaan sen. :) :) :)


   • spookytapaus
    sieltäsitten kirjoitti:

    saa varmaan ne faktalliset luvutkin, monetko aborttia vastustavat vastustaa homojakin.

    Mulla on yksi aika varma tapaus tiedossa joka kirjoittelee uskontopalstoillekin:

    "Kuinka moni suomalainen mies uskaltaa olla arvokonservatiivi, joka vastustaa feministien pyhinä pitämiä asioita? Kuten abortteja, avioero-oikeutta, huorahtavaa vaatetusta, vapaata seksiä ilman avioliittoa. Jos puuttuu naisten moraalittomaan käytökseen, saa äkkiä naisten vihat niskoilleen. Turvallisinta on siis olla kesy arvokonservatiivi, joka keskittyy homoavioliittojen vastustamiseen ja muuhun ei niin tulenarkaan teemaan."


   • odotellaansiis
    tieteilijä kirjoitti:

    "saa varmaan ne faktalliset luvutkin, monetko aborttia vastustavat vastustaa homojakin."

    Tarkat luvut on Aamulehden artikkelissa, joka näin vuosia sitten. En nyt muista minä vuonna ja mitä siinä sanottiin, mutta se oli ihan faktasti ja sanakirjalla todistusti biologistieteellistä. Enkä muista mihin sen laitoin, mutta se oli pöytälaatikossani. Joskus oli ainakin koska en löydä sitä enää. Mutta sinähän voit mennä kirjastoon hakemaan sen. :) :) :)

    Laita nyt kuitenkin se linkki josta näkee että se on joskus ollu siellä, ja sama tieto löytyy sit varmaan joltain muultakin sivulta eikä tartte takertua jonkun yhden lehtiartikkelin varaan ;-) vai oliko nyt niin että joudut höp.iseen joutavias ja aiheesta sivuun kun jäit taas kerran kiinni pintt.yneiden stereotypioiden mutu.huuteluista..


   • HandyMcCoy
    spookytapaus kirjoitti:

    Mulla on yksi aika varma tapaus tiedossa joka kirjoittelee uskontopalstoillekin:

    "Kuinka moni suomalainen mies uskaltaa olla arvokonservatiivi, joka vastustaa feministien pyhinä pitämiä asioita? Kuten abortteja, avioero-oikeutta, huorahtavaa vaatetusta, vapaata seksiä ilman avioliittoa. Jos puuttuu naisten moraalittomaan käytökseen, saa äkkiä naisten vihat niskoilleen. Turvallisinta on siis olla kesy arvokonservatiivi, joka keskittyy homoavioliittojen vastustamiseen ja muuhun ei niin tulenarkaan teemaan."

    Avioero oikeus ja vapaa seksi? Näitäkö ei sais olla naisille mut miehille sallittuja? Iham ku ankarissa muslimimaissa. Huorahtavasta pukeutumisesta pitäis saada tarkempaa tietoo, onko se semmonen missä näkyy naama ja nilkat 😉
    Toihan on ihan burkha ajatusta! Miehet kattoo polnoa ja tykkää sexystä pukeutumisesta. Mielellään sitä naisenaki kattoo speedomiehiä kun on rannalla. Yleisurheilua aloin kattoo kun tuli spandexit miehillä käyttöön. Ne varsin paljastavat onki. Jaa ja miehet ei halua lapsia vaan sexiä joten aborttiin taitaa olla positiivinen kanta kunhan muija ei tuu häiritseen. Pitäisin oikeudenmukaisena että mies maksaa kulut kun nainen joutuu kärsimään kivut.


   • TuomarinÄitivm57
    spookytapaus kirjoitti:

    Mulla on yksi aika varma tapaus tiedossa joka kirjoittelee uskontopalstoillekin:

    "Kuinka moni suomalainen mies uskaltaa olla arvokonservatiivi, joka vastustaa feministien pyhinä pitämiä asioita? Kuten abortteja, avioero-oikeutta, huorahtavaa vaatetusta, vapaata seksiä ilman avioliittoa. Jos puuttuu naisten moraalittomaan käytökseen, saa äkkiä naisten vihat niskoilleen. Turvallisinta on siis olla kesy arvokonservatiivi, joka keskittyy homoavioliittojen vastustamiseen ja muuhun ei niin tulenarkaan teemaan."

    "huorahtavaa vaatetusta"

    Feministeistä on ainakin ennen ollut sellainen käsitys että he nimenomaan vastustaa naisen esineellistämistä miesten objekteiksi ja yllämainittua pukeutumista. Mutta siitäkin feministejä on kai pilkattu, että he haluaa tehdä naisista ulkoisesti miehiä, ja ovat sitä tasa-arvonvastustajien mielestä itsekin. Jotkut miehet kai ei halua että naisella ei saa olla muuta tarkoitusta kuin miehen leluna oleminen ja ikääntyessään hän on arvoton. Koska naisella ei ole ollut muuta identiteettiä. Miehellä on ollut siis valta sanella naisen tehtävät ja arvo. Feministit on taistelleet sen puolesta että jokaisella on se arvo ihmisenä, ei sukupuolen mukaan. Siispä naisella on oikeus valita pukeutumisensakin oman mielen mukaan. Naiset on jo meillä vapaita kouluttautumaan. Naisesta voi tulla tuomari ja professori. Minun tyttäreni on tuomari. Ja nainen voi ja haluaa tulla määritellyksi oman työnsä arvon kautta. Ulkonäkö raikkaana kestää vain hetken ja kauneus on katoavaista. Pitää ajatella jo varhain sitä, millä itsensä elättää keski-ikäisenä. Ainut eikä mielekäs ei ole äitiys tai miesten käytettävänä olo. Ei miestäkään määritellä isyyden perusteella tai seksuaalisen arvon tai ulkoisen kautta. Kaikista meistä vanhoja tulee jos saa elää. Mutta jos palaan vielä: feministien "syytä" on siis kaikki, pukeutuupa nainen miten vaan. Milloinka mies hyväksyy sen, että nainen itse määrittelee oman arvonsa ja elämänsä suunnat? Paljon on menty eteenpäin mutta muu maailma laahaa perässä. Mutta on pöyristyttävää että jotkut meilläkin ajattelee vielä naisista pelkästään suvunjatkamiseen tarkoitettuna.


  • LisääNäitä

   Hihhuleiden jutut on parhaimpia. Mistä sitä kauhisteltais jos ei hihhuleiden järkyille jutuille. Ja mitä kovempi hihu sen peevompi. Älkää lopettako.kiitos.

  • DomPerignon-34

   Joo feministit on kauheita kun ne kuvittelee että naisella on muka oikeus ehkäisyyn ja mukavuusseksiin. 😊 Mitä hullua?

  • järkyttäviä

   Aika kieroja on nää ehkäisyasiamiehet....puhutaan muka abortista mutta tarkotuksena on kieltää naisilta seksi, ehkäisy ja viedään lapsen oikeudet äitiin. Ei saisi opiskella, ei käydä töissä eikä tienata perheelle elatusta. Naiset olis suljettu kotiin uin jossain iisiksen tai talebanien kasarmeilla? Eikä avioeroakaan saisi ottaa, vaikka mies olisi mikä kaheli hakkaaja? Haluaako nämä kiihkoilijat viedä naisilta perustuslain suomat oikeudet samoihin oikeuksiin kuin on miehilläkin? Miten näitä naisiin kohdistettuja vapauden rajoituksia valvottaisiin? Pitääkö eduskunnan päättää että naisilla ei ole enää oikeutta äänestää eikä mitään? Viekö naiset itseltään oikeudet vai miten tämä toteutetaan? Suunnitteleeko jotkut tänne Suomeen jotain handmaids tale sarjan gileadia? Kuulostaa ihan siltä.

  • Justnii

   Naisen pitäis hyväksyä äitiyden kirot mutta mies saisi isyyden ilot. hihhoijaa.

   • sakintodellisuus

    Niin, äitiyshän onkin silkkaa kiroa ja isyys iloa. Eikä ainakaan miehet saa saada mitään hyvää. Ikinä.


   • Vapaa.Lintu
    sakintodellisuus kirjoitti:

    Niin, äitiyshän onkin silkkaa kiroa ja isyys iloa. Eikä ainakaan miehet saa saada mitään hyvää. Ikinä.

    Kaikkien pitää saada tasapuolisesti hyvää. Ei ole oikeen että kaikki kurja jää naisen hommaksi. Lastenteko jää. Siksi varmaan ei haluta lapsia kun se on kurjaa. Nainen tahtoo elää yhtä vapaana kuin mies. Onneksi olemme vapaita me suomalaiset naiset. Oma rahakukkaro oma lupa. Kukaan ei määräile.


   • Anonyymi
    Vapaa.Lintu kirjoitti:

    Kaikkien pitää saada tasapuolisesti hyvää. Ei ole oikeen että kaikki kurja jää naisen hommaksi. Lastenteko jää. Siksi varmaan ei haluta lapsia kun se on kurjaa. Nainen tahtoo elää yhtä vapaana kuin mies. Onneksi olemme vapaita me suomalaiset naiset. Oma rahakukkaro oma lupa. Kukaan ei määräile.

    "Kaikkien pitää saada tasapuolisesti hyvää."

    Niinkun vaikka lastenkin pitää elämänsä. Mutta joidenkin mielestä ihan liikaa vaadittu..

    "Nainen tahtoo elää yhtä vapaana kuin mies. "

    Eikä sitä varten tartte lapsia ryhtyä tappamaan, adoptiokin kun on keksitty. Ja taatusti vapaampaa sen jälkeen kuin elinkautinen abortin syyllisyysvankilassa.


  • Anonyymi

   Tässä langassa on hyviä näkemyksiä äitiydestä ja naiseudesta. Nainen päättää nämä asiat itse. Nainen on yhtä ihminen kuin mies ja määrittää itse identiteettinsä ja roolinsa. Äitiys voi olla kiro sille joka arvostaa itsessään muita asioita. Lasten alullepano on helppoa siihen verrattuna miten raskas on kasvattaa lapsesta yhteiskuntakelpoinen.

  • Anonyymi

   Niin äitiys on naiselle sopiva rangaistus seksistä eikö niin. 😬

   • Anonyymi

    Mitä se keltanaama taas hourii,.. kuka sellaista on vaatinut?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Sitten vaan näytät että MISSÄ. Tiedetään, ei tulla näkemään kuten ei todisteita millekään muillekaan valhesyytösh.öpinöillesi.


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   8322
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   7156
  3. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   2958
  4. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   2619
  5. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   244
   2364
  6. Martinan mersu herättää ansaittua kateutta

   Martina Aitolehti on menestynyt ikinuori nainen ja herättää ansaistsemaansa huomiota kaikkialla. Myös Mercedes Benzin pääkonttoriassa Saksassa kaunis,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   944
  7. Tietäisitpä vaan kusipääukko

   mitä susta ajattelen. Naamas on aina, kuin norsun vitulla ja tuima ilme naamalla. Kuka semmoista jaksaa katsella. Koskaan et naura millekkään ja mikää
   Ikävä
   60
   942
  8. Sano EI korruptiolle, älä osta Marinin mainostamaa Pihka Collection reppua

   Valveutuneena kansalaisena ja kuluttajana voit vaikuttaa. Jätä Pihka Collectionin Marin-reppu kylmästi kaupan hyllylle ja osta sen sijaan joku toinen
   Tampere
   170
   789
  9. Viisi rokotevastaista radiojuontajaa kuollut Yhdysvalloissa lyhyessä ajassa koronavirukseen

   Rokotekriittiset radiojuontajat uskoivat mitä ihmeellisimpiin salaliittoteorioihin koronarokotteen suhteen. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viisi-
   Maailman menoa
   322
   781
  Aihe