Ääniä taivaaltako?

fhfhfghf

Kuka kuuli noin klo.1.15 Kontulassa erittäin voimakkaita outoja ääniä noin minuutin ajan. Se ei ollut ukkonen, mutta mikä se oikein oli?

42

954

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 123d123d214d

      onhan noita basuunan ääniä ollut youtubessa vuosien mittaan, eti vaikka hakusanalla strange sounds sky.. mistä ne tulee? varmaanki maailma natisee liitoksistaan

    • hgfghfghf

      Joo, se kesti ehkä parisen minuuttia kuitenkin. Selvästikään ei ollut ukkonen ja mitään vastaavaa en ole koskaan aiemmin kuullut.

      • HulluJaSeinähullu

        Kuului myös Malmilla.
        Aivan kuin rakettien pauketta, mutta kuka hullu niitä silloin paukuttaisi?
        Ja kuka seinähullu olisi myöntänyt luvan ???


      • JumaltenSuurvuosi

        Näin ´fanaattisena´ Waltari-fanina tuli heti mieleen Turms-kuolematon :

        "... ei kuulunut kuin hetki, niin yli pilvettömän taivaan maanäärestä toiseen kajahti tuo sanomaton ääni, jonka ihminen voi kuulla vain yhden kerran elämässään....tuota ääntä ei mihinkään minkä on kuullut...Jumalien suurvuosi on päättynyt ja toinen alkaa..."

        Näin loogis-matemaattisena agnostikkona en tietenkään tuohon ´usko´, mutta ..mutta.....


      • Magneettinapojenmuutos

        Maapallon akseli vaatisi vain rasvausta...


      • Magneettinapojenmuutos kirjoitti:

        Maapallon akseli vaatisi vain rasvausta...

        Millä rasvata kun öljyä punpataan joka päivä miljoonia barreleita taivaan tuuliin,kyllä se öljy kuuluisi sinne konehuoneeseen,mutta meidän insinöörit laittavatkin sinne vettä öljyn tilalle,näin se meidän uusi teknosukupolvi.


      • rasvari
        Magneettinapojenmuutos kirjoitti:

        Maapallon akseli vaatisi vain rasvausta...

        Yleensä maapallon akselin rasvaus tehdään silloin kun magneettinavat ovat vaihtamassa paikkaa. Muutoin sinne väliin ei hullukaan mene huoltohommiin.


    • 5353asdasd

      Naapuri harrasti seksia. Hetkinen... minuutin ajan?
      Puoli minuuttia on vielä selittämättä.

      • 123d1231d4d

        idiootti kommentti, eikä edes hauska..


      • fasteddie

        Sori, huumorintajuton naapuri harrasti jne ...


    • Kaikki-on-hyvin

      Kontula on isoa alue, se on melkein kuin Venäjä. Isolle alueelle mahtuu monenlaisia ääniä. Onhan siellä metrot ja bussit ja yön asfaltointikoneet ja Trumpin lentokoneet ja kaikki tekninen krääsä olemassa.

      Ei kannata vaivata päätänsä. Maanjäristykset kerrotaan Reutersin ruudulla, ja mahdollisista Venäjän ilmahyökkäyksistä tiedottaa Puolustusvoimat.

      • d412d124d2142f1

        Voi se olla muukin kuin maanjäristys tai ilmahyökkäys.. ei kukaan niitä olekkaan tässä epäillyt.


    • AY1045
    • fhfhf.ghf

      Maan tärinöitä on viime aikoina Helsingin alueella ollut kun vettä pumpataan syvälle maan sisään, mutta mielestäni tuo kuului kyllä taivaalta. Mitään tärinää en nyt havainnut, mutta se oli kuin pitkittynyt ukkonen ja myös kuin olisi ilotulitteitakin ammuttu. Niitä ei kuitenkaan näkynyt.

    • pammpommm

      Tikkurillan festarit, vähän 1 jälkeen siellä ammuttiin ilotulitteet

      • fhfghgfhf

        Tikkurilaan on matkaa kymmenisen kilometriä, joten ei oikein sovi siihen. Havaitsin ilmiön alusta loppuun ja äänet olivat aika tarkalleen Kontulan päällä. Ensin se vaikutti ukkoselta, mutta pian selvisi, että kyse oli jostain muusta. Jyrinän lisäksi taivas ritisi ja rätisi, ehkä jonkin sähköisen ilmiön seurauksena, ja kuului myös jonkinlaisia pamahduksia kuin ilotulitteitta olisi ammuttu.


      • Eikiitosjeesus

        Kymmenen kilometriä ei ole matka eikä mikään kohtalaisen tyynessä säässä. Hyvin kuuluu.
        Hassua tämä ihmisten kaipuu mystiikkaan.


      • fhfghfghf
        Eikiitosjeesus kirjoitti:

        Kymmenen kilometriä ei ole matka eikä mikään kohtalaisen tyynessä säässä. Hyvin kuuluu.
        Hassua tämä ihmisten kaipuu mystiikkaan.

        Ei, kyllä ne äänet kuuluivat ihan Kontulan päältä. itseäkin hieman pelotti, että mitä ilmassa oikein lentelee, mutta seurasin ilmiön kuitenkin loppuun saakka.


    • Puliveivaaja

      Kuulen näitä "Pirun pasuunoita" kokoajan. Se on melko tasaisesti keskitaajuuden molemmin puolin moduloivaa, rasittavaa jyminää, kuin rekka kävisi takapihalla tai iso rahtikone odottaisi lähtölupaa etäämmällä olevalla lentokentällä, mutta pitää vain yrittää olla kuin ei kuulisikaan. Välillä se onneksi unohtuu. ... Tämä on siis totta. Enkä ole ainoa, sillä tiedän Suomesta muitakin, jotka kuulevat sen, ja laajemminkin aina Uutta-Seelantia myöten. Se vaatii yleensä herkkää korvaa tai tuntoaistia, koska olen mitannut äänitehon huipun 4-10 hertzin taajuudella, jota ei korva yleensä kuule. Toisaalta ääni on todella voimakas, sillä se saattaa ylittää esimerkiksi 50 hertzin taustakohinan jopa 30 desibelillä. Itselleni se aiheuttaa joskus jopa korvakipua, joten teho linee välillä paljonkin korkeampi. Pahimmillaan se on kello yhden ja viiden välillä päivällä ja toinen huippu on samaan kellonaikaan yöllä. Kyseessä on mielestäni "maailman kohina", joka tulee joko maan alta sulan materian virtauksista ja maankuoren rusentumisesta taikka ihmisen aiheuttamana kaikkialta maailmasta. Miettikäähän vaan millaisen kohinan miljardit ihmiset saavat aikaan musiikkimelutoosillaan, työmaa-, ilotulitus- ja sotaräjäytyksillään ja kaikilla mahdollisilla muillametelinlähteillään! Veikkaanpa vain, että meitä alkaa olla liikaa tämän pallon pinnalla. Ajoittain interferenssi osuu kohdalle, jolloin kaikki kuulevat valittavan ulinan. .... Kommentoikaa muutkin, jotka olette asiaan joutuneet pakosta paneutumaan!

      • hye6t6

        Itse sairastat tietämättömyyttä.


    • The.end

      Haarp on nyt täydellä teholla.
      Säätä siellä vaan muokataan.

      Älä huoli. Loppu on lähellä.

    • hghjjkjkj

      Ei ollut Ukkonen vaan kuolleista noussut Kekkonen.

    • silminnäkijä

      Olen lähes varma, että se ei ollut ukkonen. Mystisiä pamahduksiakin liittyi tuohon ilmiöön ja kuului myös ääniä, joita rakettien lentämisestä tulee. Mutta millä raketeilla taivas saadaan jyrisemään laajalta alueelta? Ilmiö kesti parisen minuuttia, eikä yhtään salamaa tai ilotulitusrakettia näkynyt.
      Ja vaikka olikin pimeää niin havaitsin sen , että pilvet eivät olleet tummia ukkospilviä.

    • Jeesus-Kristus

      Se oli belsebuubi, lopun ajat ovat käsillä.
      Ainoa keino on lahjoittaa omaisuutesi minulle, sukumme on manannut belsebuubit pois jo vuosisatojen ajan.

    • uhib

      Jumala piereksii. Sitähän kai ukkonenkin on. Välillä voi tulla sellaisia pitempiä tuhnujakin. Huomasitko mitään erikoista hajua?

    • JuristitJonossa

      Helvetin portit aukeaa ..

    • ei.hätää

      Missä tahansa muualla tuollaiset äänet herättäisivät ihmetystä, vaan ei Kontulassa. Kontulassa tuo on aivan normaalia, joten ei syytä huoleen.

      • gddgdg

        Kontulassa kaikki on normaalia, paitsi jos taivas putoaa niskaan...


    • mikäsmuukaan

      Se oli Puutin. Nyt se tulee!

    • PrÖÖÖÖT

      Minulta kuului perseestä voimakas ääni kello 7,35 aamulla
      samalla tuntui rikinkatkuinen haju nenässä.

      tietääkö kukaan luonnollista selitystä asiaan?

    • Ollahavaa

      Imaamin kutsukarjuntahan se oli. Nykyään mölyävät tehokaiuttimien kautta niin ,elkein kuultavissa koko maassa.

    • olilentokone

      Se oli Flightradar24:n perusteella Norran matkustajalentokone. Sen ääni on kantanut vaan tälläkertaa poikkeuksellisen hyvin Kontulaan. Tuo lento on keskusteluun jo linkattukin.

      • havaitsija

        Ei se ollut lentokoneen ääni, mutta sen muistan selvästi, että taivaalla tuntui lentelevän jotain suhinasta päätellen ja kuului pamahduksiakin. Ääni muistutti ukkosen jylinää ja äänen paikka taivaalla vaihtui nopeasti ja kuului myös jonkinlaista sähköistä "ritinää". Oli kuultu kuulemma Malmilla saakka.


      • UskoJeesukseenPelastu
        havaitsija kirjoitti:

        Ei se ollut lentokoneen ääni, mutta sen muistan selvästi, että taivaalla tuntui lentelevän jotain suhinasta päätellen ja kuului pamahduksiakin. Ääni muistutti ukkosen jylinää ja äänen paikka taivaalla vaihtui nopeasti ja kuului myös jonkinlaista sähköistä "ritinää". Oli kuultu kuulemma Malmilla saakka.

        Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. -Kirje efesolaisille 6


    • realitycheck
    • PumPumPumRätsRätsRäts

      Taas raketit paukkui Tiksin suunnalla la-su yönä klo 01.05 -
      Kuka hullu tällaisia lupia myöntää ?
      Paljonko maksaa?
      Pimeästikö maksetaan ja kenelle ?

      • dfgdfgd

        Tikkurila on kuitenkin sen verran kaukana Kontulasta, että ilotulitteiden äänet eivät sieltä kuulu. Yksi mahdollisuus on se, että joku ammuskeli luvatta raketteja Kontulassa, mutta kun mitään sen suuntaista ei näkynyt, vaikka joitain ääniä kuuluikin. Ja miten raketeilla saisi aikaan ukkosmaisen jylinänkin taivaalle? Äänien lakattua tosin yksi auto kaasutti pois ostarin parkkialueelta, mutta ehkä kuljettaja oli pelästynyt ääniä.


    • sosialismin.tuulia

      Jos se olikin vain äänenavausta Antti Rinten vaalipuheesta? Sen verran antifasistista kamaa Antti antaa tulle, että Kontulan porvareilla lahkeet tutisee kuin muinoin punaisten kotitarkastuksessa 1918.

    • pahoittelen_häiriötä

      Sorry, mulla oli vähän kovemmat ilmavaivat tuolloin

    • Maukka

      Kontulassa kuulunut kummaa pillin vihellystä tai junan jarrutus ääniä jo keväästä asti. Pahimmillaan yöllä. Meteli vaihtaa desibeliä korkeutta kestää jopa kymmeneen minuuttiin, loppuu hetkeksi ja alkaa taas. En kuule omiani, sillä muutkin kuulevat, ei auta vaikka ikkunat sulkee. Ei pysty enään nukkumaan tuon metelin takia, kohta ei varmaan pysty edes asumaan. Meteli koventunut noin kymmenen kertaiseksi sitten kevään. En tiedä mistä äänet tulevat, mutta jo lähes vuoden voimistuen ovat kuuluneet. Hyvin säännöllisesti ja joka ikinen päivä. Ääniä kuuluu myös päivällä, mutta vähemmän, tai sitten muu melu osittain peittää ne. Olen joutunut perehtymään asiaan, oliko mannerlaattojen liike vai maan valitus, enkelit vai ufot, en tiedä tuskin mikään näistä. Mutta mikä vitun pilli täällä soi tai näkymätön juna jarruttaa loputtomiin? Nyt joku reportteri kirjoittamaan tästä juttu. Joku vastaus, selitys, korvaus ja anteeksipyyntö olisi jees

      • Mielisairaala

        Enkelit sen aiheuttaa. 😀


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2519
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      198
      2234
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      56
      2232
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      173
      1743
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      9
      1263
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1222
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe