YLE: pedofiilejä ei pidä rangaista

natsienopeilla

Aikoinaan homous oli rikos josta saattoi joutua vankilaan. Ankaran ja jatkuvan lobbaamisen jälkeen jokaista länsimaista kannustetaan kääntymään homoksi.

Nyt on jo aluillaan pedofiilienkin lopbbaus ja joidenkin vuosikymmenten kuluttua jokaisen täytyy ryhtyä pedofiiliksi.
https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201807242201093343_tw.shtml

Mihin tämä maailma on menossa????

31

541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korjausjaheti

      Niin aikoinaan tässä Sivystymöttömässä Suomessa elettiin. Aivan muussa maailmassa.

      Nyttemmin Ihmisoikeudet ovat paremmalla tolalla. Minusta Suomen valtion on heti korjattava jälkikäteen sellaisten ihmisten tuomiot jotka ovat homouden takia olleet vankilassa kaikki sellaiset tuomioton heti julistettava pätemättömäksi samoin sellaiset jotka ovat vasten tahtoaan jotuneet hoitoon!!

      • 110-prosentin.hetero

        Oliko sinulla homolla muuta asiaa?


      • Jhjbvvv
        110-prosentin.hetero kirjoitti:

        Oliko sinulla homolla muuta asiaa?

        Mitä lässytät!! Ethän sinä. Täällä päätä kuka saa mielipiteensä ilmaista!!


    • Tarpee

      Kohtahan eläinten nussiminen on varmasti sallittua jos on omistajan ja eläinlääkärin lupa ,samoin ruumiin nussiminen jos on omaisten lupa jne. ainii nythän se tuntuu varmasti sairaalta ajatukselta mutta miten oli homouden kans 50v sitten??

      • On.sallittu

        Suomi on harvoja EU-maita, joissa eläimiin sekaantuminen ei ole laitonta. Kriminalisointi poistettiin Suomessa vuonna 1971.


      • Vggvvvv

        Nim tarpeen. Olet asennevammainen provo. Joka täällä puhut vastoin parempaa tietoa!!


    • buiyuiunnp
    • Nodeal

      Yrjöyshuijaus yritetään ajaa lailliseksi. Uber, kansaneläkelaitos ymym.

    • 16v_vs6v

      Eduskunta laatii lakiehdotukset ja seksin suojarajat. Siihen meidän on tyytyminen.

    • Jfghvvv

      Homous ei mitenkään liity pedofiliaan eikä pedofilia homouteen aloittaja on muutenkin aivan hakoteillä

      • Aloittaja on säälittävä provoilija! 🤪 Hän otsikoi asian niin kuin Ylen virallinen kanta olisi tuollainen ja keksii, että pedofilia tulisi muka pakolliseksi.
        Surkea provo, ei mulla muuta. 😝


    • epänormaalia

      Eikö ne molemmat ole sairasta pervoutta jossa ollaan saatanan vallassa ja sekaannutaan sellaiseen joka ei ole normaalia miehen ja naisen välistä.

      • Vcvncj

        Nim epänormaaliasinä olet epänormaali koko persoona!!
        Painu ny kuule ottaa selkoa ennenkuin tänne tuut huutaa!!


      • Ggsy

        No onhan se nyt aika luonnotonta että kaks äijää kolistelee miekkoja yhteen.


    • Ettävltunnäin

      Pedofiliahan on tulossa Suomen erään uskonnon mukana, joka sen hyväksyy. Syyllistyt vihapuheisiin, jos vastutat tätä. Homot tosin nakataan talojen katoilta alas. Siinä sivussa kuitenkin lampaan barruttaminen on aivan normaalia toimintaa.

      • Halla-aho_vastusti

        Halla-aho meni vastustamaan pedofiiliuskontoja ääneen ja sai palkinnoksi POLIITTISEN TUOMION

        Sitten nämä vastustajat "ei muista" että tuomio tuli nimenomaan pedofiiliaan puuttumisesta


    • ShariaSuomi

      Lait pohjhautuvat yleensä uskontoon: ei saa tappaa, varastaa jne jne.

      Islamin perustaja Mohammed meni naimisiin 7 vuotiaan Khadija tyttösen kanssa ja 9 vuotiaana Khadija synnytti ensimmäisen lapsen ja muuttui lapsitehtaaksi jonka tehtävä oli tuottaa lisää muslimeja.

      Tämän vuoksi muslimit suosivat lapsivaimoja ja aikanaan tämä tapa täytyy ottaa meilläkin käyttöön ettemme loukkaisi heidän tapojaan.

      Onhan Allah luonut Suomen ja kaikki Suomen järvetkin kuten kertoo suomalaisten veronmaksajien kustantama islamin oppikirjakin.

    • MatkallaIslamiin
    • että-taas----

      Nykyään on tietyille yhteiskuntaan voimakkaasti vaikuttaviin ja kansalaisia koskettaviin "asioihin" keskustelu, mielipide jopa tieteellinen tutkimus kielletty....rasismina, vihapuheena.
      Suomessa on laittomasti maassa olevia, joten Suomen lain ja oikeuslaitosten päätösten vastaisesti heille tulee antaa oleskelulupa. Useita lainpäättäjiä ja oikeusoppineita itse ovat sitä mieltä (>Pennanen).
      Aihe lasten ikärajan alentaminen ja siten pedofilian hyväksymisestä on tarpeellinen. Julkisuuteen kun tuodaan kommentteja, että 7v. voi olla seksuaalisesti kypsempi kuin 22v. Tai kun pappi kertoo pokkana, käyttäneensä lapsia seksuaalisesti hyväkseen koko aikuisikänsä (vanhuuteen asti) ja katsoo ettei teot ole mielestänsä lainkaan pahoja/väärin, eikä rangaistavia -koska ei tehnyt sitä viimeiseen r...ään. Laissa rikokseksi ja rangaistavaksi määriteltyä tekoa, ei saisi ottaa huomioon! Lakia rikkonutta ei saisi pitää rikollisena ja rangaista! Halveksittavinta rikosta!
      Kysymys onkin ; onko ammatti-ihmiset väärässä (tai asian ilmi tuoneet aikuiset), jotka ovat joutuneet lapsena/nuorena "kohteeksi", tapahtumien olevan traumaattisia ja pilanneen koko elämän?
      Entä tuleeko vauvat jo yksilöllisesti neuvolasta alkaen huomioida ketkä ovat sukupuolisesti jo ikäisiään aktiivisempia?
      Minusta samaan sukupuoleen seksuaalista vetoa tunteminen on heidän oma asiansa, kunhan molemmat ovat aikuisia, henkisesti oikeudellisia ja tasavertaisia ( ei kuoripoika>pappi valta asemaa).
      Lapsien kuuluu olla lapsia. Nuoret saa olla nuoria. Heitä tulee varjella, opastaa, auttaa ja tukea aikuiseksi kasvamisessa. Tätä varten myös on laissa säädetyt ikärajat ja niistä pitää pitää kynsin hampain kiinni.
      vaikka nousisi niitä vastustamaan Pennaset ym. Ylen tai muun median toimittajat, asiantuntijat, lainsäätäjät!

    • heteronormatiivinen

      Olen samaa ihmetellyt, joskin vähän eri lähtökohdista. Minun pohdintani menee seuraavasti: Se mikä on ollut aiemmin iljettävää ja rikollista käyttäytymistä, on nykyisin sallittua ja muodikasta. Kun kehitys jatkuu tähän tapaan, niin seuraava vaihe on, että se mikä on nykyisin iljettävää ja rikollista tulee olemaan laillista muutaman vuosikymmenen jälkeen.

      Koska nykyisin kaikki poikkeavuudet pitää hyväksyä, eikä mitään moraalia enää ole, niin tulevaisuus menee vääjäämättä pedofilian hyväksymiseen. Tätä ilmiötä puolustellaan (jo nyt) sillä, että kun muutkin heteronormista poikkeavat hyväksytään, niin pedofiliakin pitää hyväksyä.

      Itse vastustan kaikkien poikkeavuuksien hyväksymistä. Jos yksi perversio sallitaan, niin samalla periaatteella myös muutkin perversiot pitäisi sallia. Minä vastustan tällaista ajattelua, mutta olen aika yksin tämän periaatteen kanssa. (Ja huom. En ole uskovainen tms.)

      • kirsimaarit1

        Onkos täs nyt menny puurot ja vellit hieman sekaisin !

        Siis pedofilia on suuntaus ei rikos huom ! rikos syntyy vasta siinä vaiheessa jos tapahtuu hyväksikäyttö eikä silloinkaan voida puhua pedofiilista vaan hyväskikäyttäjästä ellei hyväksikäyttäjän pääasiallinen jatkuva seksuaalinen teko kohdistu vain ja AINOASTAAN sukukypsyttömiin lapsiin.Siis kertaus on opintojemmme äiti .Hyväksikäyttö on rikos -pedofilia ei !


      • että-taas----

        Pedofilia on lapsiin kohdistuva seksuaalinen halu. Parantumaton. On eri pedofiilin "alalajeja" vauvat, varhaisteinit jne. Oletetaan ettei kaikki syyllisty lasten hyväksikäyttöön jne. Pedofiilit hakeutuvat ammatteihin, joissa saavat olla lasten kanssa tekemisissä; opettajat, lastentarhat, nuorisotoiminta jne. Kuinkas se menikään olikos rikos jo kuvat, videot ja niiden levittäminen?!, että siten saatiin pedofiilirenkaita oikein kiinni?!
        Joka tapauksessa en tule koskaan hyväksymään lapseen kohdistuvaa hyväksikäyttöä, edes VAIN seksuaalista halua. Oli suuntaus eli ei.
        Minun lapsuudessani pedofiileja kutsuttiin namusediksi ja niistä varoiteltiin, myös poliisien taholta. Sana kiersi, sellainen ja sellainen kiertelee koulussa jne. Joku kävi aina puhuttamassa ja loppui siltä osin.


    • Endlösung

      Pedofiileille kirurginen kastraatio mieluiten tylsällä ruosteisella Morapuukolla.

      • älykääpiököolet

        Sulle vois teherä kastraation ihan muuten vaan ,,,menikö vellit sekaasin DDDD


    • Rudel

      Hetero ei ahdistele homoja,mutta homot ahdistelee heteroja..

      • Valettaesität

        Nim rudel Älähän valehtele!!


    • linnaanvaan

      Alkaa tämä kaiken "suvaitsevaisuus" mennä tosi överiksi,keskustellaan pitäisikö lasten raiskaajia ja hyväksikäyttäjiä ymmärtää ,eikä missään nimessä kyseisiä roistoja rangaista.
      Eiköhän pistetä vain linnaan ,ovat siellä alinta kastia,saavat tutustua miltä uhreistaan on tuntunut.

      • jijjjljljljljljljljlj

        Vankilassa jokainen lusii omaa tuomiota ei siellä mitää alinta kastia ole …..joku ei pidä seksuaalirikoksiin syynnilstyneistä/tuomituista joku ei pidä murhaajista.Näin simppeliä se on !
        Lisäksi tuomitut kärsii omissa osastoissa ,suljetulla tms.tms

        Taitaa ne puurot ja vellit mennä vieläkin sekaisin monella..DDDDD


      • viniin

        Onko kokemusta,vai mistä noin varma tieto?


      • jijiijjiijijiiijijjj
        viniin kirjoitti:

        Onko kokemusta,vai mistä noin varma tieto?

        isoot pojat o kertoneet ,,myös lukeminen auttaa


    • vaaranmerkit

      Tyypillistä yleä.Vihervasemmisto toimittajat levittävät omia käytösmalleja verorahoilla vailla mitään moraalia.
      Kohta kaiki aletaan markkinoida väkivallan sallimista henkilöitä kohtaan jotka eivät hyväksy Vihervasemmiston ajamaa yhteiskuntaa.Vasurit on ymmärtäneet anarkistien väkivaltaisia hyökkäyksiä,vihreissä taas on mukana paljon vanhoja Stalinisteja,oppi-isällä oli yksi tapa kohdella oletettuja vastustajia.Tämäkö on lopputulos

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe