Pyydän anteeksi,

jospa_olisit_hiljaa

helteisen sään asuvalintaani.
Yli viiskytviisvuotiaana ei tietenkään ole soveliasta pukeutua lyhyeen, puoleenväliin reittä ulottuvaan shortsihameeseen ja hihattomaan toppiin. Loukkaa kanssakulkijoiden, yli keski-ikäisten silmää. Ja vielä enemmän, jos tässä asussa, siis shortsihame, ajaa pyörällä liikenteen seassa.
Joten omapa on syy, jos sitten tulee joltakulta rappukäytävään perässä tunkeneelta tyypiltä kommenttia "Paljollas myyt tota ilmiselvästi jo vanhentunutta tavaraas. Ei tossa iässä enää noissa releissä..." Ja toinen sitten naisihmiseltä "autoista tiirailee jalkoväliä".
Vaikka toisaalta, ensimmäisen kommentin suhteen voisi tehdä rikosilmoituksen. Toisen kommentin voi tulkita olevan kommentoijan oma käsitys siitä, millaisia miehet noin yleensä niin kuin ovat.
Lisäksi voi esittää kysymyksen: Et sitten ole huomannut millainen säätila meillä nyt vallitsee, joten ihmekö tuo, jos alkaa olla tarve keventää vaatetusta.
Pitkissä housuissako pitää kulkea jotta sinä olet tyytyväinen?
Mutta pyydetään nyt anteeksi. Ja painelenkin saman tien jälleen loukkaamaan näitten tyyppien silmää ja naurattamaan heidän kaltaisiaan. Heitähän kohtaa uimarannoillakin. Joku lähtee rannalle päästäkseen uimaan, törmää siellä sitten ulkonäköarvostelijoihin... vyötärö, uima-asu, rusketus. Sori vaan, tulin uimaan!

1

390

Vastaukset

  • Ihmiset ovat kateellisia sinulle ja haluavat loukata. Ole vaan rohkeasti aito nainen, nauti elämästäsi äläkä välitä tyhmien kyttääjien kakkapuheista!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.