Miksi eläimiä hoidetaan paremmin kuin vanhuksia?

MoneyTalks3

No tässsä vastaus: tuotantoeläimet tuottavat jotain. Vanhukset eivät tuota mitään, ovat vain kuluerä.

17

436

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enolepitänyt

      Kannattaa varmaan kysyä niiltä eläintenhoitajilta, jotka eläimiä hoitaa ja kysyä myös niiltä vaihtuvilta vanhustenhoitajilta, jotka vanhuksia hoitaa, että mitä eroa ja ihmetellä vasta sitten.

    • Revisiitä-jososaat

      Mutta tämän ajan vanhukset ovat tuottaneet aikoinaan. Oletko varma että sinä tuotat nyt? Ainakaan aivotuotoksesi ei anna siitä osviittaa.

      • MoneyTalks3

        Eivät kaikki vanhukset ole olleet palkkatyössä tai ovat tehneet vain lyhyelti palkkatyötä, jos tästä on kyse. Turha horista myöskään lapsilaumoista, niitä oli viimeksi 1950-luvulla. Raha on se millä perustellaan, että miksi vanhusten hoitoon ei kannata tunkea rahaa loputtomiin. Ja kohtuullista tämä on myöskin työssäkäyviä kohtaan. Raada, raada, jotta eläkkeet saadaan maksettua (Espoossa keskieläke 2200€/kk).

        Kerroinpahan ääneen, että millä rahan logiikalla nykyään asioita tehdään, jollei ole aiemmin avautunut.

        Naurattaa tämä ajatus, että ”kun on tehnyt työtä niin ansaitsee vanhana hoivan”. Entäs ne, jotka eivät ole tehneet pitkää työrupeamaa tai ovat vain lyhyemmän aikaa olleet työssä. Kadulle ja roskikseen vain??


      • Enolepitänyt

        Niinpä! Ihan samanlaisia ihmisiä nykyiset ns. vanhukset ovat, kuin nykyisetkin ihmiset. Kuka on tehnyt duunia tai kuka on juonut aivonsa pellolle. Kaikenlaisia ns. vanhuksia "hoitaneena" tiedän kyllä tyypit ja tapaukset. Turha aina yhteiskuntaa on syyttää ja siltä käsi ojossa apua odottaa, kun on aikoinaan "kaikkensa antanut". Höpön höpön!
        Aikuisilla ihmisillä on ikävä kyllä vastuu itsestään ja nimenomaan silloin asiansa järjestää, kun vielä siihen pystyy, kuka mitenkin ja loppupeleissä tyytyä siihen, mitä saa.


      • Eivättyydymihinkään

        Tämän ajan vanhat, tavalliset ihmiset, kuuluvat heihin, jotka ovat elää kituuttaneet pienesti, kaikesta mahdollisesta säästäen ja vähään tyytyen ja olemattomasti kuluttaen. Tämän ajan tuhlaava porukka, joka käyttää maapallon luonnonvarat surutta ja ajattelemattomasti loppuun asti, joutaa paljon mieluummin jättää hoitamatta sitten kun heidän mahdollinen vanhuutensa koittaa.

        Tämän ajan vanhukset ovat myös 'rakentaneet' säästämällä ja vaatimattomilla elämäntavoilla sen hyvinvoinnin, millä nykypullamössöt mässäävät itsensä ennenaikaiseen hautaan eivätkä ikinä koskaan opi tuntemaan sanan työ sisältöä.


      • Enolepitänyt

        Jaa jaa, niinkö ovat tehneet! Mistä tiedät?


      • Ylikulutuspäivä

        Jonkunlainen näkemys ja kokemus siunaantuu kun pitää silmät ja korvat auki eikä ole itse aina suuna päänä. Ennen vanhaan ei myöskään ollut olemassa sellaista päivää kuin miksi tämä päivä on nimetty.


      • Enolepitänyt

        Ei ollutkaan, mutta sotia oli meilläkin ja muuta siihen liittyvää! Että "jonkunlaista näkemystä ja kokemusta"!
        Tämän ajan vanhukset alkavat olla jo oikeasti hyvinvoinnin paremmalla puolella. Ne ketkä ovat. Toisethan eivät ole koskaan. Ei kannata kokemuksiakaan tasapäistää. Ovat niin erilaisia.


      • Tutkitarkemmin

        Et sitten taida tuntea kovin montaa tai isompaa joukkoa vanhuksia. "Hyvinvoinnin paremmalla puolella" on pienempi joukko kuin huonommalla puolella.


      • einiinhuonosti
        Tutkitarkemmin kirjoitti:

        Et sitten taida tuntea kovin montaa tai isompaa joukkoa vanhuksia. "Hyvinvoinnin paremmalla puolella" on pienempi joukko kuin huonommalla puolella.

        No eipä täällä kukaan eläkeläinen kadulla kerjää leivänmurua. Suurin osa saa suurempaa eläkettä kuin mitä nuoremmat työstä palkkaa.
        Suomessa köyhyyttä ei edes ole maailman mittakaavassa olemassakaan, sensijaan mielen köyhyyttä löytyy joka ikäluokasta ja synkistelyä.
        Mitenkäs suurten ikäluokkien vanhemmat kun koko ikä lapsesta asti raskaita ja kuluttavia töitä onnettomalla palkalla ja kiitokseksi elämäntyöstään sai kymmenen hengen yksiön vaivaistalosta.


      • Puhupukille

        En ehkä ymmärrä oikein viimeistä kappalettasi, mutta juuri siksi suurten ikäluokkien vanhempi 'pääsee' 10 hengen yksiöön, kun hänen olematon eläkkeensä ei muuhun riitä.


    • mitenkäsvaan

      Eläimillä on omistajnsa, joka on vastuuss elikonsa hoidosta, kunta tai valtio ei kustanna eläinten hoitoa , paitsi löytöeläimet jokta saavat 15 vrk hoita ja lopetuspiikin sen jlkeen tai uuden kodin jos joku ottaa9 vanhukset hoidetaan valtion toimseta, koska omaiset, omistajat eivöt vaivaudu heitä hoitomaan. Syy on siis ysilöissä. Aloittaja, miten oman sukusi vanhuksia hoidsat?

    • VanhuksetPjoukko

      Eläimet osaa käyttäytyä ja olla kiitollisia eikä itkeä tillittää joka asiasta.

    • turhautunuteläkeläinen

      Ainakin veroa menee enmmän kuin monelta miljoona rosvolta

    • SkenaarioJokaToteutuu

      Eläimillä on perhe. Vanhuksilla ei. Omaiset heittää vanhukset yhteiskunnan vastuulle. Jos ihminen jättää eläimen yhteiskunnan vastuulle niin ellei sille löydetä kotia tulee piikki perseeseen. Näin käy myös tulevaisuudessa vanhuksille. Ei kasva enää sellaista sadomaskista hoitajaporukkaa jota saa haukkua, lyödä, potkia ja räkiä päälle. Tulevaisuudessa ei ole hoitajia, kukaan ei enää halua turpaansa eikä tulla jatkuvasti haukutuksi.

    • KunnioitustaHoitavalleKä

      Vanhukset on raskas taakka vmäisine omaisineen. Kuka heitä haluaa koko ikäänsä hoitaa ellei ala käytös ja kunnioitus hoitajia kohtaan kasvamaan!

    • Anonyymi

      Sano se. Jos jonkun rakki on sisällä päivän, tunti tolkulla ,jo aletaan vaatimaan ulkoiluttamista ja virikkeitä..ym. Vanhukset joutuvat olemaan päivä tolkulla sisätiloissa ilman mitään toimintaa ja virikkeitä. Pitäisi olla myös VANHUSTENSUOJELUYHDISTYS.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3467
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3189
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2378
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1831
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1441
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe