Aino Pennanen saa kenkää !

mitäsitte

..Vai saako ?

"Poliisi tutkii vihreiden Pennasen toimintaa liikenteen häirintänä – mahdollinen rangaistus sakkoja tai vankeutta"

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005775474.html

Yleensä tuollaisissa hommissa missä tämä Ainokin on, tehdään henkilöstä vähintään perusturvallisuusselvitys suopon toimesta ja tuo tämän päiväinen temppu ja siitä saatava tuomio aiheuttaa NORMAALISTI sen ettei selvitys ole voimassa ja henkilö ei voi jatkaa selvityksen vaatimissa hommissa!

Joten mitenkähän käyp? Onkolaki taas eri toisille ja eri kaikille muille!

90

12720

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puistattavaaa

      Jo on hullu eukko. Tämä ainakin sinetöi sen, että en ikinä äänestä vihreitä.
      Iskisivät vaan sille huimat sakot.
      Ei ikinä kannata tuollaista ihmistä äänestää, kuin eduskunnasta hevonvit*'*n.

      • ihmeellistä.tosiaan

        Ei siinä oma lapsi ja perhe yhtään kiinnostanut, valmis ottamaan riskin että menee paljon rahaa joka on pois sitten myös omalta lapselta.
        Kai lastensuojeluilmoitus on tehty?


      • Tuskin_se_itse
        ihmeellistä.tosiaan kirjoitti:

        Ei siinä oma lapsi ja perhe yhtään kiinnostanut, valmis ottamaan riskin että menee paljon rahaa joka on pois sitten myös omalta lapselta.
        Kai lastensuojeluilmoitus on tehty?

        joutuu tempauksensa kuluja maksamaan vaan ne otetaan Vihreiden puoluetuesta tai jostain muualta mutta itse ei niitä kyllä maksa.


      • Idiotismia

        Todella ärsyttävä nainen, eikö hän tiedä, että syy palautukseen on vakava. Ottaako tuo nainen vastuun siitä, mitä rikoksia palautettava kenties täällä on tehnyt ja tulisi tekemään. Idiotismia on näissä vihreissä kuin vasemmistossakin, suorastaan huligaaneja. Puolue on hajoitettava.


      • utiuk

        Nyt vielä poliisikin pyytelee anteeksi,että rivipoliisit joutuivat poistamaan koneesta


      • hshysssssssss
        Idiotismia kirjoitti:

        Todella ärsyttävä nainen, eikö hän tiedä, että syy palautukseen on vakava. Ottaako tuo nainen vastuun siitä, mitä rikoksia palautettava kenties täällä on tehnyt ja tulisi tekemään. Idiotismia on näissä vihreissä kuin vasemmistossakin, suorastaan huligaaneja. Puolue on hajoitettava.

        Ja Helsingin Sanomat tekee parhaansa vähätelläkseen asiaa mm. kolumneissaan. Lehti on ilmeisesti nykyään Vihreiden äänenkannattaja ? Miten tämä on mahdollista, Hesaria pidetään asiantuntevana, vastuullisena ja puolueettomana ?


      • ihmeellistä.tosiaan kirjoitti:

        Ei siinä oma lapsi ja perhe yhtään kiinnostanut, valmis ottamaan riskin että menee paljon rahaa joka on pois sitten myös omalta lapselta.
        Kai lastensuojeluilmoitus on tehty?

        Aina rikostapauksessa tulee tehdä lastensuojelu ilmoitus, epäilen ettei ole tehty tässä tapauksessa.


    • realismi______

      Sanoutuuko puoluejohtaja julkisesti irti laittomuuksista joita puolueen jäsenet tekevät vai yllyttääkö laittomuuksiin?

      • Aalto-on-Kusipää

        Ei sanoutunut, vaan kannusti ja kehui terrorismia. Ei kuulemma puolueväen lakia noudattaa. ?


      • lainsäätäjä_touko
        Aalto-on-Kusipää kirjoitti:

        Ei sanoutunut, vaan kannusti ja kehui terrorismia. Ei kuulemma puolueväen lakia noudattaa. ?

        Lainsäätäjä Touko kehotti avoimesti laittomuuksiin?


    • taastämmönen

      Mistä näitä "Pennasia" sikiää ei mitään tietoa mistä syystä ja Vastustaa viranomaisia Isot syytteet eikä silityksiä ei nämä muuten opi Hihhuleille Stoppi !!!

    • veeddoo

      Toivottavasti saa karenssin kaikkiin lentoihin muutamaksi vuodeksi, kyllä siperia opettaa.

      Nämä Pennaset voisivat kirjoittaa laillisesti velvoittavan paperin jossa kustantavat näiden palautettavien elämän täysimääräisesti mikäli haluavat heidät täällä pitää.

      Ymmärrän tuskan näissä tapauksissa mutta viranomaisten tietoihin ja päätöksiin on luotettava ja niillä mennään. Ei näitä kukaan ulkopuolinen kaikenymmärtäjä voi päättää musta tuntuu periaatteella.

      • EiVihreänÄlyRiitä

        Et kai sentään vihreiltä jotain älykkyyttä sentään odota?


    • Raine111

      Ei vaan kiinnostanut Ainoa lähteä anopille Berliiniin. Jos olisi oma äiti odottanut tytärtään kylään, niin Aino olisi pysynyt nöyränä istumassa ja katsellut villasukkiaan.

    • kehuja.rosvolle

      Puolueen puh.johtaja kehui Ainoa.

      Kehuukohan pankkien sosialisointia kannattavat puolueen puh.johtajat pankkirosvoja rohkeasta toiminnasta?

    • skuutari

      Kyl natsit vaan pitää paluttaa.

    • oikeusjakohtuus

      Vihreeet on Hihhuleita kaikki ja heitäkin jotku äänestää muija protestoi viranomaisia vastaan ja syyttömät matkustajat joutui Viherhihhulin provokaation uhreiksi Kymppitonnin sakko nyt ensihätään .

      • RobertKinty

        Pannaan parinkympin sakot.


    • akkaulos

      Touko aalto yllyttää laittomuuksin vihreät ovat pohjasakkaa ja heidät pitää potkia ulos eduskunnasta mutta tässä hölmölässä ihmiset äänestävät näitä suomen ja länsmaiden tuhoajia.

    • Röhäygh

      Apulaispormestarin virka tiedossa

    • antiviheriä

      Hulluhan tuo on! Mielenterveys hakusessa. Sabotoi lentoa eikä tiedä yhtään mitään siitä, millaista roistoa ollaan palauttamassa ja mihin ja mistä syystä! Jos ei saa potkuja lainsäädännön parista, niin johan on kumma! Kyllä sai virheät taas laadukasta mainosta kelvottomuudestaan yhteiskunnallisiin tehtäviin. "Ei vihreitä lentokoneisiin, ei vihreitä lakeja näpräämään!" (repeat shouting with drums)

    • PäivienPäivi

      Suvakelta ensi vaaleissa äänivyöry Ainolle.

      • Valtio voisi sponsoroida näitä suvakkivalaita,että ne pääsisi panettaan itseään esim. Gambiaan.Monikulttuurisuus on rikkaus,sanoi eräs stupido.


    • Onhannäitä

      Smaaa sarjaa kuin punapääpappi ja Sofioksennus

    • amjmatit

      Toukka Laaksonen hyppäs puolustamaan mikä pelle.Vihreä vasemmostolaiset on aina rikkoneet lakia ja turkis iskuissa tehneet rikoksia eli jos kansalla on oikeus rikkoa lakia .
      tuon nimissä
      Aalto myöntää, että ”teko oli toki hyväksyttävän rajamailla”.Aalto vertaa Pennasta myös legendaariseen ihmisoikeusaktivisti Rosa Parksiin. Aalto myöntää, että ”teko oli toki hyväksyttävän rajamailla”. Hän vetoaa kansainvälisen lain ja ihmisoikeuksien professori Martin Scheininiin.

      Meillä köyhilläkin on sitten oikeus taistella hallitusta vastaan ja hyvävelijärjestelmää vastaan kovilla keinoilla .ilmaisemme vaan sitten että rupesimme valtaväestönetuja ajamaan jotka on köyhiä ja viemään omaisuutta rikkailta.

      Hyvä vertaus viellä
      Tärkeää on, että aihe saadaan näin keskusteluun. Suuri enemmistö on hiljaa, mutta tilanne muuttuu, kun muutama ihminen nousee vastaan. Asioilla ei ole suoraa yhteyttä, mutta natsi-Saksassakin kaikki toimet olivat laillisia, Aalto muistuttaa.
      hyvävelijärjestelmä alas kansalle valta niin loppuu tuo herrojen kusetukset ja suomalainenkin köyhä tuntee että voi elää eikä ole elävänä kuolut ilman ihmisarvoa.Eikä kokoajan vaan ajeta muitten hyvin'
      vointia ensin oma kansa varsinkin köyhät eläkeläiset ja pienpalkaiset duunarit ja monilla nourilla ei ole tulevaisuutta kun pelkää osa aikaista duunia saa tee nyt sen varaan elämä ja eläkkeet on ruksattu jo alas vaikka eläke yhtiöillä on mirjardien yli jäämää 50 vuodeksi .Eläke pitäs olla sellainen että elät normaalisti eikä että joka päivä kitkutat pennejä ja eikä ole varaa käydä edes lääkärissä kun pitäs eläkeläisellä olla ilmais hoidot kun on jo maksanut valtiolle ja kunnalle oman osansa tähän yhteis kuntaan.

    • kukjhkkhhk

      Kai siltä otettiin huumetestit? Kukaan selväpäinen ei käyttäydy noin, joten oli joko päihtynyt tai psykoosissa.

    • tolkkupuuttuu

      Vihreethän oli kovassa nosteessa ennen Toukohatun naisjupakkaa gallupit osoitti isoja lukuja ja Touko jo kielipitkällä haaveili pääministerinpestiä eli kyllä näitä Hihhuleitakin porukat äänestää joko ovat sokeita kuuroja aivovammaisia taikka kaikkia yhteensä

    • asdfghfj

      Toivottavasti Aino joutuu vankilaan. Törkeää ja vastuutonta lainrikkomista ei voi suvaita.

      • turvaluokitukset--

        Onko luokiteltava vakavaksi sisäiseksi turvallisuusuhkaksi


    • maantierosvo

      Ei tuollaista terrosristia pitäisi edes päästää eduskunta taloon. Tiedä mitä se suunnittelee. Niin on vauhkon oloinen . Tämäkö järjesti kerran ne kurditkin mellakoimaan sinne. Oikein terroristien agitaattori.

    • Lisää ja vielä lisää näitä typeriä tempauksia ,niin vihreäpuolue putoaa kannatukseltaan sinisten tasolle. Sinne se oikeasti kuuluu.

    • Äääääääääää

      Vittu mikä pelle isot sakot ja porttikielto lentokoneisiin

    • kesäheilaksi

      Jospa Anni halusi koneesta itse pois?

      Jos helsingissä odotti musta komistus somaliasta?

      Tämä siis pelkkää arvailua.

    • lexxxxx

      Toivottavasti Aikku saa kenkää ja toivottavasti vihreitä äänestetään mahdollisimman vähän. Kyllä Suomen lakia pitää noudattaa. Tyhmä muija.

    • laspalmas25

      Tyypillisesti narsisti on lain ja moraalin yläpuolella. Aino Pennanen rikkoi lakia, ei uskoisi lakimiehestä, ettei asiaa ymmärtänyt. Touko Aalto petti vaimoaan, oli siis moraalin yläpuolella.


      Toukolla nousi , Ainolla taas ei > hah haa

    • Luottamus_suomalaiseen

      Lakia säätävänä politikkona pitäisi olla rangaistus ainakin kaksin kertainen... varmasti pitäisi titää lait paljon paremmin kuin "normaalin kansalaisen". Pelottavaa jos yhden henkilön mielipide voi vaikuttaa lain säädäntöön. Oikeus ja kohtuus? Ymmärrän että ihmisoikeudista pidetään kiinni, mutta mistä tiedetään mitä karkoitettava on tehnyt, jos esim. minun omille lapsille tehtäisiin jotain niin varmaan ottaisin "oikeuden omiin käsiini".

    • Uskottekosattumaan

      Tämä oli etukäteen sovittu juttu karkotetun kanssa , eihän tuo olisi miestään ja lapsiaan noin ajattelemattomasti jättänyt.

      Osoittaa henkilön häiriintyneen arvomaailman. Omat lapset ja aviopuoliso on toissijalla jos siis olisi ollut spontaani

      Eli asiaa poliisin pitää tutkia suunniteltuna terroritekona

      Mikä yhteys karkotetuksi. Ja pretestoijalla tai tämän miehellä on.

      Miksi juuri tämän karkoitukseen esto oli niin tärkeä. Ja konehankintojen oli menossa saksaan?

      Eli tässä ei nyt kaikki täsmää.

      Kyllä tästä pitää tehdä rikosilmoitus.

    • Onkosamallav

      LKialoitteeseen tarvitaan 50000. Nimeä.

      Ja tämä yksi ohittaa koko prosessin , Onko laki sama kaikilla.

      Kysyn vaan......

    • oi.aikoja.oi.tapoja

      Entä jos karkotettava oli ulkomaalainen henkirikosten tai raiskauksien tekijä tai pedofiili. Siihen viittaisi usean saattajan mukana olo.

      Näitäkö rva puolusti?
      Lomalle menevien lapsiperheiden elämää vaikeuttaen suojelemalla vaikkapa pedofiilia palautukselta? Puolueen puh.johtaja vielä kehumassa.

    • esimerkkinä

      Ai onkos tämä Hihhuli politiikassa mukana silloin täytyy olla sanktiot Esimerkillisen kovat Virkavallanvastustus ei oo pikkujuttu Politikolta.

    • TuomoArola

      Kiitos Aino rohkeudestasi. Jos olisin ollut samassa koneessa olisin noussut seisomaan rinnallasi. Kiitos myös Touko rohkesta sanoista ja siitä, että kerroit totuuden Suomen pakolaispolitiikasta. Tuen sinua mitä vankimmin. Teille tämän nössökeskustelupalstan kirjoittajille sanon, että Vihreät ei tarvitse teidän nössö mielipiteitänne, eikä teidän nössö ääniänne. Vihreät on rohkeiden naisten ja miesten puolue, joka menee vaalivoittoon ihan omilla äänillään, siihen ei teidän nössö ääniänne tarvita. Sitten turvapaikkapolitiikka muuttuu Suomessa, siitä voitte olla ihan varmoja.
      Ylpeästi Vihreä.
      Tuomo Arola
      Porvoo

      • avoinkysymys

        Voitko kertoa kuka tämä palautettava oli, jota puolustatte?
        Voitko kertoa syyn miksi häntä oltiin palauttamassa?
        Vastustatteko ihan vain periaatteen vuoksi kaikkia palautuksia?


      • SokaistutHyvyydestäsi

        Olen sanonut tämän aikaisemmin ja sanon taas, Toukon kädessä on maahanmuuttaja lippu ja sateenkaari, nämä toiset tulevat usein maista jossa sateenkaariväki on hyvin vihattu ja elää vaarassa. Toisella kädellä vihreät kaivavat hautaa sateenkaari ihmisille samalla vaatien kaikille turvaa. Jos olet niin naivi että uskot tämän uuden kulttuurin suomessa hyväksyvän sateenkaaren, niin erehdytte suorastaan kuoleman pahasti. Tässä suhteessa persut ovat enemmän sateenkaari väen turva kuin läpsyttelevät vihreät.


      • Nössö-Tuomo

        Sinä, Touko ja Pennanen. Siinä teidän vaalivoittonne. Vihreät, uppoava laiva pohjattomaan mereen. Rohkeus ei demokratiassa auta kun kukaan ei jaa ajatusmaailmaanne. Olette koko historianne ollut maailmanpelastajapuolue vailla uskottavuutta. Valkoposkihanhen saatte sontimaan pääkaupungin puistoihin, minkä tuo taitanee lunnostaan ilman apuannekin, mutta mitään konkreettista hyötyä teistä ei yhteiskunnalle ole. Teillä on esittää vain etuisuuksia ja oikeuksia, kun puhutaan vastuista ja velvolisuuksista, olette hukassa kuin pieru Saharan autiomaassa.


    • Hienoteko

      Viimeistään tätä ketjua lukemalla selviää, miksi Suomessa sai väkisinmaata vaimon vielä vuonna 1992: suurin osa suomalaisista on vielä tänäkin päivänä itsenäiseen ajatteluun kykenemättömiä lampaita, jotka uskovat sokeasti viranomaisten ja lainsäädännön virheettömyyteen. Toivottavasti vielä jonakin päivänä muutkin kuin vihreät ja vasemmisto ymmärtävät etiikan olevan muutakin kuin viranomaisten määräyksiä.

      Kiitos Pennanen! Nyt tiedän varmasti, mitä puoluetta äänestän tästä ikuisuteen.

      Ps. Voidaanko tapaukseen soveltaa samaa "logiikkaa" kuin Halla-aho tuomioonsa: KKO:n päätöstä ei kannata pitää minään taivaallisena totuutena. Se on muutaman ihmisen henkilökohtainen tulkinta"? Eli pakkopalautus olisikin väärin...

      • TurhaaVarmaan

        Mutta sanon:

        Teidän tunneälyjen mielestä kaikki palautettavat ova ihania ihmisiä, vaikka olisi raiskannut ja tappanut teiltä lapsen?


      • Heheheh

        Sellaisen oikeusvaltioperiaatteen kuin syyttömyysolettaman mukaan kyseinen apina-homopoliisien nauttien kiinnipitelemä turvapaikanhakija ei ole tuollaiseen rikokseen syyllistynyt.


      • Heheheh kirjoitti:

        Sellaisen oikeusvaltioperiaatteen kuin syyttömyysolettaman mukaan kyseinen apina-homopoliisien nauttien kiinnipitelemä turvapaikanhakija ei ole tuollaiseen rikokseen syyllistynyt.

        Mistäs tiedät vaikka olisi ollut Kabulin-teurastaja joka haluttiin kotimaahan tuomittavaksi ja sen jälkeen hirtettäväksi.


      • pönttöpennanen
        Heheheh kirjoitti:

        Sellaisen oikeusvaltioperiaatteen kuin syyttömyysolettaman mukaan kyseinen apina-homopoliisien nauttien kiinnipitelemä turvapaikanhakija ei ole tuollaiseen rikokseen syyllistynyt.

        raiskarihan se karkoitettava on, swiis rikollinen ja vihreät siis suosii rikollisia


    • Hehehki

      Ja ei, kyseessä ei olut huomiohuoraaminen. BB-taloon tunkeminen oman näkyvyytensä nostamiseksi ja täten poliittista uraansa edistääkseen sitä sen sijaan todellakin on.

    • sanassasanotaan

      Hän vain halusi ylentää itsensä pyhimykseksi ja marttyyriksi.

      Se, joka itsensä ylentää, se....

      • Näinpänäin

        No ei, lähimmäisen rakkaus ei tarvitse ulottua vain omaan perheeseensä. Moni olisi varmasti tehnyt saman esimerki, jos turvapaikanhakijan sijasta olisi vääryyden kokijana ollut oma lapsi. Toki eräät mestaripoliitikot ehkä mielummin melkoisen apinamaisesti pettävät avovaimoaan kuin toimivat yleensäkään moraalisesti.


      • Niinpäniin

        Eikös se ollut jopa AVIOVAIMO, ainakin tällä fanaattisesti ja suuvaahdossa maahanmuuttajista paasaavalla perussuomalaisella?!


      • refugees.first
        Näinpänäin kirjoitti:

        No ei, lähimmäisen rakkaus ei tarvitse ulottua vain omaan perheeseensä. Moni olisi varmasti tehnyt saman esimerki, jos turvapaikanhakijan sijasta olisi vääryyden kokijana ollut oma lapsi. Toki eräät mestaripoliitikot ehkä mielummin melkoisen apinamaisesti pettävät avovaimoaan kuin toimivat yleensäkään moraalisesti.

        Mikähän "vääryys" siinä on, että turvapaikkahuijari palautetaan omaan maahansa? Hän on siis käynyt läpi turvapaikanhakumenettelyn, jossa saanut usean negan. Ainoa vääryys on se, että iso osa näistä huijareista on saanut turvapaikan.


    • Hamilton

      Onhan se omituista jos tälläisestä hölmöilystä selviää ilman sanktioita. Turvallisessa Suomessa eläneenä, arvon lainsäädäntösihteeri ei lienee ole koskaan nähnyt, kuinka ihmistä, joka EI HALUU toimia kuten laki sanoo, käskytetään fyysisesti. Olisiko kauniimpaa vaikka huumata karkotettava? Ymmärtääkseni Saksassa ei ole kuolemantuomiota. Jos tästä maasta ei laillisen selvityksen jälkeen voi eikä saa ketään karkottaa, niin kuka kantaa vastuun maahan mahdollisesti pesiytyneistä sotarikollisista, rikollisista ja suoranaisista terroristeista.

    • tolkunmaaa

      Jos muijja ei saa kunnon sanktioita se on esimerkki ettei lakeja taikka virkavaltaa tarvitse kuunnella/ noudattaa tämä tapaus pitää tuoda esille mitkä on tuomio, Iltalehdet voisi kerrankin tuoda asiaa esille eikä vain pelotella ihmisiä katastrofi uutisilla.

    • Seisomisestakovankeutta

      " mahdollinen rangaistus sakkoja tai vankeutta"
      Eihän Suomessa mistään vankeutta tuomita nykyään, joten täysin turhaa tämmösiä kirjoitella.
      Suomessahan selviää törkeästä pahoinpitelystä ja kuolemantuottamuksestakin nykyään ehdollisella, niin tuomittaisiinko lentokoneessa seisomisesta ja paskanpuhumisesta vankeutta? Enpä oikein usko.

    • qåaäzm

      Käy uskoakseni niin kuin monesti aiemmin. Vähän silmänlumeeksi nuhdellaan ja siinä kaikki. Ehkä vielä suuremmaksi silmänlumeeksi pyytelee anteeksi. Valtakunnassa kaikki taas hyvin. Säälittää tämä sinisilmäinen kansa.

    • ettänäin

      Noi ei pyytele edes anteeksi ja Vihreiden puoluejohtaja kiittelee ja kannustaa ja nämä päättämässä meidän kaikkien asioista Huh Huh

    • Aino on seuraavan hallituksen sisäministeri tai oikeusministeri,sen jälkeen kaikki matut saavat taustastaan riippumatta vaelta täällä yhteiskunnan piikkiin.Sensuroitin tulee kovenemaan,vain kantasuomalaisten rikoksista saa uutisoida.Näitä partaisia sotalapsia tulee lisää tuhansittain ja ennen vuosikymmenen vaihtumista ohitamme ruotsin raiskaustilastoissa.

    • tarkkanäköinen

      Siis tälläinen terroristien tukija on Suomessa kansanedustajana,

      • Oniaonia

        Olis panettanut koneessa olevaa omaa lastaan matujullilla, jolla oli niin paha mieli ilkeistä suomalaisista.


      • PÖLÖVÄSTIoot

        No ku ei oo "kansanedustaja." Vaan häirikkö-sihteerikkö typykkä.


      • ministeriksi--
        PÖLÖVÄSTIoot kirjoitti:

        No ku ei oo "kansanedustaja." Vaan häirikkö-sihteerikkö typykkä.

        Ministerin ei tarvitse olla kansanedustaja

        Pahimpien taistolaisaikojen aikaan oli esim. kunnia-asia että liikenneministerillä ei ollut ajokorttia ja vankeinhoitoministeri silitteli rikollisten päitä kaikki vika oli yhteiskunnassa


    • KenTuntee

      Onkohan tuon ainon suku yhtä "viisasta" kuin ainokin? Jospa suku nouseekin ylös prisman kahvilassa huutamaan?

    • oikeusjakohtuus

      Tärkeintä on , että Aino Pennanen saa sellaisen tuomion jonka jokainen muukin tuollaisesta rikoksesta saa.
      Tärkeää on myös, ettei tuomio ole sakko jonka maksumiehiksi joutuisivat tosiasiassa.
      täysin ulkopuoliset maksamaan. (Puolue tai kansalaiskeräys sen maksaisi ja itse rikollinen pääsisi kuin koira veräjästä.)

      Selkeintä ja oikeudenmukaisinta olisi ehdoton vankeustuomio, jonka rikoksesta tuomittu Aino Pennanen joutuu itse oikeasti kärsimään.

      Kenkää Aino Pennanen tuskin saa, koska hänen puolueensa arvomaailmassa ei Suomen lakien noudattaminen ole tärkeää tai arvokasta.

    • TOUKOHOT

      20 päiväsakkoa ja Touko antaa 50 läpsäisyä, niin tuo hoidetaan

    • Majasteettirikos

      Tapauksen oleellisin anti on kuitenkin se, että ns. maaahanmuuttokriittisten ihanneyhteiskunnassa majasteettirikos on maahanmuuttajan vähäinenkin puolustaminen.

      • Totuuskomissio1

        Maahanmuuttajan? Oikea termi on maahan laittomasti tunkeutunut, koskapa sentään tämä yltiösuvaitsevaisten lammasten valtiokin pisti tyypin paluulennolle.

        Yritetään edes pysyä totuudessa, jos sopii?


    • Rotvailer_x

      1) ”Yleensä tuollaisissa hommissa missä tämä Ainokin on, tehdään henkilöstä vähintään perusturvallisuusselvitys suopon toimesta…” - Eli missä hommissa? Tarkoitatko Vihreiden lainsäädäntösihteerin tehtävää?

      2) ”… ja tuo tämän päiväinen temppu ja siitä saatava tuomio aiheuttaa NORMAALISTI sen ettei selvitys ole voimassa ja henkilö ei voi jatkaa selvityksen vaatimissa hommissa!” - Ai kuinka niin ei voi jatkaa ”selvityksen vaativassa hommassa”? Tiedätkö, miksi turvallisuusselvitys yleensäkään pyydetään jostakin ihmisestä ja milloin?

      Kerropa, jos jokin turvallisuusselvitys on joskus tehty, niin miksi selvitys ei olisikaan enää voimassa. Kerro ihan yleisestikin, miten kauan turvallisuusselvitykset ovat voimassa ja miksi ne ovat voimassa tai miksi eivät ole voimassa.

      Kerropa myös, kun olet asiaan niin perehtynyt, että kuka se sitten kenkää Pennaselle antaa, jos antaa, ja miksi.

      Kerropas vielä kuule sitten myös, kun nyt niin asiaan olet perehtynyt, että miten Pennasen toiminta lentokoneessa vaikuttaa hänen työtehtäviensä hoitamiseen Vihreiden lainsäädäntösihteerinä ja miksi hänelle annetaan muka kenkää.

      Eli, pyydän, että vastaat edellisiin, niin pääsemme, ainakin minä jos kukaan muu ei ole kiinnostunut, toteamaan, oletko asioista tietävä ihminen vai pelkkä sohlaaja ja asioidensotkija.

    • Selvinpäin

      Jos ainosta tulee ministeri seuraavassa hallituksessa ja hänellä on porttikielto lentoyhtiöiden koneisiin, sehän tietäisi, että ministerin täytyisi pysyä kotimaassa töidensä parissa eikä voisi lennellä maailmalla.

      Se olisi selvää säästöä veronmaksajille. Vihdoinkin ministeri, joka ei lähtisi tekemään lähetystöjen tarkastuksia eksoottisiin maihin parhaimpaan lomailuaikaan.

      Aino ministeriksi, jos saa porttikiellon lentoyhtiöihin. Sehän on selvä.

    • JÖSSELTÄTULIBIISI

      "SILMÄT SEISOO HUUTAA SUU" NYT UUSI LENTOKONE VIRSI.

    • Surullisia.tapauksia

      Tovottavasti tällä Pennasella ei ole omia lapsia. Olisi surullinen tarina edessä. Lastensuojelun olisi pakko nyt toimia. Mutta onneksi henkilö vaikuttaa sellaiselta ettei ilmeisesti ole lapsia ja edes pysty ottamaan vastuusta lapsista,

      • HyvääLomaa

        Pennaskan mies ja lapset jatkoivat koneella Berliiniin ,kun häiriköinyt äiti poistettiin koneesta.


      • mahtoi_hävettää
        HyvääLomaa kirjoitti:

        Pennaskan mies ja lapset jatkoivat koneella Berliiniin ,kun häiriköinyt äiti poistettiin koneesta.

        Mahtoi lapsia hävettää äitinsä käytös on siinä someselittämistä


    • paradoksin.hajut

      Ennen vanhaan nämä vihreät suojeli luontoa, nyt rikollisia matuja lentokoneessa, joka sylkee ilmakehää tuhoavia yhdisteitä, mutta elististinen pikkurouva vihreä se pakeni remonttia toiseen maahan perheineen. suomesta puuttuu rationaalinen ympäristöpuolue, mutta ei taida nykyvetelistä sellaista olla perustamaan.

    • ropinhoot

      Ketju todistaa sen että enemmistö on aina väärässä mutta vähemmistö voi olla
      oikeassa!
      Ilman Aino Pennasia eläisimme orjayhteiskunnassa jossa yksi määrää ja kansa
      tottelee sokeasti ja mitään kyseenalaistamatta vailla mitään ihmisoikeuksia.
      Keskustelu tästäkin asiasta todistaa vanhan väittämäni että suomalaiset ovat
      sisimmältään äärettömän rasistinen kansa joka on empatiakyvytöntä ja hyvin
      muukalaisvastaista.
      Tätä" muukalaisvastaisuutta "todistaa historiassamme suhtautumisemme
      omiin evakkoihimme joita pidettiin "ryssinä" eikä haluttu asuttaa eikä auttaa.
      Ruotsikielinen alue huippuesimerkkinä, samalla kun Ruotsi antoi apua todella
      merkittävästi ja pyyteettömästi varsinkin pohjoisessa ja otti vastaan myös ns
      "sotalapsia".
      Oman lapsuudenkotini naapurissa oli suuri talo ja talon isäntä oli toiminut
      suojeluskunnan paikallispäällikkönä, ilmeisesti tämän asemansa vuoksi he
      olivat joutuneet ottamaan vastaan evakkoäidin lapsineen joista yksi oli vielä
      vammainen ja antoivat heidän "asua" talonsa kylmän eteisen komerossa
      talvisodan pakkasissa kunnes siviiliviranomaiset lopulta olivat pelastaneet'
      heidät paleltumiselta ja nälkäkuolemalta.
      Suhtautumisellamme pakolaisuuteen suljemme silmämme maapallomme
      todellisuudelta, ilmaston muutoksen aiheuttamaan kuivuudelta ja muulta
      tuholta sekä sotien aiheuttamalta pakolaisuudelta, tässä nousee yksi valtio
      ylitse kaikkien muiden. Jokainen sodan vuoksi Eurooppaan tullut
      pakolainen on tullut USA;n tekemien sotatoimien seurauksena, Syyria on
      ainoa poikkeus tästä kaavasta.
      TV dokumentissa; "Isisin synty", todistetaan myös se että tämä järjestö
      syntyi USA;n valheellisin perustein Irakiin tekemän hyökkäyksen seurauksena.
      Tuomitsemmeko USA;n näistä toimista?
      Emme suinkaan, me tuomitsemme heidän uhrinsa.
      Me pakkopalautamme, lainsäätäjät laativat hiki hatussa perusteita tämän
      toteuttamiseksi ja tuomarit tarkastavat vain sen että palautukset tapahtuvat
      näitten perusteiden mukaisesti, eivät suinkaan näitten ihmisten ihmis-
      oikeuksien mukaisesti.
      Kansalaistottelemattomuus on ikiaikaisesti ollut valitettavasti suurin
      ihmiskunnan kehitystä oikeudenmukaisempaan suuntaan vaikuttava
      tekijä.
      Aino Pennasille on tulevaisuudessa paljon tarvetta, tämäkin keskustelu
      sen todistaa.

      • Aavikon.vaeltaja

        Tuo kirjoituksesi todistaa vain sen, että suomessa on edelleen kaltaisiasi naiiveja ja jälkeenjääneitä ihmisiä. Teillä ei liene tuo realismi kovin vahvoilla! 😀 Onneksi teitä huumehörhöjä lienee vain pieni ja äänekäs ryhmä jossain kallion ruiskupuiston nurkilla!


      • KehitysapuEhkäisynä

        Pakolaisongelma saadaa kuriin kunnon ehkäisyvalistuksella !


    • Oikeustako

      Vähemmistö edustaa diktatuuria. Kansanvaltaa enemmistö.


      Historian opiskelua ....

    • Omaasiakitär

      Vihreiden älyköt

      Sieltä aavikoilta tekstailevat

      Suomessakaan ei yhteydet toimi koko maassa.

      Näkee ettei vihreillä ja muilla poppareita ole koskaan olleet sitä penaalin terävintä kärkeä.

      • htrhrh

        Vihreät on nykyään vastaava kuin joku aktivisti järjestö ei sovi oikein politikaan heidän tekeminen villen aikaan olivat sentään vielä vakavasti otettava puolue.


    • Bulituurix

      Viherpiipertäjät & ituhipit.
      Narkkareiden & pakolaisroistojen & terroristien & mamujen asialla.
      Vois finnair pistää parinsadantonnin sakot ilmailuliikenteen häirinnästä.

    • Hyvä.Aino

      Mä en tiennytkään että lampaat osaa pitää tämmöistä mölyä. Helppohan se on netissä määkiä kun ei itsestä muuhunkaan toimintaan ole.

      • AinoOnHyvä

        Näyttämään esimerkkiä miten uskottavuus säilyy, Nasima mene pelastamaan Aino mutta varovaisesti tiedäthän kulttuuri kommarina että Vainämöinen on Touko Tukholmassa.


    • hilunen

      ...niinpä seiso kuin pukki tuomiolla.....

    • Ghjkkll

      Jos Finnair toimii oikein Pennasen suhteen?
      Pennanen saa sakot ja Finnairin koneisiin porttikiellon.
      Ja sekä korvauksiin, jos joku on myöhästynyt lennon vaihdosta tuon vuoksi?

      Jos selviää täysin kokonaan pelkillä varoituksella?
      Rupean heti vihreäksi!

    • ToivottavastiIstuu

      Tutkintanimikkeet olivat ilmailurikkomus ja haitanteko virkamiehelle. Asia on nyt siirretty Itä-Uudenmaan syyttäjänvirastoon syyteharkintaa varten.

      Syyttäjä päättää, istuuko Aino Pennanen seuraavaksi käräjäpöytään

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1459
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1093
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1019
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1008
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1001
    6. 3
      900
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      899
    8. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      898
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      891
    10. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    Aihe