Mopoilla terrorisointi yöllä!!!

yksimonistahäirityistä

Eikö millään ole enää mitään väliä kun penikat saa vapaasti terrorisoida keskustassa asuvien yörauhaa. Viimeyönäkin kaasuteltiin mopoilla joista otettu äänenvaimentimet pois. Kello oli jo yli yö yhden, onko se enää oikea aika kaasutella? Muutenkin näin lämpimät kelit että tuon nukkumisen kanssa vaikeuksia ja siihen vielä sairaudet päälle. Ikkunat auki ei voi nukkua kun kaikki meteli kuuluu täällä oulaistenkadulla. Vielä pitäisi jaksaa töissäkin kulkea. Vanhemmat nyt järki käteen ja kieltäkää niitä mopoilevia häiriköitänne ettei yöllä ajella keskellä kylää painukoot tuonne syrjäisemmille seuduille jos kerran on pakko kaahata yöt ja päivät nukutaan että taas seuraavana yönä jaksaa. Turha tulla sanomaan että niin mekin tehtiin nuorena koska jos itse olette olleet samanlaisia niin eipä se omena kauas puusta putoa. Kerran se paha saa kyllä palkkansa.

35

1016

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • motorornottosycl

      Olen samaa mieltä, että rajoitteita voisi laittaa, niin kuin esim. Ylivieskassa tietyssä osassa keskustan alueella, on jotain klo: 23.00- 06.00 rajoitettu se pilluralli.

      Tämä ei siis tarkoita sitä, etteikö nuoriso saisi liikkua mopoilla ollenkaan, EI, TÄMÄ EI SITÄ TARKOITA!

      Mutta sitä se tarkoittaa, että jos se häiritsee yöunta ja omassa kodissa, esim. juuri se edestakainen pärrääminen, vailla sen kummempaa tarkoitusta, saatika, että on kiusantekoa, se pitää kieltää! TÄSTÄ ON KYSYMYS!

      Nämä mopoilla rällääjät ovat vielä alaikäisiä ja vanhemmat täydessä vastuussa heistä, kaikella lailla. Se tarkoittaa sitä, että vanhemmat sanovat ajetaanko sitä yhtä ja samaa katua, kiduttaen nukkuvia, vai ei, eikö niin! ? Vanhemmilla on vastuu ja ketäänhän ei siis saa tieten tahtoen omassa kodissaan häiritä, eikö niin!?

      So, vanhemmat, kertokaapa miten käyttäydytään ja missä ajellaan ja mihin kellonaikaan!

    • Mopokuski

      Ostakaa mopot myös niin pystytte yöllä ajeleen on paljon viileämpää

      • mopotsuohon

        Sinä mikään mopokuski ole ne on tuohon aikaan äidin pienet kullannuput nukkumassa. On järjen köyhyyttä jos ihmisellä ei ole muuta harrastusta kuin toisten yörauhan häirintä. Ajelkaa tuolla syrjäteillä missä ei asutusta mutta kai se on teille suurikin nautinto ettei ihmiset jotka maksaa veroja että tekin saatte käydä kouluja eivät saa nukkua rauhassa. Ajatelkaa omalle kohdalle kun justiin pääsette uneen niin joku tulee teidät potkimaan ylös onko silloin hymy herkässä?


      • hörnebäri

        Ihanko totta! ? Olipa "rakentavaa"!? Jos vanhempien ulosanti ja asioiden käsittelemisen taito on tuota tasoa, niin ei voi mitään ja ei lapsiltakaan voi silloin vaatia "liikoja" kait. Paitsi tietenkin, kuin ajaa mopolla, niin silloin kai pitää ajaa, tyhjä katse silmillä ja korvien välissä ei liiku MITÄÄN!


    • hörnebäri

      Tuo äskeinen oli siis tarkoiteet nimim. "Mopokuski":lle, ei "mopotsuohon" nimimerkille" !

      • asukasjotahaittaamelu

        Saapa nähdä tuleeko yhtään kommenttia vanhemmilta jotka ovat vastuussa lastensa käyttäytymisestä. Niitä kaivataan ja asiallisia sellaisia. Vai ovatko vanhemmat niin välinpitämättömiä ettei kersoille aseteta mitään rajoja. Ovatko mopoterroristit jossakin erityissuojelussa kun äänenvaimentimet otetaan pois niin melua piisaa. Kyllä se laki täytyy olla noille mopopojille kun on muillekin ihmisille järjestyssäännöt ja yörauhaa ei saa rikkoa ilman sanktiota.


    • kukavastaanyt

      Kun Pentti oli vallesmannina, oli kuri ja järjestys!

    • Poliisille.ilmoitettu

      Samoin täällä viime yönä Roihuvuoressa Vuorenpeikontien ala-asteen pihalla ja ympäristössä nämä urpot kaasuttelivat. Soitin poliisille.

    • Ensio322

      Menkää töihin tai muuttakaa maalle! Antakaa poikien ajella, ite ootte ollu samanlaisia nuorena

      • cderfgtyhn

        Ei pidä paikkaansa, nämä muutamat nuoret/häiriköt ovat se poikkeus, ei sääntö! Suurin osa nuorista osaa olla asiallisesti ja antaa ihmisten olla rauhassa, varsinkin yöllä, nämä muutamat idiootit eivät ymmärrä hevonpersettä mistään muusta kun siitä pirun rälläämisestä, kuvittelevat että heillä on vapaus tehdä mitä haluavat, ja sinunlaiset idiootit vielä vahvistavat tätä kuvitelmaa entisestään.
        Häiriköivät nuoret pitää laittaa kuriin ja opettaa yhteiskunnan tavoille, jotta he voivat olla ja elää rauhassa myös itse.


      • vihainen

        Ter­vei­siä mopo- ja mopo-au­to­tei­nien van­hem­mil­le, et­tei huo­not yö­u­net kes­kus­tan alu­eel­la ole kor­va­tulp­pien tai asen­teen puu­tet­ta vaan kyl­lä ne keh­not yö­u­net ovat ihan näi­den tei­dän kul­lan­nup­pu­jen­ne an­si­o­ta joil­le näi­tä jum­put­ta­via pel­ti­ka­so­ja ja pör­rää­viä mo­pon­ta­pai­sia os­tat­te. Kas­va­tuk­sen puu­te­ko näi­tä lap­sia vai­vaa, jot­ka räl­lää­vät yö­tä päi­vää Kit­kan­tie­tä pääs­tä pää­hän ja häi­rit­se­vät idi­oot­ti­mai­sel­la jum­pu­tuk­sel­laan sekä pä­ri­näl­lään työs­sä­käy­vien ih­mis­ten yö­u­nia? Ei­kö lap­sen­ne viih­dy ko­to­na vai et­te edes ha­lua lap­sien­ne viet­tä­vän ai­kaa ko­to­naan kun on ihan ok, et­tä pit­kin yö­tä ajel­laan ym­pä­ri pi­tä­jää ja pi­de­tään mui­ta he­reil­lä? Vo­lu­me­ta­so­jen tar­kis­tus­tus­ta ja val­von­taa toi­vot­tai­siin niin van­hem­pien kuin po­lii­sin­kin toi­mes­ta. Ja joo­joo ”ol­laan ol­tu nuo­ria kaik­ki”...mut­ta ei kai me kaik­ki ol­la noin huo­nos­ti ja ajat­te­le­mat­to­mas­ti kas­va­tet­tu­ja?


    • Hukkaviiva

      Ei oo enää veikkoa raijoa ja kumppaneita- Siksi moinen meno.

      • vieläkalahtaaitelle

        Kommentoin tuota Ensio322 elikkä töissä käydään jos saadaan nukkua rauhassa ilman huonosti kasvatettujen pentujen häiriköintiä. Kuvittelevat itsestään suuria kun on mopon räppänä ahterinalla. Kuka katsoo itsensä niin muita arvokkaammaksi että voi määrätä koska muut kunnon kansalaiset saavat nukkua yöllä. Suuret on kuvitelmat. Ei olla itse moista koskaan tehty eikä tulisi edes mieleenkään. Eiköhän tämä ole jo melko maaseutua kun traktorit ajelee pitkin teitä p-rallia viikonloppuisin ja ainoitakaan liikennevaloja ei paikasta löydy. Ei tunnu kaupungilta. Tuntuu että muutamat on niin tyhmiä kun puolustavat raggareita ovat itse varmaan jossakin omakotitalossa kauempana ettei itseä häiritse. Kuitenkin tuovat oman tyhmyytensä keskusteluun.


      • DrugAri
        vieläkalahtaaitelle kirjoitti:

        Kommentoin tuota Ensio322 elikkä töissä käydään jos saadaan nukkua rauhassa ilman huonosti kasvatettujen pentujen häiriköintiä. Kuvittelevat itsestään suuria kun on mopon räppänä ahterinalla. Kuka katsoo itsensä niin muita arvokkaammaksi että voi määrätä koska muut kunnon kansalaiset saavat nukkua yöllä. Suuret on kuvitelmat. Ei olla itse moista koskaan tehty eikä tulisi edes mieleenkään. Eiköhän tämä ole jo melko maaseutua kun traktorit ajelee pitkin teitä p-rallia viikonloppuisin ja ainoitakaan liikennevaloja ei paikasta löydy. Ei tunnu kaupungilta. Tuntuu että muutamat on niin tyhmiä kun puolustavat raggareita ovat itse varmaan jossakin omakotitalossa kauempana ettei itseä häiritse. Kuitenkin tuovat oman tyhmyytensä keskusteluun.

        Koetko olevasi kunnon kansalainen?


      • mubtjgynj
        DrugAri kirjoitti:

        Koetko olevasi kunnon kansalainen?

        Sä et varmaankaan koe olevasi edes osa tätä yhteiskuntaa, luulet tietenkin olevasi koko maailman napa. Kumartakaa sitten kaikki paskasta haisevaa napanöyhtää joka sinulta putoaa.

        Huonosti nukkunut kansalainen on huono kansalainen, tästä saamme kiittää näitä muutamia häiriköiviä idiootteja, nämä pikku kingit jotka luulevat, ja pitävät omaa luuloaan tietona ja totena, ovat oikea yhteiskunnan vitsaus. Siedän jopa sosiaalipummeja ja alkkiksia sun muita laitapuolen kulkijoita paremmin mitä näitä häiriköitä.
        Jokainen saa tehdä mun puolesta elämällään mitä halua, kunhan ei häiritse muita. Nämä mopojonnet sun muut "hifistit" häiritsevät jatkuvasti muita, ja viis veisaavat aiheuttamistaan ongelmista.
        Sitten kun jollakin menee hermot, ja tekee asialle jotain, ovat nämä idiootit heti valittamassa ja vaatimassa lakia apuun. Nämä tekopyhät kusipäät täytyy laittaa ojennukseen ennen kuin heistä tulee tekopyhiä kusipäisiä aikuisia vielä vittumaisimmilla kakaroilla varustettuna.


    • sniffingshow

      Joo, turha puolustaa niitä, jotka häiritsevät toisten yöunia ja sen pitäisi olla päivänselvä asia!
      Kukaan ei halua, että joku yöllä päristelee ikkunoiden alla isoäänisellä mopolla edestakaisin, asuipa sitten keskustassa tai ei!

      Siitähän tässä on kyse, että mikä se on asenne vanhemmilla asiaan, että jos vanhemmat ovat sitä mieltä, että kiusatkaa vaan ja isoäänisillä äänenvaimentamattomilla mopoilla, niin lapselle jää se käsitys, että turhasta valittavat!

      Itse olen sitä mieltä, että keskustassa pilluralli mopoilla pitää kieltää viimeistään 00.00-06.00 välisenä aikana!
      Tällä tarkoitan sitä ilman mitään syytä ajelemisella. Saman vois harkita tietyille omakotitalo alueille, jos mopoilija siellä häiritsee! Poliisille soitto, jos ei auta!

      Jokaisella on oikeus olla rauhassa yöt omassa kotonaan! Lähtekääpä vanhemmat siitä ajatuksesta liikkeelle!

      Se, että härnätään ikkunan alla kaasuttelemalla, on kotirauhan rikkomista ja siis tuomittava teko ja josta voidaan viedä oikeuteen.

      Saatte olla varmoja, että rällääminen saadaan loppumaan, jos oikein vaikeaksi menee, se on varmaa!

      • HuutoErkki

        Lisäisit vielä muutaman !:n.


      • perämerkki
        HuutoErkki kirjoitti:

        Lisäisit vielä muutaman !:n.

        Mihin väliin !:n. laitetaan?


    • Peeveeeeee

      Pitääkin tulla polttaman vähän kumia. Äänen lisäksi mukana tuoksu!

      • onkstulta

        Sullako ei kortsulle muuta käyttöä ole ku polttaa sitä ja haistella käryä?


    • Valvonut

      Kyllä on monta unetonta yötä vietetty tänä kesänä Oulaisissa moporällääjien vuoksi. Aamuneljältä vielä täysi höyry päällä. Onneksi koulut alkavat kohta niin jospa eivät jaksa enää kokoajan rällätä.

    • nönnönnöö

      noista paha äänisistä mopoista löydy muuta kuin ääntä! toisaalta hyvä että kulkupuoli hukassa. kyllähän nuo nimeltä tiedetään kuks milläkin pommilla meluterrorisoi kylällä! on se perkele ettei viitsitä pitää jälkikasvua kurissa! kyllä se pitää vanhempien tehdä säännöt selviksi miten yhteiskunnassa toimitaan. meillä mopoikä vielä edessäpäin, mutta mopoilu säännöt tehty jo selväksi....

    • Näinon

      Vanhemmatkin on kyllä tiedossa. Nehän on näitä, jotka puolustelee pentujaan palstoilla. Nuoret on nuoria ja näinhän mekin nuorena. Niinpä niin...ollaan sit olevinaan niin hyviä kasvattajia ja nuorten silmissä suosittuja 😂

      • pollarikons

        Siinäpä se, kun vastuu aikuisena on otettava täysin ja rajat on vaan pakko asettaa ja olla AIKUINEN!

        Ihan päivänselvä asia, että kenenkään yöunet ei saa häiriintyä toistuvasti ja varsinkin, jos töihin pitää aamulla jaksaa. Se, että ennen kuin mennään ääripäähän, että joku pimahtaa täysin siitä rälläämisestä, on varmaan se molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu olemassa, vai?

        Se mopoilu ei voi olla elämää suurempaa, niin sanotusti, että siitä tappelu pitää tehdä, vai?

        Ajaa saa, kunhan tuon ikäiset on klo:23.00 kotonaan, niin se menee sitten suht normisti ja lähes kaikki ovat tyytyväisiä, vai?


      • kysynpä

        Eikö Tasavalta nimeltään Suomi voi taata kansalaisille yörauhaa ? Kyllä nyt ois korkea aika "virkavallan puuttua tuohon jatkuvaan yömekastukseen",kyllä kai kansalaisille täytyy taata ja saada hiljaisuus että ihmiset saavat rauhassa öitään viettää. Jatkuva moporalli ja traktoriralli päällä yökaudet vaan ei näy virkavaltaa missään ,liekkö traktorienkin tankissa "polttoöljyä "kun niitä ei kukaan ratsaa epäilempä että aihetta ois ja mopot ei ne ennen olleet noin kovaäänisiä .!!!


      • yöträllätään
        kysynpä kirjoitti:

        Eikö Tasavalta nimeltään Suomi voi taata kansalaisille yörauhaa ? Kyllä nyt ois korkea aika "virkavallan puuttua tuohon jatkuvaan yömekastukseen",kyllä kai kansalaisille täytyy taata ja saada hiljaisuus että ihmiset saavat rauhassa öitään viettää. Jatkuva moporalli ja traktoriralli päällä yökaudet vaan ei näy virkavaltaa missään ,liekkö traktorienkin tankissa "polttoöljyä "kun niitä ei kukaan ratsaa epäilempä että aihetta ois ja mopot ei ne ennen olleet noin kovaäänisiä .!!!

        Ei, Suomen tasavalta ei voi taata kansalaisilleen yörauhaa, ja tätä ns. yömekastusta on jatkunut jo vuosikymmenet, ja tulee jatkumaan edelleen. Kaupunkien keskustat muuttuvat vain pahemmiksi, eikä niissä voi kohta asua enään ollenkaan. Tästä huolimatta keskustoihin rakennetaan jaktuvasti asuntoja lisää, joilla koitetaan saada väkeä lisää kaupunkiin. Lopputulos on asuinkelvottomia asuntoja. Sitä mukaa kun ihmiset oppivat yhdistämään tolkuttoman metelin kaupungin keskustaan, jäävät meluterrorialueella olevat asunnot tyhjilleen. Näin on jo Nivalassa käynyt, missä keskustan vuokra-asunnot ovat jatkuvasti tyhjillään, ja jos joku niihin eksyy asumaan, joutuu hän muuttamaan pian pois jakuvan öisen häirinnän takia. He jotka erehtyvät ostamaan asunnon pahimmalta alueelta, joutuvat sitten kärsimään melusta, eikä sille sijoitukselle saa tuottoa.


      • järki-käteen-päättäjät
        yöträllätään kirjoitti:

        Ei, Suomen tasavalta ei voi taata kansalaisilleen yörauhaa, ja tätä ns. yömekastusta on jatkunut jo vuosikymmenet, ja tulee jatkumaan edelleen. Kaupunkien keskustat muuttuvat vain pahemmiksi, eikä niissä voi kohta asua enään ollenkaan. Tästä huolimatta keskustoihin rakennetaan jaktuvasti asuntoja lisää, joilla koitetaan saada väkeä lisää kaupunkiin. Lopputulos on asuinkelvottomia asuntoja. Sitä mukaa kun ihmiset oppivat yhdistämään tolkuttoman metelin kaupungin keskustaan, jäävät meluterrorialueella olevat asunnot tyhjilleen. Näin on jo Nivalassa käynyt, missä keskustan vuokra-asunnot ovat jatkuvasti tyhjillään, ja jos joku niihin eksyy asumaan, joutuu hän muuttamaan pian pois jakuvan öisen häirinnän takia. He jotka erehtyvät ostamaan asunnon pahimmalta alueelta, joutuvat sitten kärsimään melusta, eikä sille sijoitukselle saa tuottoa.

        Kyllä, kaupunkien keskustat ovat helvetillisiä asumispaikkoja. Varakkaat ja herrat älyää kyllä valita asuinpaikkansa syrjästä kaupunkia. Menisivät nämä penikat sinne rauhaamaan yöllä, missä kaupungin kerma ja ns. parempi väki asustaa, niin nähtäisiin, panevatko lainsäädäntöön vauhtia. Aivan euroopan komissioon asti pitää tästä melu ilkivallasta kirjelmöidä ja sieltä pitäen puuttua tähän koko eurooppaa rassaavaan ongelmat, että penikat saataisiin kuriin ja järjestykseen.

        Kuka helvetin ääliö meni keksimään ja valmistamaan nämä saatanalliset pömpelit, jotka paukuttaa autojen perä konteissa. Sehän on selvää ilkivaltaa, niin miksi tämmöiseen ei voida puuttua ja kerta rysäyksellä kieltää. On niin paljon kielteisiä asioita, joita sallitaan, kuten tämä vapaa ilkivalta metelöinti joka suomen kolkassa.

        Onnellisia ne asukkaat, joiden koti sijaitsee sellaisessa paikassa, johon nuorison elämöinti ei kuulu. Säälin kauheasti ihmis poloisia, joiden täytyy noissa keskustan kerrostalo kolosseissa elää ja kärsi nuorison melu ilkivallasta. Ilki valtaahan se on, niin miksi ei tämän laatuiseen ilkivaltaan puututa. Johan se olisi maailman yksinkertaisin tapa lopettaa tämä melu ilkivalta. Eihän se vaadi kuin nuijan kopautuksen pöytään, että joka paukuttaa peräkontissaan kajareita, niin semmoiselta auto takavarikkoon ja mopon rakkineet myös.
        Tästä asiasta voisi kirjoittaa vaikka kuinka...


    • häiriköthäiriköivät

      Onko asia todella näin ettei noita häiriköitä saada kuriin viimeyönä neljään asti rälläsivät. Miksi kukaan ei tee asian hyväksi mitään? Jos joku kerran tietää kenen kakaroita ne ovat niin voisi ilmoittaa ne poliisille. Toden näköisesti vanhemmille on turha edes yrittää kun ovat sitä mieltä että antavat tuon jatkua. Kesää on kuitenkin vielä jäljellä ja todellakin uni on ihmiselle tärkeää. Tulee niitä poissa oloja töistä kun valvoo pitkään kaikki yöt ei yksinkertaisesti jaksa. Pitänee muuttaa muualle asumaan.

    • Kysyvnpävain

      Kyllä asia on niin että tämmöiset "Yörällääjät"saadaan kyllä kuriin ,ei niitä ole muuta kuin näissä "pikku kylissä ja kaupungeissa "kyllä isoimissa Cityissä poliisit puutuu asiaan vaan ei pinemmissä missä poliisia ei näy kuin joskus päivällä .Kerrostaloissa on hiljaisuus kello 23.00 Kyllä silloin pitäis plla ulkonakin"Äänen vaimennattomat mopot poissa"?

      • PinempiCity

        Lopetan mopolla rälläämisen heti, jos opit kirjoittamaan.


      • mopomies-tai-tyttö
        PinempiCity kirjoitti:

        Lopetan mopolla rälläämisen heti, jos opit kirjoittamaan.

        Opetele ensiksi itse kirjottamaan. Nämä pikku penskat vain rälläävät ja luulevat olevansa oikeinkin kovia. Miten käy kun pistetään sen räpätin kanssa radalle, lähdetäänkö häntä koipien välissä äitin tykö kun tyttösetkin ohittelevat moiset räkänokat. Luullaan, että kun on iso ääni niin mennään kovvaa, ei niillä parilla hevosvoimalla kovvaa pääse vaikka pärisis kuinka paljon.


    • jopason

      Mä kans en ymmärrä minkä ihmeen takia niillä mopoautoilla pitää öisin liikkua. Miksei päivällä voi?

      Omaa nuoruutta kun muitstelee niin mekin liikuttiin kyllä mopolilla, mutta yöt oltiin kiltisti jo nukkumassa viimeistään siinä 21.00 mentiin koteihin. Nykyään homma on lähtenyt lapsesta, että nuoriso likkuu öisin ja sitten päivärytmit aihan sekasin. Nukutaan päivät ja valvotaan yöt menoa. Mites sitten kun se työelämä koittaa ja johkin työpaikkaan pitää mennä jo 6.00? Varmaan nää heput menee sitten sinne samoilla silmillä,

    • öhpooä

      Kotikasvatus on se, mihin voi vedota! Jos 15v. saa pärrätä jatkuvasti esim. klo: 00.30 kylillä, niin se on vanhemmista kiinni! Vanhemmat ovat aina vastuussa alle 18v. huollettavistaan ja kun eivät pysty huolehtimaan, se on lastensuojelun asia aina!

      Huolehtikaapa siis käyttäytymisasiat penikoille kuntoon, kiitos!

      P:S: Aika lujaa muuten näytti kulkevan eilen nuo mopot, kun katsoin auton mittarista, niin yli 60km/h näytti kulkevan! Antakaapa niitä sakkoja ja ajokieltoja kunnolla, kun vanhemmat eivät välitä!

    • tosiontämä

      Kohtahan se ralli taas alkaa kun kesä tulee, jos ei sitten päättäjät tee asialle jotakin.

    • Anonyymi

      Kohta on tosiaan kesä niin koittakaapa mopo ikäisten vanhemmat nyt tulevana kesänä puhua niille lapsukaisillenne että ajelevat enempi päiväsaikaan ja ei viritetyllä mopolla josta äänenvaimennin otettu irti. Luulisi jo asian tulleen selväksi. Vanha totuus pitänee tässäkin paikkansa että ei se omena kauas puusta putoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1572
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1339
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1159
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      31
      1001
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      808
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      676
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      657
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe