Suomalaiset pakotetaan alistumaan vääryyteen

78io57t

Ei missään muualla maailmassa maata joka on joutunut rikollisen hyökkäyksen kohteeksi ja menettänyt siinä alueitaan painosteta hyväksymään vääryys ja jopa palkitsemaan väärintekijöitä.

Suomihan tukee YK:ssa palestiinalaisten vaatimuksia saada takaisin Israeliin liitetyt alueensa.

Mutta karjalaisten vastaaville vaatimuksille Suomi on täysin kylmä.

Erikoisemmaksi asian tekee vielä se että Venäjä on myöntänyt vääryyden.

20

481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 678i56

      Alla muutamia esimerkkejä Venäjän myöntämästä vääryydestä.

      Tavattuaan presidentti Ahtisaaren Moskovan Kremlissä 1994 Jeltsin sanoi: "Minä katson, että Karjalan liittäminen oli epäilemättä stalinistista politiikkaa, totalitarismin hyökkäyspolitiikkaa, emmekä me presidentti Ahtisaaren kanssa missään tapauksessa hyväksy sellaista."

      Venäjän Suomen-politiikan menestyksekkääksi luojaksi tituleerattua Derjabinia haastatteli Postimees-lehden Moskovan kirjeenvaihtaja Kadri Liik vuonna 2001

      Kirjoitin miten käsitän Talvisodan. Tarkoitan, miten todellisuudessa käsitän, sillä varmaan tiedätte, että olen aiemmin kirjoittanut siitä paljon kirjoja Juri Komissarovin nimellä, mutta ne ovat kaikki olleet ideologialtaan ortodoksisia.
      Mutta silloin kirjoitin, että hyökkäyksemme oli Suomen suhteen vääryys

      • Historian.opiskelija

        Suomihan aloitti osaltaan Barbarossan jo 21.6 ! Ja vieläkin Stalin rauhassa suurpiirteisenä piti rajan suunnilleen ennallaan sotilaspuolustuksen huomioon ottaen (osaisi arvata tulevan nato-kiihkoilun?). Ja vieläpä ohjasi ja avusti Suomen tielle demokraattiseksi teollisuusvaltioksi teknisellä koulutuksella ja uskomattomilla kauppavaihto sopimuksilla.


      • Älä_opiskele_venäjällä
        Historian.opiskelija kirjoitti:

        Suomihan aloitti osaltaan Barbarossan jo 21.6 ! Ja vieläkin Stalin rauhassa suurpiirteisenä piti rajan suunnilleen ennallaan sotilaspuolustuksen huomioon ottaen (osaisi arvata tulevan nato-kiihkoilun?). Ja vieläpä ohjasi ja avusti Suomen tielle demokraattiseksi teollisuusvaltioksi teknisellä koulutuksella ja uskomattomilla kauppavaihto sopimuksilla.

        stalin muisti 1918 Saksan avun Suomelle ja pelkäsi saman toistuvan kun ne rupes Aatun kans jakaa eurooppaa. Y.y.aan aikanen vaihtokauppa oli neukkulan sanelemaa. Joten 1000000 sinkkiämpäriä vaihdetaan 1000 Suomalaiseen veturiin tai jotain muuta vastaavaa. Eli kauppasuhde oli Suomelle kaikkea muuta ku suotuisa. stalin ei ohjannu Suomea mihinkää, korkeintaan neukkulan syvemmälle suohon.


    • oyiitu

      Ja sitten vielä kuulee jatkuvasti ihmettelyä miksi "suomalaisilla on niin huono itsetunto"

      Maailman ainoa kansa jota painostetaan palkitsemaan väärintekijät ei voi tuntea itseään kovin arvokkaaksi.

    • tujtgdg

      Suomalaisiahan oikein yllytettiin viemään jopa rekoilla apua Venäjän Karjalaan. En ole kuullut että palestiinalaiset auttaisivat heidän entisillä maillaan asuvia israelilaisia.

      • Marionov

        " palestiinalaiset auttaisivat heidän entisillä maillaan asuvia israelilaisia."

        Israelilaiset eivät asu kenenkään "heidän entisillä maillaan asuvia israelilaisia". Termi on vain propagandistinen ja harhaan johtava. Ainoat jotka miehittävät toisten maita ovat PLO/PA ja Hamas, näillä rikollisorganisaatioilla on omat NoGo alueensa, Hamas miehittää Gazaa ja PLO/PA isoja alueita Juudessa ja Samariassa. Nämä NoGo alueet eivät olennaisesti eroa paljoakaan EU:n alueille ja kaupunkeihin islamistien perustamia NoGo alueista.


    • tujrt6r

      Ei Neuvostoliitosta eikä Venäjältä koskaan ole sanottu, että Karjala olisi palautettu Suomelle, jos jatkosotaa ei olisi ollut.

      Eli vääryys olisi joka tapauksessa jäänyt olemaan. Tämä on ainutlaatuista koko maailmanhistoriassa.

      Myönnetty vääryys aiotaan pitää voimassa ja vääryyttä kokenut maa sen hyväksyy täysin.

    • Marionov

      "Suomihan tukee YK:ssa palestiinalaisten vaatimuksia saada takaisin Israeliin liitetyt alueensa"

      Palestiinalaiset eivät ole koskaan omistaneet Israelin maata, kuinka siis voi sanoa "saada takaisin Israeliin liitetyt alueensa"

      Palestiinalaiset polveutuvat laittomista maahan tunkeutujista ja maavarkaista, jotka perustivat laittomia siirtokuntiaan Eretz Yisraelin, Israelin maahan, kun Englanti miehitti sitä vuosina 1922 - 1948 "mandatoryn" ominaisuudessa.

      "The number of Arabs who have entered Palestine illegally from Syria and Transjordan is unknown. But probably considerable." _Great Britain and Palestine, 1915_1945, INFORMATION Paper no. 20, 3d ed. (LONDON: Royal Institute for International Affairs, 1946), p. 64.

      "This illegal immigration was not only going on from the Sinai, but also from Trans_Jordan and Syria, and it is very difficult to make a case out for the misery of the Arabs if at the same time their compatriots from adjoining states could not be kept from going in to share that misery." _C.S. Jarvis, "Palestine," United Empire (London), 28 (1937): 633.

      Vaikka juutalaiset ovatkin maksaneet Palestiinan kahteen kertaan arabi feodaaleille, he jäivät Englannin suurvaltapolitiikan sekä arabien kanssa vehkeilyjen jalkoihin. Juutalaiset perustivat yhteisvastuu keräys rahaston vuonna 1901 KKL, Keren Kayemet LeYisrael, johon kaikki maailman juutalaiset toimittivat talkoilla varoja sen mukaan kuin heillä sitä oli ja varoja kertyi satoja tuhansia puntia ja dollareita, jotka menivät Palestiinan ex omistajille. Toiseen kertaan juutalaiset maksoivat, niin isolla summalla, ettei siitä ole liiemmin sanottu.

      WWI Turkin sulttaani Enver Pasha otti osaa sotaan ja se on tyyristä ja Turkin oli saatava jostain rahaa ja paljon ja Rotcshild pankki taisi olla ainoa, joka sitten myönsi lainan Enver Pashalle ja vakuudeksi oli sovittu Palestiina. WWI päättyi Pariisin rauhaan, ja sen jälkeen syntyi Kansainliitto, joka sittemmin otti asiakseen hoitaa Palestiinaan juutalaisille kansallinen kotimaa 1920, jonka siis juutalaiset omistivat laillisesti.

      Ei oikein menny putkeen, Kansainliitto päätti jakaa juutalaisen Kansallisen Kotimaan siten että Golanilta Jordania jokeen tuli rajalinja Kuolleeseen mereen ja siitä Aravan laaksoa pitkin Aqaban lahteen. Rajan itäpuolelle kansainliitto perusti arabivaltion ja arabit päättivät sen oleva Hashemiittinen Transjordanian kuningaskunta, 77% Palestiinan paainta-alasta, ei voinut valittaa, aikas iso maa-alue.

      Juutalaiset saivat Kansallisesta Kotimaastaan 23% ja nimeksi tuli Eretz Yisrael, Israelin maa, ehkä pientä jupinaa jossakin, mutta suurin osa juutalaisista hyväksyivät Kansainliiton jakopäätöksen. Siihen juutalaisilla oli tyytyminen, hyvä kun sai senkin verran, olisi voinut käydä huonomminki. Ja hyvin se olisikin menny, jos Englanti ei olisi miehittänyt Eretz Yisraelia.

      Miehittäjänä GB ei hyväksynyt Eretz Yisraelia ja päätti nimeksi asettaa "palestiina" postiin, postimerkkeihin, valuuttaan, sanomalehtiin, karttoihin etc. siis kaikkiin, mikä vain häivyttäisi pois sen juutalaisen luonteen.

      Heti ensimmäiseksi minkä Englantilaiset tekivät juutalaisten maan omistajien vahingoksi oli pinta-ala vähennykset, Golan ylängön Englannin Miehityshallinto lahjoitti Syyrialle, seuraavaksi Englanti toimitti Peel komission jakelemaan juutalaisten maat arabeille, arabit nostifat intifadat, riotit, kapinat ja mellakat jakoa vastaan, juutalaisetkin vastustivat heidän isänmaansa jakoja vieraille, mutta eivät alkaneet mellakoimaan, vaan toimittivat kirjallisen vastalauseen miehittäjälle.

      Englantilaiset päättivät yrittään uudestaan ja toimitti Woodhead komission ja käytännöllisesti katsoen lähes koko Eretz Yisrael arabeille, tulos oli sama, mellakat, kapinat, riot, intifadat etc. Juutalaiset toimittivat vastalauseensa kirjallisena Miehityshallinnon tietoon. Englanti luopui toistaiseksi Eretz Yisraelin jakamisesta arabeille.

      Tilaisuus Englantilaiselle miehityshallinnolle Eretz Yisraelista jaettavaksi arabeille tuli 1947 kun YK antoi suosituksen Juudean ja Samarian lahjoittamisen arabeille, siis merkittävän suuri alue Eretz Yisraelista meni arabeille. Englantilaisen miehityshallinnon aika päättyi 14.05.1948 ja naapurit kävivät päälle ylivoimalla ja Israel päätyisi historian lehdille kaiken järjen mukaan.

      Israelin taustalla on Jumala, Universumin Hallitsija ja sen Luoja. Islamin taustalla on tämän maailman jumala Saatana, jota muslimit kutsuvat Allahiksi. Allah ei ole pystynyt tuhoamaan Israelia yrityksistä huolimatta.

      Muslimit odottavat Mahdia talkoisiin, Pyhä Raamattu sanoo sen olevan Antikristus ja hänellä on kaverina Väärä profeetta, jota muslimit arvelevat olevan Jeesus, joka murskaa ristin ja johtaa muslimit pyhhään sotaan juutalaisia vastaan ja voittava heidät, tämä projekti kestäisi 7 vuotta. Pyhä Raamattu antaa toisenlaisen ennusteen Antikristuksesta ja Väärästä profeetasta.

    • yi76yu

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Palestiinan_pakolaisuus

      Palestiinan pakolaisuus al-Hijra al-Filasteeniya alkoi vuoden 1947 tapahtumista, joita palestiinalaiset kutsuvat nimellä al Nakba.

      Palestiinan pakolaisuus alkoi Israelin itsenäistymissodan yhteydessä 1947–1949. Sisällissota juutalaisväestön ja Palestiinan arabien välillä alkoi jo vuonna 1947 YK:n tehtyä ehdotuksen Palestiinan alueen jakamisesta. Israelin julistauduttua itsenäiseksi toukokuussa 1948 sota muuttui sen ja arabimaiden väliseksi päättyen keväällä 1949

      . Israel selvisi voittajana, ja sodan tuloksena 700 000–750 000 Palestinan arabia pakeni tai karkotettiin nykyisen Israelin alueelta. Nämä ihmiset eivät saaneet palata koteihinsa, ja heistä tuli Palestiinan pakolaisia

      • Pampärs

        Samalla arabimaat kirjoittivat suunnilleen yhtä suuren joukon juutalaisia. He joutuivat jättämään kotinsa ja omaisuutensa entisiin kotimaihinsa saamatta niitä koskaan enää takaisin.


      • Pampärs
        Pampärs kirjoitti:

        Samalla arabimaat kirjoittivat suunnilleen yhtä suuren joukon juutalaisia. He joutuivat jättämään kotinsa ja omaisuutensa entisiin kotimaihinsa saamatta niitä koskaan enää takaisin.

        ...arabimaat karkottivat suunnilleen...


      • Marionov
        Pampärs kirjoitti:

        ...arabimaat karkottivat suunnilleen...

        Algeria 1948: 140,000
        Egypti 1948: 75,000
        Iran 1948: 100,000
        Iraq 1948: 150,000
        Lebanon 1948: 20,000
        Libya 1948: 38,000
        Morocco 1948: 265,000
        Syria 1948: 40,000
        Tunisia 1948: 105,000
        Yemen 1948: 55,000
        = = = = = = = = = = _ 
        Summa 1948: 988.000

        The Jewish Refugees 988.000

        On enemmän kuin toden näköistä juutalaiset joutuvat lähteen lähi tulevaisuudessa suurinpiirtein kaikista EU maista, islamistien ja vasemmistolaisten avittamina ja Amerikoista, Australiasta, Venäjältä, Afrikan valtioista ja muissa pienemmistä valtioista Suureen Exodukseen kohteena Israel. PLO/PA, Hizbollah, Hamas aloittavat sodan Israelia vastaan ampumalla satojatuhansia ohjuksia Israelin kaupunkeihin ja Israel iskee takaisin, jolloin vasemmistolaiset, kansallissosialistit, islamistit hyökkäävät Israelin ex suurlähetystöihin, synagoogiin ja muihin juutalaisten omistamiin kiinteistöihin ja polttavat ne maantasalle, poliisi ei reagoi siihen mitenkään, eikä palokuntakaan. Israelilaiset diplomaatit, suurlähetystöjen virkailijat ja henkilöstöt ovat karkotetut maasta ja diplomaattisuhteet katkaistu vastalauseena fiktiiviseen "palestiinalaisten kansanmurhaan". YK karkoittaa Israelin edustuston, vasemmistolaiset repivät Israelin lipun alas ja polttavat sen ja vetävät kuvitellun "palestiinalaisvaltion" lipun sen tilalle. YK julistaa kuvitellun "palestiinalaisvaltion" YK:n täysivaltaiseksi jäseneksi. Israelin YK valtuuskunta ei saa mistään kyytiä lähimmälle lentokentälle poistuakseen maasta. Kun he sitten kävellen ovat päässeet lentokentälle, heille ei myydä tikettiä Israelin Ben Gurionin kv. lentokentälle.
        Lennonjohto ei myönnä laskeutumislupaa El-Alin lentokoneelle ja se joutuu palaamaan takaisin polttoaine vähissä. Sayeret Matkal tekee Entebbet ja ( PLO kaappasi israelilaisen lentokoneen Idi Aminin hallitsemaan Ugandaan) Israelin YK valtuuskunta pääsee kotia. Vasemmistolaiset, islamistit ja kansallissosialistit rääkyvät hysteerisinä Israelin julistaneen sodan. YK kokoaa nopeasti "kv. rauhanturva-armeijan Israelin rauhaan pakottamisoperaatiota varten". Operaation tarkoituksena on poistaa tyystin Israel kartalta ja eliminoida israelilaiset sekä saattaa reaali maailmaan kuviteltu "palestiinalaisvaltio".
        Vaemmistolaiset, islamistit ja kansallissosialistit bilettävät, nyt se jutkuvaltio kohtasi kovempansa, kuin palestiinalaiset naiset ja lapset. Operaatio kusee, armeijan seassa on paljon islamisteja, shiioja, salafeja, suufeja, wahhabiitteja etc. nämä riitautuvat keskenään, kun "rauhan armeija" nousee maihin Israelissa ja homma karkaa joposta ja he alkavat ampumaan keskenään ja seuraus on karu, IDF viimeistelee "rauhanarmeijan" helposti. Kävikin päinvastoin kuin YK:ssa oli suunniteltu, "rauhanarmeija" rauhoittui ja fiktiivinen "palestiinalaisvaltio" jäi siten "vapauttamatta" vaikka siihen osallistuivat PLO/PA, al-Fatah, Hezbollah sekä Hamas. Islamistien aloittama sota. Lähi-idän karttaan tekee muutoksia, kun Israel saa pinta-ala lisiä.


    • 67i56yt5

      Karjalaisten vaatimukset tyrmätään yleensä sillä että Neuvostoliitto voitti sodan ja voittaja on aina oikeassa. Mitään painoa ei panna sille että Neuvostoliitto olisi tehnyt vääryyttä Suomea kohtaan. Jonka se itsekin on myöntänyt.

      Palestiinalaisten vaatimuksia tuetaan vaikka Israel voitti sodan.

      • Marionov

        Palestiinalaiset haluavat jo solmia rauhan Israelin kanssa ja normalisoida konfliktin. PLO/PA ei halua rauhaa Israelin kanssa, koska muhkeat tulot olisivat vaarassa mennä ja toiseksi Arafat teki mahdottomaksi rauhan Israelin kanssa tekaisemalla 15.11.1988 "palestiinalaisvaltion" Israelin tilalle, pois lukien Golan.

        Mahmud Abbas ei tee itsemurhaa tunnustamalla Israelin oikeuden olemassa oloon ja samalla perua fiktiivinen "palestiinalaisvaltio" Israelin tilalle jota Israel muka "miehittää". Israel ei tee kansallista itsemurhaa, joka on siis mahdoton, mihin israelilaisten pitäisi muka "vetäytyä miehittämältään palestiinalais alueilta ja siirtokunnista"?

        Suomeksi: Israelin "miehittämät siirtokunnat" ovat kaikki Israelin kaupungit, kylät, kibbutsit etc. Israelin miehittämä "palestiinalaisvaltio" on siis Israel pl. Golan.

        Näillä näkymin Mahmud Abbas ja Khaleed Meshaal ei solmi minkäänlaista rauhaa Israelin kanssa, koska Mahmud on asettanut rauhan neuvotteluihin ennakko ehdoksi Israelin "vetäytymisen miehittämiltään palestiinalais alueilta", jota tuossa edellä selvitin, mitä se on suomeksi.

        Khaleed Meshaal, Hamas, ei ikinä tule edes neuvottelemaan mahdollisesta rauhasta. Sen mielestä vain aseellinen ratkaisu on ainoa keino "vapauttaa Israelin miehittämä palestiina".

        http://en.wikipedia.org/wiki/Hamas_Covenant

        Mahmud Abbas on sillä kannalla että kansainvälinen painostus ja neuvottelut voivat olla keino "vapauttaa Israelin miehittämä palestiina".

        http://en.wikipedia.org/wiki/Palestinian_National_Covenant

        Sekä Mahmud Abbasilla että Khaleed Meshaalilla on tukena monenlaisten väkivaltaisten vasemmistolaisten "rauhan järjestöä", jotka lietsovat sotaa Israelia vastaan ja tukevat kaikin mahdollisien keinoin Hamasin ja PLO/PA:n terroria ja ovat sitoutuneet heidän agendaansa tuhota Israel ja teurastaa jokainen juutalainen myös koko maailmasta.

        Israelilaiset tietävät tämän enemmän kuin hyvin että he lyhenevät pään verran, jos Hamas ja PLO/PA voittavat. Toistaiseksi Hamas ampuu ohjuksiaan Israelin kaupunkeihin ja PLO/PA puukottavat, ajavat autolla päälle etc. Ne eivät ylitä kv. median uutiskynnystä, mutta kun IAF käy ampumassa muutaman ohjuksen Hamasin ohjus asemiin ja tuhoaa ne, se ylittää automaattisesti uutiskynnyksen ja vasemmistolaiset yhtä automaattisesti riekkuvat "Israelin kansanmurhaavan Gazassa miljoonia naisia ja lapsia", ikäänkuin se nyt tässä jotenkin muka kiinnostaisi vasemmistolaisia muuten kuin propagandisista syistä.

        Vasemmistolaisilla ja kansallissosialisteilla ei myötätuntoa heru palestiinalaisille, kunhan vain Israelin ja juutalaiset saa mustamaalattua, se on heidän prioriteeteista se ensimmäinen.


    • 6i856ytr

      Palestiinalaisten vaatimuksia YK:ssa tukevissa muslimimaissa asuu yli miljardi ihmistä. Karjalaiset on maailmalla tuntemattomia.

      Kun ulkomaalaisille selittää asiaa he kyllä myöntävät että karjalaisille tehtiin vääryyttä.

    • 7i67ut

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Che_Guevara


      Näyttää siltä, että Chen suhde Neuvostoliittoon kylmeni sitä mukaa, kun Kuuba joutui yhä tiukemmin taloudellisesti riippuvaiseksi siitä. Kuuba allekirjoitti kauppasopimuksen Neuvostoliiton kanssa 17. helmikuuta 1965 – sopimus, johon kukaan kuubalaisista ei ollut tyytyväinen.

      Juopa Neuvostoliittoon leveni entisestään, kun hän piti puheen 12. lokakuuta ministeriössään, jossa kritisoi laajoin sanankääntein kauppakumppaninsa ”katastrofaalista maatalouspolitiikkaa”.

      Lopullisen välirikon aiheutti helmikuussa 1965 hänen Algerissa pitämänsä puhe, jossa hän rinnasti Neuvostoliiton ja sen satelliitit lännen imperialisteihin

    • 7o976uyt

      Kommunistien ehkä ihailluin sankari siis piti Neuvostoliittoa imperialistisena riistäjänä.

      Sehän se todellisuudessa olikin. Naapurimaat saivat kärsiä kohtuuttomasti vain sen takia että olivat heikompia.

    • SeAravakasteinen

      Suomalaiset tekivät omaa vääryttä ja lähtivät rikolliseen hyökkäykseen ja valloitussotaan Sosialististen neuvostotasavaltojen liittoon kesäkuussa 1941. No, mites kävikään? Suurten torjuntavoittojen jälkeenkin tuli vain kakkostila ja Suomen rajat laitettiin uusiksi. Maan pinta-ala pieneni, mutta saatiinhan sisä-Suomeen Karjalasta kunnon ja työteliästä väkeä rakentamaan uutta ja mahtavampaa Suomea. Siis, jotakin hyötyä oli kuitenkin Suomen rikollisesta toiminnasta, eiks vaan?

      • Evakonjälkeläinen

        Me lähdettiin hakemaan omia pois korkojen ja sotakorvausten kera. Turha syyllistää Suomalaisia jatkosodasta.


    • Pax-Pariisi-hyvä-rauha

      Kannattaisi olla kiitollinen nimenomaan Stalinille, jolle riitti kesällä ja syksyllä 1944 Moskovan rauhan 1940 raja ynnä koko Petsamo ynnä Porkkala 50 vuodeksi.
      Mitä Suomi olisi mahtanut, jos Stalin olisikin saanut päähänpiston, että raja on siirrettävä Kymijokeen (Ahvenkoskelle) saakka niin kuin Turun rauhassa 1743? Ei yhtään mitään ja se tuskin olisi kiinnostanut ainakaan esim. brittejä. Jo Churchill oli julistanut sodan Suomelle 1941, kun kustu lähti rikollisesti seikkailemaan kauas Syvärille saakka im Bunde. Suomipojujen kukkulan kuningas -leikit Syvärin pusikoissa maksoivatkin järjettömän paljon - myös talvisodan urhoollisten puolustustaistelijoittemme verta nimenomaan jo sinne mentäessä.
      Jeltsin teki selväksi jo kesällä 1992 Suomen-vierailullaan, että ei ole olemassakaan mitään Karjala-kysymystä. Ja Putin teki saman asian vielä selvemmäksi lahopäisimmällekin karjala-vouhkaajalle.
      Manu perusteli karjala-kotkottajille osuvasti ja fundeerasi, että mitä ihmettä tekisimme yli 20000 neliökilometrin lisämaalla Karjalan korvissa, kun nykyisetkin Peräpohjola ja Kainuu olivat/ovat kovin vaikeita pitää elinvoimaisina ja asuttuina. Sieltähän kaikottiin Saabin ja Volvon hihnoille jo 1960-70-luvuilla sankoin joukoin eli sadoin tuhansin.
      Pariisin rauhan 1947 rauhan rajat ovat kestävät rajat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7598
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2832
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      116
      2139
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1414
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1341
    Aihe