JUSSI HALLA-AHO:"SEURAAVA MATUAALTO PYSÄYTETTÄVÄ"!

EIMATUJASUOMEEN

52

1077

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helppohomma

      Mistä aseet ???

      • 567890

        Eiku armeija kouluttaa laukun kantajia, on pojilla kovat ajat edessä. Kansalaisten pitää varautua majotuksiin koska tyhjiä tiloja ei ole tarpeeksi. Tulijat sijoitetaan ympäri suomea eri paikkakunnille.
        No onneksii ne lopulta menee kaikki pääkaupunki seudulle.


      • Ugihojihu

        Siirtolaispaine kolmannesta maailmasta Eurooppaan ja Suomeen liittyy väestöräjähdykseen Afrikassa ja Lähi-idässä. Tämä merkitsee sitä, että tulijoita riittää niin kauan kuin heitä otetaan vastaan. Monissa Euroopan maissa tämä on ymmärretty Suomea paremmin, ja niissä on ryhdytty toimiin rajavalvonnan parantamiseksi ja maahantulosääntöjen kiristämiseksi.

        Edes kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita henkilöitä ei pystytä tehokkaasti poistamaan maasta. Maahan jääneiden työllistyminen on äärimmäisen heikkoa, mikä kasvattaa toimeentulotukimenoja, ja he syyllistyvät suhteettoman usein väkivalta- ja seksuaalirikoksiin. Myös terrorismin riski kasvaa, kuten Turun tapaus vuonna 2017 osoitti.

        Halla aho oikeassa


    • Cbcjfncxk

      Jopa ruotsalaisdtkin on tämän ymmärtämässä mutta toimivat vasta kun housut on kimtusssa

    • toimittajienuudkoulutus

      Ulkomaalaisten vastaanottaminen on yleläinen tapa.
      Sitä yksi "maailmanmatkaajatoimittaja" esitti televitsiossa n. 1983.
      Hän käytti nerokasta grafiikkaa.
      Silloin tavoitteena oli että Suomessa olisi 5000 ulkomaalaista.
      Toimittaja laski että se tarkoittaisi sitä että tuhannen ihmisen joukossa olisi 1 ulkomaalainen.
      Sitten otettiin esiin kuva jossa oli joitakin valkoisia ja 1 tummempi... kuvaa loitonnettiin niin paljon että koko kuvassa olikin n 1000 ihmistä.
      Silloin toimittaja pääsi toteamaan: ei juuri katukuvassa tai suomalaisten elämässä näy jos on 1 tuhannesta ...

      Toimittajan loistava logiikka vain kompastuu siihen että ei ne ihmiset ole mitään pahvikuvia, vaan elämässä on paljon muutakin.
      - katukuvassa on myös äänet
      ja muu toiminta (ns. sukupuolinen aktiviteetti)
      - elämään kuuluu toimeentulon hankkiminen yhteiskuntaa rakentaen,
      mutta sitä ei toimittajien pahvikuvat tehneet - eivätkä tee ne oikeatkaan

      • pensselitäti

        Ei värillä ole suurta väliä. Ongelmat ovat toisaalla
        Mainittakoon ensimmäisenä sivistysvaltiomme rapautuminen. Viime aikoina on alettu varovasti puhua siitä, kuinka suuria ongelmia vielä toisen ja kolmannenkin polven maahanmuuttajilla on koulunkäynnissä. Siinä yksi aikapommi, onhan korkeatasoinen koulutus ollut näihin asti suurin ja ainoa rikkautemme.
        Toinen aikapommi on oikeusvaltiomme vähittäinen rapautuminen. Naisten alistaminen, lapsiavioliitot, lasten sukuelinten silpominen, jengisodat, terroriteot ym. ilmiöt hivuttautuvat yhteiskuntaamme. Mikä kummallisinta, niitä ei estetä tehokkaasti, vaan jopa pyritään ymmärtämään.
        Lopuksi taloudelliset realiteetit eli hyvinvointivaltiomme rapautuminen.
        Ihonväri ei tuota aiheuta, vaan asenteet. Osaltaan myös meidän suomalaisten asenteet.


    • antimatu1

      Ihmiskunta on tullut siihen vaiheeseen, että tätä ylijäämäporukkaa vaeltelee yhä enemmän maailmalla etsien sopivaa paikkaa asettua elätettäväksi selittäen että siellä kotipuolella on hengenvaarallista eikä voi palata. Petoeläimetkö siellä ihmisiä vainoavat, koska kaikki tietävät että Islam on rauhan uskonto. Suomen kannattaisi torpata nämä rajalle nyt heti, koska siinä vaiheessa on myöhäistä kun miljoona on otettu sisään ja ankkuroitu Kelaan. Siis ääni persuille.

    • Kappasvuan

      Nykyinen hallitus onkin jo kiitettävästi kiristänyt otetta ja käytäntöjä tähän elintasoshoppailuun.
      Päästäkäähän vasarit valtaan niin taas on ovet ja lompakot auki.
      Asia pitää hoitaa Eurooppatasolla. Alukset välimereltä pitää auttaa lähtösatamiinsa.

    • Aavikon.filologi.hc

      Jussi Halla-aho taisi ymmärtää tämän uutisen väärin: "Lännen Media on uutisoinut tänään, että sote- ja maakuntauudistuksen viivästyminen vaikeuttaa valmistautumista jopa 100 000 turvapaikanhakijan vastaanottamiseen ja majoittamiseen."

      Kyseessä ei ole se, että maahamme olisi saapumassa 100.000 turvapaikan hakijaa vaan se, että Migri valmistautuu asiaan. Jos Halla-aho haluaa kommentoida asiaa, oikeampi aihe olisi se, kenen kanssa Migri voisi jatkaa valmistelua, kun maakuntahallintoa ei ole. Halla-aho voisi kommentoida myös sitä, onko 100.000 oikea määrä vai olisiko joku toinen luku parempi varautumisen pohjaksi.

      Mutta koska Halla-aho ymmärsi asian väärin, hänen keskeinen viestinsä olikin tämä: "Kun seuraava siirtolaisaalto saapuu maamme rajoille, tulijoita ei pidä ryhtyä majoittamaan, vaan heidät on pysäytettävä rajalla. " Viesti on yllättävän sotilaallinen siihen nähden, että Halla-aho ei itse ole suorittanut varusmiespalvelua, eikä siten itse ole pysäyttämässä ketään rajalla.

      Kun puoluejohtaja itsekään ei ymmärrä uutista, kun Migrin valmistautumista pidetään tapahtuvana tosiasiana, kun haaveillaan rajalla pysäyttämisestä ymmärtämättä, että maahanmuuttajia voi saapua Venäjän tukemana itärajan yli, kuten tapahtui Sallassa ja Rajajoosepissa, ollaan vaarallisella teillä. Politiikan pitäisi perustua faktoihin, ei katteettomaan uhoamiseen.

      Olemme myös huolestuttavalla tiellä mielipidevapauden suhteen, kun tältä palstalta voidaan poistaa tai poistattaa kirjoituksia vain siksi, että ne eivät miellytä lukijaa. Pidän niksuttelulinjaanne niljakkaana. ;)))

      • Politiikan.taitajalle

        Ei ole sinusta asiantuntijaksi. Ainoastaan palstalla luulet päteväsi, kun et ajatuksiasi Halla-aholle uskalla suoraan lähettää. Argumenttisi ovat lapsellisia, joten jääkööt ne omaan olemattomaan arvoonsa. Muista välillä juoda vettä.


      • eimajoitustilaa

        Migrin pitäis nimenomaan ensimmäisenä valmistautua siihen miten tulijat pysäytetään rajalla, eikä siihen miten heidät majoitetaan, vai onko meidän sotilaat taas valmiita rajalla kantamaan tulijoiden laukut hotelliin.
        Kirjoituksesi olisi voinut ottaa asiallisena jos turhat mollaukset olis jätetty pois.


      • antimatu1

        "maahanmuuttajia voi saapua Venäjän tukemana itärajan yli",
        Tarkoitatko että Venäjä antaa tulitukea, kun maahanmuuttajat puskee rajan yli. Höpö höpö. Ei Suomen tarvitse ketään päästää rajan yli, jos niin päätetään. Ei itä eikä länsirajan. Veltto hallitus päästi Venäjältäkin pakolaisia ja sitten piti muka neuvotella Venäjän kanssa etteivät lähetä lisää. Voi helv*tin helv*tti.


      • agendansa.vaatii
        eimajoitustilaa kirjoitti:

        Migrin pitäis nimenomaan ensimmäisenä valmistautua siihen miten tulijat pysäytetään rajalla, eikä siihen miten heidät majoitetaan, vai onko meidän sotilaat taas valmiita rajalla kantamaan tulijoiden laukut hotelliin.
        Kirjoituksesi olisi voinut ottaa asiallisena jos turhat mollaukset olis jätetty pois.

        Olen samaa mieltä noista mollauksista. Maalituksen kohteethan ovat tuttuja, samat aina. Asialinja vesittyy muutaman tyhmän nälvinnän vuoksi täysin, joten se siitä.


      • hermannillekenkiä
        agendansa.vaatii kirjoitti:

        Olen samaa mieltä noista mollauksista. Maalituksen kohteethan ovat tuttuja, samat aina. Asialinja vesittyy muutaman tyhmän nälvinnän vuoksi täysin, joten se siitä.

        jeps, naurettavia mollauksia AINA tuolta pellehermannilta.

        Asian ytimenkin suhteen hermanni menee metsään.
        Yrittää vääristellä sitä miten joku toinen on asian ymmärtänyt.
        Jos Migri valmistautuu johonkin, on se otettava negatiivisena - todellisuudessa valmistautumisethan ovat menneet päin mäntyä. Mitä ne selitti 2015, Nerg, Orpo: "Meidät yllätettiin housut nilkoissa, emme olleet valmistautuneet."

        Vaikka annetaan kuvaa siitä että pakolaistulva olisi kaoottista, kontrolloidaan sitä jossain.
        Jos Migri valmistautuu 100 000 pakolaiseen, voi kontrolliyksikössä olla valmiina lukema 200 000 ja odotetaan vain milloin tulvaluukut aukaistaan ...........


      • Katsoppas

        Loppukommenttisi on sairas. Haluatko mitellä jonkun kanssa voimiasi vai uhoatko totuttuun tapaasi taas?


      • et.oikein.ymmärrä

        Jos kommentti on sananvapautta väärin käyttävä, kuten usein sinulla on, on aivan oikein siitä ilmoittaa. Sokea Reettakin näkee minkälaista peliä pidät palstalla, asiaa koetat kirjoittaa, mutta aina lisäät sekaan todella sikamaisen nälvinnän, oli kyse sitten henkilöstä tai puolueesta.
        Siisti kirjoituksiasi. Tuon opin luulisi sinunkin sisäistävän ilman nillittelyjä.


      • Aavikon.parantaja
        Katsoppas kirjoitti:

        Loppukommenttisi on sairas. Haluatko mitellä jonkun kanssa voimiasi vai uhoatko totuttuun tapaasi taas?

        "Loppukommenttisi on sairas."
        Suomi24 palstan moderoinnissa on pahoja puutteita ja näitä sitten maahanmuuttokriittiset öyhöt käyttävät härskisti hyväkseen.

        Maahanmuuttopalstaa moderoi automaatti, joka tiettyjen avainsanojen avulla poistaa viestejä. Koko ajatus on lapsellinen, kun öyhöt kirjoitavat sitten tyylillä, että nuuhkase kuule viitu ja paksa ja vedä itse hitreen. Myöskin linkeistä robotti saattaa vetää herneen nenäänsä, en kyllä ymmärrä miksi.

        Ihmismoderaattoreita en viitsi sanoia mitään. Jokainen tietää, että kun viestistä tekee ilmiannon, ylityöllistetty moderattori niksauttaa viestin pois. Se on helpoin ja nopein ratkaisu. Mitäpä sitä turhaan arpomaan, onko viesti palstan sääntöjen mukainen tahi ei. Ja tätä mahdollisuutta eräät öyhöt käyttävät härskisti hyväkseen.

        Ymärrän kyllä, että tämä palstan haluttaisiin olevan öyhöttäjien pyhä enkelikuoro. Koko paksaremmi veisasi täällä samaa virttä aamusta iltaan. Kun sitten kainosti kirjoitan tänne pienen korjauksen pahimpiin virheisiin, sitä ei siedetä.

        Sananvapaus on kuitenkin sitä, että jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, myös täällä. ;)))


    • Uutisraivooja

      Tänne vaan tänne mahtuu.

    • Honkis

      Joo, en halua minäkään tänne yhtään pakolaista. Pitäis palauttaa jo täällä
      Olevatkin sinne mistä ovat tulleet.

    • Asunnonvaltaus
    • antimatu1

      Kun migri valmistautuu viisaasti varaamalla petipaikkoja tuleville matuaalloille, ajatus on tietenkin että valmistautumalla ja sen jälkeen vastaanottamalla näitä ihmispoloisia ennenpitkää Afrikasta ja Lähi-Idästä loppuu ihmiset ja matuongelma on saanut lopullisen ratkaisun. Loogista ja järkevää ennakointia migriltä.

      • Lähtömaat_kuntoon

        Lähtömaissa väkiluku sen kuin kasvaa, vaikka olisi minkälainen sota ja kurjuus niskassa. Siirtolaisuus ei ratkaise mitään ongelmaa. Ainoa apu on lähtömaiden kulttuurien ja uskontojen muokkaaminen nykyaikaan sopivaksi - eli sellaiseksi, ettei sieltä tarvitse muuttaa pois Länsimaihin. Ja länsimaalaisille arvoille on annettava kiitosta sen sijaan, että niitä haukutaan ja vähätellään. Kyllä nyt on nähty, mihin ihmiset haluavat asumaan.


    • vähäpoikahukkarainen

      jussi halla aho pysäytettävä. Tai niin, ei hänen suosionsa toisaalta niin suuri ole. Samaa luokkaa kuin hukkaraisella. Molemmat saavat vähäpoikien äänet.

      • ole.hyvä

        Kiitos kun äänestät heitä, nimimerkistäsi päätellen totta.


      • hööps

        Halla-aho on täysin suotta demonisoitu poliitikko, ja ainakin tässä pakolais-asiassa hän on jatkuvasti ollut täysin oikeassa ja asiassa.


    • kuolevat.nauruun

      Sivari Halla-aho on todellinen pelote! Buaah Buaah

      • Aivan.niin

        Kikattava Kakkiainen kuten itse olet ei pelota variksiakaan. Buahahah.Kölvi.


    • Jatakuulla

      Ääni Jussille ja perussuomalaisille.Hän on täysin oikeassa suomalaisten ja isänmaamme puolesta.

    • 354345

      Äänestäkää persuja vielä kun siitä on jotain hyötyä. Siinä kohtaa tulevaisuudessa kun kantasuomalaiset alkavat olemaan vähemmistö suomessa, persujen jytkykään ei enää voi auttaa suomea valumasta viemäriin.

      • qåaäzm

        Ihmiset eivät usko ennenkuin näkevät. Silloinkin he syyttävät katastrofista isänmaallisia jotka varoittivat tuhosta.


    • Lisääodotettavissa
    • YKykYK

      Ilmastonmuutoskin liittyy väestön liikakasvuun. Olisko aika jo tehdä jotain väestöräjähdykselle, YK?!

      • hdytd55

        Ehei. Pakolaiset pitää jakaa kaikkiin maihin, niin sitten ne voivat nussia lisää lapsia sekä entisissä että uusissa väestöräjähdysmaissa. Suomessahan siitä jopa palkitaan erittäin hyvin!


      • Aavikon.filologi.bb

    • lkjhhjhb7

      Persut asuvat saunassa. Sinne ei maahanmuutto ulotu.

      • Muttatoisaalta

        Sinä roskakatoksessa aavikolla.


      • Miesten-Kesken

        Töölön saunassa, kellarikerros. Sinne ei mamut pääse.


      • Tiedetään
        Miesten-Kesken kirjoitti:

        Töölön saunassa, kellarikerros. Sinne ei mamut pääse.

        Pääsithän sinäkin toukoilemaan siellä.


      • 29000euroa
        Tiedetään kirjoitti:

        Pääsithän sinäkin toukoilemaan siellä.

        Hukkaraisen kanssa vai?


      • Miksikysyt
        29000euroa kirjoitti:

        Hukkaraisen kanssa vai?

        Itsepä transuilusi tiedät.


      • kjhghjkljhnb
        Miksikysyt kirjoitti:

        Itsepä transuilusi tiedät.

        Oliko se Hukkarainen?


      • jälkilöylyissäsi
        kjhghjkljhnb kirjoitti:

        Oliko se Hukkarainen?

        Sinä. Olit vain niin hutikassa piffiläisten fistausillan jälkeen ettet muista.


    • Jussi.Hallu-hullu

      Hoopot, vaalit lähestyy eikä matut :)

      • imaisefartpepustasi

        Ei kai lähesty, kun piiloittelet sänkysi alla.


    • EUsekot_kaulakiikkuun

      Haittamaahanmuutto ei lopu koskaan, mikäli Suomi sallii sen jatkuvan. EU näemmä sallii, sillä pakka siellä on yhä täysin sekaisin. Vain Unkari, Puola, Tsekki ja Slovakia ovat ilmoittaneet urheilla toimillaan, kuinka Bryssel-johtoinen matutus ei käy heille, eikä tule käymään tulevaisuudessakaan! Hienoja, vahvoja poliitikoita! Oikea Eurooppalainen periaate! Polvistun nöyränä noiden valtioiden johtajien edessä, ja samalla tunnustan avoimesti kadehtivani noita maita. Miksi meillä Suomessa ovat vastaavat asiat täysin pois hallinnasta?

    • huittisten.jussi

      Jussi on pysäytettävä!

    • SmurffiSaunoo

      Lännen suunnasta siirtolaisten tulo pysäytetään , tosin muin kuin suomalaisten viranomaisten ja poliitikkojen toimesta. Muu Eurooppa pitää huolen siitä.

      Idän suunnasta taasen pitäisi meikäläisten lapatossujen itse huolehtia ja mikäli ei siihen pystytä niin tuskin siinä yksikään EU- kumppani on tarjoamassa tehokasta apua.Mitenhän se mahtaa sujua tulevaisuudessa , kun resitenttinä on Pekka Haavisto ja hyvinä apureina puna-vihertävä hallitus , jolla on takanaan eduskunnassa enemmistö??

      • Aavikon.saunamajuri

        "Idän suunnasta taasen pitäisi meikäläisten lapatossujen itse huolehtia..."
        Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku, sanoi Paasikivi.

        Veljemme venäläinen kyllä tarkistaa passit ja viisumit sekä pitää huolen siitä, että yksikään ei lähesty rajaa ilman matkustusasiakirjoja. Tämä nähtiin 2015 Rajajoosepin ja Sallan tilanteiden kohdalla, kun Niinistö ymmärsi keskustella venäläisten kanssa.


    • SmurffiSaunoo

      "kohdalla, kun Niinistö ymmärsi keskustella venäläisten kanssa"

      - Veli hyvä , kun minä tässä jo vähän etukäteen kauhistelin tulevaisuutta , kun Pekka on resitenttinä ja Toukohousu huseeraa ministerinä. On siinä semmoinen revohka meikäläisten puolella silloin kasassa , että ihme on mikäli pysyteltäisiin väleissä veli venäläisen kanssa...

      ...joten alahan kaivelemaan vain sinäkin makuupusseja esille vintiltä ja kellarin nurkista . Nääs niitä tarvitaan kun hädänalaisia Venäjältä saapuvia vierastyöläisiä ....ääh eikus siis turvapaikanhakijoita piti sanomani , alamme majoittelemaan....miljoonamitoissa. Nooh...?

    • Matuaaltohui

      Matuaalto. Neekker käveli kartsalla. Heh.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe