ALFA TV VOI TARJOTA FOORUMIN VAALIKESKUSTELULLE

maanpuolustushenkinen

Ilmassa on selviä merkkejä siitä, että internetin kautta tapahtuvaa poliittista vaikuttamista aletaan sensuroimaan. Youtube-tilejä ja Facebook-sivuja kaatuu jatkuvasti ja aina sama syy. Rikotaan yhteisön sääntöjä. Alkuun tämä sensuuri hiipi salakavalasti. Kun menit sanomaan vaikkapa ruman nimikkeen maahanmuuttajasta, niin seurasi bännit. Ajan myötä on siirrytty säännönmukaisesti sulkemaan tiettyjen julkaisijoiden tilejä. Ei riitä, että välttää tiettyjä radikaaleja sanoja.

Saksassa tapahtui jo 1980-1990- luvuilla sitä, että uusnatsit alkoivat käyttää aakkosia symboleina. 18 tuli tarkoittamaan Adolf Hitleriä ja 88 puolestaan heil Hitleriä. Seuraavassa vaiheessa nämä symbolit kiellettiin. Saksassa on oma traumaattinen suhtautuminen menneisyyteen. Suomessa puolestaan on aika vapaasti saannut sanoa asioita. Täällä ei ole edes hakaristilippu ollut kielletty symboli.

Maapallo on kutistumassa. Samat sensuurisäännöt, jotka otetaan käyttöön yhdessä EU maassa ulottuvat pian seuraavaan. Poliittisia aatteita torjutaan kuin lintuinfluessaa.

Kun tarkastelee Suomen mediakenttää, niin se on siirtynyt ylikansallisiin käsiin. Yleisradio ei enää ole mikään kansan sivistystä ajava media. Kyse on ylikansallisen huijarilauman, jonka kätyreiksi kokoomus onnistui itsensä tunkemaan 1990-luvulta alkaen, käsiinsä ottamasta propagandaministeriöstä maassamme. Suomalainen ei koe olevansa juuri minkään arvoinen ilman länsimaisuuden monikulttuurista taakkaa. Ihmetellä sopii Unkarin, Itävallan ja vastaavien kykyä nähdä asiat asioina ja hylätä mätä ilmansuunnasta riippumatta.

Alfa tv on ainoa pieni suomalaisissa käsissä oleva toimija. MTV3 ei ole mikää suomalainen kanava ollut enää aikoihin. Koska kansallisaate heitettiin romukoppan, niin aatteidenkin annettiin vapaasti kellua. Kenellä on eniten rahaa sen mielipiteille tulee antaa maailmassa suurin paino.Niinpä maamme kaupat ja myös uutisia lähettävät mediat on päästetty liukumaan ulkoiseen vaikutuspiiriin. Nyt näitä medioita on käytetty siihen suuntaan, että kansa on eliitin osalta jo valmis tukkimaan eri mielipiteitä omaavilta suut ja estämään näiden äänen kuulumisen.
Mikäli joku on huolissaan tällaisesta asiasa, on syytä laittaa poliisit kotiovelle tai harjoitettava vastaavaa uhittelua, että toisinajattelijat oppivat olemaan mielin ja ruskein kielin raharuhtinaiden edessä.

Pienenä myönteisenä pilkahduksena voi pitää sitä, että Alfa tv on uskaltanut ajoittain ottaa käsiteltäväksi kiusallisia asioita kansamme tukasta otteen saaneeseen eliittiin nähden. Dosentin vieraina on ollut useita kiistanalaisia persoonia ja jopa Ilja Janitskinia on käsitelty kanavalla suhteelliseen neutraaliin sävyyn. Muualla on haluttu vaieta. Tietenkin toivoisi, että Alfa tv kykenisi nostamaan myös maailmalta tulevia uutisia, joita jätetään pimentoon. On selvää, ettei sellaiseen riitä resurssit pienellä budjetilla. Hyvää on, että edes suomalaisia tabuja uskalletaan käsitellä.
Televisiokanavien keskuudessa on tiukka sitoutuminen rahamiesten mitä milloinkin periaatteille rakentuville ”arvoille”. Kun Irakista tai Libyasta haluttiin hakea öljyt, uhottiin islamia kumoon ja jokainen muslimi jouti painua pienimmänkin kiven rakoon. Kun taas puolestaan Euroopan väestö koetaan kutistuvaksi ja heikkeneväksi markkina-alueeksi, on syytä muokata arvot uuteen uskoon. Tässä kaikessa tarvitaan tietenkin uusi viholliskuva, joksi on haettu Venäjää.

6

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kehenpystyy

      Ei kepuloiset pysty minuun vaikuttamman kehumalla tollosipilää?

      • kauhakuormaaja

        Alfa tv kanavalla on ainakin persuja. Dosentti Arto Lukkonen on persu. Sinne päin taitaa alfa tv vetää enemmän. Kepun salaliittoa en taustalta löydä. TolloSipilää saa kehua MTV3 ihan rauhassa...

        Hyvä pointti. Miksei Alfa tv voisi olla rohkein keskustelussa. Olihan siellä MV lehdestä ja Ilja Janitskinistakin sekä Juha Korhosesta juttua ku muut vaikeni.


      • Fiksu-mies
        kauhakuormaaja kirjoitti:

        Alfa tv kanavalla on ainakin persuja. Dosentti Arto Lukkonen on persu. Sinne päin taitaa alfa tv vetää enemmän. Kepun salaliittoa en taustalta löydä. TolloSipilää saa kehua MTV3 ihan rauhassa...

        Hyvä pointti. Miksei Alfa tv voisi olla rohkein keskustelussa. Olihan siellä MV lehdestä ja Ilja Janitskinistakin sekä Juha Korhosesta juttua ku muut vaikeni.

        Luukkanen ei onneksi ole sitä persujen klaania, joka nuolee Putinin persettä, vaan päinvastoin, suhtautuu kriittisesti Venäjään. Ihan fiksu mies persuksi.


    • uncle-ned

      Eikös se ole uskovaisten pyörittämä koko kanava, eli harva sitä katselee ja uskisten taustalla saattaa olla jopa rahaa ameriikan maalta, kuten monissa muissa maissa on. Aikanaan sitä samaa cia rahaa toi demarit tänne ja menivät jäämään siitä jopa kiinni.

      Luukkasen blogit usatissa ovat usein osittautuneet jonkin asteen trollailuksi josta on jopa sikäläisessä blogissanissa paljon juttua. Osatotuuksia väritettynä tyyliin, toki niin ovat siellä valtapuolueiden useimmat blogaajat olleet suurin piirtein samalla tavalla omalla agendallaan väritettyä tottuutta kirjoitellen.

      Ei tätä aikaa "ajatuspoliiseinen" ja "totuuden ministeriöineen" turhaan sanota "totuuden jälkeiseksi ajaksi" ja todeta, että "Orwell oli optimisti" joka tosin luki jo EFFI:n T-paidoissakin jo liki 20 vuotta sitten.

      Soinillakin oli kuten itse kertoi tiettyjä salaisia ystäviä Yhdysvalloista jotka Soinin mukaan tiesivät kaiken ja heillä oli pajon rahaa ja he jopa kustansivat Soinin jutun sikäläiseen valtamediaan oliko FT:hen. Liekö olleet jopa koko Perussuomalaisen puolueen taustalla ja rahoittajinakin, sellainen kun on myös yksi amerikkalainen tapa vaikuttaa muiden maiden sisäisiin asioihin ja jopa vaaleihin.

      • äänestäjät

        Tuo oli aika paha, tai siis hyvä, ilmeisesti joku sentään on hieman perillä asioista.


    • huutoäänestys

      Yleensä ohje on olle huutamataaa isoilla kirjaimilla _otsikoissakaan_, useimmissa medioissa (mm. sanomalehdet) ja keskusteluissa (monet foorumit) sellaiset jutut siirretään takasivuille tai poistetaan tuollaisen isoilla kirjamilla huutamisen takia, useimmissa se tieto löytyy jo keskusteluohjeista.

      Tuo vain tiedoksi aloittajalle, jos tuollainen jo 90-luvulla olemassa ollut tieto nettietiketistä ja nettikäyttäytymisestä on jostain syystä jäänyt välistä. Isoilla kirjamilla huutamista ei pidetä kovinkaan älyllisenä toimintana ja jää monilta usein lukematta. Siis ei pidä ihmetellä jos huutamalla kirjoitetu jutut muista medioista katoilevat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe