Sinisten kriisikokous on tulossa!

BlueInsider

Torvinen on kutsunut kaikki Suomessa oleskelevat Siniset kansanedustajat paitsi Tiina Elovaaran kriisikokoukseen puoluetoimistolle tänä viikonloppuna. Asialistalla on ehdokasasettelu sekä eduskuntavaalikampanjan aloituksen aikaistaminen. Lisäksi puoluejohto ottaa kannatusmittaukset erityistarkkailuun ja kaikki kansanedustajat saavat pakollisen kiintiön kirjoittaa artikkeleita oman äänetysalueen maakuntalehtiin.

27

726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hahhaa

      Sinisten naamat on nyt punaiset

    • Persjalka

      Tonttu Torvinen ei ittekään pääse enää eduskuntaan ...Lapin kaksi pellehermannia tuo Torvi ja Kärnä....lyhyt ura politiikassa, mutta "eläke" napsahtaa kuin Manulle illallinen. Nuori sälli Kärnä jo laiskottelee eläkkeellä, ei ole aikeissa hakea mitään työtä, kun luulee, että pesti Arkadianmäellä on kepuli pellelle läpihuuto juttu.

    • AABorttiSoini

      Onko aborttisoini osallistumassa kokoukseen?
      Vai onko soini panemasa kortongin kanssa jotain maksullista huoraa?

    • NaistenvihaajaSoini

      Aborttimellastaja Soinia vaaditaan erotettavaksi ulkoministerin pallilta. Soinin olisi pitänyt olla valtiovarainministeri,mutta hän halusi ulkoministeriksi omien tarpeittensa vuoksi. Tuo tarve on virka jossakin patavanhoillisessa maassa,jossa naisten oikeuksia poljetaan. Sen jälkeen kun on röhöttänyt tarpeeksi pitkään hillotolpalla.

    • Quuppa

      Liekö hevosmiesten tietotoimiston uutisia kun muualla ei ole julkaistu. Jos totta, niin Elovaaran on syytä jättää puolue viimeistään nyt. Aatemaailma on muutenkin vahvasti vasemmalle kallellaan.

    • Tintta_

      Torvinen jo selvästi panikoi, vatsahermotko vaiko jo löysät housuissa ?

    • SoiniPoisPelistä

      Torvisen paniikki auttoi. Nyt Elo ja Niinistö ilmoittaneet ehdokkuutensa.Naisista ainoastaan Pirkko Mattila lähtee itsensä häpäisemään. Muut järkevämpiä. Elovaaran olisi korkea aika ilmoittaa,että ei ala ehdolle. Terhoko yksin Helsingistä ehdolla? Miten vaaliliitot?

    • SoiniPitääErottaa

      Ei ole siniset saaneet turpaansa auki Soinin aborttisekoilusta. Nyt kuitenkin J.Niinistö ilmoittaa,että Soinilla on mielipiteen vapaus. Ulkoministerin kuuluu noudattaa Suomen virallista linjaa. Soinin ei ole ollut pakko ilmoitella kantaansa,koska se on ollut sama 30 vuotta. Me tiedämme Soinin kannan,emmekä ole siitä kiinnostuneita. Hänen olisi pitänyt pysyä hiljaa eikä ulkoministerinä häpäistä Suomea ulkomailla. Soinin pitää erota ulkoministerin tehtävistä!

      • DoctorT

        Abortti ei kuulu sen enempää ulko-kuin sisäpolitiikankaan piiriin. Se on asia ja aihe, josta jokaisella saa olla mielipide, eikä sen tarvitse olla vasen-vihreiden mukaan laadittu.

        Soini on katolista uskoa tunnustava ja kanta sopii sinne hyvin, miksi hänen tarvitsisi myötäillä?


      • olkonvaikkahelvetistä
        DoctorT kirjoitti:

        Abortti ei kuulu sen enempää ulko-kuin sisäpolitiikankaan piiriin. Se on asia ja aihe, josta jokaisella saa olla mielipide, eikä sen tarvitse olla vasen-vihreiden mukaan laadittu.

        Soini on katolista uskoa tunnustava ja kanta sopii sinne hyvin, miksi hänen tarvitsisi myötäillä?

        Ulkominsteri esittää aina Suomen virallisen kannan. Kuka muu esittäisi?Joko Soini erotetaan,tai virallinen kanta muutetaan..


      • hiljaisuust
        DoctorT kirjoitti:

        Abortti ei kuulu sen enempää ulko-kuin sisäpolitiikankaan piiriin. Se on asia ja aihe, josta jokaisella saa olla mielipide, eikä sen tarvitse olla vasen-vihreiden mukaan laadittu.

        Soini on katolista uskoa tunnustava ja kanta sopii sinne hyvin, miksi hänen tarvitsisi myötäillä?

        Ei ta rvi myötäillä mutta tarvisi pitää turpa kiinni. Normaalissa työpaikassa tulee fudut jos edustat työnantajaasi vastaan. Aiheesta.


    • PoisPoisSoini

      Toivottavasti vihreät ja vasemmisto saavat Soinin pois ulkoministerin tehtävistä. Toivon myös,että persut antavat kaverina potkut Soinille. Ja tuo Terho tuppisuuna edelleen,ei uskalla puhua mitään. Siellä vain kiertelee urheilukisoja. Terho ei uskalla sanoa poikkipuolista sanaa Soinista. On samalla lailla tossun alla kuin olivat smpläiset. Luin SKYPin historiaa. Vennamo potkaisi heidät pois SMP:stä kun eivät riittävästi olleet kynnysmattona. Nyt vähän sama tilanne. Siniset nuoleskelevat Soinia

    • Hoitokokouksessa

      Sinisten kriisikokous on lestadiolaistyylinen hoitokokous. Puheenjohtajana Torvinen vaikka Terhon kuuluisi olla puheenjohtaja. Voin vain kuvitella millaisen saarnan Torvinen pitää sinisille. Soini ei ole paikalla. Hän hulluttelee siellä pedofiiliuskonnon riemuissa. Suosittelen,että Tiina Elovaara kieltäytyy ehdokkuudesta ennen hoitokokousta. Väkikato taitaa olla kova. Nyt pitäisi jokaisen kakasta,että alkaako ehdokkaaksi vai ei ala. Tämä kokous on salainen ja siitä on ilmoitettu vain eduskuntaryhmälle. Soinin aborttisekoiluun ei oteta mitään kantaa. Se on kuuleman Soinin yksityisasia,ei sisä-eikä ulkopolitiikkaa. Kehityksen rattailta pudonneet siniset eivät ymmärrä,että se on sekä sisä-että ulkopolitiikkaa. Saadaan kuulla ne vanhat höpinät: "Emme ole rasisteja" ja "Gallupit eivät äänestä". Lopuksi Terho harjataan hyvin. Voi olla,että äänestävät Torvisen Terhon tilalle Torvisen esittämänä ja jonkun kannattamana. Sinitollojen huonon ihmistuntemuksen tuntien puheenjohtajavaihdos saattaa mennä läpi.

    • Torvisen-pelko-sinisissä

      Tänään nähtiin, että jopa Jussi Niinistö pelkää Torvista. Torvisen ei tarvinut kuin kerran lyödä nyrkkiä pöytään puolustusministerin edessä, kun Jussi Niinistö kiirehti jo julkisuuteen ilmoittaakseen, että "totta kai hän lähtee sinisten eduskuntavaaliehdokkaaksi".

    • EiEduskuntaan

      Sinitollot eivät tunne Torvista. Ei ole sitä,miltä näyttää. Se vanha sanonta"Liian hyvä ollakseen totta.ei ole totta" pitää taas kerran paikkansa. Nyt vain odotellaan sitä desimaatiota pääkohteina Elovaara ja Terho. Ja kuka vielä.? Suurin osa kieltäytyy ehdokkuudesta. Vaaliliitoilla on nyt kysyntää. Yleensä puolueilla on listantäytettä,mutta nyt siniset ovat itse listantäytteenä. Jos kenellekään kelpaavat. No tietenkin kokoomuksen ja kepun apupuoluelaiset voivat päästä ehdokkaaksi,jos eivät esittele omia kantojaa.n No,ei ne oikeastaan eroa millään tavalla kepun tai kokoomuksen kannoista. Jo alkoi tapahtua,Niinistö ja Elo alkoivat ehdokkaaksi. Kuuleman 10 edustajaa saadaan. Ymmärrän,että eivät lähde sellaisella teemalla,että saadaan 1-2 edustajaa tai peräti putoavat kokonaan eduskunnasta. Ei kai kennelläkään ole tavoitteena hävitä ja hävitä perusteellisesti.

    • HillaTolppa

      Mistä tälläinen kriisikokous-huhu on lähtöisin? Hevosmiehiltä? Sisäisessä viestinnässä ja muussa kanssakäymisessä ei ole tälläisestä puhuttu sanaakaan vaan pidetty yllä positiivista ilmapiiriä ja kehuttu omia. Onko tuo positiivinen ilmapiirikin vain harhaa?

      • Ugga-Bugga

        Auton peräkontista se on kotoisin, eli tarkoin varjeltu salaisuuss.


    • rantalainen
    • enskerrallasitten

      Pyh ja pah. Ehdin jo toivoa kriisiä mutta koska mitään ei ole tähänkään mennessä kuulunut, taisi olla hevosmiesten juttuja.

    • ei.täyspäistenpuolue

      Nyt ilmoittautuneet ehtivät kääntää takkinsa tuhat ja yksikertaa ennen vaaleja. Torvi saa yksin mellakoida autiolla torilla, edes kulkukoira ei erehdy sinne, voi joutua samaan valvontakameran kuvaan ja rankkuri iskee.

    • hggghhh

      Ei taida pelastaa enää mikään, koska hölmöt alkaa ollaa lopussa................

    • JännittynytSika

      Paikkansa jättävät sinisten edustajat, voivat ratkaista Soten. Ihan piruuttain äänestävät, miltä sattuu sillä hetkellä tuntumaan.

      • sininen.sukellus

        Kun tekisivätkin niin, mutta ei se tulisi onnistumaan, koska silloinhan isä Soinin hillotolppa olisi uhattuna. Äijä ei tee muuta kuin kärkkyy ministerineläkettä. Sipilä laittanut sen lentelemään ympäri ämpäri maapalloa, jotta pysyisi mahdollisimman paljon pois kotimaan politiikasta.

        Jos Soini aikoo asettua seuraavissa vaaleissa ehdolle, niin voi sitä idioottia, joka häntä äänestää.


    • sininen.sukellus

      Taitaisi se sinisten kriisikokous muistuttaa enemmänkin ruumiinvalvojaisia.

    • siltä-se-vaikuttaa

      Paniikki sinisissä pahenee. Nyt tartutaan jo oljenkorsiinkin?!

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000005797886.html

    • Pilanpäiten

      Sinitollerot kertovat,että kaikki on hyvin. Ei tartte kriisikokousta. Sellaista ei ole edes suunniteltu. Kuuleman hevosmiesten tietotoimiston uutisia. Kyllähän se kriisikokous on ollut ja niitä pidetään lähes päivittäin. Ne kokoukset ovat salaisia. Niistä tietävät ainoastaan luotettavat siniset. Pitävät Torvista hölösuuna. Hiljaa pitäisi olla ja korkeintaan kehua hallitusohjelmaa. Nyt Torvinen on heittäytynyt liberaaliksi. Se on suuri virhe. Sellainen on kielletty sinisiltä. Kaikkien pitää olla samaa mieltä kuin Soini, joka on sinisten todellinen johtaja,mutta johtaminen tapahtuu salaisesti. Ruuvia kierretään erityisesti puheenjohtajien nupista. Siinä nuppi menee oikeastikin siniseksi. galluppia tässä ootellaan.

    • roolit-selviksi

      Torvinen tottelee mieluummin Soinia koska tietää, että Terhosta ei tule olemaan Torviselle koskaan mitään hyötyä. Terho on Soinin käsinukke vailla todellista valtaa ja se sopii Torviselle.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe