Turvapaikanhakijoinen tulo romahtanut

Näin.ollen

Totaalisesti parissa vuodessa, ja sama trendi jatkuu, johtuen lähi-idän rauhoittumisesta ja välimeren ylitykset saadaan halliintaan.
Halla-ahokin voisi keskittyä oikeisiin asioihin.

80

1253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sijaisvaimoko.tärkeä

      Luulisi matujenkin rakastavan kotimaataan sen verran että haluavat palata vaimojensa ja lastensa luo rakentamaan maataan?

      • Arvelisin

        Epävakaat olot lähtömaissa, yrittävät viivästyttää poistumista joka on väistämätön.
        Jos euroopan yhteisössä saadaan ulkorajat pitämään niin tästä selvitään jotenkuten.


      • dfgbggfd

        Luovat ja tuovat mukanaan kotimaansa tänne lomaparatiisiinsa. Saattepa nähdä, eivät he pääsääntöisesti eurooppalaisiksi tai länsimaalaisiksi halua ryhtyä.


    • Hyväontaas

      Ja Suomeen tuli epävakaat olot matujen myötä

      • Lisäämamujakiitos

        Ihan vakasesthan täällä on menny. Mitä nyt Isäm maaliset persu natsi skene pellet vähä miakkareis öyhöttää ja huuteloo. Kyllä maalimaan ääntä mahtuu. Natsien paikka on kylläkin Kuussa...


    • 554545y45y4

      Nyt pitää keskittyä PALAUTUKSIIN! Kotouttaminen pitää lopettaa HETI.

      • Vaikken.asiantuntia

        Onko palautuksissa jokin pielessä, jos neljä poliisiakin vie yhtä palautettavaa väkisin on se mielestäni tehokasta.
        Tottakai on kotoutettava turvaa saanut,


      • hjgjmhjh

        Kotouttamistahan ei ole oikeastaan edes vielä aloitettu vaan tulijat elävät yhä kuten kehittymättömissä kotimaissaan ja pakkonaittavat lapsensa etc.


    • Aavikon.gallup

      "Halla-ahokin voisi keskittyä oikeisiin asioihin."
      Valitettavasti Halla-aholla ei ole muita asioita kuin maahanmuutto.

      https://www.hs.fi/paivanlehti/11082018/art-2000005787665.html
      Työttömien aseman heikentäminen aktivointimalleineen meni persuilta täysin ohitse. Sotetaistelusta persuilla ei ole omaa mielipidettä. Kannattaa lukea lauantain Hesarin juttu Halla-ahosta. Jokainen asia kulminoituu Halla-ahon mielestä maahanmuuttoon. Jopa pääkaupunkiseudun asuntojen hintataso on maahanmuuttajien syy.

      Kun maahanmuutto on ainoa asia agendalla, on hyvin vaikea kertoa totuus, että nykyisellään maahanmuutto ja maahanmuuttajat ovat vain pikku juttu. Pakolaistulva on laantunut ja työperäinen maahanmuutto ei ole koskaan ollutkaan mikään ongelma.

      Suomella on ihan oikeitakin ongelmia, mutta Perussuomalainen puolue on kykenemätön vastaamaan ajan haasteeseen. Äänestäjätkin ovat asian havainneet, duunarivirta valuu takasin demareihin. Tämä näkyy myös kannatusluvuissa, persujen kannatus viimeisessä YLE:n tutkimuksessa oli 8,7%. Alamäki jatkuu. ;)))

      • 5hhessdsd

        Kelvoton maahanmuutto on pitkällä tähtäimellä Suomen pahin ongelma, joka vaikuttaa kaikkiin muihinkin asioihin.

        Muut puoluejohtajat ovat taivaanrannan maalareita, jotka johtavat Suomen tuhoon. Tarvitsemme suomalaisuuden puolustajia, emme mamuttajahölmöläisiä!


      • ty3g4g5

        Persuna mielipiteeni sotesta on, että on parempi jättää huono, sekava, epäselvä, kallis ja suomalaiskansallisesti vaarallinen uudistus tekemättä. Samoin maakuntauudistus!


      • Aavikon.pullag

        Meinaatko ihan tosissasi asian laidan olevan noin? Hyvähän se on hyssytellä vokkiosakkaana.


      • refugees.first

        Jossain kyselyssä suurimmaksi uhaksi Suomelle 58% vastaajista koki nimenomaan maahanmuuton. Se leviää syövän lailla kaikkialle yhteiskuntaan, kuten on käynyt Ruotsissakin.

        Aavikon suurimman idioo....anteeksi, siis ajattelijan mielestä Ruotsi on tosin toisella planeetalla.


      • qåaäzm
        refugees.first kirjoitti:

        Jossain kyselyssä suurimmaksi uhaksi Suomelle 58% vastaajista koki nimenomaan maahanmuuton. Se leviää syövän lailla kaikkialle yhteiskuntaan, kuten on käynyt Ruotsissakin.

        Aavikon suurimman idioo....anteeksi, siis ajattelijan mielestä Ruotsi on tosin toisella planeetalla.

        Tuo matutus-asia tulee olemaan varmuudella tulevaisuuden ylivoimaisesti suurin ja merkittävin sekä vakavin teema vaaleissa. Se on jo nyt sitä koska elämme vedenjakajalla. Ruotsissa peli on menetetty, mutta täällä hieman on toivoa. Ruotsissa poliisi ei mahda tilanteelle mitään ja autoja palaa tuhansia vuodessa. Viimekin yönä satakunta.


      • qåaäzm

        Alkusoitto on nähty mitä tulee matutukseen. Kunhan demarit pääsevät toisen tuholaispuolueen eli vihreiden kanssa jylläämään, niin hyvästi rauha maassa, hyvästi turvallisuus, hyvästi suomalaisuus.


    • Niin.että

      Maahamuutossa on säännöt joita hoitaa virkamiehet, näin on oltava jotta voidaan keskittyä yhteiskunnan hoitoon.
      Halla-aho haluaa ääniä maahanmuutto politiikallaan kun ei muuta annettavaa, ei ikinä pääse hallitukseen.

      • g3gwg3434g

        Höplöp. Virkamiehet ovat mamuttaneet Suomen, sillä jo nyt 40% sosiaalituen saajista pääkaupunkiseudulla on mamuja ja esimerkiksi Espoon uusista asukkaista joka vuosi on 80% mamuja. Toistan: VIRKAMIEHET MAMUTTAVAT SUOMEN. Maahantunkeutujat ja sosiaalipakolaiset pitää heittää Suomesta ulos!


      • Se.vain

        Virkamiehet hoitavat heille annettuja tehtäviä, eivät he voi ominpäin toimia.
        Politiikkojen tehtävä on luoda säännöt, turvapaikanhakijoihin suomi noudattaa kansainvälisiä sopimuksia.
        Suomi ei ole unkari, eikä Halla-aho määrää maahanmuuttopolitiikkaa, hänen tehtävä on räksyttää taustalla.


      • nilkitjaniiden
        g3gwg3434g kirjoitti:

        Höplöp. Virkamiehet ovat mamuttaneet Suomen, sillä jo nyt 40% sosiaalituen saajista pääkaupunkiseudulla on mamuja ja esimerkiksi Espoon uusista asukkaista joka vuosi on 80% mamuja. Toistan: VIRKAMIEHET MAMUTTAVAT SUOMEN. Maahantunkeutujat ja sosiaalipakolaiset pitää heittää Suomesta ulos!

        keskustapuolueen kansanedustajan kakarat on kelan virkailijoita (aktiivimallin 3 kk keissi sitte taas opiskelee tai lomittaa lehmii) puhumattakaan kokoomuksen no niinpä


    • Aavikon.ihmettelijä

      Vuonna 2017 turvapaikkaa haki Suomesta 2139 henkilöä. Tässä luvussa on mukana vain ensimmäistä kertaa turvapaikkaa hakeneet, koska usein turvapaikan hakija jättää hylkäävän päätöksen jälkeen uuden hakemuksen. Vuonna 2016 näitä ensihakijoita oli 4005.

      Trendi on selkeästi laskeva ja ennakkotiedot viittaavat siihen, että vuonna 2018 hakijoita on edelleenkin aiempaa vähemmän.

      Luulisi, että pää punaisena turvapaikkatilannetta seuraava Perustussuomalainen puolue myöntäisi tosiasian ja kertoisi kannattajilleen, että hyvin menee, trafiikki rajoillamme on rauhoittunut. Mutta ei, yhä vaan länkytys turvapaikan hakijoiden vaarallisuudesta aitosuomalaiselle identiteetille jatkuu herkeämättä.

      Onko niin, että tynnyrin tapinreikää on nyt lyöty tappi ja persut ovat kokonaan erillään reaalitodellisuudesta? ;)))

      • Paternoster

        Suomessa on 130 000 ulkomaalaistaustaista töissä viemässä työpaikat suomalaisilta. Montakohan lasta ja vaimoa heillä on nostamassa lapsilisiä ja sosiaalitukia sekä käyttämässä terveyspalveluita ja saamassa positiivista syrjintää sekä harkinnanvaraisia tukia?

        Muistaakseni Suomessa kerrotaan myös olevan lähes yhtä paljon ulkomaalaistaustaisia henkilöitä "asustelemassa", kuin on virallisissa tilastoissa suomalaisia työttömiä.

        Viimeisen 12 kuukauden aikana ulkomaalaiset ovat jättäneet Suomeen 66352 hakemusta oleskelupaa, 14042 Suomen kansalaisuutta, 9848 EU-kansalaisen Suomeen muuttoa ja 4577 kansainvälistä suojelua varten. Yhteensä siis 94819 kappaletta yhden vuoden aikana.

        Myönteisen päätöksen sai viimeisen 12 kuukauden aikana 81124 henkilöä. Moniko toimii perheenyhdistäjänä, ei ole tiedossa. Kielteisiä päätöksiä oli 11853.

        Karkoitettuja tai samantien käännytettyjä oli yhteensä vain 2588!

        Toivoisinpa sydämeni pohjasta, että myönteiset ja kielteiset luvut olisivat päinvastoin, niin Suomella olisi vielä toivoa nousta tästä suosta, johon suvakit meitä ajavat! Samalla jäis varoja auttaa moninkertaista määrää todellisia pakolaisia leireillä ja naapurimaissaan, mitä tosiasiaa Suomen hallitus eikä myöskään EU näytä lainkaan huomioivan. Olisi paljon parempi auttaa heitä, kuin tuhota omatkin maamme väestörähähdyksen sivuaalloilla!

        Virallisiin tilastoihin voi tarkemmin tutustua tästä:
        http://tilastot.migri.fi/#decisions


      • 1000tuholaista

        1000 turvapaikan hakijaa maksavat meille miljardin, sillä yhden pakolaisen elinaikaiset kulut ovat miljoonaluokkaa. Kustannukset kumuloituvat ja ne pitäisi saada laskemaan! Lapsia pannaan alulle toistakymmentä, ja kustannukset moninkertaistuvat. Nyt on tullut aika kysyä, haluamme elää Afganistanissa, Somaliassa, Irakissa vaiko ehkä kotimaassamme Suomessa! Kohta on liian myöhäistä korjata ongelmaa ilman sisällissotaa, suomalaiset vastaan musumatut.


      • Hoplaax

        "...että hyvin menee, trafiikki rajoillamme on rauhoittunut..."

        Luodaanpas katse kauemmaksi ja laajemmalle. Jo nyt maailmalla seilaa 60 miljoonaa pakolaista, ja Suomen avoimien ovien politiikka on omiaan houkuttelemaan heitä tänne. Jo pieni osakin tuosta porukasta olisi Suomelle tuhoisa.

        Puhumattakaan ilmastopakolaisista, jotka jo nyt alkavat liikehtiä.

        Ja sitten vielä nuo muslimit, jotka maailmanvalloitusideologiallaan ja keskinäisillä kahinoillaan aiheuttavat sekasortoa kaikkialla. Heitäkin on lähes 2 miljardia.

        Tyyntä myrskyn edellä...


    • Bismillahh

      Edelleenhän noita lappaa jatkuvasti suomeen ja lisäksi nykyisellä lisääntymisnopeudella jo pelkästään muslimeja on suomessa vuonna 2050 VÄHINTÄÄNKIN 11% väestöstä - ei enää mikään pieni ja harmiton määrä, puhumattakaan kehityksestä siitä eteenpäin.

      http://www.pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population/

      Afrikkalaisten väestönräjähdystä odotellessa....

    • Rrff

      Halla-ahon kannattaisi ottaa vakavasti agendalle maahanmuutto, ilmastonmuutos ja eurooppalaisten arvojen ja kulttuurin säilyttäminen. Jo alkaisi tulla ääniä.

      • Jo.vain

        Maahanmuuttohoidetaan ilman Hallaa niinkuin tähänasti,
        Ennen persut toimivat populistisesti mutta ei yhdenasian puolueena.


      • dfsdfsdf
        Jo.vain kirjoitti:

        Maahanmuuttohoidetaan ilman Hallaa niinkuin tähänasti,
        Ennen persut toimivat populistisesti mutta ei yhdenasian puolueena.

        Eipä sitä kukaan todellakaan mihinkään ole hoitamassa vaan hyssyttelevät kaikkia ongelmia ja summia rasismin pelossa kaikki kokoomukset ja muut tampiot.
        H-a on varmaan ainoita asiaan pureutuvia rehellisiä poliitikkoja.


    • älkäävalehdelko

      Ei se mihinkään ole romahtanut, joka kuukausi lappaa sisään tuhansittain. Joka suunnalta. Juna laiva lentokone jne, ......

      • Mlkaomassasilmässäsi

        Miksi sitten itse valehtelet.


    • Näin.se.menee

      Pakolaisten tulo määrä eurooppaan on romahtanut.
      Turvapakanhakijoiden määrä suomeen hiipuu, tulevaisuudessa pääasiassa otamme kiintiöitä.
      Maahan tulee ulkomaalaisia luvallisesti, eniten venäjältä,

      • se.mitään.hiivu

        Nykykehityksellä tulevaisuudessa, jo vuonna 2050 tarkemmin ottaen, suomessa on väestöstä 11-15% muslimeja. Jotain tarttis tehrä jo ennen sitä.


    • Eiääntähölmöille

      Eihän persut osaa muusta vouhottaa kuin maahanmuutosta. Laskevat hölmöt mamuiksi jo tänne adoptoidut lapsetkin! Persut eivät ole muuta kuin lapsien kiusaajia. En äänestä ikinä. moisia hölmöjä.

      • äänesiarvoton

        Äänelläsi ei ole onneksi mitään merkitystä, yhtä tyhjän kanssa. Satutko muistamaan, mikä palsta tämä on? Niinpä.


      • cvdbcbcvgfd

        Persut ovat siellä missä ovat nimenomaan siksi, että vouhottavat siitä maahanmuutosta. PS on ainoa firma, joka tekee jotain ongelmalle, jonka takia heitä äänestetään, kun kukaan muu ei sitä tee.


    • Totuus.on.toinen

      Mikään ei ole ohi. Taistelu valkoisten suomalaisten elintilasta on vasta alkamassa. Nimikkeillä ei ole mitään merkitystä -vain suomeen tulevan mutavyörytyksen lukumäärä ratkaisee ja se on edelleen jatkuvassa kasvussa. Yli 100 000 oleskelulupaa vuodessa on määrä jota yksikään itselleen rehellinen suomalainen tulkita kuin väestönvaihdoksi. Se on pysäytettävä -vaihtoehtoja ei yksinkertaisesti ole.

      • PerLooks

        Sinäkö valkonen suomalainen? Taidat olla mongooli...?


    • Tervetuloa.mamut

      Oikeasti tänne on tullut aika vähän maahanmuuttajia. Mua ei haittaisi vaikka tulis vähä paljo enämpikin. Siinähän sitä riittäis persuksille puheenaihetta...

      • Kustivaasa

        Vedä pakkopaitä päälle ja pakene aavikolle pölhökustaa-suvakki.


      • viimeinen.eurooppalainen

        Mikset samantien muuta vaikkapa johonkin afganistaniin tai irakiin asumaan jos nykyinen kehitys on sinusta hienoa?


    • uusihistorianharrastaja

      Viimeisen kahden vuoden aikana on tullut 44 000. Onko se sitten paljon vai vähän.

      • laskuja.nämäkin

        Jos 10000 seilaa teillä tiettymättömillä rajojen sisäpuolella, se on jo paljon tavoittamattomissa olevia, vaikka olisi vain 5000, niinkuin alpakoita kuulemma...


      • Korvalääkärillehophop
        laskuja.nämäkin kirjoitti:

        Jos 10000 seilaa teillä tiettymättömillä rajojen sisäpuolella, se on jo paljon tavoittamattomissa olevia, vaikka olisi vain 5000, niinkuin alpakoita kuulemma...

        Eeei alpakoita ole tavoittamattomisssa.


      • silmälääkärillesinähus
        Korvalääkärillehophop kirjoitti:

        Eeei alpakoita ole tavoittamattomisssa.

        On niitä. Katsoppas, niitä 5000 "alpakkaa" ei koskaan tavoitettu, muutama sata kokonaisuudessaan oikeastaan oli lukumäärä. Ja loput viidestätuhannesta alpakkasuvakista jäi omille teilleen kuljeskelemaan. Laskuri lienee yhä rikki järjestäjäblondilla. Mitä korvalääkäri kuuluu asiaan, muuten kuin omassa tapauksessasi?


    • noin-ajattelen

      Pitäisi ottaa oppia Ruotsista eikä päästää tänne liikaa afrikkalaisia. Levottomuudet lisääntyvät kuten Ruotsissa, jos heitä suhteettoman paljon tänne päästetään.

      Vaarassa on, että Turkista, Kreikasta, Italiasta ja Espanjasta noihin maihin tulleita venelastillisia aletaan jakamaan muihin eurooppalaisiin maihin. Noissa maissa on jo kestämätön tilanne. Luoja varjelkoon maatamme tuolta katastroofilta.

      Olisikin parempi, että tulleita alettaisiin palauttamaan omiin maihinsa ja siellä avustustoimenpiteet käyntiin. Parhaiten he sopeutuvat omaan kulttuuriinsa.

      En kannata perussuomalaisia, vaikka olenkin liian maahanmuuton vastainen. Toivottavasti meidän hallitus pystyy hoitamaan tuon asian tyydyttävällä tavalla.

      • Näin.ollen

        Eurooppaan tulleet on käsiteltävä minne ensin tulleet, jotka ovat turvan tarpeessa niin ok, muut palautettava kotiinsa ja jäävät jaetaan.


      • Asiat_kuntoon
        Näin.ollen kirjoitti:

        Eurooppaan tulleet on käsiteltävä minne ensin tulleet, jotka ovat turvan tarpeessa niin ok, muut palautettava kotiinsa ja jäävät jaetaan.

        Parempi olisi kuitenkin, jos turvapaikkoja ei enää annettaisi. Tulisi sotaisille kansoille painetta lopettaa sotiminen. Ja ruoka- ja lääkeavulle täytyy asettaa ehdot: jotta apua voidaan antaa, on maassa otettava käyttöön yhden lapsen laki.


    • eriarvoisuutta

      Miten noista ottaa selvää kuka on kuka. Sama ukko nostaa lapsilisääkin monille perheille, esiintyen aina eri "henkilöllisyydellä". Nähty on.
      Nähty ja kuultu tämäkin, kun päivystyksessä suomalainen sotainvalidi huolestuneena i ihmettelee, mistä hänellä on varaa maksaa kelataksiraha lääkäriin, edestakaisin 50 euroa, pienestä eläkkeestään. - Samalla kun ympärillä parveilee mustapartaiset nuoret miehet, joilla maksusitoumus taksikyyteihin, lääkkeisiin, lääkärikuluihin sekä tulkkipalveluihin.

      • Äläs.liioittele

        Joku voi uskoa tarinaasi.
        Sotainvaliideja muutama tuhat vielä ja kohta ei yhtään, taksit ovat heille ilmaisia.
        Maahantulijoiden kuluja ei makseta avokätisesti.


      • g4reereb

        Hölynpölyä. Ne saavat uudet asunnot ja ne tuhottuaan ilmaiset remontit tai vielä uudemmat asunnot! Muuttaessa ei tietenkään tarvitse vaivautua, kun kela hoitaa muutonkin ja edelliset huonekalut voi heittää roskiin ja tilata avoimella valtakirjalla uutukaiset marketista. Naapurini ihmetteli juuri, että miksemme mekin hae uusia kalusteita ja miksi ihmeessä vaivaudumme itse kantamaan vieläpä vanhoja romujamme muuttoautoon.


      • Älä.murehdi

        Ilman muuta on autettava kotoutuksessa.
        Tapauksia on monenlaisia kuten kantaväestössä,


      • eriarvoisuutta

        Siis kyllä, sotaveteraanista oli kysymys, ei sotainvalidista. Muotoilin väärin. Sotaveteraanimme maksavat kelakyytinsä, , olipa miten sairas hyvänsä. Maahanmuuttajapaperittomat ja -paperillisetkaan suurin osa eivät tarvitse rahaa käsitellä lainkaan, kyydit hoituvat maksusitoumuksin, samoin kalliit sairaala- ja terveyspalvelut ym... ja totuuden nimissä kaikki mitä tarvitsevat. Tämä on totuus.


      • tyhmyys.maksaa.paljon

      • Aavikon.tosiasiat
        tyhmyys.maksaa.paljon kirjoitti:

        Kyllä ainakin ruotsissa maksetaan kun sama henkilö voi järjestelmän puitteissa nostaa etuuksia useammankin eri feikki-identiteetin turvin:

        https://pt-media.org/2017/04/14/jopa-50-ruotsiin-tulleista-turvapaikanhakijoista-kayttaa-vaaraa-identiteettia/

        Äläpä kiemurtele. Nyt puhutaan Suomesta, ei Ruotsista.

        https://www.kela.fi/taksimatkat
        Vuoden 2018 alussa on sotaveteraaneja oli hengissä noin 14.000. Heistä sotainvalideja on 1 958. Veteraanien keski-ikä on 93 vuotta. Sotaveteraanit - samoin kuin muukin väestö - voi saada terevydentilansa tai puutteelisten liikenneolojen vuoksi Kelalta korvauksen taksimatkoihinsa. Esittämäsi väite oli valheellinen.

        Maahanmuuttajalla ei ole sen kummempaa oikeutta taksimatkaan tai ylipäätään muuhunkaan maksusitoumukseen (?) kuin muillakaan väestöryhmillä. Myös tämä väitteesi oli valheellinen.


      • samma.kirjottaja
        Aavikon.tosiasiat kirjoitti:

        Äläpä kiemurtele. Nyt puhutaan Suomesta, ei Ruotsista.

        https://www.kela.fi/taksimatkat
        Vuoden 2018 alussa on sotaveteraaneja oli hengissä noin 14.000. Heistä sotainvalideja on 1 958. Veteraanien keski-ikä on 93 vuotta. Sotaveteraanit - samoin kuin muukin väestö - voi saada terevydentilansa tai puutteelisten liikenneolojen vuoksi Kelalta korvauksen taksimatkoihinsa. Esittämäsi väite oli valheellinen.

        Maahanmuuttajalla ei ole sen kummempaa oikeutta taksimatkaan tai ylipäätään muuhunkaan maksusitoumukseen (?) kuin muillakaan väestöryhmillä. Myös tämä väitteesi oli valheellinen.

        Totta, en tiedä toimiiko suomessa järjestelmä mahdollisesti paremmin kuin ruotsissa ja euroopan eri maiden kesken, jossa tuollainen usealla tai samallakin identiteetillä tukien vedättäminen on mahdollista. Romanien tiedän tätä tehneen aiemmilla vuosikymmenillä suomen ja ruotsin välillä.
        En nopealla googlettamisella löytänyt tarvittavaa tietoa.


      • Ohiammutun.poika
        eriarvoisuutta kirjoitti:

        Siis kyllä, sotaveteraanista oli kysymys, ei sotainvalidista. Muotoilin väärin. Sotaveteraanimme maksavat kelakyytinsä, , olipa miten sairas hyvänsä. Maahanmuuttajapaperittomat ja -paperillisetkaan suurin osa eivät tarvitse rahaa käsitellä lainkaan, kyydit hoituvat maksusitoumuksin, samoin kalliit sairaala- ja terveyspalvelut ym... ja totuuden nimissä kaikki mitä tarvitsevat. Tämä on totuus.

        Ohiammuttuja on vähän ja ne vähenee koko ajan...


      • Kenraalin.Testamentti
        g4reereb kirjoitti:

        Hölynpölyä. Ne saavat uudet asunnot ja ne tuhottuaan ilmaiset remontit tai vielä uudemmat asunnot! Muuttaessa ei tietenkään tarvitse vaivautua, kun kela hoitaa muutonkin ja edelliset huonekalut voi heittää roskiin ja tilata avoimella valtakirjalla uutukaiset marketista. Naapurini ihmetteli juuri, että miksemme mekin hae uusia kalusteita ja miksi ihmeessä vaivaudumme itse kantamaan vieläpä vanhoja romujamme muuttoautoon.

        Sotaveteraaneille voi iskeä jatkosota päälle ja ne tuhoo ne asunnot...


    • Vakavasti1

      Maahantulo pitäisi pysäyttää ja jo tullut vahinko perua. Ennen pitkää ilmastonmuutos ja väestöpaine ajavat kehitysmaista vielä miljoonia ja miljoonia liikkeelle, joten nyt viimeistään pitää varautua meidän yhteiskunnan turvaamiseen ja suojaamiseen, että Suomi ja suomalaisia on tulevaisuudessakin.

    • Ehkäpä123

      Voisiko Euroopan ympärille rakentaa muurin? Paljonko olisi muurin kustannus vrt maahantulijoiden elättäminen ja pakolaissysteemin ylläpito? Lisäksi ei olisi turvattomuutta ja raiskauksia maahantulijoiden tekeminä.

      • dgfdfdf

        Jossain kohtaa rajoja tullaan kyllä valvomaan paljon nykyistä tarkemmin ja tiukemmin, se on vain ajan kysymys kun tulee jokin raja vastaan.


    • eiainakaan

      Migrin tilastojen mukaan.

    • Uskoisin

      2015 muuttoaallon seurauksia maksellaan vielä useampi vuosi, myös koko yhteisön alueella.
      Samanlaista ryntäystä ei eu alueella enään hyväksytä, luulen opin menneen perille.

    • aavikon.tulovaje

      Kauheaa!

      MItä me voimme tehdä? Jos siis turvapaikanhakijoiden tulot ovat romahtaneet , niin eikö meidän pitäisi lähteä solidaarisuusmarssille ja vaatimaan lisää rahaa , että ne tulot eivät enää olisi romahtaneet ?

      Ehdotuksia! Missä miekkari pidettäisiin?

    • 8383338839

      Tulovauhti on hellittänyt ainoastaan siitä syystä että moni maa on laittanut rajojaan kiinni. Tällä hetkellä vain Espanja (ja ehkä Kreikka?) päästää niitä vapaasti maahansa. Mutta Ranskassa on raja kiinni Espanjasta tuleville ja Unkari, Itävalta ja moni muu tukkii reitin Kreikasta tulevilta.

      Myös tieto siitä ettei kaikkia otetakaan tänne elätettäväksi vaan osa joutuu lähtemään takaisin on hillinnyt vähän tulohaluja. Jos mitään esteitä ei olisi niin tulijoita olisi niin kauan kunnes hyvinvointivaltioiden sosiaalituet on lopetettu tai kunnes elintaso ei poikkeavasti eroaisi Arfikan maista.

    • ldkgjölakfg

      Migrin tilastot osoittavat, että tasainen virta jatkuu.

    • Totuus.tämä

      Tänävuonna turvapaikan hakijoita 2300 joista puolet vanhoja uusinta hakemiksia.
      Joo kun ei kohta tule lisää pakolaisia voidaan unohtaa tämä ongelma sen jälkeen kun entiset on setvitty voi Halla-aho ilmoittaa ettei persuja enään ole eikä tarvita.

    • Aavikon.filologi.hca

      https://migri.fi/artikkeli/-/asset_publisher/vuoden-2017-tilastot-turvapaikanhakijoita-selvasti-edellisvuosia-vahemman-ensimmaisen-hakemuksen-jatti-reilut-2-100-hakijaa
      Tarkka tieto on siinä vuoden 2017 osalle. Uusia hakemuksia oli 2139.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005727300.html
      Samassa kehitys näkyy myös keskisessä Euroopassa. Vuonna 2017 Saksa vastaanotti peräti 73 prosenttia vähemmän turvapaikkahakemuksia kuin vuotta aiemmin.

      Suurin tulva on ryytynyt ja tästä suurin kiitos kuuluu EU:n aktiivisille toimille. Huomattava on, että tulva laantui jo aiemmin. EU teki rajasopimuksen Turkin kanssa 2016 ja alkoin aktiivisesti tukea Libyan rannikon valvontaa 2017. Nyt populistiset liikkeet Italiassa itäisessä EU:ssa sulkevat rajojaan ja öyhöttävät pakolaisista. Kovin kuulostaa jälkijättöiseltä touhulta taas. ;)))

      • InvaasioJatkuu

        Sinuun on tuo siedätyshoito tepsinyt hyvin.


      • Aavikon.filologi.hca
        InvaasioJatkuu kirjoitti:

        Sinuun on tuo siedätyshoito tepsinyt hyvin.

        Jos sinulla on parempia faktoja asiasta, esitä toki. ;)))


      • 56434
        Aavikon.filologi.hca kirjoitti:

        Jos sinulla on parempia faktoja asiasta, esitä toki. ;)))

        Demografinen kehitys on silti epäsuotuisa kantasuomalaisten kannalta, vaikka turvapaikanhakijamäärät olisivatkin hienoisessa - ja luultavasti väliaikaisessa - laskussa.
        Saksakin on helisemässä noiden nykyistenkin kanssa.


    • Turvapaikanhakijoinen

      Turvapaikanhakijoinen?

      • HämäystäVain

        Kiertoilmaisuja, you know.


      • Aavikkoa.Naurattaa

        "Turvapaikanhakijoinen?"

        Pitikö kaukaakin hakea? Tarkka kakara. ;)))


    • PussyGalory

      Joo ehkäpä, mutta kaapuakkojen hallitsematon sikiäminen Suomesamme ei ole romahtanut

    • yksikappale

      Patolooginen

    • Rajat kiinni joka europan maassa . Massapalautukset käyntiin. Maahanmuuttajat ovat jo näyttäneet että niistä ei ole asumaan valkoisten kanssa. Eivät tee töitä , tekevät suurin osin vaan rikoksia. Tarkka taustojen ja tarkoituksen maahan tuloon tarkistus. Eli jos maahanmuuttajia otetaan tehdään se järkevästi ja hallitusti.

    • Hoplaax

      "Turvapaikanhakijoinen tulo romahtanut"

      Kyllä se on Suomen kestokyky kun on romahtanut...

      • Puluvaan

        Viimeisen 12 kuukauden aikana oleskelulupaa, turvapaikkaa taikka kansalaisuutta Suomesta haki yhteensä noin 85000 ulkomaalaista! Vastaava lukema muutamana viimevuotena olivat seuraavat:

        2018: 85000 (viimeiset 12 kk)
        2017: 83000
        2016: 81000
        2015: 102000

        Trendi on siis nouseva, jos Sipilän irakilaisille esittämän kutsun saapua Suomeen oleilemaan aiheuttamaa piikkiä ei huomioida.

        Lisäksi noin 10 000 EU-kansalaista haki rekisteröintiä Suomessa oloon esimerkiksi työn perusteella, eli saman verran kuin aikaisempinakin vuosina.

        Lähde:
        http://tilastot.migri.fi/#applications?start=540&end=542


      • Kruus

        Kuika moni edellämainituista noin 80000 ulkomaalaisesta vuosittain jää Suomeen ja alkaa jossain vaiheessa saada ja hyödyntää sosiaali- ja terveyspalveluitamme? ... Kalliiksi tulee, jos heitä on yleisen työttömyysprosentin verran, sillä kustannukset kumuloituvat varsinkin muslimeilla, jotka sikiävät meitä monta kertaa nopeammin, koska naiset on "pyhitetty" siihen tehtävään.


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe