Globalisti Persut vai globalisti Vihervassarit?

VaiTyhjäLappu

Kumpaako äänestäisi, globalisti Persuja vai globalisti Vihervassareita?
Persut kannattaa globalististen suuryritysten politiikkaa ja Vihervassarit kannattaa globalisti kapitalistien junailemaa maaahanmuuttoa Eurooppaan. Vaikeaa valita ketä ensi vaaleissa äänestäisi.

13

312

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pnnj

      Ainoa tie pois globalismista on kansallissosialismi. Täytä aluksi kannattajakortti. Nykyiset puolueet on jo nähty.

    • öööhörrrrps

      Persut ei ole globalisteja, vaan vastustaa globalismisyöpää ja sen etäpesäkkeitä (esim. EU).

      • Persut kannattavan P-korean mallia.


    • Viiilllle

      Kyllä se tietenkin on punavihervasemmisto joka p-korean mallia ihailee ei persut .

      • aak-unterå

        Eipähän. Kyllä persut selvästi halajavat suljettua pohjoiskoreamallia jota Unioni-Jussi ohjaisi vakaasti Ruotsista tulevin ohjein, eiks jeh?


    • GoneIn60Hours

      Persut tarkoittaa KONKURSSIA PERHEILLE, katsokaahan kansantalouden RAKENNETTA.
      Valitettavasti valtionjohto ja keskuspankki haluaa KOROT TAIVAASEEN, suorastaan JUMALAISELLE TASOLLE;)
      Vitut ne teistä vähääkään välittää.

      VALTION VIRKAMIES ON AINA MURHAAJA

    • missätodisteet

      Aiheen aloittaja esittäköön todisteita väitteensä tueksi siitä että persut ovat globalisteja. Toistaiseksi hänen väitteensä on vain pelkkää mutuilua.

    • EiHelvetti

      "Kumpaako äänestäisi, globalisti Persuja vai globalisti Vihervassareita?"

      Kysymys täytyy pilkkoa. Millä tavalla vihervassareiden toiminta edustaa globalismia ja millä tavalla persujen politiikka edustaa globalismia?

      1. Vihervassarit ovat "noin pääpiirteissään" globalismin ja jatkuvasti lisääntyvään kulutukseen perustuvan yhteiskunnan vastustajia. Vasemmistolaisuus ja vihreä aate kulkevat samoilla linjoilla sen suhteen, että ihmisillä etnisestä taustasta ja uskonnosta riippumatta on samat oikeudet hyvinvointiin kuin länsimaisilla ihmisillä. Vihreät ajattelevat edelleen maailman kokonaisuutena, johon jokainen sen osa vaikuttaa, ja ja jota jokainen voi suojella vähentämällä omia kulutustottumuksiaan. Vasemmisto uskoo toisaalta, että kaikilla ihmisillä on yhtäläiset ihmisoikeudet ja yhteisöjen tai valtioiden tulee jakaa hyvinvointi tasan jäsentensä kesken ja näin taata yhteiskunnassa vallitseva tasa-arvo.

      2. Vihreiden huoli on, että kulutuksen jatkuva kasvu johtaa tilanteeseen, jossa maailman kestävyys on uhattuna. Ilmaston tuhotuminen ja ympäristön saastuminen johtavat tilanteeseen, jossa kaikki eivät voi olla saman tasa-arvon piirissä.

      3. Vasemmiston huoli on, että vauraus ja hyvinvointi jakautuvat epätasa-arvoisesti ihmisten ja kansojen välillä, ja että vaurauden tasa-arvoinen jakautuminen vääristää yhteiskunnallista kehitystä.

      4. Vihreät ovat siis globalisteja ympäristö- ja ihmisoikeusasioissa. He tavoittelevat globaaleja sopimuksia, jotka ylläpitävät kestävää kehitystä ja ihmisoikeuksien tasapuolista kehitystä kaikkialla maailmassa.

      5. Vasemmistolaiset ovat globalisteja ihmisoikeus- ja ympäristöasioissa. He haluavat, että tuotantovälineiden ja ja omaisuuden omistus on valtiolla, jotta valtio voi ylläpitää kaikkien kansalaisten yhtäläistä asemaa.

      6. Perussuomalaiset eivät ole globalisteja missään suhteessa. He ovat kallellaan oikeistolaiseen talouspolitiikkaan, mutta haluavat pitäytyä omissa oloissaan suljettujen rajojen sisällä ja tarkasti varjellussa, säännellyssä ja muuttumattomassa konservatiivis-uskonnollisessa yhteisössä. Rajat-kiinni-politiikka ei edusta globalisaatiota.

      Globalisaatio on väistämättömyys, joka seuraa teollisesta, taloudellisesta ja digitaalisesta kehityksestä. Rajat ovat keinotekoisia rakennelmia, joilla varjellaan tiettyjen ryhmien etuoikeuksia.

      Jokainen täällä hyväksyy sen, että kahvia tuodaan Kolumbiasta, Brasiliasta tai jostain Afrikan maasta. Me juomme eniten kahvia maailmassa. Kukaan tuskin vastustaa sitäkään, että saamme talvisin tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Maailma on nykyään pieni ja globaali. Ei ole ollenkaan vaikeata olla yhteydessä reaaliaikaisesti Australiaan, Kiinaan tai Yhdysvaltoihin. Mitä pienemmäksi maailma muuttuu, sitä globaalimpia me olemme. Sitä ei voi välttää mitenkään. Me tarvitsemme toisiamme.

      Maailmankauppa, npeutunut liikenne ja reaaliaikaiset digitaaliset yhteydet ylläpitävät globalisaatiota. Jokainen internetin, facebookin, twitterin, googlen tai älypuhelinten käyttäjä on osallisena globalisaatiossa. Jokainen tietokoneen, telkkarin, pesukoneen, mikroaaltouunin tai älypuhelimen käyttäjä osallistuu globalisaatioon. Ne kootaan monissa maissa valmistetuista komponenteista ja kootaan yleensä Kiinassa, Intiassa tai Koreassa. Globalisaation ansiosta meidän keskipalkkamme on enemmän kuin 3 dollaria tunti ja tienaamillamme tuloilla voimme ostaa globaalin teollisuuden tuottamia hyödykkeitä edullisesti. Jos iPhonet ja Applet valmistettaisiin vain USAssa, niiden hinta olisi moninkertainen ja tavallisten kuluttajien ulottumattomissa. Kiinan teollisuus ja työntekijät hyötyvät siitä, että tuotteet kootaan siellä; eurooppalaiset ja amerikkalaiset kuluttajat hyötyvät, koska myyntiin tulee edullisia tuotteita. On täysin absurdi ajatus, että Suomi voisi tuottaa kaikki hedelmät, vihannekset ja lihan pitkän talven aikana; on parempi, että ostamme niitä sieltä, missä niiden tuottaminen on edullisempaa. Siitä globalisaatiossa on kyse. Minä toivoisin, että kaikki valta annettaisiin YK:lle, mutta koska niin ei tule käymään, EU ajaa suuren väestön etuja paremmin kuin mikään muu järjestö tällä hetkellä.

      • MietiPahvi

        Itsenäiset valtiot ovat globaaleja siinä missä nöyritelevät ja vallatut ja orjuutetutkin.. Kansalaisten onni on se tärkein kriteeri ja jos YK:ssa on suurin osa islamistisia valtioita, niin luuleeko kukaan enää että se olisi jotenkin kansalaisille hyvä malli??? Tai että jos Euroopan maista olisi suurin osa sellaisia joissa on esim sharia laki voimassa... :) Älkääs nyt naurattako idiootit...


      • UusNikki
        MietiPahvi kirjoitti:

        Itsenäiset valtiot ovat globaaleja siinä missä nöyritelevät ja vallatut ja orjuutetutkin.. Kansalaisten onni on se tärkein kriteeri ja jos YK:ssa on suurin osa islamistisia valtioita, niin luuleeko kukaan enää että se olisi jotenkin kansalaisille hyvä malli??? Tai että jos Euroopan maista olisi suurin osa sellaisia joissa on esim sharia laki voimassa... :) Älkääs nyt naurattako idiootit...

        Juuri näin... vapautta ei kannata myydä millekkään järjestölle eikä esim Euroopan Hitler-Merkkel-macarooni-hintti-kommarisekasikiö-maturaiskaajamallille.

        https://www.suomenuutiset.fi/eero-paloheimo-vihreista-massamuuton-puolustaminen-taydellista-typeryytta/?fbclid=IwAR2Gr9XMPyKY38NFfx6mgW-bu_Q7B8-4Y9Q_u-G5fc7ooUdsewZfecUume8


    • Riittääkö

      Persut = EI
      Vassarit = EI

    • HujattuajMonia

      Minä kyllä äänestän persuja. Syystä että tunnen heitä melko paljon ja tunnen myös vihreitä melko paljon. Persuissa on enemmän niitä joille luonto ja ympäristö on tuttu muutenkin kuin kaupunkien katujen välissä oleva nurmikko jonka lyhyeksi leikatun ja koiranpaskan polttaman ulkonäön perusteella sitten vihreät ennustaa suomalaisten olevan maapallon lämpenemisen syypäitä ja pahimpia saastuttajia. oikeasti vihreät eivät ole vihreitä edistäessään esim hallitsematonta rajat auki maahanmuuttoa, päinvastoin. Reppanat ovat vaan niin tietämättömiä ja typeriä etteivät älyä sitä itse. Persuissa on sitä oikeaa ja hyödyllistä luontoarvojen kunnioittamista ja globaalia hyvää jota me kaipaamme suomalaisten elämän helpottamiseen ja turvallisemman yhteiskunnan luomiseen ja kehittämiseen. Kyllä vaaka kallistuu persuihin selkeästi myös talouskysymyksissä monilla alueilla. Ottakaa selvää niin ei tarvitse tuijottaa median ylläpitämää yhdenasian puolueväitettä opersuista. Enemmän sillä on kansalaisille hyödyllisiä hankkeita ja ideoita kuin esim nykyisillä hallituspuolueilla yhteensä. hallituspuolueet on siitä hyvässä asemassa kun ne ovat voineet muokata tilastoja tulevaa vaalia varten että ne näyttäisivät paremmilta kun niitä katsoo sellainen JOKA EI ÄLYÄ HUIJAUSTA MITEN SE ON SAATU NÄYTTÄMÄÄN SILLE. Niin että olkaas tarkempia tulevaisuudessa senkin asian suhteen. Vihjeeksi vaan että tulipa hallituspuolueille kiire puhua samalla lailla asuoista monissa tapauksissa kuin persut ovat puhuneet koko vaalikauden :):) Samalla linjallahan nuo näyttäät olevan muutkin puolueet,, vai johtuukohan se ihan vaan tuosta vaalikampanjoinnista valehteluineen???

    • tulevaisuusonmeidän

      Eiköhän siirrytä kiinalaiseen valtiokapitalismiin. Ei toisinajattelijoita, ammattiliittoja, vapaata nettiä. Kaikki tyytyväisiä, kun kukaan ei saa solvata toisiaan. Ei edes puolueen jäseniä jotka ovat aina oikeassa ajaessaan yksilön parasta. Lehdistä saisimme lukea vain suuria saavutuksia.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe