Eläinpuiston kävijä määrä

Ehhehehee

39

2172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veronmaksaja

      15% lisäys käviämäärään ja miljoona vuokra kuluina joten HUH HUH Ähtäri veronmaksajat.

    • Markkinaviisu

      Lippujen hinnat ovat korkeammat ja sitten on ne parkkimaksutkin ym., mutta puheet ulkomaisista turisteista ovat hulluutta. Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. Siis sanat ja sävel ovat Zoon hallituksen, esittäjä Zoon tj. Olisi tuumaustauon paikka.

      • mietintuota

        Lähinnä Vaasan laivalla tulevat ruotsalaisturistit ovat ulkomaisista turisteista todennäköisiä. Wasaline vetää tällä hetkellä ennätysmäärin väkeä. Kesäkuussa matkustajia oli peräti 23 293. Viime vuonna matkustajia oli yhteensä 199 657, ja tänä vuonna 200 000 matkustajan raja menee kaiketi rikki. Aasiasta väkeä on hankala saada isoissa määrin. Jos Wasalinen matkustajista edes prosentti saataisiin poikkeamaan Ähtäriin, sieltä kertyy jo 2000 matkustajaa vuodessa, eli sen verran väkeä kuin ulkomaalaismatkailijoita on tällä hetkellä eläinpuistossa yhteensä. Ehkä Ähtäriin voisi pienellä lisämarkkinoinnilla (mm. näkyvyyttä Vaasan laivalle) lähivuosina saada esim. yhteensä 5000 ulkomaalaista tulijaa eläinpuistoon. Mutta kovin suuria turistimassoja ulkomailta sinne lienee vaikea saada, kun kansainvälisessä käytössä olevia lentokenttiä ei ole kovin lähellä.


      • Eioleeikätule

        Siis pari tuhatta ulkomaalaista käy Zoossa vuosittain nykyään? Sen verran ähtäriläisillä käy ulkomaalaisia vieraita ja sukulaisia vuosittain. Siis voi sanoa, ettei yhtään ulkomaalaista varsinaista matkailijaa.

        Taitaa olla tuo ulkomaalaispuhe pelkkää virallista liturgiaa, jonka tarkoitus on nostaa Zoon arvoa suomalaisten silmissä ja sillä lailla ihan ok.


      • matkailua

        "Siis pari tuhatta ulkomaalaista käy Zoossa vuosittain nykyään? Sen verran ähtäriläisillä käy ulkomaalaisia vieraita ja sukulaisia vuosittain. Siis voi sanoa, ettei yhtään ulkomaalaista varsinaista matkailijaa. "

        Ähtäriläisten vieraat ja sukulaiset tuskin käyvät Zoossa joka vuosi aina käydessään. Parisen tuhatta ulkomaalaisvierasta on Zoossa kai tosiaan nykyään vuosittain. Ranualla on kymmeniä tuhansia ulkomaalaiskävijöitä vuosittain. Viimeksi kun kävin Ranualla, suomalaiskävijät olivat pieni vähemmistö. Enemmistö kävijöistä, joita poluilla ja ravintoloissa tuli vastaan, oli silloin aasialaisia. Eivät vieraat sinne pelkän eläinpuiston takia tulleet. Ranuan matkaan yhdistyi mm. moottorikelkka-ajelua, valjakkoajoja, revontulien katselua ja muuta sellaista. Ähtärissä on hyvä kiipeilypuisto. Mutta talviaktiviteetteja pitäisi olla tarjolla enemmän, jos haluttaisiin ulkomaalaismatkailijoita lisää talviksi. Sekin riittänee osalle kauempaa tulevista, jos talviaktiviteetit ovat vaikka Tuurissa. Mutta sopivaa tarjontaa pitäisi olla. Vaikka joku luksuskylpylä. Keskinen voisi tehdä sellaisen Tuuriin.


      • Valtithukassa

        Ranuan ulkomaalaiset kävijät ovat varmaan lapinkävijöitä, Lappihan on kiinnostanut ihmisiä iät ajat, on sen verran eksoottinen alue kuitenkin. Yötön yö kesällä ja kaamos talvella ym. , mutta eihän sinnekään suurin joukoin tultaisi, jos ei olisi edullisia lentoyhteyksiä, majoitusta, valmiita palvelupaketteja. Ne ovat syntyneet pitkän ajan kuluessa.

        Merkittäviä ulkomaalaismääriä ei ihan heti tule Ähtäriin, mutta saahan sitä yrittää, maltillisesti edeten. Mikähän olisi Ähtärin valtti?


    • pyrypyryttää

      Ei estä Pyryn ripulointia!

    • Katsokaapaskarttaa

      Heinäkuussa on voinut tulla rahaa jopa puolta enemmän kuin viime vuonna. 73 tuhatta kävijää kolmen kympin keskihinnalla tekisi jo yli kaksi miljoonaa ja muu myynti päälle. Myynnistä pitäisi puhua eikä kävijämääristä, mutta tapa on nyt tuollainen.

      Ulkomaiset turistit tulevat jäämään haaveeksi. Muutama venäläinen kävi silloin kun ruplan kurssi oli huipussaan, muutama, jonka rahat riittivät Mesikämmneen, mutta ei kuitenkaan Helsingin seudun kylpylöihin. Kukaan ei tule Ähtäriin Ähtärin tai pandojen takia. Silloin kun ihmiset matkustavat paljon, joku eksyy tännekin silloin tällöin,

      • Russianwiman

        Venäläisiä kävi monena vuonna todella paljon


      • Toinenköyhä

        Vai että todella paljon. Ei tuhatta kuitenkaan. Otsikot olivat isoja, kävijämäärät todella pieniä ja kun heitä näki keskustan kaupoissa, voi helposti päätellä, että rahaa ei käytetä paljoa.


    • älä

      Oisko Ähtärissä yhtään positiivista ihmistä joka ei haukkuisi ja nillittäisi kaikesta peitelläkseen vaan omaa luuseriuttaan.

      Kävijämäärät nousussa, hyvä, numeroita odotetaan kun tilinpäätökset valmistuu.

      Uusi johtaja on tehnyt paljon hyviä muutoksia, osaa kansainvälisen turismin. Vuoden päästä aikaisintaan nähdään mitä ulkomaalais haaveille käy.

    • Ähäkutitititi

      Hau hau kurjat koirat haukkuu..Näin thdään ähtäriin verotuloja että ripulikirjoittelijoisen sossut saadaan maksuun..

      • Eiihanmustavalkoista

        Harva meistä on rautaa, niin moni taipua saa. Moni omillaan oppinut ei ole toimeen tulemaan. Sinä taivu et koskaan, tahdot vain yrittää ja kaiken sen minkä pitää sä päätät se sulle myös jää".

        Hyvä sinä.


    • Alavuuskutsuu

      99% kotimaisia kävijöitä eikä kävijämäärä noussut kuin 14 prosenttia. Nämä lukemat tarkoittavat kyllä ankeita aikoja Ähtäriin. Suomalaisten alkuhuuma hiipuu eikä ulkolaisia tule. Miksi tulisi? Maailmalta löytyy pandoja sieltä täältä. Kööpenhamina ja Berliini ja niin edelleen. Miksi tulla kuppaseen ahteriin?

    • Saantoonikoos

      Kyllä Zoo alkaa kannattamaan kun koko henkilökunta siirrettään kaupungin leipiin ensi siivoojat ja nyt huoltolaitosmiehet. Hyvin meneee !Siivoojien siirrosta Zoolle tuli mukavasti säästöä. Ainoa nyreä puoli on se että huoltohenkilökunnan siirron palkat maksavat Ähtärin Energia ja veden asiakkaat.

    • Peltola

      Kyllä jumalauta ähtäriläiset on negatiivista sakkia. Teille ei kelpaa mikään. Olkaa ny ylpeitä eläinpuistostanne.ähtäri taitaa olla suomen negatiivisin kaupunki.

      • TerapiaPalsta

        Patologinen on palstan sävy, vanhat samat trollit vaan riemastuneet ajatuksesta että pandojen julkisuuden myötä hekin ovat jotenkin tärkeitä. Ennen valittivat lähinnnä naapurin pärjäämisestä, mopoista ja potkuistaan. Mutta tämä trolliparvi pesii ja loiskiehuu täällä, oikea Ähtäri on rautaa ja kaupungissa on nyt eteenpäinkatsova, iloinen meininki.


      • OllinÄitee

        oLLI ja äITEE rules


      • paikoista

        "Kyllä jumalauta ähtäriläiset on negatiivista sakkia. Teille ei kelpaa mikään. Olkaa ny ylpeitä eläinpuistostanne.ähtäri taitaa olla suomen negatiivisin kaupunki."

        Ei kai täällä kirjoittelevista kovin moni Ähtärissä asu. Netti kerää palstoille omat porukkansa ympäri maan ja maailman.


    • Veronmaksajienrahoilla

      Kyllä kaupunginjohto tekee kaikkensa näyttääkseen tuloksen olevan plussalla. Nyt siirretään henkilökuntaakin pois eläinpuistoa rasittamasta. Kuten olen sanonut niin tämä ei pääty hyvin.

    • paskathoususjaisosti

      Kyllä joo kannattaa olla rinta rottingilla 32 miljoonan investoinneilla 14%nousu kävijä määriin mitä ne puheet kävijöiden tuplaantumisesta oli ei jumalauta tuu hyvä heilumaan nyt alkoi 10kuukautta hiljais eloo ja ensi kesänä tulee kävijä määrät putoomaan noin50%joten repikää siitä eikö nämä tanopäät ymmärrä mistään mitään

      • lisää_trOlleja

        Viisaita kirjoitat. Melkeen kuin trOlli.


    • Konkkakake

      Hiljaista on ollut. Paljonko tappiot?

    • Ratsionalisoidaanvaan

      "Nyt siirretään henkilökuntaakin pois eläinpuistoa rasittamasta. "

      Zoo kannattavaksi vaikka väkisin.

      Keilahalli, tiet, parkkipaikat, kaupungin johdon työpanos. Nytkö sitten siivoojat ja laitosmiehet vesilaitoksen kirjoihin. Ajatus voi sinänsä olla ihan hyvä, mutta siinä jää paljon pelivaraa, millainen osuus laitetaan Zoolle kustannuksista ja millainen vesilaitokselle.

      Tuleekohan Zoolle ja vesilaitokselle yhteinen eläinlääkärikin?

      • Ottakaaminutjopoistäältä

        Otetaanhan vesilaitoksella näytteitä ja onhan pieneliöt eläimiä tavallaan, niin kyllä yhteinen eläinlääkäri on tarpeen. Ja eikös lipunmynnissä ja baarissa ole vesihana, niin että tavallaan vesilaitoksen hommissa. Sitä en ole vielä keksinyt, että miten se bandojen hoitaja liittyisi vesilaitokseen.


    • Rötösherrat

      Laki kieltää laittamasta vesilaitokselle näitä kuluja. Tutkikaa

      • miumaumou

        eipäs nyt turhaa niuhoteta


    • Kävijät

      Mahtavaa..Toivottavasti käviät vai lisääntyy..

    • Kuntalainen123

      Ilkassa juttua,että ulkolaiset matkustajat vähentyneet entisestään ep'n alueella.Tahdonvoima täytyy olla luja,jos zoo alkaa työstämään jalkavoimin kansainvälisiä markkinoita,saadaksemme ulkolaisia turisteja käymään ja yöpymään.

      • Vähänsukanvarteen

        Ulkomaisia turisteja ei tule, turha kuvitellakaan, mutta miksi pitäisi tullakaan, rahaa se on suomalaisenkin turistin raha . On paljon helpompaa saada lisää suomalaisia kuin ulkomaisia kävijöitä, miksi siis panostaa ulkomaisiin, vaikka käyttävätkin vähän enemmän rahaa henkeä kohti.

        Jos kaikki suomaliset kävisivät kerran kouluaikanaan Ähtärissä se tekisi 50--60 tuhatta kävijää per vuosi. Jonkin ajan kuluttua toisivat sitten omia kakaroitaankin jne. jne.

        Pandabuumi ei kestä kauan, sen mukaan olisi toimittava.


      • paskaa-sukanvarteen

        mikä pandabuumi sellaista ei ole ollut eikä tulossa ei jäänyt kuin paskaset pandat ja vitusti velkaa zoolle.sitä ihmettelen kun nämä valtuuston väki puhuu että pandat oli ähtärin pelastus sitä en ole vielä saanut selville miltä se on pelastanut konkursilta vai???


      • Yrityshyväkymmenen
        paskaa-sukanvarteen kirjoitti:

        mikä pandabuumi sellaista ei ole ollut eikä tulossa ei jäänyt kuin paskaset pandat ja vitusti velkaa zoolle.sitä ihmettelen kun nämä valtuuston väki puhuu että pandat oli ähtärin pelastus sitä en ole vielä saanut selville miltä se on pelastanut konkursilta vai???

        Ähtärillä ei ole mitään hätää, kunhan sopeudutaan välttämättömiin muutoksiin. Ähtäri kipuili aikansa sairaalan ja amm.korkeakouluopetuksen kanssa. Nyt jo Seinäjoki pelkää menettävänsä korkeakouluopetusta Tampereelle eilisen Ilkan mukaan. Muutos jatkuu. Ainoa mikä pysyy on Ähtärin loistava ja ainutlaatuinen matkailubisnes €€€€€.


      • Buumoa
        paskaa-sukanvarteen kirjoitti:

        mikä pandabuumi sellaista ei ole ollut eikä tulossa ei jäänyt kuin paskaset pandat ja vitusti velkaa zoolle.sitä ihmettelen kun nämä valtuuston väki puhuu että pandat oli ähtärin pelastus sitä en ole vielä saanut selville miltä se on pelastanut konkursilta vai???

        Älä puhu paskaa, koko kesä-ja heinäkuu oli todellista panda buumia!


    • näin_siis_Ahterissa

      Konkurssia pukkaa kun nyt jo laitetaan zoosta porukkaa ulos!!

    • älytöntätouhua

      Eikös tää Panda keissikin saanut alkunsa kun suomen ministerit oli vierailulla Kiinassa ja tänne ne sitten raahattiin mahtavan median siivittämänä. Sietäis vastaavien ministerien erota virastaan, kun tekoset ei kannata, valtion rahaa palaa...

    • nvzx

      Voisko pandoja pestä koska ovat lehtikuvissa likaisia toisin kuin Kiinassa olevat pandat?

      • PaskaHaiseeBalalaikka

        Se on vähän kuin ostat eineksen. Kansipahvissa on oikein herkullisen näköinen ateria. Kun laitat se mikroon ja rupeat syömään on näky varsin toisenlainen. Sama juttu näissä pandoissa. Promokuvissa ne ovat niin mustavalkoisia, mutta Ähtärissä todellisuudessa turkki on ihan paskantahrima.


    • Kepulit

      Sipilä ja Savola voi maksaa tappiot valtion tukiaisilla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe