Ekalla kerralla

Mitenmuut

Kysymys naisille:

Kun olette ekan kerran uuden miehen kanssa, otatteko oma-aloitteisesti suihin vai vasta sitten jos mies pyytää? Juuri kukaan ei ole mulle kieltäytynyt mutta en muista että kukaan olisi sitä pyytämättä tehnyt ekalla kerralla heti kun aloitetaan. Kainostelua vai eikö vielä haluttanut?

5

658

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osaannäytellä

      Suihin ottaminen ei tunnu koskaan hyvältä. Suorastaan inhottaa jos ei ole varma onko kumppani pessyt ensin vehkeensä. Toisekseen saa pelätä, että mies tunkee sen syvälle nieluun että kakomisrefleksi tulee. Suussa ei ole sellaista tuntoa että se tuntuisi hyvältä. Ihan vaan tiedoksi miehille. Naiset voivat näytellä tykkäävänsä siitä miehen miellyttämiseksi ja että mies pitäisi hyvänä seksikumppanina. Poikkeuksena sääntöön oli mies jolle oli tehty ympärileikkaus terveydellisistä syistä. Se olikin ihan erilaista ! Ihanan sileä ja puhdas ! Kaikkein ällöttävintä on joutua ottamaan suihin jos kalu ei edes seiso kunnolla. Kokeilkaa miehet laittaa sormeenne kondomi ja imekää sitä niin sitten tiedätte miltä tuntuu sitä puolivelttoa kyrpää imeä. Kaukana seksikkyydestä.

      • Mitenmuut

        Tuo on aika hyvä selitys. Tosin mulla sattuu olemaan juuri sellainen millaisesta tykkäät :-) joten minun kokemuksiini se ei päde. Suihkussakin tuli käytyä aina ennen kuin lähdin naista metsästämään joten likaista ei ollut tarjolla. Myöhemmin ovat jotkut kyllä käyneet kiinni kuin haukka kun ovat jo (pyynnöstä) aikaisemmalla kerralla ottaneet suihin. Eivätkä ole vakisuhteessa ollessa välittäneet vaikka en edes olisi ihan juuri ollut käynytkään pesulla.

        Liika hygieniakaan ei ole hyvä juttu. Minua ärsyttää sellaiset naiset jotka ryntäävät heti pesemään pilluaan kun kalu on aktin jälkeen lurpsahtanut ulos. Sellainen pilaa tunnelman. Pedantit naiset ovat muutenkin yleensä huonoja sängyssä, ja vaikea heitä on sinne ensimmäisellä kerralla saadakkaan.


    • Rituaali

      Mä tykkään ihan hillittömästi imeskellä ja leikkiä heti kun vaan saan tyypiltä napit auki. Oli sitte ekat tai vikat tärskyt. Olen usein imutellessa lauennut itekin. Mutta totta tuo, mitä "Osannäytellä" kirjoitti, niin ei sitä puolivelttoa kauaa jaksa. Jos ei muuutamassa minutissa terhakoidu, niin kyllä siihen väsyy. Mutta jos on kunnon stondis, niin voi, mitä herkkua!

    • Kikkeliskok

      Aika jännä näkemys tuo, että puolivelttoa kalua ei halua suuhunsa. Vastine sille toisinpäin olisi se, että kuka nyt kunnolla kostumatonta piparia kielellä koskisi. Yäk, kyllä se täytyy olla kunnolla märkä, että sinne viitsisi kielen laittaa. Minä miellän suuseksin yleisesti ottaen osaksi esileikkiä, jolloin kumpikaan värkki ei välttämättä ole ihan vielä täysin yhdyntävalmiina. Toki usein on, kun suuseksiä edeltävät vaiheet usein kiihottavat, mutta minulla ainakin yleensä kalu tarvitsee kiihoittuakseen jonkinlaista fyysistä kosketusta ja suu hellän imun kera on tuossa mitä parasta esileikkiä..

    • Kikkeliskok

      Vinkkinä vielä naisille, jos liian syvälle työntyminen arveluttaa. Syvyyssäädön saa helposti tehtyä niin, että tukeva ole kädellä vaan kullin varresta kiinni niin, että päästä jää sopivaksi katsomanne pätkä näkyviin. Kädellä voi samalla runkkailla ja aika harva mies vartavasten ottaa kättänne pois saadakseen tökättyä teitä kurkkuun. Eikä myöskään saa tahtomattaan työnnettyä liian syvälle, kun oma nyrkkinne ei kuitenkaan suuhunne mene.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe