Oikea Jeesus, oikea Henki ja oikea evankeliumi

Täynnä.onnea

Löysin tän Facebookista. Toivottavasti saan lainata:

" Jeesus tahtoo parantaa kansansa ja johdattaa meidät kaikki takaisin apostolisen ajan uskoon, oppiin ja elämänmalliin. Se edellyttää poistumista kaikesta epäraamatullisesta toiminnasta, joka on petollista "käärmeen kavalaa" toimintaa:

".. niin kuin käärme kavaluudellaan petti Eevan, niin teidänkin mielenne turmeltuu pois siitä vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teillä on Kristusta kohtaan. Jos joku tulee ja julistaa toista Jeesusta kuin me olemme julistaneet tai jos te saatte toisen hengen kuin sen, jonka olette saaneet, tai toisen evankeliumin kuin sen, jonka olette ottaneet vastaan.." 2 Kor. 11:3,4.

Ihmisperusteiset uskonnot ovat tuoneet oikean evankeliumin rinnalle "toisen jeesuksen", "toisen hengen" ja "toisen evankeliumin". Mitä ne ovat?

1. "Toinen jeesus" on ideologinen käsite, joka on pelkästään opin tasolla oleva uskonnollinen selitys Jeesuksesta. Monet, esim. luterilaiset, uskovat tuohon valhe-jeesukseen luullen heillä sen perusteella olevan asiat hyvin Jumalan kanssa. He eivät ole ottaneet vastaan sydämeensä oikeaa ylösnoussutta Herraa Jeesusta Kristusta, joka on elävä HENKILÖ, taivaan Kuningas, ainoa syntiemme sovittaja. Uskoon tulemista estää usein tuo kirkollinen valhe-jeesus.

2. "Toinen henki" on sielullinen ihmisen omasta psyykeestä nouseva tunnetaso, joka saa aikaan erilaisia kokemuksia. Mutta toinen henki on usein myös todellinen henki, valheen demoni tai itse sielunvihollinen, joka matkii oikeaa Pyhää Henkeä. Se saa uskonnolliset ihmiset luulemaan, että kysymyksessä on Pyhä Henki. Sen kuitenkin tunnistaa siitä, ettei se johdata ihmistä rakastamaan Jumalaa ja Hänen Sanaansa. Se ei johdata kaikkeen totuuteen, vaan osatotuuksiin.
Oikea Pyhä Henki johdattaa ihmisen synnintuntoon sekä sen kautta parannukseen, elämän suursiivoukseen ja kasteelle Jeesuksen nimeen.

3. "Toinen evankeliumi" on Raamatun opetuksista pois päin johtava eksyttävä opetus, jota mm. kaikissa kirkoissa julistetaan. Se ei ole lähetyskäskyn mukaista pelastavaa evankeliumia, jota alkuseurakunnan aikana julistettiin (1 Kor. 15:1-4), vaan on Gal. 1:8,9. mainittua "kirottua" valhe-evankeliumia: "Mutta jos joku meistä – tai vaikka enkeli taivaasta – julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Kuten olemme ennenkin sanoneet, niin sanon nyt taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä olette saaneet, hän olkoon kirottu."
"Toiseen evankeliumiin" kuuluu lapsikaste ja kirkkoon kuuluminen. Jos joku hyväksyy kirkkoon kuulumisen, on hän mukana toisessa evankeliumissa. Hänessä vaikuttaa silloin, enemmän tai vähemmän, toinen henki, ja tuo uskonnollinen valhe.jeesus-henkivalta toimii hänen elämässään.

Onko sinun sydämessäsi Oikea Jeesus?
Johdattaako sinua Oikea Jumalan Pyhä Henki?
Oletko ottanut vastaan Oikean evankeliumin? "

Tässä linkissä tarkennusta asiaan:

17

278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yleinen.tapaus

      Eiköhän Facebookin päivitykset ole tarkoitettu yleiseen jakoon ellei ole suljetusta ryhmästä napattuja?

    • Joskus.lainannut

      Eivät ne kirjoitukset ole missään yksityislain suojassa. Niitä saa lainata. Näin minä sen käsitän.

    • Josefuksen kirjassa on tosiaan monta jeesusta, mutta kukaan niistä ei ole suoraan evankeliumin jeesus, vaan heissä on jotain piirteitä hänestä.

      Kristityt ovat kuitenkin tehneet sinne lisäyksen, jossa kerrotaan Joosefuksen kertoneen tällaisesta jeesuksesta, joka evankeliumissa on, mutta se on siis lisäys. Sitä ei ole siellä ollut.

    • Oppilas.lapsi

      Kiitos aloittajalle opetuksesta.

    • Arvidsson

      Kerrotaan, että lähetyskentillä suurin osa uskoon tulleista menevät karismaattisiin seurakuntiin. Vanhat kirkot ovat kuihtumassa. Eräs poikkeus on luterilainen kirkko Etiopiassa, jossa on miljoonia jäsentä ja herätys etenee. Onhan katolilaisa , jopa suomalaisia karismaattisia luterilaisoa. Jeesus sanoikin omilleen: "Älkää lähteko Jerusalemista, vaan odottakaa Isältä sen lupauksenc täyttämistä, jonka te olette minulta, Sillä Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä ... kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman ja tulette olemaan minun todistajani . . . " Api 1.
      Valitettavasti suurin osa papeista ja seurakuntalaisista eivät ymmärrä, mistä on kyse.mitä Jeesus tarkoitti puheillaan. Nyt tarvitaan uutta Helluntaita, jolloin sieluja pelastuu, sairaat paranevat ja puhuvat uusilla kielillä. Jos osaat lukea, avaa Raamattu niin tutustu sen ihmeellisistä Hengen lahjoista, jotka muuttavat sinut palavaksi kristityksi.

    • Ex-luterilainen

      Luterilaisuuden leviäminen ei ole herätystä, vaan kuolon uneen tuudittamista.

    • Tunnusta.sinäkin

      Eihän kukaan väitäkäään että luterilainen uskonto olisi oikeaa.
      Vain Raamatun mukainen kristinusko on oikeaa.

      • Herätyys

        Aamen!

        Ja "hedelmistäänhän puun tunnistaa". Sanoi / opetti Herra, Kritsus Jeesus.

        Joita hedelmiä sanatkin / puheet on. On jokko Kristuksen Jeesukksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen APOSOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavia, siihen Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuvia, vetäviä ja ohjaavia, Tai sitten ei, on silloin sen Raamatun UT mukaisen Kritsillisyyyden vastaisia, silloin eksyttäviä, harhaan johtavia ja vieviä!! Joissa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA perii. Eli koituu tuomioksi!!

        Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin tähän em. Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI, ns. "HUUTAVAN ääni"!


    • Olisi.hyvä.nähdä

      Missä sitten näkyvät sinun hedelmäsi ja työsi tulokset?

      • Herätyys

        No ainakin näin kirjallisella tavalla täällä suomi24 kristinusko foorumeila Raamatun UT mukaisina viesteinä.

        Kun kirjoittaa tuohon yllä olevaan (etsi keskusteluista) ruurukkoon (Herätyys) niin voi tutustua.

        Omalla paikkakunnallani lähes kaikki tuntee, näkee ja kuulee. Sen verran julkista on elämäni ja toimintani, ollut jo yli 25 vuotta.


    • Kolme.hyvää.asiaa

      Onko jotain ko nkreettista tapahtunut toimintasi kautta, että
      ihmisiä tulee uskoon ja kasteelle
      sekä tä'yttyy Pyhällä Hengellä
      ja pysyy keksinäisessä yhteydessä?

      • Herätyys

        Viestejäni on lukenut koko suomen laajuisesti niin suuri määrä, ettei voi tietää, kun ei Suomessakaan ole vielä, sitten apostolisten alkuseurakuntien, Raamatun UT mukaisia ja mukaisesti eläviä, Oikeasti Krist. Kristuksen Jeesuksen APOSOLISIA seurakuntia, mihin voisi ohjata.



        Joskus alkuaikoina kun aloitin tämän nettifoorumi työn, viiden vuoden saldo oli puoli miljoonaa, ainakin viestin avaajaa.

        Nyt olen etsimässä ja peräänkuuluttelemassa niitä muita Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja malle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia, Hänen APOSOLISIA seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja / armoitettuja, että olisi mihin voisi kutsua / ohjata Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, niillä kaikille hyhväksi Raamatun UT mukaisilla Krist. ehdoilla yhtymään haluavia.

        Ei vain ole vielä muita, Raamatun UT mukjaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja / armoitettuja löytynyt. Missä lie ja miksi piileskelevät. kun ei NÄY, eikä kuulu?! Vaikka näin julkisesti peräänkuuluttelee / etsii!

        Enkä ole kiinnostunut uusia uskon lahkoja pystyyn laittamiesta.

        Olen kutsuttu Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteityöhön, siihen näyllä armoitettu, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • Etkö.jo.itsekin.ymmärrä

      Oletko sinä siis ainoa "yhteyteen armoitettu"? Kun muita ei ole löytynyt.

      • Herätyys

        Niitä muita, Kristuksen Jeesukksen seuraajiksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja / armoitettuja, Heitä Jeesuksen nimessä... herätteleväksi, etsiväksi ja peräänkuuluttelevaksi kutsuttu.

        Siihen kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan Kristillisyyteen näyllä armoitettu, vähäinen, palvelijansa ja seuraajansa.

        "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, Etsivä...?

        Vielä ei ole löytynyt!! Missä lienevät, kun ei NÄY, eikä kuulu?! Vaikka ovat koko "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" kutsuttuja. Niin että, Raamatun UT mukaan kuuluisi NÄKYÄ, ja kuulua, ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Myös ja etenkin tänne suomi24 keskustelufoorumeille, jossa on näin PALJON suuressa pomeydessä eläviä ihmisiä, jollain tavalla USKOVAISIAKIN!!


    • Mahtava.heräätys

      On varmaankin mukavaa olla yksin ainoa oikeassa oleva.

      • Herätyys

        Kokoajanhan niitä muita peräänkuuluttelen / etsin. Miksiköhän eivät tule esiin, keskustelmaan asiallisesti ja rakentavasti Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta Kristillisyydestä, siitä mitä kiakkea edellyttää, miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan että alkaisi ilmenemään ja täyttymään ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit. Joista kaikki voisivat tunnistaa Kirtsuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, käskynsä kaikilta osin pitäviksi ja täyttäviksi, jokaista Jäsentään myöden YHTÄ oleviksi ja kaikessa YHTÄ pitäviksi, Totuudessa YKSImieliesti, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Kirst. vaihtoehtoa keskinä'isessä Rakkaudessa ja huolenpitoyhteydessä elävästi ja toimivasti rakentaviksi.

        Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin tähän em. kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen, Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön HERÄTYKSEKSI. Muitsuttaen, valistaen, ja kehoittaen yhtymään.

        Jonka em. yhteistyön voi aloittaa täällä, asiallisesti ja rakentavasti tästä asiasta keskuslemaan yhtymällä.

        Tilaa lienee riittävästi!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1413
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe