Autot palavat - isku maalliseen ruotsalaisuuteen

Ruotsissa huligaanit polttivat yli 100 autoa. Autot ovat läntisen maailman kulutusjuhlan täyttymyksiä. Siispä nämä tekemättömyyden ja osattomuuden yhteiskunnan ulkopuolelle ajautuneet ”väärässä maassa olevat väärät ihmiset” polttivat kapinansa nyt ruotsalaisten valtapoliitikkojen mieliin - ”Alan suuttua toden teolla” -Ruotsin pääministeri Stefan Löfven totesi tuohtuneena [1.

Jokaiselle ihmiselle tässä maailmassa on juuri se oikea isänmaa, jossa hänen tulisi tulla toimeen omalla lapsesta asti opitulla äidinkielellään. Meillä on normaalisti vahva perhe- ja sukulaisuusside. Olemme aina perinnön kantajia – joka ovat nyt hukassa – liian monien osalta.


Ruotsi on ottanut runsaasti maahanmuuttajia inhimillisyydessään, kuten toisin sanottuna selvittämättömänä murhattu pääministeri Olof Palme nokitteli inhimillisyydessään amerikkalaisia Vietnamin sodasta [2 – sen ollen täydellisen epäinhimillistä; Palme oli ruotsalainen inhimillisen maailman omatunto – piikkinä amerikkalaisten takalistossa.


Nyt Ruotsi maksaa ”velkaa” vaillinaisesti hoidetusta maahanmuuttopolitiikasta –

… se ei riittänyt, että Saab, Volvo ja Marabou tarvitsivat tekijöitä, kun nuo ”vajaapalkatut ja ikävät” duunit eivät enää maistuneet kantaruotsalaisille – vrt. Saksan turkkilaiset. Suomalaisiakin kirmaisi sankoin joukoin Ruotsiin leveämmän leivän perässä, kun Suomessa pientä maatilaa ei voinut jakaa viidelle lapselle.


Entä nyt kun tuli polttaa aitoruotsalaisten mieliä –
[ … ~ https://yle.fi/uutiset/3-10352937 - … ]

… järkytykseen saakka; miten oli mahdollista, että lintukodossa tapahtuu ”Pariisit”, jossa maahantulijoiden syrjäytyneet ja hyväksyntää vaille jääneet nousivat kapinaan [3 – muistaen Ranskan kolonialismin, pakko-ranskan oppimisen Afrikan mustissa syvyyksissä – tavoitteena vain valkoisen ranskalaisen maallinen hyvinvointi ryöstettyinä raaka-aineina – alusmaistaan. Niin, missä mennään ranskalaiset ja ruotsalaiset?


Nyt ruotsalaiset nostavat reviiripuolustustaan – lopulta liian myöhään?

Inhimillisyys ja halu siirtää tekemättömiä töitä muille on kopsahtanut omaan nilkkaan ja sopeuttamisen tai pakkotakaisinlähettämisen aalto ravistellee koko ruotsalaista yhteiskuntaa.
Onko nyt reviiripuolustuksen paikka [4, sen reviirin, joka tunnetaan omaksi – juuri kantaruotsalaisille, vai onko tämä Tellus eli äiti maa tarkoitettu kaikille – ilman reviirirajoja?


Nationalismi nostaa päätään ja nyt ennustellaan, että ruotsidemokraatit nousevat suurimmaksi?

Joukoissamme täällä Suomessakin on perussuomalaisia, halla-aholaisten johdolla [5, jotka kaipaavat sinivalkoista reviirimaata, jossa valkoinen kantasuomalainen käyskentelee omalla maallaan, jota vain ja ainoastaan aitosuomalainen osaa puolustaa – sillä Suomihan on hyvä maa.

Puhutaan maailman onnellisimmasta kansasta [6 – vaikka vaara uhkaa luokkajakoon ajautuneissa perheissä – sisäinen väkivalta voi kuohahtaa melankoliastamme,
… jos koemme vääryyttä, epäoikeudenmukaisuutta ja tasa-arvon menetystä – muiden meille kuulumattomien viedessä ansaitsemaamme leipää suustamme -näin kuullaan usein yllättävän monista suista puhuttavan!


Onko tuo ylläoleva ehdotonta, eikö uskontomme luo suvaitsevaisuutta [7 ..., ehkä tai ei, ellei nyt puututa varmoin ja tietävin ottein tulevaan kulttuurieroavaisuuksien kriisiin.

Me joko hyväksymme Telluksen yhteiseksi, jota korjataan yhdessä – kaikkien kanssa ja koetamme selvitä tekemistämme virheistä – kulutusjuhlan virheistä, jotka tuhoavat nyt meitä kaikkia elättävää biosfääriä.

Niin musta kuin valkoinen syö, ja joskus toivottavasti suunnilleen saman verran ja yhtä toivottuina osallistumaan kaikkien yhteisiin talkoisiin sovittautua sallitussa kilpailuhengessä tähän kaikille evoluution kehittämään kokonaisjärjestelmään, jossa meidän ihmisten osa on lopulta hyvin pieni, lähes olematon [8 - paitsi jättämästämme ympäristö-ongelmien jäljestä [9 – niin mustan, keltaisen, punaisen kuin valkoisenkin toimesta.

...
Viitteet:
[1 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005790264.html -
[2 ~ https://militarhistoria.se/1900-tal/olof-palme-och-vietnam -
[3 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/11/ranskan-mellakat-ovat-siirtyneet.html [2005 – Kts myös EKSTRA
[4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/04/reviiritaistelu-ei-ole-rasismia.html -
[5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/03/jussi-halla-aho-on-edelleen.html -
[6
[7
[8
[9


Jatkuu

65

724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VeiVei

      Autot palavat lähes kaikissa länsieuroopanmaiden slummeissa. Ruotsi on vaan nyt epäonnistunut noiden tapahtumien peittelyissä. Ranskalaisista lehdistä ette löydä uutisia autopaloista. Suomalaisetkin julkaisivat nyt kun videot pääsivät leviämään netissä. Sitä tietoa että kyse on jatkuvasta toiminnasta joka on kestänyt jo pari vuosikymmentä ei kerrota.

      8 autoa paloi taas viime yönä länsiruotsissa

      https://www.metro.se/artikel/flera-bilar-brann-i-västsverige-i-natt-misstänks-vara-anlagda

      Åtta bilar har bränts i Västsverige under natten till söndagen. I flera eldhärjade områden sågs personer på platsen innan lågorna tändes.

      70 - 100 autoa tuhoutui autohallin palossa upsalassa viime yönä.

      https://24uppsala.se/brand-i-parkeringshus-70-till-100-bilar-har-blivit-skadade_5f47e3f5

      Brand i parkeringshus: "70 till 100 bilar har blivit skadade"

    • eijaksaihmetellä

      Autot palavat koko ajan Ruotsissa ja jos ei pala niin peltikuorinen mytty kytee sisältä päin.
      Yksi suvaisevaisen aviomies alkoi minulle selittämään että Ruotsissa tehdään niin paljon vakuutuspetoksia, kysyin vain tältä että uskotko tuohon itsekään vai pitääkö vaimoa mielistellä noin paljon että uskotaan jo kaikki höpötarinat?

      • Anonyymi

        Hehhehheh… ihan aikuisten oikeesti joku on sanonut että autopalaot ovat vakuutuspetoksia!
        Kyllä on islamilla aivopesu syvällä vihevasemmistolaisessa ideologiassa…


      • Anonyymi

        Älä himoitse mitään mikä on kristittyjen omaa terveisin Mooses. Palauta tai korvaa autot. Heti. Auto autosta .....hammas hampaasta hammas hampaasta ....Mooses.


    • Anonyymi

      Miten meillä kehitys on edennyt tuosta avauksen ajasta?

      • Anonyymi

        Suunta on sama jengien ampumisia odotellessa…


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suunta on sama jengien ampumisia odotellessa…

        Pitäisikö jotain tehdä? Lisää maahanmuuttajia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitäisikö jotain tehdä? Lisää maahanmuuttajia?

        Heillä on ryöstöretket voidaan itse suojeluun vedoten palauttaa takaisin ottaa väärät passit pois.


    • Anonyymi

      Mitä sitten jos joku auto palaa Ruotsissa?muutenhan tuolla menee hyvin ja kansa on palkkaansa tyytyväinen.

      • Anonyymi

        Näin voi sanoa vain vihreiden kannattaja... Sinun mielestäsi Suomessakin menee hyvin ja nykyhallitus on onnistunut hyvin, eikös vaan?


    • Anonyymi

      ruotsi sdp tuhosi ruotsin ja aivan itse !!
      naiivi idealismi tuhosi maan.
      Onkin nyt erittäin hyvä, että turkki ja unkari tuo esiin ruotsin mätä-paiseet.
      Ruotsi on ollut maailman vallankumouksen ja terrorismin tuki maa...
      ruotsin ylimielinen idealismi sdp on ollut sosialistisen internationaali voimavaroja
      ddr jälkeen...
      Terroristien ja huumekaupan suojavyöhyke ruotsi kuplii...

    • Anonyymi

      Terve Moktar

      • Anonyymi

        Moi Ahmed ;-)


    • Anonyymi

      missä viitteet 6-9?

    • Anonyymi

      Milloin autot palavat Suomessa?

      • Anonyymi

        Silmä silmästä auto autosta lapsi lapsesta tyttö tytöstä poika pojasta kenkä kengästä työpaikka työpaikasta ...YHWH JAHVE MOOSES


      • Anonyymi

        KANKAANPÄÄSSÄ V. 2022 2AUTOA POLTETTU MAMUJEN ASUMALLA KERROSTALOALUELLA MUUTAMAN KUUKAUDEN SISÄLLÄ. en muista koskaan ennen näin tapahtuneen,


    • YLE: "

      Sisäministeri Ohisalo puukkoa kantaville nuorille: Väkivalta ei ole ratkaisu – nuorten palveluihin jopa satoja miljoonia lisää rahaa
      "

      ~ https://yle.fi/uutiset/3-11917339 -

      ...

      Kaikki yhteiskuntamallit tapoineen, virikkeineen, malleineen kuin tekemättömine korjaussarjoineen kehittyvät AINA johonkin suuntaan - olemme hitaiden muuttujien vallassa, aina lopulta!

      Meidän malli on ollut ja on yllättäen edelleen kasvuhokema |1 sekä siihen oleellisesti liittyvä näyttö- ja vertailutalous |2, jossa pitää olla näyttävämpi, menestyvämpi ja vahvempi kuin saada kuluttaa enemmän, nopeammin ja suuremmissa erissä.


      Lapset ovat yhteiskunnan todiste kyvystä lisääntyä

      Lisääntyminen on evoluution perusohje siitä meille paljolti tuntemattomasta ohjelmistosta, joka on seurannut biologista kehitystä pari miljardia vuotta. Tuossa ohjelmassa on myös osa-alue, jota kutsutaan kasvattamiseksi ja nykyään se on myös opettamista yhteiskuntamallinsa mukaisesti - ja tulos näkyy nyt - tavastamme nähdä maailmaa ---


      Lapset ja nuoret ovat myös yhteiskunnan mittari huomiselle

      Heitä kohtaan meillä aikuisilla on paljon erilaisia vastuita, tehtäviä kuin suorastaan pakollisia toimia - huomaavaisuutena, huomiointina, kuuntelemisena, osallistumisena ja olemisena läsnä. Yksinkertaisia menetelmiä koettaa löytää tie, joka johtaa vastuulliseen käsitteeseen Elämästä, jossa olemme verkosto - "nykyisyyden vaatimuksesta".


      Väkivalta on osa keskeneräistä ihmisyyttä
      [ ~ https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ilkkaluoma/140956-voittaako-ehdottomuus-suvaitsevaisuuden/ - ]

      Tälle emme mahda mitään, mutta sille me mahdamme, miten aihe pysyy hallinnassa, rajoissa lakiemme mukaisesti kuin suvaitsevaisuutena kokea kukin aina oman Elämänsä arvoiseksi. Väkivallalla on rajansa - niin fyysisenä kuin henkisenä ilmiönä.

      • Anonyymi

        Jopa on Luoma keksinyt kateudelle typerät ilmaisut:

        "Meidän malli on ollut ja on yllättäen edelleen kasvuhokema |1 sekä siihen oleellisesti liittyvä näyttö- ja vertailutalous |2, jossa pitää olla näyttävämpi, menestyvämpi ja vahvempi kuin saada kuluttaa enemmän, nopeammin ja suuremmissa erissä."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jopa on Luoma keksinyt kateudelle typerät ilmaisut:

        "Meidän malli on ollut ja on yllättäen edelleen kasvuhokema |1 sekä siihen oleellisesti liittyvä näyttö- ja vertailutalous |2, jossa pitää olla näyttävämpi, menestyvämpi ja vahvempi kuin saada kuluttaa enemmän, nopeammin ja suuremmissa erissä."

        Kasvuhokema ja näyttö- ja vertailutalous .. Kuka selostaa tarkemmin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kasvuhokema ja näyttö- ja vertailutalous .. Kuka selostaa tarkemmin?

        Mitäs moista huutelet? Sinulla itselläsi on joku typerä öyhötys itse keksimillesi sanoille. Lue se.


    • Anonyymi

      Tuolla toreilla ja kahvikojuilla puhutaan jo suhteellisen avoimesti , että olisi vihereiden juonitusta ... tämä autojen polttaminen!

      Se on se kauhee vihreiden agenda semmonen että ei parane tavan kansan autoilla ajella ja saastutella ilmastoa. Siks ne kamalat vihereet on ... vähän niinku kiihottanneet näitä räiskähteleviä ja helposti syttyviä tummakulmaasia nuoria miehiä vähän heittelemmä kapuloita näitten poroporvarillisten autoilijoitten rattaisiin ja antanteet salakavalasti ohjetta jotta " polttakaappa pirruuttanna näitten valakonaammojen peltilehemät poroks , nii saavvat neki vähän liikuntaa ku kulukevat kävellen,hölkäten taikka pyörrällä töihin. "

      Semmosta puhutaan tuolla kahveekopeilla... liekö perää?

      • Anonyymi

        Onhan siitä vähän olemassa ... sitä toristeluaineistostaki. Puhutaan , että olis tuo Pahelvuoksen Eevi kuullu jonkun viheriän soitelleen kovaan ääneen telefoonissa ruohtiin ja iha värillisten kieltä molokottannu ... sanovat että ohjeitahan se pahalainen oli siinnä jakannu tummakulumaasille...

        ... niin että tottuuen siementä on.


    • Anonyymi

      Ruotsi on antanut valheen pettää kansaa. Olisivat tutustuneet islamiin ennen kuin päästivät muslimit maahan. Kuten Raamatussa sanotaan: saatana on tullut vain valehtelemaan, tappamaan ja tuhoamaan.

      • Anonyymi

        Perkeleen henki villitsee varastaa väärät opettajat myös.Vastuuta väärille opettajille. Karman laki noihin iskee budhan henki ja Manala.


    • Anonyymi

      Viitteet 6-9?

    • Anonyymi

      Kuulutko katujengiin? Jos näin, niin tuletko kertomaan oman asiasi suoraan ja totuudellisesti?

      • Anonyymi

        Kerro mielummin sama asia itätrollina, joka olet.

        Mikä siinä Putinissa on niin ihanaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro mielummin sama asia itätrollina, joka olet.

        Mikä siinä Putinissa on niin ihanaa?

        Autojen polttajat ovat Ruotsin oma häpeä!


    • Anonyymi

      Eikös joku palstaöyhö väittänyt autonpolttajia ruotsipersuiksi?

      • Anonyymi

        Ruotsidemokraatit?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsidemokraatit?

        Albaanit ovat myös varastelleet myyneet huumeita.....kurdit ....auto autosta. Siinailla on koston YHWH Jumala Jahve.


    • Anonyymi

      Ihmisen epäluulo voittaa luottamuksen juuri ennen hallitsematonta väkivaltapurkausta. Aika-ajoin ihminen tarvitsee maskuliinisensa voimain koetuksen - tähän haetaan aina jokin syy, jotta seuraus saa oikeutuksensa. Valtahegemoniassamme olemme ylittäneet meille luonnostaan tarkoitetun reviirialueen. Olemme onnistuneet ruokkimaan omaa itsetyytyväisyyskoneistoa niin paljon, että suhteellinen ymmärryksemme elinaluekoosta on hämärtynyt ratkaisevaksi uhaksi muille luonnostaan tasa-arvoisille lajeille.

      Taistelu on osa luontoa. Luonnossa laajasti ottaen vallitsee sattuma, tai paremminkin kausaalisuus, johon 99,99% eläin- tai kasvikunnasta ei pyri eikä voi ottaa määräävää osaa. Ihminen on ainoa eläinlaji, joka koettaa vaikuttaa syy-seuraussuhteisiin ihmiskeskeisenä ajattelumallina. Muu orgaaninen eliöstö "hyväksyy" niistä riippumattoman ohjailumekanismin annettuina parametreina.

    • Anonyymi

      Milloin meillä herätään tuohon kasvavaan ongelmaan - ja mistä se johtuukaan!

    • Anonyymi

      Syrjäytyneet nuoret!!

      • Anonyymi

        Syrjäytyneet jengiytyvät helpommin, hakiessaan tunnustusta elostaan!


      • Anonyymi

        Syrjäytynyt vanhus peräkammarissa ja hänen hätähuutonsa somessa!


    • Anonyymi

      Onneksi Venäjällä ei ole pian autoja joten ei tätäkään ongelmaa, vai mitä Ilkka?

      • Anonyymi

        Ilkalla on Lada Kalina GSL (= galvanoitu sivulista)


    • Anonyymi

      Ollaanko Ruotsin tiellä?

      • Anonyymi

        Suomihan on aina apinoinut Ruotsia!


      • Anonyymi

        Oletko Ladalla matkalla Ruotsiin? Eikö toimi Glonass Глобальная навигационная спутниковая система ( Globalnaja navigatsionnaja sputnikovaja sistema)


    • Anonyymi

      Joko Suomessa autot palavat?

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Lähinnä maahanmuuttajat, vai? Pitää olla tarkka keitä otetaan ja sitten kun otetaan, heidät huolehditaan kuin omatkin suomalaiset. Ja Raha ei aina tee autuaaksi.

    • Anonyymi

      Sosiaalidemokraatit pilas Ruotsin täysin politiikallaan. Me ei haluta samaa tilannetta Suomeen. Äänestäkää oikein ja karttakaa SDP:n sosiaalidemokraatteja.

    • Anonyymi

      Miksi apinoimme Ruotsia?

      • Anonyymi

        Ai te siellä Pietarin trollitehtaalla?


    • Anonyymi

      Luona-Moktar-seijaah-ratt-EA 211

      suomi24 trollaa ja hyötyy

      Mot tutkimaan

      ei ole vapaa sana ei

    • Anonyymi

      Kyllä ne on nuo punaviheriköt , kun ovat kiihottaneet hädänalaiset mammupojat polttamaan autoja. Näkeehän sen. Eipä tartte muuta kun kattoo punaviherikköjen poliittiset agendat läpi , niin siellähän se lukee : polttomoottori autot on poltettava!

      Sitäpaitsi moni on kuullut viherikköjen soittelevan kiihottavia puheluita ruotsalaisten hädänalaisten mammupoikien puhelimiin , jossa antavat ohjeita ja kuiskuttelevat kaikenlaista lupausta , jos saavat mahdollisimman monta saastuttavaa autoa poltettua pois pilaamasta maapalloa..

    • Anonyymi

      Olemmeko Ruotsin tiellä? Mielipiteitä?

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro ensin mikä tie sieltä Pietarin trollitehtaalta vie Ruotsiin?

        Menettekö Putolev - rynnäköintihyökkäyshävittäjällä, jossa on länsimaista varastettu Garmin GPS -navi ilmastointiteipillä kiinnitettynä kokpittiin?

        https://www.businessinsider.com/russia-su34-jets-basic-gps-receivers-taped-to-dashboards-uk-2022-5?r=US&IR=T

        Mites , kerros kuule sinä kun tunnut olevan tuota " parempaa luokkaa" ,että kun puhuvat tuolla että se olis se suomalainen punaviheristö joka mobilisoi näitä auton polttajia. Faktahan se on , että punaviheriköt vihaavat polttomoottoriautoja , joten nehän kiihottaa hädänalaisia ja johdateltavia mammupoikia näihin tuhotöihin.

        Monet ovat kuulleet viherikköälykköjen soittelevan Ruotsiin päin ja supatelleen kaikenlaista epäilyttävää ja lupauksiakin antaneet. ...


    • Anonyymi

      Kumma kun pöhlömukka ei ole vieläkään mitään kommentoinut tähän tärkeään asiaan. Olisko siellä poikaystävä vielä niin kiinni , ettei pääse edes näppäimistölle käsiksi....?

      Olivat kuulemma olleet viihtellä kalliimman puoleisessa yökerhossa viime yönä ja huutaneet jotakin siihen malliin koko yön että .... Kansa maksaa ... Rahaa on jne...Kansan piikkiin ! jne... kauhia mölinä ja meteli oli ollut päällä koko yön.

      • Anonyymi

        Antimessiaat eksyttää.


    • Anonyymi

      MOOSEKSEN LAKI JUUTALAISILLE ; SILMÄ SILMÄSTÄ PIILOLASI PIILOLASISTA SALAKUUNTELU SALAKUUNTELUSTA JA TAKKI TAKISTA ...AUTO AUTOSTA SITTEN KUULKAA 10 AUTOA YHDESTÄ KRISTITYLTÄ VARASTETUSTA AUTOSTA. AMEN.

      • Anonyymi

        Karma lyö niitä. Miten olisi sterilointi ???


    • Anonyymi

      Viheriät kiihottavat viattomia mammupoikia ! Sanokaa mun näin sanoneen...lupailevat ja supattelevat vaikka mitä paratiisin neitsyitä jotta ilmastotekoja tekisivät - nuo viattomat mammupojkar.

    • Anonyymi

      Katujengit rehottavat jo Suomessakin!

      • Anonyymi

        Ja trolli aloitti aamuhuutelun somessa!


    • Anonyymi

      Punainen vihreä! Se se niitä polttomoottori autoja polttelee! Olivat siepanneet vallan salakuelisen sähkösanelman jossa luvattiin paratiisi petipaikat polttajille kolmen toista neitsyen vieressä jos autot mahdollisimman paljon pois liikenteestä!

    • Anonyymi

      Aitoruotsalaiset vai maahanmuuttajat? Vai sekä-että?!

      • Anonyymi

        Entä te savolaiset?


    • Anonyymi

      Haittamaahanmuuttoon täydellinen nolla. Pakkopalautuksia on lisättävä rajusti. Sopeutumattomille lähöt Tanskan malliin.

    • Anonyymi

      Katujengit, lisääntyvätkö Suomessa ja juuri suurissa kaupungeissamme? Mallia otetaan Ruotsista, ketkä ottavat ja miten poliisi reagoi!?

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe