Autot palavat - isku maalliseen ruotsalaisuuteen

Ruotsissa huligaanit polttivat yli 100 autoa. Autot ovat läntisen maailman kulutusjuhlan täyttymyksiä. Siispä nämä tekemättömyyden ja osattomuuden yhteiskunnan ulkopuolelle ajautuneet ”väärässä maassa olevat väärät ihmiset” polttivat kapinansa nyt ruotsalaisten valtapoliitikkojen mieliin - ”Alan suuttua toden teolla” -Ruotsin pääministeri Stefan Löfven totesi tuohtuneena [1.

Jokaiselle ihmiselle tässä maailmassa on juuri se oikea isänmaa, jossa hänen tulisi tulla toimeen omalla lapsesta asti opitulla äidinkielellään. Meillä on normaalisti vahva perhe- ja sukulaisuusside. Olemme aina perinnön kantajia – joka ovat nyt hukassa – liian monien osalta.


Ruotsi on ottanut runsaasti maahanmuuttajia inhimillisyydessään, kuten toisin sanottuna selvittämättömänä murhattu pääministeri Olof Palme nokitteli inhimillisyydessään amerikkalaisia Vietnamin sodasta [2 – sen ollen täydellisen epäinhimillistä; Palme oli ruotsalainen inhimillisen maailman omatunto – piikkinä amerikkalaisten takalistossa.


Nyt Ruotsi maksaa ”velkaa” vaillinaisesti hoidetusta maahanmuuttopolitiikasta –

… se ei riittänyt, että Saab, Volvo ja Marabou tarvitsivat tekijöitä, kun nuo ”vajaapalkatut ja ikävät” duunit eivät enää maistuneet kantaruotsalaisille – vrt. Saksan turkkilaiset. Suomalaisiakin kirmaisi sankoin joukoin Ruotsiin leveämmän leivän perässä, kun Suomessa pientä maatilaa ei voinut jakaa viidelle lapselle.


Entä nyt kun tuli polttaa aitoruotsalaisten mieliä –
[ … ~ https://yle.fi/uutiset/3-10352937 - … ]

… järkytykseen saakka; miten oli mahdollista, että lintukodossa tapahtuu ”Pariisit”, jossa maahantulijoiden syrjäytyneet ja hyväksyntää vaille jääneet nousivat kapinaan [3 – muistaen Ranskan kolonialismin, pakko-ranskan oppimisen Afrikan mustissa syvyyksissä – tavoitteena vain valkoisen ranskalaisen maallinen hyvinvointi ryöstettyinä raaka-aineina – alusmaistaan. Niin, missä mennään ranskalaiset ja ruotsalaiset?


Nyt ruotsalaiset nostavat reviiripuolustustaan – lopulta liian myöhään?

Inhimillisyys ja halu siirtää tekemättömiä töitä muille on kopsahtanut omaan nilkkaan ja sopeuttamisen tai pakkotakaisinlähettämisen aalto ravistellee koko ruotsalaista yhteiskuntaa.
Onko nyt reviiripuolustuksen paikka [4, sen reviirin, joka tunnetaan omaksi – juuri kantaruotsalaisille, vai onko tämä Tellus eli äiti maa tarkoitettu kaikille – ilman reviirirajoja?


Nationalismi nostaa päätään ja nyt ennustellaan, että ruotsidemokraatit nousevat suurimmaksi?

Joukoissamme täällä Suomessakin on perussuomalaisia, halla-aholaisten johdolla [5, jotka kaipaavat sinivalkoista reviirimaata, jossa valkoinen kantasuomalainen käyskentelee omalla maallaan, jota vain ja ainoastaan aitosuomalainen osaa puolustaa – sillä Suomihan on hyvä maa.

Puhutaan maailman onnellisimmasta kansasta [6 – vaikka vaara uhkaa luokkajakoon ajautuneissa perheissä – sisäinen väkivalta voi kuohahtaa melankoliastamme,
… jos koemme vääryyttä, epäoikeudenmukaisuutta ja tasa-arvon menetystä – muiden meille kuulumattomien viedessä ansaitsemaamme leipää suustamme -näin kuullaan usein yllättävän monista suista puhuttavan!


Onko tuo ylläoleva ehdotonta, eikö uskontomme luo suvaitsevaisuutta [7 ..., ehkä tai ei, ellei nyt puututa varmoin ja tietävin ottein tulevaan kulttuurieroavaisuuksien kriisiin.

Me joko hyväksymme Telluksen yhteiseksi, jota korjataan yhdessä – kaikkien kanssa ja koetamme selvitä tekemistämme virheistä – kulutusjuhlan virheistä, jotka tuhoavat nyt meitä kaikkia elättävää biosfääriä.

Niin musta kuin valkoinen syö, ja joskus toivottavasti suunnilleen saman verran ja yhtä toivottuina osallistumaan kaikkien yhteisiin talkoisiin sovittautua sallitussa kilpailuhengessä tähän kaikille evoluution kehittämään kokonaisjärjestelmään, jossa meidän ihmisten osa on lopulta hyvin pieni, lähes olematon [8 - paitsi jättämästämme ympäristö-ongelmien jäljestä [9 – niin mustan, keltaisen, punaisen kuin valkoisenkin toimesta.

...
Viitteet:
[1 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005790264.html -
[2 ~ https://militarhistoria.se/1900-tal/olof-palme-och-vietnam -
[3 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/11/ranskan-mellakat-ovat-siirtyneet.html [2005 – Kts myös EKSTRA
[4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/04/reviiritaistelu-ei-ole-rasismia.html -
[5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/03/jussi-halla-aho-on-edelleen.html -
[6
[7
[8
[9


Jatkuu

65

627

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • VeiVei

   Autot palavat lähes kaikissa länsieuroopanmaiden slummeissa. Ruotsi on vaan nyt epäonnistunut noiden tapahtumien peittelyissä. Ranskalaisista lehdistä ette löydä uutisia autopaloista. Suomalaisetkin julkaisivat nyt kun videot pääsivät leviämään netissä. Sitä tietoa että kyse on jatkuvasta toiminnasta joka on kestänyt jo pari vuosikymmentä ei kerrota.

   8 autoa paloi taas viime yönä länsiruotsissa

   https://www.metro.se/artikel/flera-bilar-brann-i-västsverige-i-natt-misstänks-vara-anlagda

   Åtta bilar har bränts i Västsverige under natten till söndagen. I flera eldhärjade områden sågs personer på platsen innan lågorna tändes.

   70 - 100 autoa tuhoutui autohallin palossa upsalassa viime yönä.

   https://24uppsala.se/brand-i-parkeringshus-70-till-100-bilar-har-blivit-skadade_5f47e3f5

   Brand i parkeringshus: "70 till 100 bilar har blivit skadade"

  • eijaksaihmetellä

   Autot palavat koko ajan Ruotsissa ja jos ei pala niin peltikuorinen mytty kytee sisältä päin.
   Yksi suvaisevaisen aviomies alkoi minulle selittämään että Ruotsissa tehdään niin paljon vakuutuspetoksia, kysyin vain tältä että uskotko tuohon itsekään vai pitääkö vaimoa mielistellä noin paljon että uskotaan jo kaikki höpötarinat?

   • Anonyymi

    Hehhehheh… ihan aikuisten oikeesti joku on sanonut että autopalaot ovat vakuutuspetoksia!
    Kyllä on islamilla aivopesu syvällä vihevasemmistolaisessa ideologiassa…


   • Anonyymi

    Älä himoitse mitään mikä on kristittyjen omaa terveisin Mooses. Palauta tai korvaa autot. Heti. Auto autosta .....hammas hampaasta hammas hampaasta ....Mooses.


  • Anonyymi

   Miten meillä kehitys on edennyt tuosta avauksen ajasta?

   • Anonyymi

    Suunta on sama jengien ampumisia odotellessa…


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suunta on sama jengien ampumisia odotellessa…

    Pitäisikö jotain tehdä? Lisää maahanmuuttajia?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pitäisikö jotain tehdä? Lisää maahanmuuttajia?

    Heillä on ryöstöretket voidaan itse suojeluun vedoten palauttaa takaisin ottaa väärät passit pois.


  • Anonyymi

   Mitä sitten jos joku auto palaa Ruotsissa?muutenhan tuolla menee hyvin ja kansa on palkkaansa tyytyväinen.

   • Anonyymi

    Näin voi sanoa vain vihreiden kannattaja... Sinun mielestäsi Suomessakin menee hyvin ja nykyhallitus on onnistunut hyvin, eikös vaan?


  • Anonyymi

   ruotsi sdp tuhosi ruotsin ja aivan itse !!
   naiivi idealismi tuhosi maan.
   Onkin nyt erittäin hyvä, että turkki ja unkari tuo esiin ruotsin mätä-paiseet.
   Ruotsi on ollut maailman vallankumouksen ja terrorismin tuki maa...
   ruotsin ylimielinen idealismi sdp on ollut sosialistisen internationaali voimavaroja
   ddr jälkeen...
   Terroristien ja huumekaupan suojavyöhyke ruotsi kuplii...

  • Anonyymi

   Terve Moktar

   • Anonyymi

    Moi Ahmed ;-)


  • Anonyymi

   missä viitteet 6-9?

  • Anonyymi

   Milloin autot palavat Suomessa?

   • Anonyymi

    Silmä silmästä auto autosta lapsi lapsesta tyttö tytöstä poika pojasta kenkä kengästä työpaikka työpaikasta ...YHWH JAHVE MOOSES


   • Anonyymi

    KANKAANPÄÄSSÄ V. 2022 2AUTOA POLTETTU MAMUJEN ASUMALLA KERROSTALOALUELLA MUUTAMAN KUUKAUDEN SISÄLLÄ. en muista koskaan ennen näin tapahtuneen,


  • YLE: "

   Sisäministeri Ohisalo puukkoa kantaville nuorille: Väkivalta ei ole ratkaisu – nuorten palveluihin jopa satoja miljoonia lisää rahaa
   "

   ~ https://yle.fi/uutiset/3-11917339 -

   ...

   Kaikki yhteiskuntamallit tapoineen, virikkeineen, malleineen kuin tekemättömine korjaussarjoineen kehittyvät AINA johonkin suuntaan - olemme hitaiden muuttujien vallassa, aina lopulta!

   Meidän malli on ollut ja on yllättäen edelleen kasvuhokema |1 sekä siihen oleellisesti liittyvä näyttö- ja vertailutalous |2, jossa pitää olla näyttävämpi, menestyvämpi ja vahvempi kuin saada kuluttaa enemmän, nopeammin ja suuremmissa erissä.


   Lapset ovat yhteiskunnan todiste kyvystä lisääntyä

   Lisääntyminen on evoluution perusohje siitä meille paljolti tuntemattomasta ohjelmistosta, joka on seurannut biologista kehitystä pari miljardia vuotta. Tuossa ohjelmassa on myös osa-alue, jota kutsutaan kasvattamiseksi ja nykyään se on myös opettamista yhteiskuntamallinsa mukaisesti - ja tulos näkyy nyt - tavastamme nähdä maailmaa ---


   Lapset ja nuoret ovat myös yhteiskunnan mittari huomiselle

   Heitä kohtaan meillä aikuisilla on paljon erilaisia vastuita, tehtäviä kuin suorastaan pakollisia toimia - huomaavaisuutena, huomiointina, kuuntelemisena, osallistumisena ja olemisena läsnä. Yksinkertaisia menetelmiä koettaa löytää tie, joka johtaa vastuulliseen käsitteeseen Elämästä, jossa olemme verkosto - "nykyisyyden vaatimuksesta".


   Väkivalta on osa keskeneräistä ihmisyyttä
   [ ~ https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ilkkaluoma/140956-voittaako-ehdottomuus-suvaitsevaisuuden/ - ]

   Tälle emme mahda mitään, mutta sille me mahdamme, miten aihe pysyy hallinnassa, rajoissa lakiemme mukaisesti kuin suvaitsevaisuutena kokea kukin aina oman Elämänsä arvoiseksi. Väkivallalla on rajansa - niin fyysisenä kuin henkisenä ilmiönä.

   • Anonyymi

    Jopa on Luoma keksinyt kateudelle typerät ilmaisut:

    "Meidän malli on ollut ja on yllättäen edelleen kasvuhokema |1 sekä siihen oleellisesti liittyvä näyttö- ja vertailutalous |2, jossa pitää olla näyttävämpi, menestyvämpi ja vahvempi kuin saada kuluttaa enemmän, nopeammin ja suuremmissa erissä."


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jopa on Luoma keksinyt kateudelle typerät ilmaisut:

    "Meidän malli on ollut ja on yllättäen edelleen kasvuhokema |1 sekä siihen oleellisesti liittyvä näyttö- ja vertailutalous |2, jossa pitää olla näyttävämpi, menestyvämpi ja vahvempi kuin saada kuluttaa enemmän, nopeammin ja suuremmissa erissä."

    Kasvuhokema ja näyttö- ja vertailutalous .. Kuka selostaa tarkemmin?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kasvuhokema ja näyttö- ja vertailutalous .. Kuka selostaa tarkemmin?

    Mitäs moista huutelet? Sinulla itselläsi on joku typerä öyhötys itse keksimillesi sanoille. Lue se.


  • Anonyymi

   Tuolla toreilla ja kahvikojuilla puhutaan jo suhteellisen avoimesti , että olisi vihereiden juonitusta ... tämä autojen polttaminen!

   Se on se kauhee vihreiden agenda semmonen että ei parane tavan kansan autoilla ajella ja saastutella ilmastoa. Siks ne kamalat vihereet on ... vähän niinku kiihottanneet näitä räiskähteleviä ja helposti syttyviä tummakulmaasia nuoria miehiä vähän heittelemmä kapuloita näitten poroporvarillisten autoilijoitten rattaisiin ja antanteet salakavalasti ohjetta jotta " polttakaappa pirruuttanna näitten valakonaammojen peltilehemät poroks , nii saavvat neki vähän liikuntaa ku kulukevat kävellen,hölkäten taikka pyörrällä töihin. "

   Semmosta puhutaan tuolla kahveekopeilla... liekö perää?

   • Anonyymi

    Onhan siitä vähän olemassa ... sitä toristeluaineistostaki. Puhutaan , että olis tuo Pahelvuoksen Eevi kuullu jonkun viheriän soitelleen kovaan ääneen telefoonissa ruohtiin ja iha värillisten kieltä molokottannu ... sanovat että ohjeitahan se pahalainen oli siinnä jakannu tummakulumaasille...

    ... niin että tottuuen siementä on.


  • Anonyymi

   Ruotsi on antanut valheen pettää kansaa. Olisivat tutustuneet islamiin ennen kuin päästivät muslimit maahan. Kuten Raamatussa sanotaan: saatana on tullut vain valehtelemaan, tappamaan ja tuhoamaan.

   • Anonyymi

    Perkeleen henki villitsee varastaa väärät opettajat myös.Vastuuta väärille opettajille. Karman laki noihin iskee budhan henki ja Manala.


  • Anonyymi

   Viitteet 6-9?

  • Anonyymi

   Kuulutko katujengiin? Jos näin, niin tuletko kertomaan oman asiasi suoraan ja totuudellisesti?

   • Anonyymi

    Kerro mielummin sama asia itätrollina, joka olet.

    Mikä siinä Putinissa on niin ihanaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kerro mielummin sama asia itätrollina, joka olet.

    Mikä siinä Putinissa on niin ihanaa?

    Autojen polttajat ovat Ruotsin oma häpeä!


  • Anonyymi

   Eikös joku palstaöyhö väittänyt autonpolttajia ruotsipersuiksi?

   • Anonyymi

    Ruotsidemokraatit?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ruotsidemokraatit?

    Albaanit ovat myös varastelleet myyneet huumeita.....kurdit ....auto autosta. Siinailla on koston YHWH Jumala Jahve.


  • Anonyymi

   Ihmisen epäluulo voittaa luottamuksen juuri ennen hallitsematonta väkivaltapurkausta. Aika-ajoin ihminen tarvitsee maskuliinisensa voimain koetuksen - tähän haetaan aina jokin syy, jotta seuraus saa oikeutuksensa. Valtahegemoniassamme olemme ylittäneet meille luonnostaan tarkoitetun reviirialueen. Olemme onnistuneet ruokkimaan omaa itsetyytyväisyyskoneistoa niin paljon, että suhteellinen ymmärryksemme elinaluekoosta on hämärtynyt ratkaisevaksi uhaksi muille luonnostaan tasa-arvoisille lajeille.

   Taistelu on osa luontoa. Luonnossa laajasti ottaen vallitsee sattuma, tai paremminkin kausaalisuus, johon 99,99% eläin- tai kasvikunnasta ei pyri eikä voi ottaa määräävää osaa. Ihminen on ainoa eläinlaji, joka koettaa vaikuttaa syy-seuraussuhteisiin ihmiskeskeisenä ajattelumallina. Muu orgaaninen eliöstö "hyväksyy" niistä riippumattoman ohjailumekanismin annettuina parametreina.

  • Anonyymi

   Milloin meillä herätään tuohon kasvavaan ongelmaan - ja mistä se johtuukaan!

  • Anonyymi

   Syrjäytyneet nuoret!!

   • Anonyymi

    Syrjäytyneet jengiytyvät helpommin, hakiessaan tunnustusta elostaan!


   • Anonyymi

    Syrjäytynyt vanhus peräkammarissa ja hänen hätähuutonsa somessa!


  • Anonyymi

   Onneksi Venäjällä ei ole pian autoja joten ei tätäkään ongelmaa, vai mitä Ilkka?

   • Anonyymi

    Ilkalla on Lada Kalina GSL (= galvanoitu sivulista)


  • Anonyymi

   Ollaanko Ruotsin tiellä?

   • Anonyymi

    Suomihan on aina apinoinut Ruotsia!


   • Anonyymi

    Oletko Ladalla matkalla Ruotsiin? Eikö toimi Glonass Глобальная навигационная спутниковая система ( Globalnaja navigatsionnaja sputnikovaja sistema)


  • Anonyymi

   Joko Suomessa autot palavat?

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Lähinnä maahanmuuttajat, vai? Pitää olla tarkka keitä otetaan ja sitten kun otetaan, heidät huolehditaan kuin omatkin suomalaiset. Ja Raha ei aina tee autuaaksi.

  • Anonyymi

   Sosiaalidemokraatit pilas Ruotsin täysin politiikallaan. Me ei haluta samaa tilannetta Suomeen. Äänestäkää oikein ja karttakaa SDP:n sosiaalidemokraatteja.

  • Anonyymi

   Miksi apinoimme Ruotsia?

   • Anonyymi

    Ai te siellä Pietarin trollitehtaalla?


  • Anonyymi

   Luona-Moktar-seijaah-ratt-EA 211

   suomi24 trollaa ja hyötyy

   Mot tutkimaan

   ei ole vapaa sana ei

  • Anonyymi

   Kyllä ne on nuo punaviheriköt , kun ovat kiihottaneet hädänalaiset mammupojat polttamaan autoja. Näkeehän sen. Eipä tartte muuta kun kattoo punaviherikköjen poliittiset agendat läpi , niin siellähän se lukee : polttomoottori autot on poltettava!

   Sitäpaitsi moni on kuullut viherikköjen soittelevan kiihottavia puheluita ruotsalaisten hädänalaisten mammupoikien puhelimiin , jossa antavat ohjeita ja kuiskuttelevat kaikenlaista lupausta , jos saavat mahdollisimman monta saastuttavaa autoa poltettua pois pilaamasta maapalloa..

  • Anonyymi

   Olemmeko Ruotsin tiellä? Mielipiteitä?

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kerro ensin mikä tie sieltä Pietarin trollitehtaalta vie Ruotsiin?

    Menettekö Putolev - rynnäköintihyökkäyshävittäjällä, jossa on länsimaista varastettu Garmin GPS -navi ilmastointiteipillä kiinnitettynä kokpittiin?

    https://www.businessinsider.com/russia-su34-jets-basic-gps-receivers-taped-to-dashboards-uk-2022-5?r=US&IR=T

    Mites , kerros kuule sinä kun tunnut olevan tuota " parempaa luokkaa" ,että kun puhuvat tuolla että se olis se suomalainen punaviheristö joka mobilisoi näitä auton polttajia. Faktahan se on , että punaviheriköt vihaavat polttomoottoriautoja , joten nehän kiihottaa hädänalaisia ja johdateltavia mammupoikia näihin tuhotöihin.

    Monet ovat kuulleet viherikköälykköjen soittelevan Ruotsiin päin ja supatelleen kaikenlaista epäilyttävää ja lupauksiakin antaneet. ...


  • Anonyymi

   Kumma kun pöhlömukka ei ole vieläkään mitään kommentoinut tähän tärkeään asiaan. Olisko siellä poikaystävä vielä niin kiinni , ettei pääse edes näppäimistölle käsiksi....?

   Olivat kuulemma olleet viihtellä kalliimman puoleisessa yökerhossa viime yönä ja huutaneet jotakin siihen malliin koko yön että .... Kansa maksaa ... Rahaa on jne...Kansan piikkiin ! jne... kauhia mölinä ja meteli oli ollut päällä koko yön.

   • Anonyymi

    Antimessiaat eksyttää.


  • Anonyymi

   MOOSEKSEN LAKI JUUTALAISILLE ; SILMÄ SILMÄSTÄ PIILOLASI PIILOLASISTA SALAKUUNTELU SALAKUUNTELUSTA JA TAKKI TAKISTA ...AUTO AUTOSTA SITTEN KUULKAA 10 AUTOA YHDESTÄ KRISTITYLTÄ VARASTETUSTA AUTOSTA. AMEN.

   • Anonyymi

    Karma lyö niitä. Miten olisi sterilointi ???


  • Anonyymi

   Viheriät kiihottavat viattomia mammupoikia ! Sanokaa mun näin sanoneen...lupailevat ja supattelevat vaikka mitä paratiisin neitsyitä jotta ilmastotekoja tekisivät - nuo viattomat mammupojkar.

  • Anonyymi

   Katujengit rehottavat jo Suomessakin!

   • Anonyymi

    Ja trolli aloitti aamuhuutelun somessa!


  • Anonyymi

   Punainen vihreä! Se se niitä polttomoottori autoja polttelee! Olivat siepanneet vallan salakuelisen sähkösanelman jossa luvattiin paratiisi petipaikat polttajille kolmen toista neitsyen vieressä jos autot mahdollisimman paljon pois liikenteestä!

  • Anonyymi

   Aitoruotsalaiset vai maahanmuuttajat? Vai sekä-että?!

   • Anonyymi

    Entä te savolaiset?


  • Anonyymi

   Haittamaahanmuuttoon täydellinen nolla. Pakkopalautuksia on lisättävä rajusti. Sopeutumattomille lähöt Tanskan malliin.

  • Anonyymi

   Katujengit, lisääntyvätkö Suomessa ja juuri suurissa kaupungeissamme? Mallia otetaan Ruotsista, ketkä ottavat ja miten poliisi reagoi!?

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joensuussa lapsen kuolema-Lieksalainen äiti

   Näin kirjoitellaan. Surullinen tapaus. Todella surullinen.
   Lieksa
   72
   5484
  2. Jos merkitsen sulle jotain

   Niin ujuta tänne joku pieni varma tunniste, jonka vain me kaksi voisimme tietää. Olen niin rikki ja epätoivoinen ilman
   Ikävä
   78
   1435
  3. En unohda sinua koskaan

   Tiedän vain ja tunnen sen sydämessäni, etten tule koskaan unohtamaan ja pääsemään yli sinusta. No, jos näin kovaa kolaht
   Ikävä
   55
   1349
  4. Tekisi mieli muuttaa

   Suosittele hyvää paikkakuntaa. Mä saan töitä mistä vaan. Mitä kauemmaksi pääsen yhdestä miehestä, niin unohdan varmasti.
   Ikävä
   155
   1171
  5. Miksei paketit kulje viikonloppuisin??

   Minä maksaisin lisää lähetyskustannuksista, jos pakettiposti kulkisi myös LA-SU ,,,,mutta kun perjantai-iltana kaikki ai
   Maailman menoa
   53
   763
  6. Martinan perhelomat.

   Siinäpä se oli,Martinan loma tyttöjen kanssa.Kokonaista kaksi päivää ja yksi yö ilmaiseksi saadussa lomapaikassa Tackork
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   747
  7. Mikä saa pettämään

   Itse en keksi mitään syytä vaikka oikein mietin niin en keksi syytä ja jos toista ei enään rakasta tai joka asiasta aina
   Sinkut
   165
   713
  8. Niin sitä vaan

   Että mulle ois oikeasti aivan sama miltä näytät. Se oli se yhteenkuuluvuuden ja tuttuuden tunne joka tuli heti sinusta,
   Ikävä
   39
   690
  9. Oot yksi niistä harvoista ihmisistä

   joka saa mut tuntemaan että olen hyvä ja riittävä juuri tällaisena ku oon ❤️ Oot ihana, rakas ja tärkeä 🌈🤗
   Ikävä
   27
   675
  10. Ilkka - Pohjalainen tänään

   Olli Sahinmäen loistava kirjoitus. Täyttä asiaa.
   Ähtäri
   33
   616
  Aihe