Siniset ja Soini

Lars-OlofPimein

Ulkoministeri Soini, (sin), ei ole millään lailla paheksunut uskontonsa piirissä vellovaa lasten hyväksikäyttöä! Sen sijaan hän tanssii lillukanvarsilla aborttinsa kanssa, asian joka on jo kaikissa sivistysmaissa hoidettu kuntoon.
Kun Sinisetkään eivät ole ottaneet etäisyyttä ministerinsä toilailuun, voidaanko olettaa että Soinin mielipide on myös puolueen mielipide?

29

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • djdtyjd

      Ei kai tuossa puolueessa ole ripaustakaan sivistystä.

      • SinistenOutoTouhu

        Niin, aborttia vastustetaan eikä tuomita pappien lasten hyväksikäyttöä! Kuka tuollaista voi hyväksyä?
        Eihän tuollainen voi olla ulkoministerinä enää!


      • KeisareitaIlmanVaatteita

        Hallituspuolueilla kokoomus, keskusta ja siniiset ovat taas keisareita ilman vaatteita, on niin luvanneet takinkääntölupauksia vaalien lähestyessä , äänestäjille. Vahinko vain että äänestäjät eivät ole tyhmiä taasko luvataan sata hyvää ja kymmene kaunista ja palttoot kääntyisivät alta aika yksikön. Vihreet tunaroi matuilka, menkääs asuun sinne ruottin puolelle voisitte oppia jotain suvakkiudestanne. Palautuksia lisää. Ei pulinoita.


      • JäätyneetSiniset

        Sininenuvalo yrittävätten raukat kalastella äänestäjiä linströmin työministeriraukan eläketuella. Voi voi. Kokkarekepuleiden peesaajat. Samaa pskaa kuin persut varmaan yhditävät taas itsensä että sasivat ees vähän ääniä. Soinihan on matkustellut Aluokan lentomatkustajana ja sveeteissä rouva mukanaan. Kyllä on ehtinyt puhua kaikenlaista apulantaa eestaas. Katolisena hyväksyy pappien hyväksikäytöt ja kieltää naisia päättämästä omasta kehostaan. Outo Hiippari.


    • TasaarvoaKiitos
    • Arvuuttaja

      Mikä tulee Persusta kun se saa sairauskohtauksen? No sininen tietysti! Buuaaahhaaahhaaa!

    • Muumio2

      Tuosta Simon Elosta en menisi takuuseen. On niin traumatisoituneen näköinen.

    • Lerputtaja

      Politiikan turhapuro, Turha-Terho, (0,8%), purki katkeruuspussinsa Rinteeseen. Olikohan siihen Orpon ja Sipilän lupa? Eräs poliitikko kertoi että siniset eivät saa sanoa mitään ilman isäntien lupaa.

      • jhygtfrd

        Nykytilanteessa siniset pitävätOrpoa ja Sipilää panttivankeina. Siniset voivat kaataa hallituksen, niin halutessaan.


    • NäinSenNäin

      Soini ministerinä ei saa ilmaista henkilökohtaista mielipidettä abortista vastoin suomen virallista kantaa.

      Sisäministeri Kai Mykkänen eilen ilmoitti kannattavansa NATOon liittymistä, vastoin suomen virallista kantaa.

      Onko henkilökohtaisen mielipiteen ilmaisu sidottu puoluekantaan??

      • Näin

        ”Onko henkilökohtaisen mielipiteen ilmaisu sidottu puoluekantaan??”

        Soini ei voi esiintyä julkisesti yksityishenkilönä niin kauan kun hän on maan ulkoministeri.

        Kukaan ei ole viemässä Soinilta hänen vakaumustaan tai oikeuttaan mielipiteisiin eikä edes kritisoi assa niitä mutta niin kauan kun hän on ministeri hänen on noudatettava määrättyjä sääntöjä.
        Niin kauan kun hän on Suomen hallituksen jäsen hän edustaa Suomea kaikissa julkisissa sanoissaan ja teoissaan.
        Myöskään virkamatkoillaan hän ei muutu yksityishenkilöksi kun siltä tuntuu.


      • NäinSenNäin
        Näin kirjoitti:

        ”Onko henkilökohtaisen mielipiteen ilmaisu sidottu puoluekantaan??”

        Soini ei voi esiintyä julkisesti yksityishenkilönä niin kauan kun hän on maan ulkoministeri.

        Kukaan ei ole viemässä Soinilta hänen vakaumustaan tai oikeuttaan mielipiteisiin eikä edes kritisoi assa niitä mutta niin kauan kun hän on ministeri hänen on noudatettava määrättyjä sääntöjä.
        Niin kauan kun hän on Suomen hallituksen jäsen hän edustaa Suomea kaikissa julkisissa sanoissaan ja teoissaan.
        Myöskään virkamatkoillaan hän ei muutu yksityishenkilöksi kun siltä tuntuu.

        Näinkin, mutta miten muut ministerit voivat ilman paheksuntaa esittää mielipiteitään NATO:sta vastoin Suomen virallista kantaa...se ihmetyttää pientä kulkijaa.


    • uyjtyjtyjt

      Siniset tulevat kärsimään seuraavissa vaaleissa karmean tappion ainakin Soini jos on ehdokkaana.

      • Yöäk

        Houp sou! Erityisesti inhoan pakkoruotsiterhoa!


    • loppumikäloppu

      Sinisiä ei ensi vaalien jälkeen ole. Jos eivät sitten ala viherpiipertäjien sateenkaarisiipeen, siellä on vähän sinistä!

    • Kallionkeisari

      Sininen Turhamaisuus- puolueen nokka Terho on alkanut raakkumaan julkisuudessa siellä sun täällä. Pelko tulevaisuudesta oikein haisee jo kauaksi. Sivistymätön naljailu voittajapuolueen pj:stä esimerkiksi oli tyypillistä Soinin oppipojan typeryyttä. En muista että Rinne olisi koskaan esimerkiksi sanonut Terhoa kehitysvammaisen näköiseksi pelleksi.

    • Pastori

      Kyllä hävettää,että meillä on näin älyvapaa ulkoministeri. Suomikuva ulkomailla senkun pahenee tämmöisen toopen myötä. Onneksi on vaalit ensi vuonna ja nämä pellesiniset joutuu pois häärimästä. Uskomatonta hölmöilyä koko sinisten touhu.

    • hbgvfcdxkjmnh

      On pahasti pielessä asiat, jos ulkoministeri ei ole huolestunut siitä että pikkupoikia ja tyttöjä käytetään hyväksi uskonnon nimissä.

      • jeremiaz

        Soini ei voi paheksua toimintaa, jolla on Vatikaanin hyväksyminen ja tuhatvuotinen perinne.


      • Jookoko

        Kokeilepa oikaista itsesi. Väärässä oleminen sattuu ajan mittaan ryhdin päälle. Muistaakseni Soini tuomitsi lasten hyväksikäytön eikä hyväksy aborttia.
        Ei minulla muuta. Jaksellaan!


    • hauhauhau

      Ei Soinin toimet varmaan ihan oikein ole mutta, Touko Aalto vihr. puh.joht. taputteli perseitä homobileissäja nyt jätkä ulisee joka päivä Soinin mokaa. Aalto ei kyllä puh.joht. voi käyttäytyä noin typerästi. Koko vihervas. on pelkkä vitsi !

    • demareidenlaariin

      Kyllä viherpiipertäjiä varmaan rassaa kun tuo Aallon röhnä pilaa kertapieraisulla kaikki hyvän ja kannatuksen nousun mitä Ville Niinistö sai aikaan useassa vuodessa!

    • VihateotLisääntyneet

      Vihatekojen määrä naisia kohtaan on Suomessa noussut kovasti sen jälkeen, kun tänne on tullut erästä porukkaa; Hyvinkäällä joukkoraiskaus ja Turussa Suomen ensimmäinen terroriteko, joka kohdistui erityisesti naisiin. Miksi tästä ei saa puhua ja sanoa, että tällaista ei ole ennen ollut. Turussa ihmiset halusivat kunnioittaa murhattujen muistoa mutta Li A. oli organisoinnut V:tä huutavan apinalauman sinne riuhumaan niin, että eräältä henkilöltä meni jalka poikki. Miksi tuollaisen fasistiseen käytökseen, jota viher-kommarit tekevät, ei puututa kovemmilla otteilla.

      • älähöpise

        Eikös siellä Turussa marssinut Vastarintaliike, ne on natseja jotka ei kyllä kenenkään muistoa kunnioita, kepin nokkaan nostetaan milloin mitäkin, on absurdia väittää tuollaisen mahdollisesti lailla kiellettävän uusnatsijärjestön muka kenenkään muistoa kunnioittaa.

        Molemmat ääripäät on aivan samanlaista sakkia, ei niillä mitään eroa ole.


    • katolilainenuskonto

      Samaa ihmetellään täällä Kajaanissakin.Aborttia vastaan kyllä marssitaan ja suu vaahdossa huudetaan,mutta tuhansien lasten raiskauksista ministeri Soini ei sano mitään.

    • RaukkaOnJihadisti

      Jihadistit voivat lopettaa toimintansa ja antaa surevien ihmisten surra terrori-iskussa kuolleita ja vammautuneita.
      Ei jihadismille!

      • AsianKantaan

        Kattokaapa Lauran manio Twitteri-video! Miten joku osaa sanoa noin suoraan ja selvästi, että mitä miteltä suomalaiset ovat.


    • Samaakamaakaikki

      Paavi jo siellä vatkaamossa pyyteli anteeksi pappien orgioita, mutta Soini sininen ilmeisesti hyväksyy "maan tavan." Toisaalta, eikös se Jeesuskin sanonut että "antakaa lasten tulla minun tyköni". Mitä lie siellä kaavun alla tapahtunut? Uskonnot ovat semmoisia. Käsittääkseni muslimeilla pysytään kuitenkin oman suvun lapsissa.

    • Soinipoispelistä

      Siniset ovat läpeensä moraaliton porukka.Heilutettiin rasistikorttia ja sen vuoksi erottiin kertomansa mukaan perussuomalaisista. Todellinen syy oli hillotolppa,jonka presidentti,kokoomus ja kepu lupasivat sinisille. Ei auttanut. Kannatus lähentelee nollaa. Nyt tuo paskasakki on itse alkanut ns.rasisteiksi,jotta sais kannatusta. Siniset ovat arvostelukyvyttömiä. He eivät esim. huomanneet sitä, että Soinin aika on ohi. Vanhuus ei ole iästä kiinni. Ulkoministerin pesti oli paras saavutus. Se oli siinä. Nyt voi rauhassa kehuskella pedofiilikirkkoa. Soini lätisee ja syyttää pedofiilipappeja,vaikka juurisyy on katolisessa kirkossa. Tuon kirkon tehtäviin houkutellaan hyväksikäytettyjä poikia,joista taas tulee hyväksikäyttäjiä. Perinne on yli tuhatvuotinen. Soini tietää sen varmasti,mutta valehtelee. Miksei tietäisi,kun minä syrjäkylän huono-osainenkin sen tiedän.
      Sitten tuo varapuheenjohtaja. kuuleman repesi ryyppäämään,kun sinisten touhu meni perseelleen. Miksi siniset eivät millään tavalla hänestä huolehdi? Eivät huolehdi muusta kuin omasta hillotolpastaan.
      Sitten tuo nuori mies,joka on loikannut jo 3.puolueeseen. Äärimmäisen taantumuksellinen ja vastenmielinen. Kertoi muuten,että venäläiset ovat hajottaneet perussuomalaisen puolueen. Miksi ei voi sanoa,että se oli se hillotolppa se loikkauksen syy.
      Soinin aika on ohi. Oli jo vuonna 2016. Soini alkaa olla kunnalliskotikunnossa,puheet ovat niin kaukana tästä maailmasta. Ei ala eduskunta-eikä eurovaaliehdokkaaksi. Siniset eivät sitä ymmärrä tai haluavat salata asian. Kohta käy niinkuin Kekkoselle, että pidetään hommissa niin kauan,että koko Suomi joutuu maaailmalla naurunalaiseksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe