E-häirintä ja fyysinen terrori ka

Auttakaa.hädässä

Kansanedustajat, voitteko te pian auttaa. Meillä on valtava ongelma, varsinkin öisin julmettu meteli ja e"-säteilyä tärytys, gangstalkkaajat ovat kohdistaneet e-radarin meihin jo kolmen viikon ajan, kun olemme matkusteet pakoon meteliä ja tärisytystä.

Implantit liikkuvat, tulee sisäistä verenvuotoa ja iho punertaa ja ilmestyy aamulla mustelmia. Stalkkaajat yrittävät seksielinten tärisytystä. Sitä ei voi paeta, eikä sidettä estää. Tämä on kauheaa, poliisilla ei ole lakia, jolla takavarikoida kehoon puuttumislaitteet. Auttakaa ihmeessä, onko suomalainen näin lainsuojaton verrattuna rosvoihin.

11

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Apua.kehiin.eliokuussa

      En ole saanut tehdä kirjallista työtäni koko keväänä enkä kesällä, koska on tämä joukkolainoillaan ja e-häirintä. Koska meitä syytetään, jos osoitteemme sormella ketään, en voi kaikkea kertoa, mutta poliisilla tuntuu olevan liian vähän väkivallan estokeinoja.

      Tämä on kallista ja olemme jo melkein eläkeikäisille, on hirveää olla stalkkauksen kohteena. Kokoomuksen uusi ohjelma on mielestäni ihan paikallaan, mutta meillä on nyt akuutti tilanne. Asiaa pahentaa se, ettei kukaan muu mukamas tule häirityksi. Epäilen tuota, olihan asumalähiökin niin käärmeissään tästä metelisämja joku sanoi, että talokin tärisee.

      Meidän "murhaamista" on paikkakunnat -kohdassa suunniteltu elokuulle. Lukekaa nyt otsikon juttua kohdasta paikkakunnat / Kainuu / Kontiolahti tms. "Henkirikoksen tekijä Kontiolahdelle?

      V.2018 viestit. Kuulkaa hyvä vitsi, lomapaikkamme naapuri on kai "sairas"koska hän täällä asiaa täysin tuntemattomatomana alkoi osallistua minuun kohdistuvaan joukkovainoon, hän käytti heti aamusta ruohonleikkuria, trimmeria, mirkelia ja lehmän lannan löyhkäävä, kunistuin pihalla viime kussa. Nyt ukko polttaa tupakkia, niin, että savu tulee ikkunasta , jotkut tyhmiä, osallistuvat joukkovainoon. En ole ukkoa koskaan edes nähnyt, melkoinen kummitushahmo. Jokunkateus, emme ole edes kadehdittavaa, mutta suurta on kateus.

    • Kirjoitusvirh.oikoluvust

      Älkää välittääkö kielen väännöksistä ja kirjoitusvirheistä. Käytän laitetta, siinä on päällä outo oikoluku, ihan väkisin työntää söhlöä suomea,.

      Olen niin kovilla, ei voi nukkua, kok päivän on ollut meteli, tärinä välillä hirveää, emme kestä tätä, se on jatkunut liian pitkään. Rosvojen laitteet pitää saada suljettua ja takavarikoitua. Mikään lehti ei tunnut olevan edes hajulla tästä terrorista, joka yksittäisiä ihmisiä voi kohdata. Suomen piti olla naisten ihanne yhteiskunta, mutta suvaitsevaisuus on mennyt liian pitkälle, koska rosvojoukon tekoja suojellaan enemmän kuin meitä kansalaisia.

    • Haluan.eduskuntaan.itse

      Salaliittoteoriat-ketjn aiheeseen, "Gangstalking kokemuksia" on kirjoiteltu tänään, ks. Valmistajan kommentteja.

      Tein englanniksi tietohakuja:
      Langaton tuoksun tunnistus
      Langaton kosketus kärsä gang stalking.

      Lisäksi Lsingissä myydään dj-ääniefektien luomiseen tarkoitettuja äänentehostusvehkeitä, siellä on myös nappi- ja levymikropfoneja tai äänittäviä videokameroita.

      Alkaa vähän vaikuttaa siltä, että ns. Paranormaalit ilmiöt on langattoman tekniikan aikaansaannoksia, se onkin natsien, vapaamuurariryhmien,sekä armeijan ja salaisten palvelujen tekniikkaa. FDA! Ruoka- ja lääkeministeriö tutkii aihetta. VAltaa tavoittelevat ryhmät, kuten EU, jolla ei ole muuta kuin valtaan pyrkiviä poliitikkoja eikä se ole valtio, vaikka käyttää rahaa ja keinoja juonitellakseen valtion itselleen, sitä ohjaisivat ehkä trilateraalikomitea tai Bilderberg ryhmän kävijät? NSA, Googlen kääntäjä ei suostu gs-sanaa käännöksiin laittamaan ainakaan helposti, se on apuväline ja saanee maksun siitä.

      Vaikuttaa silta, että paranormaalisuutta tutkineet, kuten. RAuni-Leena Luukkainen-Kilde ovat Trilateraali "mafian" ja Bilderberg-gängin uhreja, jotkut idiootit roistot saavat vapaasti mellastaa voimakkaalla tekniikalla yksittäisiä uhreja kohtaan. Olen aika yllättynyt siitä, ettei Suomen eduskunta anna lakeja tai salli tekniikkaa rikos- ja joukkovainotutkintaan. TIetäen mm. Kokoomuksen, SDP:n ja suvaitsevaisten intressit voi vain ihmetellä, miksi Sampo Terho ei uutisessa keskustellut laajemmin yksilöihin kohdistuvan vainon asiallisesta rikostutkimuksesta. lisäksi, miksi terveyskeskus ja -hoito on näin lepsu, miettikää asiaa, en sano muuta. Jos psykologi ei pääse potilaasta jyvälle, miksei kysy omaisilta edes perusasioista, viralliset paperit eivät kerro samaa.

      SUomi24:n kohta Henkinen hyvinvointi ja m kohta narsismi käsittelee läheltaä liipaavä aiheita, joskin seassa on liikaa höystää, i asiaa , vaan jonninjoutavaa sekoittelua.

      Kun töitä eivät kaikki tee aikaa jää kiusaamiseen, mm. Maatalous tai eläke tai työttömyyskorvaus sallii sen.

      Esimerkkejä ketkä mahdollisesti tekevät tuota:
      - sairastuneet
      - vanhempien omaisuutta jahtaavat.

      Prustluja ei ole, vaikka kukaan poliitikko ei välitä yhdestä tpukssta jne.

      • Korjaan2

        Voi surkeus tuota oikolukuun äällä, ei valmistaja-nimimerkki, vaan "valistaja".


    • Joutukaa.sielut.herätkää

      Kansanedustaja Matti Torvinen kertoo Iltasanomissa joutuneensa pahan nettikiusaamisen khteeksi.

      Eikö tuo olisi hyvä vinkki siitä, että tietotaito gangstalkkausta vastaan nyt hyvä hetki kasata. Monen kansanedustajan voimalla miettimään mitä gs nykyään tarkoittaa, mitä keinoja käytetään, mihin pyritään, miksi ja vaikka mihin se voi johtaa.

      Tein haun: "tubacco smoke blowing and gang stalking", sieltä tuli mm. Seuraa linkki:
      " Comments to the silent massagre: electronic stalking and mind control",
      Suomeksi: Kommentteja hiljaiseen verilöylyyn: elektroninen vaino LeKi stalkkaus ja mielen kontrolli.

      Olen valvonut taas koko yön. Kun makaan vuoteessa tai teltassa, jos liikutaan kättä tai jakaa, tulee "herätysmusakki" stalkkaajalle, hän tietää laittaa joko meteliä tai tärinää, mm. Sukupuolielimien elektroninen tonkiminen. Monta kertaa käden liikkuessa, lyhyt mustakin pätkä meni päälle.

      Onhan tästä olemassa jo pelkästään. Netissä tietoa ja langattomien laitteiden valmistajilla. Eduskunnan olisi syytä nyt herätä tosiasiaan, ettei poliisi voi lihasvoiman ja kännykällä langatonta, "hiljaista verilöylyä" estää. Järki käteen, tiede käyttöön, kun yksittäinen stalkkeri on voinut valvottaa meitäkin jo kuukausia, kuulee ja seuraa joka paikkaan, lähettää savua ja tärinää sekä meteliä, jne. Vanhat eivät pysty tällaista tuhinaa estämään. Voidaan puhua " hitlerismistä".

      • Ei.kansan.valtaa

        Tarkoitin, että musak meni usein päälle, mutta, sitten jos trolli yöllä vain keskittyy vainoamaan on ronkitaan, tai jos tulee jostain ulkoa. Kun lähden aamuyöstä asunnosta ulos, etten olisi vain kohde , jota voi ronskia radiaalloikålla tms. Trolli seuraa perässä kilometrejä. Laitteita ei ole mukana, silti häirintä, tupakin savu, meteli ja ronkitaan jatkuvat usein. Tarkoitus on gs:ssa tuhota kohde, ne ovat usein sosiaalisesti ei-toivottu kansanosa.

        Suojattu ryhmä ulkopuolella voi tutkia ja selvittää, mun energia ei riitä, enkä voi liikkua kovaan aktiivisesti, muuten alkaa häirintä. Olen koira, joka on e-hihnan päässä tiukasti valvottua, äijät saitilla neuvovat tänäänkin hajuntunnistuskaapeliasiassa trollia.


    • V.C.Z

      Jos stalkattu olisi julkisuuden henkilö tai vaikka presidentti, poliisi ei vain seuraisi kuukausia sivusta tilannetta, kuten nyt. Kuka pystyy olemaan poissa työstä ja kunnan sossut vuosien päästä halveksivat vielä netissä, jos on tämän sairastlukautensa aikana joutunut pois työstään, ei tee mieli heittäytyä työstä poissaolevaksi, kun ongelma siirtyy pian seuraavaan kohteeseen.

      Poliisikaan ei voi seurata, ellei muita syitä seuraamiseen olisi, pelkkä stalkkaus tuskin aiheuttaa mitään. Un puukotus -uutisen yhteydessä Ylellä i jossain lehdessä oli Supon johtajan änkyrä sanoi, että ns. Radikalisoitunut ri uskoinen on itse asiassa paremminkin tveyskeskuksev ja sosiaalisektorin asiakas kuin poliisin.

      Suomessa on siis paljon puutteita, mm. Terveyskeskukselle ei ole keinoja avohoitopotilaille. Olen aika varma, että stalkkaustekniikka voidaan jäljittää, nyt vaan pitäisi kysellä sen alan ihmisiltä.

      Jos yksi ihminen on pystynyt pyörittämään tätä "showta" langattomilla ja ostettavilla laitteilla, mitä seuraa, kun heitä on monta ja nykyään on vielä dronet. Täytyy olla suojattu yhteisö ja ulkopuolinen, joka selvittää syyt ja tekniikan, sen jälkeen vasta mahdollista poliisinkin vaatii soveltuvia keinoja.

      • Surkea.oikoluku

        Oli siis Turun puukotustuutisen yhteydessä haastateltu Supon johtojaa.oikoluku itse keksi nan, änkyrä.


    • Kuka.korvaa.työajan

      Kuka korvaa työajan menetyksen, kun agitaattorien sorkii uhrin jalkoväliään klo 1.30-20.00 esimerkiksi? Jos kyse on presidentistä, puuttuuko Supo trollin ronkkimiseen. Väkivaltaa ja muuhun taipuvainen mieheni uhkaa nyt pakottaa minut lääkäriin, trolli ei kuulemma tiedä mitään asiasta vaikka mm. Mies näki käden mustelmat viikko sitten tärinän jälkeen. Trolli valehtelee isälleen, että äidin päässä vikaa, terveyskeskus lähtisiihen mukaan talvella ja trolli änkesi ilmoittamatta lääkärikäynneillä. Suomessa ei ole oikeusturvaa, hallitussiirsi eläköitymisaikaani ja nyt minulla ei ole rahaa jlähteö käsiä vääntävä ukkoa pakoon junalla. Rankasti ottaa päähän täysi flegmaattisuus, vaikka trolli vouhkaa saitilla vuodesta toiseen. Alapään ronkikiminen on henkiseen saastepytyn temppu, jota täysin tollo aviomies muka uskoo. Sellaisia ovat suomalaiset miehet, pakoon, mutta ei ole rahaa paeta eikä trollin ehäirintää katkaise asian tietävä operaattori tai sähkönjakelija.

    • Poistelee.ja.blokkaa

      Trolli poisti kolme samaa kommenttia ennen viimeistä, nopeasti yritän kirjoittaa ja hikeä pukkaa.
      Pankkien blokkaussivur, ihan samaa häirintää, vieläkö joku uskaltaa avata koneeltaan verkkopankin. Itsekään nyt konttorissa, ei voi muuta.

    • Tää.on.suvaits.voitto

      Köyhän eläkesäästöt, joka ei ole suuri on trolli yrittänyt saada ja minut holhottavaksi. Itse kerroin yleensä sen, että ellei juoppo ole ihmisiksi, hän voisi joutua holhouksen alaiseksi. Tyhmä mieheni uskoo aina kaikkia muita, muttta minua ja nyt sitten menisi taas m t - ongelmia valittamaa, tekisi mieli ehdottaa, että varaajan aika psykologille itse, koska väännät implantti.kättäni jopa yöllä väsyneenä ollessani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 135
      3933
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      109
      3589
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2525
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      88
      1471
    Aihe