Twin Peaks - 4:s kausi??!

idus1

David Lynch on ilmeisesti jo aiemmin kesällä jossain fanitilaisuudessa vihjaillut epämääräisesti -lupaamatta mitään kummempaa konkreettista-kausi 4:n olevan "mahdollinen". Ja todennut mm."Twin Peaksin edelleen kutsuvan häntä". Tietäneekö kukaan lisää, ovatko aivoitukset johtaneet vielä mihinkään sen kummoisempaan?!?
Returnia kuvatessa Lynch oli todennut jopa, että se olisi mahdollisesti hänen viimeinen ohjaustyönsä. Eli onko kyse ollut normaalista faneille kohteliaasta sanahelinästä, vai onko jotain todellista tarmoa vielä jatkaa ohjaamista?!?
Ilmeisesti Lynch myös vihjasi niin, että mahdollinen 4:s kausi jatkuisi suoraan Returnista, ja Carrie Pagen kohtalon seuraamisesta. Joka taas herättää kysymyksiä, että mihin se sarjan veisi. (Kun "ajalla ja paikalla on alettu leikkimään, niin ne voisi toki myös unohtaa, ja palata vanhaan päälinjaan jollain "verukkeella") Vaihtoehtoja olisi toki moninaisia, mutta saa nähdä tapahtuuko konkreettista vielä Lynchin toimesta jonakin päivänä?!?

2

70

Vastaukset

  • Vähän epämääräisiä on ollut Lynchin kommentit koskien 4.kautta. Viimeisimmän 3/18. jakson ulkopuolelle hän on jättänyt käsikirjoituksesta joitain juttuja pois, tarkoittanee sitä että kaikkea ei ehkä ole vielä kerrottu. Jossain haastattelussa Lych sanoi että kauden 3 jakso 18 on se loppu, lopetus sarjalle. Ehkä saattaa ilmestyä Twin Peaksista jonkinlainen dokumentti. Kyle Maclahlan taas on ilmoittanut että kausi 4 olisi ehdottomasti mahdollinen. Mitä ikinä tarkoittaneekin

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

  1. Koronavirus saapunut Suomeen

    Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
    Maailman menoa
    231
    3443