Toisinajattelijoihin kohdistuva joukkovaino?

PyhäProfeetta1

Oliko Ilja Janitskin mielestänne uhri, jonka kimppuun hyökkäsi mm. YLE?

Onko Marco de Wit mielestänne, joutunut jatkuvan vainon kohteeksi: siellä missä hän liikkuu kuvaamassa?
https://mvlehti.net/2018/08/18/antifa-riehuu-taas-sken-puheenjohtaja-marco-de-witt-sairaalaan/
https://mvlehti.net/2018/08/19/marco-de-wit-kertoo-anarkistin-hyokkayksesta-leikkaus-edessa-video/

Jopa rauhallinen Junes Lokka on joutunut järjettömän kiusaamisen uhriksi, vai mitä mieltä olette?
https://mvlehti.net/2018/08/19/tunnistatko-junes-lokan-kimppuun-hyokanneen-anarkistin-luvassa-vinkkipalkkio/

Aika erikoista, tässä jutussa on se, että olen alkanut pitämään toisinajattelijoita kohtalotovereinani, vaikka itse en ole toisinajattelija. Ehkä vain samaistun voimakkaasti heidän kokemuksiinsa, koska ne ovat samankaltaisia kuin omani ja siitä minulle tulee eräänlainen yhteenkuuluvuuden tunne. Jostain syystä siis arvostan toisinajattelijoita ja pidän heitä kohtalotovereinani.

131

2097

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Pelkkää.politiikkaa

   Vainoharhat monella vahvoja, mutta toki noita mainitsemiasi vainotaan poliittisten mielipiteidensä vuoksi. Vainoaminen sinänsä ei ehkä ole kuitenkana tässäkään tapauksessa oikea sana, vaan kyse on hiljentämisestä ja uskottavuuden viemisestä.

   • Seensuroimaton

    Sensuroitu
    https://www.youtube.com/watch?v=p68vqqCzD9o
    Marcon oma kertomus omalla kanavalla istuessa katukivetyksellä. Katsokaan taustalla liikkuvia ihmisiä kohdasta 4 minuuttia eteenpäin ja huomatkaa kuinka tulevan puolueen sensuuri osasto on pätkinyt videon ja siivonnut mieleisekseen johtaja Marco De Witin alkuperäisen kertomuksen. Miksi alluperäinen video ei kestä päivän valoa? Onko tämä vain vaalhemeedian uutisointia? Sanoja poistamalla saadaan puheen merkitys muuttumaan.

    Esimerkki.
    'Minä potkaisin sitä ensiksi kylkeen ja se löi minua.' 
    Ja nyt poistamme haluamamme sanat
    'Se löi minua'

    S ensuroimme
    K aiken
    E nsin


  • PyhäProfeetta1

   "mainitsemiasi vainotaan poliittisten mielipiteidensä vuoksi. Vainoaminen sinänsä ei ehkä ole kuitenkana tässäkään tapauksessa oikea sana, vaan kyse on hiljentämisestä ja uskottavuuden viemisestä. "

   Ehkäpä kumpikin on oikea vastaus: sekä vaino että hiljentäminen ja uskottavuuden vieminen.

   • KysynVaan-76

    Onko heillä joskus ollut joku uskottavuus?


   • PyhäProfeetta1
    TotuusVelvottaa kirjoitti:

    https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/joukkio-huuteli-megafoneilla-provosoivia-kommentteja-keskella-ostoskeskusta-surettaa-ja-kauhistuttaa-lastenkin-puolesta/7063804#gs.gNCiQhg

    Kuka vainoaa ja ketä?

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809112201192346_pi.shtml

    Ketkä vainoavat?

    "joukkio-huuteli-megafoneilla-provosoivia-kommentteja-keskella-ostoskeskusta"

    Voi, mutta kun he olivat ostoskeskuksen ulkopuolella - siis eivät edes ostoskeskus alueella. Lisäksi he puhuivat mikrofoniin, eivätkä megafoniin. Katsokaa totuus Marco de Witin striimistä:
    https://mvlehti.net/2018/09/07/seuraa-suorana-puhoksen-ja-suomen-puolesta-mielenosoitus/

    Kuka vainoaa ja ketä?

    Tuo oli helppo kysymys: Antifa vainoaa SKE:tä. Enkä tarkoita mitään sanallista helinää, vaikka vakavia väkivallan uhkauksia on tullut pilvin pimein. Tarkoitan oikeaa fyysistä väkivaltaa: aluksi hajoitetetttiin Marcon polvi, sitten murskattiin nilkka ja lisäksi Junes Lokalle tehtiin hengenvaarallinen pyöränlukkoisku.


  • Valkopyllyhanhi

   Aloittaja on ajatellut ja tullut oikeaan johtopäätökseen.

   Poliittinen vaino on maassamme sangen ankaraa ja toisinajattelijat ajetaan ahtaalle. Väkivalta ja työstä erottamiset ovat aivan tavallista. Autojakin on poltettu.

   Mari Kososesta on tehty kai kymmeniä perättömiä lastensuojeluilmoituksia jotka vaikuttavat tuhoisasti hänen pieneen poikaansa.

   Globalistikommunisit ovat hävyttömiä väkivaltarikollisia.

   • Suomenkansasensuroi

    Tuossta Turun konfliktista oli Marcon oma selitys heti tapahtuman jälkeen Marcon omalla striimillä. Istuu juuri tapahtuman jälkeen katukivetyksellä riisuu toista kenkää ja kertoo kameralla tapahtumien kulun ja kompastumisen kun yrittää hypätä. Tuo Marcon oma selitys on nyt kuitenkin leikattu se kohtaus pois koska kertomus on muuttunut toisenlaiseksi. Ja tuota kohtaa ei ole youtube poistanut vaan Marco itse. Alkuperäinen video on tallella;)


  • AriL

   Youtube. Marco De Witt. Anarkistit hyökkää ja nilkkani murtuu. Kohdassa 4 minuuttiia on videosta leikelty kohtia Marcon selitys heti tapahtuman jälkeen. Alkuperäisessä selityksestä saa kyllä toisenlaisen kuvan. Kuinka Marco kertoo hypänneensä ja kompastuneensa on sensuroitu ja poistettu videolta. Tuossa kohdassa video ja puhe katkeilee juuri hänen haluamalla tavalla.

   • JussiM

    Joo ihmettelinkin miksi se puhe katkeilee. 'Mä en pidä sinusta' poistetaan 'en' sana ja merkitys muuttuu. 'Mä pidän sinusta' Nyt varmaan ymmärtää jokainen??


   • PyhäProfeetta1
    JussiM kirjoitti:

    Joo ihmettelinkin miksi se puhe katkeilee. 'Mä en pidä sinusta' poistetaan 'en' sana ja merkitys muuttuu. 'Mä pidän sinusta' Nyt varmaan ymmärtää jokainen??

    Niin, ei tarkoitus varmaan ihan noin paljoa kuitenkaan muuttuisi, vaikka sitä olisi muokattu. Aika rehdiltä tyypiltä tämä Marco vaikuttaa., joten uskon Marcon puhuvan totta.


   • JussiM

    Toi oli vaan esimerkki kuinka sanoja poistamalla saa asialle aivan toisen merkityksen. Mutta tehdään uusi esimerkki jotta hitaammatkin tajuavat että sanoja poistamalla merkitys muuttuu.
    'Mä löin sitä päähän ja sit se löi mua vatsaan' Ja nyt poistetaan sanoja ja jätetään vain itselle hyödylliset. 'Se löi mua vatsaan' Onkohan tuossa videossa käytetty juuri tuon tyyppistä sanotun asian muokkaamista itselle sopivammaksi?


  • NoNWO

   Janitskin, Dewittu, Lokki yms. ovat eliitin maksamia harhauttajia ja sumuttajia, palkattu juuri siihen mitä tekevätkin eli aiheuttamaan kaaosta ja kahtiajakoa, olemaan muka-isänmaallisia, paskanvitut kaikkea muuta, palvelevat kaikkea muuta kuin Suomea tai suomalaisia. Lakatkaa antamasta näille massojen manipuloijille mitään huomiota enää ja alkakaa ajattelemaan OMILLA AIVOILLANNE ja puolustamaan mikä on teille tärkeää.

   • OmatAivot

    Tiedusteluhavaintoni asiassa ei tue esittämääsi teoriaa. Mikään elitti ei havaintojeni perusteella heille maksele mitään. Poliisitutkintakin osoitti että mv-lehti ei saa mistään ulkolaisesta lähteestä rahoitusta. Omalla aivolla ajattelu toi tuollaiset johtopäätökset.


  • PyhäProfeetta1

   "Janitskin, Dewitt, Lokka yms. ovat eliitin maksamia harhauttajia ja sumuttajia, palkattu juuri siihen mitä tekevätkin eli aiheuttamaan kaaosta ja kahtiajakoa, olemaan muka-isänmaallisia"

   Mielestäni asia on juurikin päinvastoin Antifan munahaukat sopivat kuvaukseesi kuin nyrkki silmään..

   • 0101010000111100

    Ihmetyttää näiden rääkyjien maailmankuva, täysin samaa kuin nyt noudatettava politiikka. Mitkään nykyhallituksen tekosista ei ole tän vihreäpunapurukan kritiikin kohteena, aivan kuin olisivat epäsuora hallituksen toimeenpanoelin.
    ONKO ANARGIASTA JÄLJELLÄ VAIN RÄKIMINEN JA PAIKKOJEN TURMELEMINEN kun siihen on tilaisuuus.
    Iskulauseista ei aukene ideologia eikä ajatus


   • PyhäProfeetta1
    0101010000111100 kirjoitti:

    Ihmetyttää näiden rääkyjien maailmankuva, täysin samaa kuin nyt noudatettava politiikka. Mitkään nykyhallituksen tekosista ei ole tän vihreäpunapurukan kritiikin kohteena, aivan kuin olisivat epäsuora hallituksen toimeenpanoelin.
    ONKO ANARGIASTA JÄLJELLÄ VAIN RÄKIMINEN JA PAIKKOJEN TURMELEMINEN kun siihen on tilaisuuus.
    Iskulauseista ei aukene ideologia eikä ajatus

    Antifan munahaukkojen iskulauseet ovat naurettavia ja *atsien vastaisia yleistyksiä: 'Turku suree uhreja, Turku vihaa *atseja' ja '*atsit *ittuun' sekä '*asisti'. Lienee itsestään selvää, että Antifa ei sure Turun puukotuksen uhreja saatikka se, että koko Turku ei vihaa *atseja.

    Tuntuu siltä, että 'anarkistien' ainoa tarkoitus on tehdä rikoksia ja huudella törkeyksiä niille, ketkä ajattelevat valtiovallan linjan vastaisesti. Ideasi epäsuorastahallituksen toimeenpanoelimestä on sangen uskottava, tämä toimeenpanoelin toimii osittain lainvastaisesti ja käyttäytyy törkeällä tavalla. He ovat raiskanneet koko anarkismin ideologian ja menettäneet uskottavuutensa.

    Lokka vaikuttaa rehelliseltä tyypiltä, joka pysyy rauhallisena kaikissa tilanteissa. Ja koko Antifan episodi on ollut vain hyvää mainosta Lokalle ja hänen ajamalleen asialle. Ja erittäin huonoa mainosta Antifalle ja heidän ajamalleen Suomen valtion linjan mukaiselle asialle.

    https://mvlehti.net/2018/08/20/seuraa-suorana-vihapuhe-fm-20-8-2018-kello-19-00-turku-vihaa-turku-suree-striimi/


   • NoNWO

    Kyllä, myös antifantit ovat maksettua paskasakkia, ymmärtäkää nyt jo että nämä kaikki pelaavat samaan pussiin mutta mukaovat vastapuolilla toisiaan. Tämä on juuri sitä ihmisten manipulointia, eliitti saa mitä haluaa eli kahtiajakoa, kaaosta, yhteiskuntarauhan järkyntää yms yms. ja siinä auttavat juurikin nämä pelinappulat ja juoksupojat eli antifat, vihreät, persut, ”kansan”edustajat, osa poliisista, ”pakolaiset”, rasistit ja suvakit ym.
    Jokainen näistä kun vetää roolinsa kunnolla niin lopputulos on juurikin tämä mitä maailmassa tällä hetkellä tapahtuu. Plus että näiden marionettien ohjailijat omistavat myöskin mediat ja näinollen saavat syötettyä lammaskansoille haluamansa valheet.

    Harmi vaan näiden psykopaattien puolesta, koko ajan populaa havahtuu unestaan hereille tajuamaan mikä on meininki, vielä koittaa päivä jolloin maailma on hitusen parempi paikka olla ja elää.


   • kljjklggfdfd

  • Gigighj

   Ilja on selkärangaton rikollinen joka yritti pakoilla vastuuta.

  • Jos toisinajattelija itse valitsee lähteä rajojen ulkopuolelle, vaikkapa Andorraan, ei kyse ole poliittisesta vainosta - siinä merkityksessä, kuin se yleisesti yhteiskunnassa nähdään.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Muilutus

  • valetta.kaikki

   Joko se Ilja kuoli?

   Syöpä on normaaleilla ihmisillä tappava tauti, varsinkin kun se on levinnyt pitkin kehoa.

   Miksi Ilja ei kuole?

  • Ideologisesti--

   Se nyt on selvääkin selvempää että valtamedia uutisoi asioista selvästi ideologisista lähtökohdista mikä on täysin väärin jos tarkoituksena on olla objektiivinen mediatuottaja verovaroilla kustannettu

  • tilannetarkkuus

   Tuolla joku levittää disinformaatiota. Siellä oli kaikenlaista arvailua, miten atakki ja hässäkkä meni. Mutta Marcon suusta Sken lähetyksessä kuulin, kyllä ihan sitä tyypin yli pomppaamista tilanteessa. Tietenkin monenlaisia juoruja liikkuu. Mutta lähden siitä, että Marcon kertomus on totta ja että se tilanne oli järjestetty, yhtäkkiä sinne juoksee toinen, joka heittää itsensä Marcon jalkojen juureen.

   Siellä oli joku Marcon mukaan ensin vienyt lippiksen, josta syystä Marco oli rynnännyt perään ottamaan sitä takaisin. Juoksupaikaksi oli muodostunut mukulakivikko. Siinä oli sitten toinen anarkisti syöksynyt samaan juoksulinjaan kaatuen ja sijoittaen päänsä juuri Marcon tulevan juoksujalan alle. Tällöin Marco oman kertomansa mukaan oli joutunut ikään kuin pomppaamaan ja venyttämään pään yli, muutoin hän olisi joutunut juoksuvauhdilla lyömään anarkistin päähän jalkansa, ja hän olisi Marcon mukaan varmaan jopa kuollut. Marco ei ollut halunnut tappaa tätä, joten oli sitten valinnut sen pomppaamisen, ja sitä kautta hän kaatui ja jalan nilkka murtui. Vielä kolmaskin atakki-anarkistityyppi siellä oli ollut, okei varmaan enemmänkin. Tapahtumalle anarkistit olivat taputtaneet.

   Kuulin, ettei tuosta tulisi väkivalta tms. syytettä, vaan pelkkänä kiusaamisena menisi? Niin koulussahan saattavat lapset viedä välitunnilla lippiksen. Ne ala-astelaiset. Mutta eihän aikuinen ole taantunut tai jälkeenjäänyt ala-astelaisen tasolle? Näin ollen millään järjellä en saa tätä kiusaamisen piikkiin. Mihin sen sitten saa? Ainakin ennen oli sellainen yleinen tieto, että jos joku tyyppi on vaaraksi itselle tai muille, niin hänet on passitettava pakkohoitoon. Joko pakkohoito tai sitten vankila tulee kyseeseen.

   Tuo Marcon jalan alle kiireellä juossut ja itsensä siihen juuri jalkojen juoksulinjaan heittänyt oli kyllä myös itselleen vaarallinen. Itsetuhoinen otti riskin, joko hän tai Marco loukkaantuisi siinä. Jos hän olisi loukkaantunut, niin lehdet huutaisivat isoin otsikoin, kuinka heidän keksimänsä äärioikeisto vammautti tai jopa aiheutti taas kuolemantapauksen. Juoksulinjaan juosseen tyypin on täytynyt olla kaiken järjen mukaan minusta itsetuhoinen.

   Temppu on luultavasti tehty siksi, ettei kovin suurta haittaa tai sakkoa tulisi heille ja että vastapuolelle tulisi kuitenkin iso haitta, toisaalta riskillä itsetuhoisesti käyttäytyen.

   • Puoliksisuomalainen

    'Minulta varastettiin lakki. Minä juoksin varkaan perään ja törmäsin toiseen ohikulkijaan ja kaaduin. Satutin itseni, mutta onneksi sosiaalitoimisto maksoi sairaalakuluni. Sen pituinen se'


   • AriL

    Jos kertomus tapahtuneesta menee kertomallasi tavalla, miksi Marcon omaa kertomusta tapahtuneesta on pätkitty? Eikö olisi parempi julkaista se leikkaamattomana, sensuroimattomana? Jos Marcon itsensä kertomaa tarinaa tapahtumasta joudutaan leikkaamaan ja pätkimään, niin onko se uskottava? Suurin osa ihmisistä katsoo sen kerran ja pitää sitä totuutena ja sehän on ilmeisesti tarkoituksenne? Kuten on Sken iltastriimeissä mainittu, haluatte 'Omasomen'. Jossa tietysti on mahdollisuus tarvittaessa deletoida toisin ajattelijat ja sensuroida kirjoitukset ja videot mieleisiksenne ja saada ihmiset uskomaan kertomuksia? Mutta kuten on sanottu, kuka haluaa olla ja elää sensuurin valheellisessa valkoisessa kuplassa?

    Onko videota leikelty ja sensuroitu?
    'Youtube. Marco De Witt. Anarkistit hyökkää ja nilkkani murtuu'. Kohdasta 4 minuuttiia eteenpäin on videosta leikeltyjä kohtia? Huomaako sen jos vaikka katsoisi videon kuvaa vaakka ilman ääniä?


   • Skesensuuri

    'Tuolla joku levittää disinformaatiota?' Olet täysin oikeassa alkuperäinen kirjoittaja 'tilannetarkkuus'. Tuolla tosiaankin levitetään disinformaatiota. Jos katsoo videota Youtube. Marco De Witt Anarkisti hyökkää ja jalkani murtuu. Kun seuraa taustalla kulkevia ihmisiä huomaa kyllä selvästi sensuurin iskeneen 4 minuutin jälkeen. Videosta on leikelty Marcon itsensä kertomaa selitystä tapahtumasta? Miksi? On hieman alkeellisesti sensuroitu.

    Disinformaatio (engl. disinformation) tarkoittaa tarkoituksellista harhaanjohtavaa tietoa tai tiedotusta.


   • Rauhallisesti

    Kertoiko Marco alkuperäisellä videolla hypänneensä häiritsiää päin? Leikkaamattomalla videolla kertoo satuttaneensa vastustajaansa vähintään yhtä paljon kuin itseään? Miksi Marco oli poistanut alkuperäisen leikkaamattoman striimin ja julkaissut myöhemmin tuon hieman tökerösti sensuroidun? Eikö SKEn perusperiaatteisiin kuulu sensuroimattomuus? Vai onko se ainoastaan oman sensuuri osaston oikeus? Olisi kieltämättä mielenkiintoista saada jokin muu selitys kuin POLPON poliittinen poliisi sensuuri singnaali autot? Kannattaisikohan sensuuriosastoon värvätä hieman osaavampia henkilöitä jotka osaisivat peittää nuo videoista leikatut kohdat? Tai opetella tuota photoshopin käyttöä.

    Ja lippalakin ottaja voisi hyvien tapojen mukaisesti pyytää anteeksi Marcolta. Vankilatuomio kuulostaa hieman kohtuuttomalta kun sitä ei saa kovinkaan helposti edes suuremmista rikoksista.


   • SENSUROIMATON

    tilannetarkkuus
    22.8.2018 11:44
    Mielestäni näinä vaikeina aikoina tulisi Sken yhdistyksen varapuheen johtajan ottaa suurempi vastuu tapahtumista ja silloin kun tapahtuu, pitää olla valmis.
    Oletko samaa mieltä 'tilannetarkkuus'?
    Uskallatko tuoda totuuden julki sensuuriväitteistä? Uskallatko vastata kysymykseen: Onko Sken videoita sensuroitu ja niistä leikattu teille mieleisiä? Missä on vastauksesi?


  • juttuakehiinvaan

   Eikö valtamedia voisi tehdä tästä juttua, esim. Marco de Witin ja Junes Lokan vainoista ? Jos on ylemmän älykkyyden omaava tyyppi, niin varmasti puolustaa vainottua. Alemman älykkyysosamäärän omaava puolestaan sortuu väkivaltaan ja on väkivaltainen. Siitä syystä maailmalla väkivaltaisten määrä kasvaa, kun ne tappaa pois korkeampiälyllisiä.
   Alemman älykkyysosamäärän tyyppiä on helpompi tietenkin myös huijata, kun se ei huomaa kaikkea. Lisäksi heikon älykkyyden omaava ottaa heti väkivallan käyttöön, kun sitä usuttaa. Korkean moraalin tyyppi ei tietenkään kiihota väkivaltaisiin keinoihin.

  • PyhäProfeetta1

   "Eikö valtamedia voisi tehdä tästä juttua, esim. Marco de Witin ja Junes Lokan vainoista ?"

   Niin Marcoa on vainottu suunnitelmallisesti ja häneen on käytetty rikollisia keinoja. Tästä käytetään maailmalla nimeä 'Cause stalking' ja olisi kiva, jos siitä tehtäisiin juttu.

  • hähähähähähäääääää

   YLE:ltä verorahoitteisuus pois ja maksumuurin taakse!
   Jutut muuttuisivat ja viherpiiperokommunistit saisivat kenkää firmasta.

   • PUHDISTAMMEINTERNETIN

    'YLE:ltä verorahoitteisuus pois ja maksumuurin taakse!
    Jutut muuttuisivat ja viherpiiperokommunistit saisivat kenkää firmasta.'

    'hähähähähähäääääää' on oikeassa, tämän jälkeen meidän sosiaalituen piirissä olevat magasomettajamme saisivat vallan ja voisivat kerätä kanavillamme hyvä uskoiselta kansalta rahat johtajallemme.

    Totuus komitea ei sensuroi, se siivoaa vain epämiellyttävat mielipiteet.
    PUHDISTAA MIELIPITEET.

    Kaksoisstandardi pois ja tilalle johtamamme Totuus komitean totaalinen yksöis srandardi. Puhdistamme epämiellyttävät kirjoittelut, kuten olemme jo tehneet vuosia omilla SeK kanavilla.


  • ei.voi.käsittää

   Miks näillä "isänmaallisilla kotimaan äänillä" on aina ulkomaalainen nimi?

   • Antin.penaalista

    Suomalaiset ovat historiallisestikin olleet tyhmiä, on tarvittu heidän herättämisekseen ruotsinkielisiä fiksumpia aatteen miehiä.
    Nyt tavalliset suomalaiset eivät näe, mihin Suomea ollaan viemässä.
    Tarvitaan aktiivisia ihmisiä, jotka ehkä osin ulkopuolisen, osittain ulkomaalaisen perimän omaavana paremmin huomaavat tämän pienen kansamme olevan tuhon partaalla. Tätä maata yritetään nykyisten kantasuomalaisten verovaroin islamisoida nopeassa tahdissa.
    Googlettakaa: Katainen suomi tarvitsee
    niin saatte todistaa maanpetosta, sitähän se on. Miksi Suomi edes soti NL:ää vastaan, kun nykyisen väestön isolla osuudella on ajatus hyväksyä antaa vieraan riitapukarien maahanmuuton tapahtua ilman että kenelläkään kantaväestöstä on oikeutta esittää siihen vakava vastalauseensa?


  • Seensuroimaton

   Sensuroitu
   https://www.youtube.com/watch?v=p68vqqCzD9o
   Marcon oma kertomus Marcon omalla kanavalla istuessa katukivetyksellä. Katsokaan taustalla liikkuvia ihmisiä kohdasta 4 minuuttia eteenpäin ja huomatkaa kuinka tulevan puolueen sensuuri osasto on pätkinyt videon ja siivonnut mieleisekseen johtaja Marco De Witin alkuperäisen kertomuksen. Miksi alluperäinen video ei kestä päivän valoa? Onko tämä vain vaalhemeedian uutisointia?

   Sanoja poistamalla saadaan puheen merkitys muuttumaan.
   Esimerkki.
   'Minä potkaisin sitä ensiksi kylkeen ja se löi minua.'
   Ja nyt poistamme haluamamme sanat
   'Se löi minua'

   S ensuroimme
   K aiken
   E nsin

   • PyhäProfeetta1

    https://www.youtube.com/watch?v=Ea-0tnfyI8k

    about 6 min kohdalla taas yksi kuvausvälineisiin kohdistuva hyökkäys

    Tässä pätkässä sinulle leikkaamatonta totuutta. Jos katsot koko pätkän, huomaat, että vanhat mummotkin valitaan natseiksi ja isiksen kannattajaksi valitaan satunnaisia kadun tallaajia: "hip hurraa" Antifalle.


   • Pohjaalainen

    Mielestäni tuo kirjoittaja jonka kirjoitukseen vastasit, kertoi videoon ja videoihin kohdistuneesta sensuurista. Olisi luultavasti odottanut niitä koskevaa palautetta. Kuten itseänikin kiinnostaa kovasti nuo väitetyt sensuuriin kokeneet videot. Varsinkin tuo Marcon itsensä kertoma kertomus juuri heti tapahtuman jälkeen.


   • PyhäProfeetta1
    Pohjaalainen kirjoitti:

    Mielestäni tuo kirjoittaja jonka kirjoitukseen vastasit, kertoi videoon ja videoihin kohdistuneesta sensuurista. Olisi luultavasti odottanut niitä koskevaa palautetta. Kuten itseänikin kiinnostaa kovasti nuo väitetyt sensuuriin kokeneet videot. Varsinkin tuo Marcon itsensä kertoma kertomus juuri heti tapahtuman jälkeen.

    "Mielestäni tuo kirjoittaja jonka kirjoitukseen vastasit, kertoi videoon ja videoihin kohdistuneesta sensuurista. Olisi luultavasti odottanut niitä koskevaa palautetta. Kuten itseänikin kiinnostaa kovasti nuo väitetyt sensuuriin kokeneet videot. Varsinkin tuo Marcon itsensä kertoma kertomus juuri heti tapahtuman jälkeen. "

    Tässä sitä nyt taas ollaan, aletaan arvelemaan mitä joku toinen halusi. Totuus on se, että et voi mitenkään tietää mitä kyseinen kirjoittaja halusi, ellet ole kyseinen kirjoittaja. Ymmärrän kyllä miksi toimit näin, haluat kuulua ryhmään ja tukea niiden mielipiteitä, jotka mielestäsi kuuluvat siihen ryhmään mihin kovasti haluat kuulua.

    Oma mielipiteeni kyseisestä kirjoittajasta on se, että hän on kirjoittanut lyhyen ajan sisällä samaa eksaktia asiaa toistavia kirjoituksia. Tämä on tapahtunut sen jälkeen, kun MV-lehti uutisoi Marcon joutuneen nettisensuurin uhriksi. Tällainen toimintamalli on hyvin yleistä syyllisille, jotka kääntävät asiat päinvastoin ja tekevät uhrista syyllisen. Eli kyseinen henkilö on voinut peräti olla omalta osaltaan aiheuttamassa Marcon kokemaa massiivista sensuuria ja ei kestä syyllisyyttä ja siksi yrittää tehdä uhrista syyllisen. Mutta kuten sanoin, on mahdotonta tietää, mitä joku hakee kirjoituksellaan. Kyseessä saattaa olla melkein mikä vain syy esim. aatteellinen eturistiriita tai viha Marcoa kohtaan jne.


  • Pohjaalainen

   Kirjoitin oman näkemykseni tässä viestiketjussa. Niin kai jokainen tekee?

   • PyhäProfeetta1

    "Kirjoitin oman näkemykseni tässä viestiketjussa. Niin kai jokainen tekee? "

    Niinkö, käy sitten kysymässä Marcolta asiasta hänen nettisivuiltaan, jos asia oikeasti kiinnostaa tai pyydä vaikka mukaan keskusteluihin:

    http://mirror.marcodewit.fi/sensuuri/louhi-oy-poisti-marco-de-witin-kotisivut-nyt-palautettu/

    Vastausta odotellessasi voit katsella leikkaamatonta materiaalia Turun tapahtumista:
    https://mvlehti.net/2018/08/20/seuraa-suorana-vihapuhe-fm-20-8-2018-kello-19-00-turku-vihaa-turku-suree-striimi/


   • Pohjaalainen

    PyhäProfeetta1

    Ymmärrän kyllä että haluatte kaiken keskustelun käytävän teidän omilla sivuillanne. Sillä näillä sivustoilla ette voi vaikuttaa kuin omiin viesteihinne. Olisihan se teidän ja Sken kannalta parempi että voisitte ''uudelleen kirjoittaa'' myös muiden viestit ja tällöin se olisi ajamaanne ''totaalista sanan vapautta''


   • PyhäProfeetta1
    Pohjaalainen kirjoitti:

    PyhäProfeetta1

    Ymmärrän kyllä että haluatte kaiken keskustelun käytävän teidän omilla sivuillanne. Sillä näillä sivustoilla ette voi vaikuttaa kuin omiin viesteihinne. Olisihan se teidän ja Sken kannalta parempi että voisitte ''uudelleen kirjoittaa'' myös muiden viestit ja tällöin se olisi ajamaanne ''totaalista sanan vapautta''

    "Ymmärrän kyllä että haluatte kaiken keskustelun käytävän teidän omilla sivuillanne. Sillä näillä sivustoilla ette voi vaikuttaa kuin omiin viesteihinne. Olisihan se teidän ja Sken kannalta parempi että voisitte ''uudelleen kirjoittaa'' myös muiden viestit ja tällöin se olisi ajamaanne ''totaalista sanan vapautta'' "

    Haluat siis keskustelun käytävän tällä palstalla, Hmm. Tee näin: kysy Marcolta ja postaa hänen vastauksensa sensurointi väitteestä tähän keskusteluun, onko hyvä ratkaisu?


  • Pohjaalainen

   ''Kuten itseänikin kiinnostaa kovasti nuo väitetyt sensuuriin kokeneet videot. Varsinkin tuo Marcon itsensä kertoma kertomus juuri heti tapahtuman jälkeen. ''
   Mikä tuossa on outoa?

   • PyhäProfeetta1

    Outoa siinä on se, että et kysy Marcolta. Kelaa vähän tyypiltä on jalka murtunut ja hän varmasti kaipaa väittelyseuraa nyt enemmän kuin koskaan, etkä sinä voi edes kysyä asiaa häneltä itseltään.


  • Pohjaalainen

   PyhäProfeetta1

   Ymmärrän kyllä että haluatte kaiken keskustelun käytävän teidän omilla sivuillanne. Sillä näillä sivustoilla ette voi vaikuttaa kuin omiin viesteihinne. Olisihan se teidän ja Sken kannalta parempi että voisitte ''uudelleen kirjoittaa'' myös muiden viestit ja tällöin se olisi ajamaanne ''totaalista sanan vapautta''

   Onko tässä jotain mitä et kenties ymmärrä? En halua että sanomisiani leikataan. Ei oo tapana tääl päin!

  • PyhäProfeetta1

   Ovatko Louhet mielestänne katalia? Yksi Louhi sulki 2 krt. Marco de Witin kotisivut. Marco vaihtoi kotisivunsa tämän jälkeen hyvältä vaikuttavalle yritykselle kotisivunsa, joka olikin epämääräinen yritys nimeltään domainhotelli, jonka sivuilta ei löydy edes sen omistajia.

   https://mvlehti.net/2018/08/24/vaino-jatkuu-domainhotelli-sensuroi-marco-de-witin-kotisivut-striimi/

   Harva suomalainen poliitisen aatteen kannattaja on ikinä joutunut missään maassa näin rankan vainon ja sensuurin uhriksi kuin Marco. Marcon realitysarjoja on kiva katsella netissä ja hänen kokemaansa poliittista vainoa voi vain ihmetellä: Marcon polvi hajoitettiin, sitten hajoitettiin nilkka ja sen jälkeen nettisivut vietiin 3 otteeseen. Voi olla, että joukkovainon uhrit kuten Marco ovat rehellisempiä kuin ihmiset keskimäärin.

  • PyhäProfeetta1

   Toisinajattelijoiden vainon uusin uhri on Juha Korhonen. Rauhallinen ja mukava tyyppi, joka taisteli totuuden puolesta valheellista tietoa vastaan. Hän joutui jättämään paikkansa MV-lehden johdossa mm. häneen kohdistuneen törkeän vainon takia. Hänestä on tehty 9 tekaistua syytettä ja lisää on huhujen mukaan vielä tulossa.

   https://mvlehti.net/2018/08/31/mv-medialle-uusi-vetaja/

   Kenen etujen mukaista on salata totuus????

  • SuomiSairastaa

   Yhteiskunnallinen tilanne ei ole mitenkään terve. Näyttää siltä että suomessa on paljon ihmisiä, jotka eivät toimissaan noudata lakeja, kunnioita länsimaiseen demokratiaan kuuluvia perusoikeuksia, johon kuuluu oikeus muodostaa itse mielipiteensä yhteiskunnallisista asioista ja ilmaista mielipiteitä netissä, videoilta ja myös kaupungin kaduilla.
   Näyttää siltä että mukana on tuossa toiminnassa on Suomella töissä olevia henkilöitä, jotka saa palkkansa veronmaksajien rahoista. Toisaalta on myös ns vapaaehtoisia jotka toteuttavat lakeja rikkovia häirintäkampanjoita ihmisiä kohtaan joiden mielipiteistä eivät pidä. Kyseessä on selvä vaino toisia suomalaisia kohtaan. Sellaista ei voi hyväksyä.

   MIKSI NÄMÄ SUOMALAISET EIVAT KUNNIOITA PERUSOIKEUKSIA JA NÄITÄ LÄNSIMAISEEN ARVOIHIN LIITTYVIÄ PERIAATTEITA?

   Kuinka paljon suomalaisissa on sellaisia, jotka kannattavat totalitaristista järjestystä, fasismia ja haluvat romuttaa tämän demokraattisiin arvoihin pohjautuvan valtion? Tajuavatko nämä tyypit mitä he todellisuudessa tekevät ?

  • PyhäProfeetta1

   "Näyttää siltä että suomessa on paljon ihmisiä, jotka eivät toimissaan noudata lakeja, kunnioita länsimaiseen demokratiaan kuuluvia perusoikeuksia, johon kuuluu oikeus muodostaa itse mielipiteensä yhteiskunnallisista asioista ja ilmaista mielipiteitä netissä, videoilta ja myös kaupungin kaduilla. "

   Ikävä asia, mutta totta. Valtamediasta saa sen kuvan, että nämä häiriköivät henkilöt eivät tee mitään väärää, vaan kansallismieliset ovat niitä vääryyden tekijäitä, joita saa vainota ja joille saa tehdä rikoksia mielin määrin.

   • TotuusVelvottaa

   • EiEroa

    Neuvostoliitossa oli myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla oli oikeus viestintään. MV mediassa on myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla on oikeus viestintään.


   • PyhäProfeetta1
    EiEroa kirjoitti:

    Neuvostoliitossa oli myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla oli oikeus viestintään. MV mediassa on myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla on oikeus viestintään.

    Höpönlöpön mielestäni MV-lehti käsittelee asioita niin kuin ne ovat. Seuraavassakaan jutussa MV-lehti ei puolustellut suomalaisen poliisin käytöstä, vaikka kyseessä oli suomalainen vs. ulkomaalaiset:

    https://mvlehti.net/2018/08/31/sekavasti-kayttaytynyt-poliisi-aiheutti-halytyksen-aamuyolla-helsingissa-yritti-tunkeutua-japanin-suurlahettilaan-virka-asuntoon/


   • kgkflfflfl

    jep. ei se mikään ongelma olisi, jos mv julkaisisi valheita. totuudet toisinaan taas on isokin ongelma.


  • PyhäProfeetta1

   Näköjään ei tarvitse olla edes toisinajattelija, jotta joutuu vainon uhriksi. Viimeisin uhri on Juha Sipilä, joka puhui totta turvapaikanhakijoista sanoessaan, että suurin osa heistä tulee tänne taloudellisten vaikuttimien takia. Tätä tosi asiaa kukaan täyspäinen tuskin voi kieltää, mutta älyvapaa lehdistömme voi. Lehdistön ajojahti totuuden puhujaa kohtaan on todellisuutta suomessa, tämä on todella uusi Neuvostoliitto:

   https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/”nyt-on-syytä-toivoa-että-pääministeri-antoi-turvapaikanhakijoista-väärää-tietoa-vahingossa”/ar-BBMMatg?li=AAaDcIL&MSCC=1535942641&ocid=spartandhp

  • PyhäProfeetta1
   • kristalli.yö

    Selvä false-flag, sisäpiirin teko jotta saadaan kansa agitoitua äänestämään tietyllä tavalla.

    Jo muinaiset fasistit osasi tämän.


   • EiEroa
    kristalli.yö kirjoitti:

    Selvä false-flag, sisäpiirin teko jotta saadaan kansa agitoitua äänestämään tietyllä tavalla.

    Jo muinaiset fasistit osasi tämän.

    Neuvostoliitossa oli myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla oli oikeus viestintään. MV mediassa on myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla on oikeus viestintään. Onko hyvä näin?


   • PyhäProfeetta1
    EiEroa kirjoitti:

    Neuvostoliitossa oli myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla oli oikeus viestintään. MV mediassa on myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla on oikeus viestintään. Onko hyvä näin?

    "MV mediassa on myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla on oikeus viestintään. Onko hyvä näin? "

    Olet siinä mielessä oikeassa, että toisinajattelijoihin kohdistuvasta vainosta muut mediat eivät juurikaan uutisoi. En kuitenkaan sanoisi tätä vain yhden aatteen oikeudeksi viestintään, vaan pikemminkin valtamedian totuuden vääristelykampanjaksi.

    Valtamedia salaa kaikki toisinajattelijoihin kohdistuneet vainot ja syyllistää toisinajattelijat yksipuolisesti kaikesta totuudesta välittämättä. Valtamedian uutisoinneissa viattomuutta ja suoranaista pyhyyttä edustavat rasismin vastustajat ja maahanmuuttajat, kun taas äärimmäistä pahuutta edustavat suomen valtion linjan vastaiset toisinajattelijat. MV-media tuo myös toisinajattelijoiden kokeman vainon ja syrjinnän julki, joka on itse asiassa aika rankaa verrattuna maahanmuuttajien kokemaan mielikuvitussyrjintään.

    Onko kukaan muu pannut merkille anarkistien olevan suomen valtion linjaa kannattavia rasismin vastustajia? Anarkistit ajavat suomen valtion linjaa väkivallan ja rikosten keinoin, koko anarkismin idea on raiskattu: tämä on todella uusi Neuvostoliitto.


   • PyhäProfeetta1
    EiEroa kirjoitti:

    Neuvostoliitossa oli myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla oli oikeus viestintään. MV mediassa on myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla on oikeus viestintään. Onko hyvä näin?

    "Selvä false-flag, sisäpiirin teko jotta saadaan kansa agitoitua äänestämään tietyllä tavalla."

    En oikein usko, koska kansallismieliset haluavat ja harjoittavat jostain syystä avoimuutta, vasemmisto taasen salailee ja kieroilee selän takana. Marco de Wit kannattaa avoimia oikeudenkäyntejä, joita voisi striimata kansalle nähtäväksi. Junes Lokka menee avoimuudessa niin pitkälle, että jopa julkaisee saamansa syytteet omilla sivuillaan ja haluaa kuvata oikeudenkäyntinsä kokko kansan nähtäville.

    Jos ette usko minua , käykää itse katsomassa:

    http://www.jlokka.fi/


  • EiEroa
   • PyhäProfeetta1

    Niin tuosta asiasta sinun täytyy jutella Hra Marcon kanssa, en tiedä siitä sen enempää.

    Mutta minkälaisen sensuurin kohteeksi Hra Marco on itse joutunut?
    Maaliskuussa Tube poisti Marcon pääkanavan, jossa oli yli 900 videota ja 5 milj. katsojaa vuodessa. Aikamoista sensuuria, eikö vaan?

    https://marcodewit.fi/


   • EiEroa
    PyhäProfeetta1 kirjoitti:

    Niin tuosta asiasta sinun täytyy jutella Hra Marcon kanssa, en tiedä siitä sen enempää.

    Mutta minkälaisen sensuurin kohteeksi Hra Marco on itse joutunut?
    Maaliskuussa Tube poisti Marcon pääkanavan, jossa oli yli 900 videota ja 5 milj. katsojaa vuodessa. Aikamoista sensuuria, eikö vaan?

    https://marcodewit.fi/

    Jos Pyhä Marcon SensuuriOsasto sensuroi lähetyksistään kaikkien vääräuskoisten kirjoitukset. Ja joutuvat sensuroimaan omia puheitaakin pätkimällä puhetta. Kannattaako silloin yrittää valittaa jos joku ei halua pitää sivuillaan puhdasta propagandaa.

    Jos palvelun tarjoalla on tietyt säännöt ja niitä ei noutata, niin miksi ruikuttaa suureen ääneen? Elämän perussääntöjä on jos pissit hiekkalaatikkoon ja entiset ystäväsi eivät tahdo leikkiä enää kanssasi hiekkalaatikolla.


   • PyhäProfeetta1
    EiEroa kirjoitti:

    Jos Pyhä Marcon SensuuriOsasto sensuroi lähetyksistään kaikkien vääräuskoisten kirjoitukset. Ja joutuvat sensuroimaan omia puheitaakin pätkimällä puhetta. Kannattaako silloin yrittää valittaa jos joku ei halua pitää sivuillaan puhdasta propagandaa.

    Jos palvelun tarjoalla on tietyt säännöt ja niitä ei noutata, niin miksi ruikuttaa suureen ääneen? Elämän perussääntöjä on jos pissit hiekkalaatikkoon ja entiset ystäväsi eivät tahdo leikkiä enää kanssasi hiekkalaatikolla.

    "Jos Pyhä Marcon SensuuriOsasto sensuroi lähetyksistään kaikkien vääräuskoisten kirjoitukset."

    Epäasiallisia kirjoituksia on yleensä tapana sensuroida streameistä, oli niiden kirjoittaja sitten vääräuskoinen tai ei. Asiallisia viestejä sieltä ei sensuroida.

    "Ja joutuvat sensuroimaan omia puheitaakin pätkimällä puhetta. "

    Niin ja jatkuvasti tuot tätä yhtä (1) tapausta julki. Syitä streamin katkeamiselle voi olla monia: akku loppui ja se jouduttiin vaihtamaan välillä; Marco päästi suustaan jotain sopimatonta valtaisan kivun vallassa, jonka murtunut nilkka aiheutti; kuvaaja auttoi Marcoa parempaan asentoon, koska Marco ei itse murtuneen nilkan takia kyennyt vaihtamaan asentoa, ja sammutti siksi hetkellisesti kameran jne.

    "Jos palvelun tarjoalla on tietyt säännöt ja niitä ei noutata, niin miksi ruikuttaa suureen ääneen? "

    Mutta kun ei Marco niitä sääntöjä ole rikkonut, hänen käytökseensä on ollut olosuhteisiin nähden asiallista?

    "Elämän perussääntöjä on jos pissit hiekkalaatikkoon ja entiset ystäväsi eivät tahdo leikkiä enää kanssasi hiekkalaatikolla. "

    Valitettavasti elämänperusääntönä on pikemminkin, jos pissit hiekkalaatikkoon niin ystäväsi pissivät myös. Eli kun Marcoa yksi taho alkaa sensuroimaan, niin muut seuraavat perässä.


  • PyhäProfeetta1

   Junes Lokkaa vastaan on alettu tehtailemaan oikeudenkäyntejä mitä mielikuvituksellisimmin perustein. Häntä syytettiin oikeudessa viimeksi siitä, että oli pitänyt toisen ihmisen kirjoitusta blogissaan.

   https://yle.fi/uutiset/3-10385603

   Onko Junes Lokka seuraava Ilja Janitskin? Haastellaanko Lokkaa oikeuteen päivästä päivään ja vaaditaan mielipuolisia korvauksia kuten Iljalle tehtiin? Eikö tämä toisinajattelijoiden vaino ikinä lopu?

  • TotuusVelvottaa

   Odottelinkin jo että milloin Sken lähetys loppuu ja alat trollaamaan PyhäTrolli1.

   Neuvostoliitossa oli myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla oli oikeus viestintään. MV mediassa on myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla on oikeus viestintään. Näin toimivat myös Ske ja Lindströmin kultakauppa. Luotettavaa verovapaata kauppaa jo vuodesta 2016.

   • PyhäProfeetta1

    "Neuvostoliitossa oli myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla oli oikeus viestintään"

    Onneksi Marco on onnistunut pelastaman sensuroituja videoitan ja meidän onneksemme voimme katsoa niitä. Tässä hänen legendaarinen videonsa sananvapauden puolesta!!!

    https://mega.nz/#!aKADmCYB!oHV3gSnkrXU74cZLipacGTRrloQ-BTEb3NikSk3nMno


   • PyhäProfeetta1
    PyhäProfeetta1 kirjoitti:

    "Neuvostoliitossa oli myös tilanne, että vain yhden aatteen edustajilla oli oikeus viestintään"

    Onneksi Marco on onnistunut pelastaman sensuroituja videoitan ja meidän onneksemme voimme katsoa niitä. Tässä hänen legendaarinen videonsa sananvapauden puolesta!!!

    https://mega.nz/#!aKADmCYB!oHV3gSnkrXU74cZLipacGTRrloQ-BTEb3NikSk3nMno

    Syvät pahoitteluni, jostain syystä linkki ei tälläkään kertaa kopioitunut kokonaan. Yritän uudelleen, jospa toimisi paremmin niin, että laitan Marcon sivun, josta pääsette katsomaan tämän Marco de Witin legendaarisen videon sananvapauden puolesta:

    https://marcodewit.fi/sensuuri/pikasensuroitu-video-tuomari-mitja-korjakoff-puolueellinen-afrofani/

    Kivoja katselu hetkiä!!!!


  • TotuusVelvottaa
   • PyhäProfeetta1

    "Jos samalla voisit vihdoin myös vastata ketjun kysymykseen? Vai onko vain sattumaa että kirjoituksesi osuu heti Sken lähetyksen jälkeen? Miksi et informoi johtajaasi?"

    Tarjoan jotain paljon parempaa . Selitän tarkemmin: viime perjantaina oli tunnin pika miekkari islamisaaatiota vastaan Kontulassa. Nyt 7.9. on miekkari Puhoksessa, hyvällä onnella itse Marco de Wit saapuu paikalle, ja voitte esittää siellä kysymyksiä hänelle face to face. Kukaan ei tunnetusti estä ketään puhumasta suorassa lähetyksessä, siellä on kansanmikki idea, ja kaikki halukkaat pääsevät esittämään kysymyksiä tai kertomaan suorat sanat.

    https://vk.com/marcodewit

    Nyt te varmaan mietitte, onko SKE:n jäseneksi liittyminen vaikeaa?Jäseneksi liittyminen on helppoa, sen voi tehdä netissä:

    https://suomenkansaensin.fi/jasenyys/

    PS. SKE on ainoa puolue, joka vaatii täyttä avoimuutta, kun ollaan viranomaisten kanssa tekemisissä.


  • SENSUROIMATON

   S ensuroi
   K aiken
   E nsin

   • PyhäProfeetta1

    "S ensuroi
    K aiken
    E nsin "

    Höpönlöpön, SKE vastustaa mm. Junes Lokkaan kohdistunutta vainoa. Junes ei saa edes striimata suorana oikeudenkäyntiään. Eli totuus on pikemminkin päinvastainen ja toisinajattelijoihin kohdistuva vaino ei kestä päivän valoa.

    Moni epäilee, että suosittua Junes Lokkaa syytellään jatkuvasti täysin mielivaltaisin perustein, koska hänet voisi erottaa eduskunnasta tuomioihin vedoten (perjantaina on taas oikeudenkäynti: kuvaaminen julkisella paikalla). On äärimmäisen todennäköistä, että Lokka pääsee eduskuntaan ja suomi on uusi Neuvostoliitto, joka ei hyväksy toisinajattelijoita.

    Oikeuslaitos on muuttunut vääryyslaitokseksi.


  • PyhäProfeetta1

   Antifa on kenties kaikkein väkivaltaisin suomessa toimiva ääriryhmä, jonka toimintaa tuetaan ja kannatetaan jopa eduskunta tasolla. Hra Dan Koivulaakso toteaa 'tarvetta erittäin brutaalille AFA:lle': äänestäisittekö moista tyyppiä eduskuntaan, joka päästelee sammakoita suustaan?

   Natsit ovat suurelle yleisölle tuntemattomia ja suomessa toimiva PVL on sangen maltillinen liike, joka vastustaa mm. koulukiusaamista. PVL on kuitenkin riskiryhmään kuuluva, eli sen toiminta ollaan kieltämässä suomessa toisin kuin erittäin väkivaltaisen Antifan. Joka päivä törmään tarroihin, joissa on nyrkin kuva ja niissä kehotetaan suoraan väkivaltaan 'natseja' vastaan.

   Kuitenkin, koska fasismia ei ikinä ole ollutkaan suomessa ja PVL on maltillen porukka, mistä nämä Antifat sitten löytävät näitä 'natseja'?

   Antifa ei ole löytänyt 'natseja', joten se on päästään keksinyt niitä. Muun muassa pari larppaajaa sekä harrastelijanäyttelijä ollaan valittu mielikuvitusnatseiksi. Muistatte varmaan Marco de Witin vammauttamisen sekä Junes Lokan kokeman hengenvaarallisen pyöränlukko attentaatin, näistä mielivaltaisista hirmuteoista voimme kiittää anfaa.

   https://mvlehti.net/2018/09/05/aariryhmien-varjomaailmassa-friikkisirkukset-taistelevat-keskenaan

   Yleensä ääriliikkeillä on joku sanoma, mutta Antifa loistaa sillä, että sillä ei ole mitään sanottavaa. Tuntuu siltä, että Antifan ainoa tarkoitus on saada pesää maahanmuuttajilta. Kun tekee rikoksia ja vastustaa mielikuvitus rasismia ja natseja se vetoaa tietynlaiiin ihmisiin ja näin ollen he saavat helpommin pesää maahanmuuttajilta: kutsunkin tämän johdostaAntifalaisia munahaukoiksi.

  • Puhtaatjauhotpussissa

   Hei.
   ''Antifan ainoa tarkoitus on saada pesää maahanmuuttajilta.'' Niin olisivatko nuo suuresti ihailemasi Marco De Wit ja Junes Lokka Suomessa jos eivät olisi saaneet pesää joltain hyväuskoiselta Suomen tytöltä. Eikös jo Geurt De Witin isä saanut kerran 50 vuotta sitten?

   • PyhäProfeetta1

    " Niin olisivatko nuo suuresti ihailemasi Marco De Wit ja Junes Lokka Suomessa jos eivät olisi saaneet pesää joltain hyväuskoiselta Suomen tytöltä."

    Olisivat

    " Eikös jo Geurt De Witin isä saanut kerran 50 vuotta sitten"

    Tai asian voi nähdä toisinkin päin, joku typy sai häneltä useamman kerran.


  • PyhäProfeetta1

   Niin ja sitten on vielä tämä isänmaalliseksi itseään väittävä Markus. Hän on oman kertomansa mukaan joutunut jos jonkinmoisen vainon uhriksi. Markuksen mukaan hänet saa tappaa, hänen kunniaansa saa loukata ja asialle ei tehdä mitään. Mutta jos hän tekee jotakin mitätöntä seuraa siitä heti valtavasti harmia hänelle. Jopa poliisi on tehnyt äärimmäisen vakavan rikoksen häntä kohtaan ja lavastanut hänet syylliseksi vakavaan rikosvyyhtiin, josta Markus ei sakoilla selvinnyt.

   Markuksen itsensä kertomaa itsestään:
   https://markusjansson.blogspot.com/2013/08/mika-illman-on-viemassa-minut-karajille.html

   Markus Junes Lokan silmin:

   http://www.jlokka.fi/2017/02/vaara-oikaisu.html

   Toisaalta Markus voi hyvinkin olla Gang Stalkattu, koska hän sopii profiiliin: hänen vertaisensa katsovat häntä halveksuen ja kukaan ei halua olla hänen puolellaan. Markus onkin ns. easy target, joka on hyvinkin voitu maalittaa.

   Mitä mieltä olette, onko Hra Markus viaton Gang stalkingin urhi vai onko hän itse aiheuttanut koko sopan ja vainon?

   Itse olen sitä mieltä, että jos ja vain jos hänen väitteensä siitä, että hänelle saa tehdä mitä vain rikoksia ja siitä ei seuraa mitään ja häntä tuomitaan taasen rikoksista joita ei ole tapahtunut, pitää paikkansa on hän gang stalkingin uhri. Toisaalta pidän Markuksesta, koska tämän kappaleen kertomus voisi olla hyvin omasta kynästäni ja kohdallani tämä pitää paikkansa.

  • PyhäProfeetta1
  • PyhäProfeetta1

   MTV on hyökännyt törkeillä herjauksilla Marco de Witin ja hänen järjestämänsä mielenosoituksen kimppuun.
   https://mvlehti.net/2018/09/08/valemedia-mtv-julkaisi-torkean-valeuutisen-suomen-ja-puhoksen-puolesta-mielenosoituksesta/'

   Tämä on selkeästi osa laajempaa järjestelmällistä poliittista vainoa, jonka uhriksi Marco ja Mari ovat toistuvasti joutuneet. Ikävät väkivallanteot, joissa Marcon luita on murtunut ovat kuitenkin vain yksi osa tätä organisoitua vainoa. Myös vakavasti otettavia uhkauksia satelee Marcolle:

   https://marcodewit.fi/anarkistit/pahoinpitelija-uhkailee-mari-kososta/

   • huvia.elämään

    Olen jo pidempään odottanut sitä videota missä etälamauttimella pistetään Marco sätkimään.

    Joko se on pian luvassa? Älä pidä meitä odotuksessa.


   • PyhäProfeetta1
    huvia.elämään kirjoitti:

    Olen jo pidempään odottanut sitä videota missä etälamauttimella pistetään Marco sätkimään.

    Joko se on pian luvassa? Älä pidä meitä odotuksessa.

    "Olen jo pidempään odottanut sitä videota missä etälamauttimella pistetään Marco sätkimään"

    Tuo on vähän liian kesyä Antifa touhuksi, luiden murskaamista ja lippalakkien varastelemista on todennäköisemmin tulossa lisää: ei vanha koira uusia temppuja opi. Tai voi olla, että Antifa olisi kesyyntymään päin ja saisi tyydytystä (todennäköisesti seksuaalista) vain etälamauttimella aiheutuista kärsimyksistä.


  • PyhäProfeetta1
   • Suomi.Suomalaisille

    Miksi nää "Suoli Ensin" sakki on kaikki nimeltään epä-Suomalaisia?

    Suomi kuuluu Suomalaisille; Pekoille ja Mateille.

    Muut ulos.


   • PyhäProfeetta1
    Suomi.Suomalaisille kirjoitti:

    Miksi nää "Suoli Ensin" sakki on kaikki nimeltään epä-Suomalaisia?

    Suomi kuuluu Suomalaisille; Pekoille ja Mateille.

    Muut ulos.

    Miksi nää "Suo*i Ensin" sakki on kaikki nimeltään epä-Suomalaisia?

    Kahdella heistä on sellainen nimi, eli Juneksella ja Marcolla: Joten ei SKE:tä voi ainakaan rasisteiksi haukkua!!!!


   • TOIMIkaaITSE
    Suomi.Suomalaisille kirjoitti:

    Miksi nää "Suoli Ensin" sakki on kaikki nimeltään epä-Suomalaisia?

    Suomi kuuluu Suomalaisille; Pekoille ja Mateille.

    Muut ulos.

    Suomalaiset eivät ole uskaltaneet toimia, niin nakki on napsahtanut "vääriin nimiin".


   • PyhäProfeetta1
    TOIMIkaaITSE kirjoitti:

    Suomalaiset eivät ole uskaltaneet toimia, niin nakki on napsahtanut "vääriin nimiin".

    "Suomalaiset eivät ole uskaltaneet toimia, niin nakki on napsahtanut "vääriin nimiin"."

    Onhan siellä Panu Huuhtanen, joka on ollut toiminnassa välillä johdossa. Mutta olet kuitenkin oikeassa Tony Halmen jälkeen ei ole ollut sellaista karismaattista kansaan vetoavaa täysin suomalaista nimeä kantavaa kansallismielistä aktiivisesti toimivaa johtohahmoa. Perussuomalaiset lähinnä puhuvat, heiltä puuttuu sellainen toiminta, mitä SKE harjoittaa.


  • PyhäProfeetta1
  • PyhäProfeetta1
  • VäkivallatonSiipi
   • PyhäProfeetta1

    Taas trolli, olet kuin banaani.

    Niin, sai tuomion, eikä katsottu sormienläpi: onko tässä jotain vääryyttä tapahtunut?


  • TotuusVelvottaa

   PyhäProfeetta1
   7.9.2018 10:16
   ''Ei niin, koska Marco oli hengästynyt ja näin ollen sanojen välillä oli taukoja, joten sanottua asiaa eivät katkokset sotkeneet.''

   Pyhäprofeetta1
   8.9.2018 16:24
   ''No mutta kun videopätkä selvästi vain pätkii, mikä on tyypillistä Tuben videoissa. Ei siitä ole mitään leikattu pois, ainakaan minun mielestäni!!!''

   Mistä voit tietää että katkoksen kohdalla on vain väittäämääsi hengitystä eikä puhetta?
   Tämän tiedon voi mielestäni tietää ainoastaan henkilö joka on nähnyt alkuperäisen leikkaamattoman version. Sinullahan on muutenkin hyvin tiedossa milloin Marcon henkilökohtaiset sivut on auki ja mille palvelimelle hän on niitä tarjonnut. Kuten tiedät myös etten ole ollut Marcoon yhteydessä henkilökohtaisesti. Senkin tiedon luulisi tietävän ainoastaan Marco itse.

   Voisin jopa luulla? Kiivaan puolustamisesi, Sken asiat hyvin tietävänä, sinun kuuluvan
   S ensuroi K aiken E nsin SensuuriOsastoon?

   Kommentoi??

  • HolyProphet1

   Teemu Vehkala on tehnyt asiallisen kirjoituksen toisinajattelijoihin kohdistuvasta vainosta:
   http://nwohavaintoja.blogspot.com/2018/

   Minutkin on huumatta ja yritetty tappaa/murhata useita kertoja kuten Hra Teemu. Poliisi on ollut minulle juuri niin "kiva" kuin Hra Teemulle. Samanlainen vaino on siis todellisuutta myös kohdallani, sillä erotuksella, että minuun kohdistettu joukkovaino on tehty todennäköisesti taloudellisen hyödyn tavoittelun johdosta, koska en ole toisinajattelija.

  • seonvääääriin

   Marco pitää henkeen ja vereen Suomalaisten puolta. Päättäjät eivät tajua, että me suomalaiset ei haluta tähän maahan pakolaisia.
   Onneksi on joku edes, joka pitää suomalaisten puolta. Hyvä Marco.
   Suomalaiset on ruvenneet pelkäämään terroristeja, koska täällä meidän maassa on ruvennut ulkomaalaiset isännöimään.
   Miksi Suomea ei enää haluta pitää Suomena, vann suomi muuttuu tätä menoa arabi maaksi.

   • HolyProphet1

    "Suomalaiset on ruvenneet pelkäämään terroristeja, koska täällä meidän maassa on ruvennut ulkomaalaiset isännöimään.
    Miksi Suomea ei enää haluta pitää Suomena, vann suomi muuttuu tätä menoa arabi maaksi. "

    Tuo on totta, monet arabit näyttävät kuka käskee ja ketä pitää totella. He huomauttelevatkin aivan kaikesta mahdollisesta kantasuomalaisia, mutta eivät näe omassa toiminnassaan mitään vikaa. Heistä on tullut eräänlaisia itsevaltuutettuja järjestyksen pitäjiä, jotka eivät itse kunnioita ollenkaan lakeja tai toisten ihmisarvoa ja närkästyvät hirveästi, jos heitä joku huomauttaa..


   • PyhäBanaani1
    HolyProphet1 kirjoitti:

    "Suomalaiset on ruvenneet pelkäämään terroristeja, koska täällä meidän maassa on ruvennut ulkomaalaiset isännöimään.
    Miksi Suomea ei enää haluta pitää Suomena, vann suomi muuttuu tätä menoa arabi maaksi. "

    Tuo on totta, monet arabit näyttävät kuka käskee ja ketä pitää totella. He huomauttelevatkin aivan kaikesta mahdollisesta kantasuomalaisia, mutta eivät näe omassa toiminnassaan mitään vikaa. Heistä on tullut eräänlaisia itsevaltuutettuja järjestyksen pitäjiä, jotka eivät itse kunnioita ollenkaan lakeja tai toisten ihmisarvoa ja närkästyvät hirveästi, jos heitä joku huomauttaa..

    Banaani on aina banaani vaikka kuoret ja nimimerkki vaihtuis?


   • HolyProphet1
    PyhäBanaani1 kirjoitti:

    Banaani on aina banaani vaikka kuoret ja nimimerkki vaihtuis?

    "Banaani on aina banaani vaikka kuoret ja nimimerkki vaihtuis? ""

    Kiitos tästä "tärkeästä" tiedosta!


   • PyhäBanaani1

    Etkö tajunnut vitsiä? Noi vitsit on joskus sellasia ettei aukea jos on vain puoliks suomalainen. ;)


   • kaikki.ei.vaan.tajua
    PyhäBanaani1 kirjoitti:

    Etkö tajunnut vitsiä? Noi vitsit on joskus sellasia ettei aukea jos on vain puoliks suomalainen. ;)

    Aspergerin syndroomasta sekä muista Autismin kirjoista kärsivien on käytännössä mahdotonta ymmärtää erilaisia sanaleikkejä ja lukea rivien välistä.

    Palstan residentti Satanisti ei koskaan ymmärrä noita.


  • HolyProphet1

   https://www.youtube.com/watch?v=bUE95ZNjOtw&feature=youtu.be

   Junes Lokka kertoo kokemastaan törkeästä kohtelusta ja tuoreesta oikeusmurhastaan. Junes tuomittiin täysin ilman syytä kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan. Koko pykälä kiihotus kansanryhmää kohtaan on täysin rasistinen, koska valtaväestöä ei suojele mikään laki heitä vastaan tehdyistä törkyjutuista, joilla kiihotetaan vainoamaan. Junes kertoi jutussaan, josta sai tuomion, maahanmuuttajien tekemistä rikoksista. Onko maahanmuuttajien tekemistä rikoksista kertominen kiihotuskansanryhmää kohtaan?

   Tuleva kansanedustaja Junes Lokka kertoo myös kuinka hän joutui poliisin pidättämäksi ja putkaan kolmeksi päiväksi, kun hän kantoi kylttiä, jossa luki "opetelkaa uimaan". Häneltä otettiin tapauksen johdosta DNA näyte, mitattiin pituus j ja paino, otettiin sormenjäljet ja oteettin ääninäyte - kaikki opetelkaa uimaan kyltin kantamisen takia.

   Junes on jo kutakuinkin varma kansanedustaja, mutta jos haluatte nähdä Hra Junes Lokan Eurokansanedustajana, voitte auttaa Lokan Euroedustajaksi ajamaan kantasuomalaisten etua keräämällä nimiä paperiin ja postittamalla ne Hra Junekselle, lue lisää:

   http://www.jlokka.fi/

  • HolyProphet1

   Mv-lehti kirjoitti hyvin jutun, tai itseasiassa kirjoittajan kohdalla lukee "Kolumnin käänsi Omega"

   https://mvlehti.net/2018/09/27/rolf-malm-noitavaino/

   Ruotsissa, jota suomalaiset ovat aina pitäneet sivistyksen kehtona ja josta kopioidut lait ja asetukset otetaan Jumalan sanana. Kansallismielisten joukkovainoaminen on ollut jo pitkään ikävää ja ahdasmielistä todellisuutta. Kostonhimoiset ihmiset, naapurit ja rikolliset hyökkäävät jokaisen kimppuun, joka pienimmässäkin määrin kannattaa ruotsin 1000 vuotista kulttuuria. Myös naiset, naispuoliset siat, ovat heränneet tähän vainomaailman ihanuuteen ja ovatkin alkaneet ajamaan joukolla itsemurhiin miehiä keksityin syin. Ennen niin arvostettu Aftonbladet oli eräänlainen tiennäyttäjä meetoo murhakampanjoissa, kun se jo 2010 anonyymin "todistajansa" voimalla syytti työmarkkinaministeri Hra Sveniä seksin ostosta. Hra Sven joutui eroamaan paineiden alla ja häntä ja hänen perhettään alettiin vainoamaan kuin koiria ja kissoja kakkamaa Australiassa.

  • EiEroa

   Kilpailutettu kuolema.

   Ja vaalit lähestyy

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/03/14/kilpailutettu-kuolema-kasikirjoitus

   Paula Thomasson: "Sitten mentiin siihen ulos ja siinä tuli sitten että ei voi olla totta, täähän on iso valkoinen pakettiauto! Ja paarit työnnettiin sinne lattialle, ovet kiinni ja oven takaikkunat oli viel silleen et ne ei ollu tummennettu. Siinä oli semmonen musta kangas, joka laskettiin siihen ja luukut kiinni ja ... autossa oli vielä peräkoukku."

   (Ja vaalit lähestyy)

   Se oli tavallinen pakettiauto sisustaltaan ja paarit laitettiin suoraan lattialle, siinä ei ollut mitään lavettia tai vastaavaa.

   Auto on pitänyt rekisteröidä ruumisautoksi, siinä on oltava mm. väliseinä ja kiinteä vetolavetti.

   Tiina Lundell / MOT: "Mä sain tänään kännykkääni tämmöisen kuvan teidän yhdestä autosta. Näyttääkö tutulta, että siellä auton sisällä voi näyttää noin pelkistetyltä?"

   Marco de Wit: "Jaa'a, olis mukava tietää mikä on kyseessä ja mistä.. "

   (Ja vaalit lähestyy)

   • elämä.off

    En tahtoisi omaisia järkyttää, mutta se on ihan sama mihin autoon sen ruumiin laittaa, vai ajetaanko se silppurista läpi.

    Kuollut on kuollut; ei se siitä mitenkään muuksi muutu.


   • Talenka

    Omaisethan jotka maksoivat matkan, tuosta valutti. Ja onhan heillä siihen oikeus. Ruumis oli tietenkin hiljaa.


   • HolyProphet10

    "Marco de Wit: "Jaa'a, olis mukava tietää mikä on kyseessä ja mistä.. "

    (Ja vaalit lähestyy) "

    Marco ei ollut tuolloin vielä mukana politiikassa. Hänen kehityksensä on ollut aivan uskomatonta, jos vertaa tuohon keskusteluun. Kuinkakohan moni haluaisi nähdä Marcon näyttävän taivaan merkit suomalaisille poliitikoille telkkarissa? Esko Aho nöyryytti kaikki aikansa poliitikkoja, jotka uskalsivat kohdata hänet. En väitä, että hän hoiti muuten tehtävänsä hyvin, mutta väittelijänä hän oli legenda. Marco on hyvin samanlainen väittelijä kuin Mr. Aho, ja moni poliitikko muistaakin Esko Ahon kohtaamista pahimpana virheenä ikinä. Vasemmistosta kukaan ei suostu kohtaamaan Marcoa, eikä sieltä löydy minkäänlaista vastusta.

    Kuitenkin haluaisin nähdä väittelyn Marco vs. Pekka Haavisto. Presidentin vaalipaneelissa olin ihan niin kuin VAU, kun Pekka nöyryytti Niinistöä väittelyssä. Siinä voisi olla mielenkiintoinen väittely, nähtäisiin onko Marco maineensa veroinen. Itse uskon, että on, ei yhtään hävittyä poliittista väittelyä. Pekka on myöskin loistava väittelijä ja helmi sikojen joukossa, ensimmäistä kertaa ajattelin äänestäväni vihermiestä ja vieläpä presidentiksi, vaikka heidän ideologiansa on jotenkin vääristynyt - ja vain sen takia, että Pekka on niin hyvä väittelemään.

    Ajatellaan suomelahden tilaa. Ennen sieltä tuli kalaa solkenaan ja vesi oli puhdasta. Nykyään levää on kaikkialla ja kalakanta on supistunut dramaattisesti. Asialle ei voi tehdä mitään, koska Helsinki-Viro liikenne on lähtenyt käsistä - tilanne on hallitsematon. Useat eri botskit menevät tallinnaan ja takaisin päivittäin ja vielä pahempaa useiden eri yhtiöiden botskit. Kun katsomme mereen näeme usein öljyä ja bensaa vedessä, varsinkin veneiden ja laivojen läheisyydessä. Miksi vihreät kannattavat virolaista työvoimaa ja viron viinaralleja? En voi käsittää tätä heidän toimintaansa. Jokainen tajuaa, että virosta ei ole tullut mitään hyvää suomelle ikinä, eikä tule ikinä tulemaan. Joku voi pitää halvan viinan hakureissuja hyvänä asiana, ok, mutta haitta suomenlahdelle on kohtuuton siitä hyvästä, että joku Ahmed saisi vetää päänsä täyteen.

    Virolaisten suosimista suomalaisten ohi työnhaussa perustellaan usein käyttämällä nimeä veljeskansa. Olemme ihan yhtäpaljon veljiä virolaisten kanssa kuin banaanien, lisäksi kantasuomalaisten työpaikkojen vieminen ohi kantasuomalaisten ei hyödytä ketään muuta kuin rahanahneita virolaisia. Kolme kertaa kovempi palkka houkuttaa mielipuolisen määrän virolaisia suomeen, vaikka virossa on huutava työvoimapula. Näitä rahanahneita virolaisia pidetäänkin virossa maanpettureina ja suomessa tätä toimintaa kutsutaan veljesavuksi. Unohdetaan vain se, että virolaiset eivät ikinä, siis eivät ikinä ole auttaneet suomalaisia missään, he ovat vain käyttäneet suomalaisia hyväkseen. Toiseksi se porukka mikä tulee virosta suomeen on vastaavaa kuin rahanahne porukka, joka muutti suomesta ruotsiin: heistä ruotsissa yhä edelleen käytetään nimeä finnjävlare. Eli osa heistä syyllistyy rikoksiin ja he ovat tulleet töihin vain ahneutensa takia.

    En näe mitään syytä sille, miksi viron laivaliikennettä tulisi jatkaa entisellään. Suomalaisten työpaikkojen menetyksen ja viron massiivinen työvoimapula ovat tosi asioita. Tosiasia on myöskin suomenlahden tila, se on saastunut ja jos toimimme liian myöhään emme voi enää pelastaa suomenlahtea. Miksi vironliikennettä ei voitaisi seisauttaa aina esim. puoleksi vuodeksi kerrallaan, jotta voisimme toisen puolen vuoden aikana aina putsata sen saasteista. Liikennettä voitaisiin jatkaa sykleissä puoli vuottta liikennettä ja puoli vuotta suomenlahden pelastusoperaatiota. Kerralla tuotavan viinan määrä voitaisiin tietenkin nostaa suuremmalle tasolle, jotta viinaa sitten riittäisi parin hakukerran jälkeen puoleksi vuodeksi. Asialle on tehtävä jotain, te näette merkit myöskin ja asia on olluttapetilla jo pitkään, kyseessä on vakava asia: pelastetaan suomenlahti.


  • Nekala

   Länsi-Suomi uutisoi yhdestä lapsipornon hallussa pidosta. Ovat mielestäni hyvin alhaisia ja ankarasti tuomittavia rikoksia.

   Lapset ovat täysin puolustuskyvyttömiä tälläistä kohtaan.

   Länsi-Suomi
   12.1.2017

   "Raumalaisbloggarille ehdollista viharikoksesta ja lapsipornon hallussapidosta

   Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut raumalaismiehen 40 päivän ehdolliseen vankeuteen uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

   Miehen kontolla ovat lisäksi rahankeräysrikos ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävien kuvien hallussapito.

   Vuonna 1978 syntynyt raumalaismies määrättiin poistamaan ja hävittämään lainvastaiset verkkoviestit sivuiltaan.

   Hänen kotikoneeltaan löytyi kymmeniä alaikäisiä lapsia esittäviä kuvia.

   Mies itse kiisti löydettyjen seksuaalisviritteisten kuvien alkuperän ja väitti laittoman materiaalin olevan poliisien sinne väärentämää, kun kone oli rikostutkinnan aikana takavarikossa."

  • HolyProphet10

   "Mies itse kiisti löydettyjen seksuaalisviritteisten kuvien alkuperän ja väitti laittoman materiaalin olevan poliisien sinne väärentämää, kun kone oli rikostutkinnan aikana takavarikossa."

   Niin, eiköhän asia ole selvä! Kone on poliisilla takavarikossa ja he lataavat kuvat sinne!

  • HolyProphet10

   SKE:n kimppuun on taas hyökätty. Kännykkävarkaus, hillittömän syrjinnän jälkeen vihan vallassa räkäisen nenäliinan heittäminen voimalla päin naisen kasvoja sekä poliisin harjoittama räikeä syrjintä..

   Katsokaa ja järkyttykää toisinajattelijoiden kokemasta vainosta suomessa...
   https://www.youtube.com/watch?v=QCz83jOlo8o

   • missä.on.viihde

    Olen järkyttynyt, odotin mukavaa videota jossa joku sätkisi maassa etälamautettuna; tai vähintään saisi parin poliisin polvesta lapaluihin.

    Miten ihminen voikaan pettyä ja järkyttyä.

    Mainittakoon, rullasin videon 5 sekunnissa läpi kuuntelematta tavuakaan.


   • HolyProphet9
    missä.on.viihde kirjoitti:

    Olen järkyttynyt, odotin mukavaa videota jossa joku sätkisi maassa etälamautettuna; tai vähintään saisi parin poliisin polvesta lapaluihin.

    Miten ihminen voikaan pettyä ja järkyttyä.

    Mainittakoon, rullasin videon 5 sekunnissa läpi kuuntelematta tavuakaan.

    "Olen järkyttynyt, odotin mukavaa videota jossa joku sätkisi maassa etälamautettuna; tai vähintään saisi parin poliisin polvesta lapaluihin."

    Olihan siinä sentään SKE:n vihollisen taidokkaasti toteuttama kännykkävarkaus, tekijän on täytynyt hioa taitonsa huippuun tehdäkseen tuollaisen taidonnäytteen. Ja lyönti, joka osui sivulliseen, oli tyylipuhdas, nopea ja yllättävä - uhrilla ei ollut mitään mahdollisuutta väistää tuota taidokasta lyöntiä.

    Kelaamalla videon menetit parhaat palat. Marcon väittelyt poliisin kanssa ovat jo muodostuneet legendaarisiksi, hän on näissä, Marco vs. poliisi, väittelyissä mopannut poliisien hiuksilla kaikki suomen saastaisimmat vessat moneen kertaan. Se on puhdasta ylivoimaa, ei se tietenkään reilua ole, poliiseilla ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa suomen parasta poliittista väittelijää Marco de Witiä väittelyissä.


   • EiEroa

    Katos onko Marcolla taas uusia nimimerkkejä?


   • EiEroa

    Monellako nomimerkillä kirjoitat?

    HolyProphet9
    16.10.2018 18:03

    HolyProphet1
    16.9.2018 18:59


   • HolyProphet9

    Hyvä, että laitoit pätkän, koska kaikki kuvat ovat varmasti suomesta, ei niitä muuten mtv julkaisisi. Esitän itse mielelläni arveluita asiasta, varmaa tietoa minulla ei ole asioista. No mutta kuitenkin halusin lapsena ryhtyä poliisiksi, joten toivottavasti osun oikeaan.

    Eka kuva voisi olla esimerkiksi Vantaan Länsimäestä, aivan hirveä paikka, jossa kaikenlaisia rikoksia tapahtuu. En ole tosin ollenkaan varma asiasta, mutta en pidä Länsimäestä!!!

    Toinen kuva on maaseudulta, jossa talot ovat huonokuntoisia. Mikä vaan köyhempi pitäjä suomessa, ei oikein mitään mielenkiintoa herättävää. Onko teillä veikkauksia?

    Kolmas kuva esittää reppuja. Punavalkea ei ole ollut vuosiin suosikki väri suomessa, joten oletan kuvien tässä olevan vanhempaa perua. Mennään ehkä 90-luvulle tai sitä ennen olevaan aikaan. Voi muuten olla, että olen nähnyt samannäköisen repun ruotsinlaivalla joskus, jollakin kannella tupakoivalla nuorella miehellä. Siitä on niin paljon aikaa, etten mitään varmaa osaa sanoa.En edes uskalla esittää aika-arviota.

    Sitten näkyy persoonallinen paita, joka ei varmaankaan ole ollut halpa.Voi olla peräti itse tehty, joku on saattanut nähdä vaivaa asian eteen. Jos paita on itse tehty, on sen tekijä todennäköisesti erittäin järjestelmällinen ja hyvän taiteellisen silmän omaava henkilö. Taiteilija piireistä 'alan' harrastajia tunetusti löytyy.

    Kiitos tuo oli hyvä pätkä, se herätti sisäisen Sherlock Holmesin minussa. Tosin ketju ja palsta olivat aivan väärät.


  • HolyProphet9
  • EiEroa

   Hei Marco. Kirjoitat varmaan eri tietokoneella kun on lipsahtanut sama numero kuin käyttämällasi YouTube kanavalla. Kannattaa olla tarkkana numeroiden kanssa.
   Marco De Wit 9
   HolyProphet9

   Varmaankin tullu vahingossa
   HolyProphet9
   kun on menossa YouTubessakin
   Marco De Wit 9
   Kuka näitä numeroita muistaa vaihtaa kiireessä.

   • HolyProphet9

    "Hei Marco. Kirjoitat varmaan eri tietokoneella kun on lipsahtanut sama numero kuin käyttämällasi YouTube kanavalla. Kannattaa olla tarkkana numeroiden kanssa.
    Marco De Wit 9
    HolyProphet9"

    Jännä yhteensattuma tosiaan. Kun viimeisin nimimerkkini HolyProphet10 varastettiin, niin otin käyttöön yhden numeron alemman HolyProphetin. Toisaalta se on kiva, kun se on sama numero kuin Marcon tämän hetkinen Tube-kanava.


  • Nekala

   Ja kiiteessä helpompi muistaa. Ei mene numerot sekas.
   Eiks niin Marco

  • Pokeri

   HolyProphet9, yhteensattumakortit olet jo käyttänyt aikaisemmin muiden numeroiden kanssa. Ei kannata yrittää bluffata.

   • HolyProphet9

    "HolyProphet9, yhteensattumakortit olet jo käyttänyt aikaisemmin muiden numeroiden kanssa. Ei kannata yrittää bluffata. "

    Maailma on täynnä yhteensattumia. Voitteko kuvitella, kun olin jokunen vuosi sitten ostanut uuden kameran ja toivoin saavani sillä kuvan hirvestä - ja samalla hirvi tuli vastaan ja sain siitä kuvan. Tähän liittyi monia muitakin yhteensattumia, mutta tämä riittänee antamaan kokonaiskuvan siitä, että sattumia todella tapahtuu minulle ja paljon.


   • Huopalahti

    Vain narsisti voi väittää kun kehuu itseään "sattumalta"?


  • oletteko.huomanneet

   Miksi "toisinajattelijat", ts. väki joilla on oudot kuvitelmat todellisuudesta, kutsuvat joukkovainoksi sitä että suurin osa kansaa on heidän kanssaan eri mieltä, ja sanoo sen ääneen?

   Onko kyseessä joku yritys kaasuvalotuksesta vai mistä on kyse?

   • HolyProphet9

    "Miksi "toisinajattelijat", ts. väki joilla on oudot kuvitelmat todellisuudesta, kutsuvat joukkovainoksi sitä että suurin osa kansaa on heidän kanssaan eri mieltä, ja sanoo sen ääneen?"

    Tarkoitatko "suurimman osan" sanomisilla nilkan murskausta, auton eteen työntämisyritystä, pahoinpitelyitä, poliittisen puheen tahallista häirintää, hengen vaarallista pyöränlukko iskua jne. Vai tarkoitatko "kohteliasta käytöstä", johon kuuluu mm. mylvinnät "natsit syö paskaa" tai "syrjintää vastustavat" sanonnat "ei natseja helsinkiin, ei natseja mihinkään" Olin kokonaan unohtaa lukuisat kännykkä varkaudet sekä kännyköiden hajottamiset sekä toisinajattelijoiden muun omaisuuden tärveleminen. Entäpä perätömät ilmiannot eri tahoille. Poliisin harjoittama räikeä syrjintä jne.

    Joukkovaino on todellista, eikä mitään valtaväestön kohteliasta eriävän mielipiteen ilmaisua.


   • ymmärrätkö.mistä.puhut
    HolyProphet9 kirjoitti:

    "Miksi "toisinajattelijat", ts. väki joilla on oudot kuvitelmat todellisuudesta, kutsuvat joukkovainoksi sitä että suurin osa kansaa on heidän kanssaan eri mieltä, ja sanoo sen ääneen?"

    Tarkoitatko "suurimman osan" sanomisilla nilkan murskausta, auton eteen työntämisyritystä, pahoinpitelyitä, poliittisen puheen tahallista häirintää, hengen vaarallista pyöränlukko iskua jne. Vai tarkoitatko "kohteliasta käytöstä", johon kuuluu mm. mylvinnät "natsit syö paskaa" tai "syrjintää vastustavat" sanonnat "ei natseja helsinkiin, ei natseja mihinkään" Olin kokonaan unohtaa lukuisat kännykkä varkaudet sekä kännyköiden hajottamiset sekä toisinajattelijoiden muun omaisuuden tärveleminen. Entäpä perätömät ilmiannot eri tahoille. Poliisin harjoittama räikeä syrjintä jne.

    Joukkovaino on todellista, eikä mitään valtaväestön kohteliasta eriävän mielipiteen ilmaisua.

    Sananvapaus on todellista.

    Se pitää sisällään lauseen "Natsi syö paskaa".

    Miksi haluat rajoittaa sananvapautta?


  • HolyProphet9

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/74d9be88-77d5-4908-b4be-952bc8132392_u0.shtml

   Nyt sen taas näkee, kuinka julmasti toisinajattelijoita kohdellaan. Ilja Janitskin tuomittiin yli vuoden vankeuteen 16 rikoksesta ja maksamaan järjettömästä korvauksia tekijänoikeusrikoksista: 75 000 €.

   Bäckman joutui pulittamaan Jessika Arolle 22 000 € parista kirjoituksesta ja patsaan lahjoittamisessta.

   Tämä on jotain ihan järjetöntä, kun ajattelee, että koko vyyhti alkoi MV-lehden loukkaamisella venäjän trolleiksi. Ilja ei ole sellainen ihminen, j oka vain katsoo, kun häntä lyödään. Hän laittaa kätensä suojaukseen ja on valmiina vastaiskuun - joten koko homma oli aivan jotain muuta kuin Iljan vika.

   Iljan kimppuun siis hyökättiin kunnolla, yliopisto-opiskelijaryhmä tuhosi MV-lehden liikeidean soittamalla mahdolliselle mainostajille ja kiristämällä näitä olemaan mainostamaatta: tämä ei oikeuden mukaan ole rikos. Toisin kuin totuuden puhuminen yliopisto-opiskelijoista. Juha Korhonen joutui jättämään myös pestinsä MV-lehden päätoimittajana mm. sen takia, että häntä vainottiin.

   Gang stalkingissa on tapana tehdä rikos uhrille ja sitten, kun tämä puolustautuu saa hän syytteen. Varsinainen rikoksen tekijä vapautetaan kaikista syytteistä ja vain TI saa tuomion.

  • HolyProphet9

   Yksi MV-lehden konkurssiin ajajista iloitsee Iljan saamasta tuomiosta. Kirjoittaja on puuduttavan tylsä ja tekstiä on sen takia hyvin vaikea lukea, mutta jos haluatte hiukan tylsistyä - olkaa hyvä:

   http://hannahuumonen.fi/eravoitto/

   Yliopisto on tunnettu siitä, että siellä esiintyy paljon gang stalkingia ja yliopistolaisten osallistuminen sankoin joukoin gang stalkingiin ja heidän vapauttamisensa syytteistä ovat herättäneet ankaraa arvostelua. Muistatte toivottavasti ne lukuiset yliopistolaisten "reporttereiden" kirjoittamat jutut, joissa GS on täisin mielenvikaisten ihmisten mielikuvituksen tuotetta ja joissa samalla korostettiin, että kaikki naisten tekemät yksittästä stalkeria koskevat epäilyt ovat tyyliiin kaikki totta: lähes kaikki näistä viesteistäni poistettiin asap, vaikka niissä oli linkit yliopistolaisten "reportterien" uhreja halventaviin juttuihin.. Totuus ei selvästi kestä päivän valoa!!!

   Koska suomessa joku alkaa ajamaan TI:den asiaa??????????????????????????

  • Maidan

   Maassa maan tavalla tai Andoraan....

  • Maidan

   Tuomitsetteko vai puolustatteko?

   Länsi-Suomi
   12.1.2017

   "Raumalaisbloggarille ehdollista viharikoksesta ja lapsipornon hallussapidosta

   Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut raumalaismiehen 40 päivän ehdolliseen vankeuteen uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

   Miehen kontolla ovat lisäksi rahankeräysrikos ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävien kuvien hallussapito.

   Vuonna 1978 syntynyt raumalaismies määrättiin poistamaan ja hävittämään lainvastaiset verkkoviestit sivuiltaan.

   Hänen kotikoneeltaan löytyi kymmeniä alaikäisiä lapsia esittäviä kuvia.

   Mies itse kiisti löydettyjen seksuaalisviritteisten kuvien alkuperän ja väitti laittoman materiaalin olevan poliisien sinne väärentämää, kun kone oli rikostutkinnan aikana takavarikossa."

  • DesanttiBätmän

   Iljan kannattais nyt karata jotenkin sinne Donitsin tasavaltaan...

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   7985
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   3490
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   57
   1652
  4. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   283
   1461
  5. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   83
   1397
  6. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   53
   1383
  7. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1341
  8. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   100
   1192
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   1066
  10. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   241
   964
  Aihe