Mash.com laskuttaja/rahoittaja

aaltomari

kokemuksia kyseisestä laskuttajasta /rahoittajasta? kuka omistuksen takana seisoo ja miten firma toimii sillä asiakaspalvelu ainakin aika erikoinen ja kokematon?

44

2761

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hannanen

      Olen käyttänyt Mashiä kampaajalla ja muutaman kerran kaupoissakin tullut vastaan. Ainakin tähän menneessä olen ollut tyytyväinen; helppo ja vaivaton maksutapa oli. Saa laskun suoraan kotiin, kaksi viikkoa korotonta maksuaikaa ja ohjeet mukana, mikäli haluaa maksaa osissa miten se käytännössä sitten onnistuu.

    • VappuK

      Itselläni ainakin vain hyviä kokemuksia Mash-maksutavasta :) Todella helppo maksutapa kun voi suoraan maksupäätteltä ''tilata'' laskun ostoksista kotiin. Ja vielä 2 viikkoo kulutonta maksuaikaa. On tosi nykyaikainen ja helppo maksutapa omasta mielestäni.

    • Robottiei

      Hei. Piti ottaa yritykselle mash. Mutta sattumalta ostin itse Preeco-verkkokaupasta pari huonekalua, kokonaissumma alle 160 euroa ja valitsin maksutavaksi Mashin. Ihmettelin kun en saanut verkkokaupasta mitään vahvistusta. Viikon päästä soitin verkkokauppaan ja ihmettelin asiaa. No, Mash oli hylännyt hakemukseni ja se siitä- eli tilaukseni oli vain hyllytetty tuosta vain.
      Enkä mielestäni saanut mitään tietoa asiasta. No, maksoin koko summan sitten itse suoraan verkkopankista, niin tavarat sain.
      MIETIN, että ehkä se oli enne. Yrityksemme ei otakaan nyt sitten mashia. Minulla ei ole ainoatakaan maksuhäiriötä tai maksumuistutusta mistään eikä ulosottoja tms.
      Ei siis mitään järkevää syytä olla myöntämättä alle 160 euron ostosta laskulla.

    • SanoMashilleEi

      Älkää sotkeko käsiänne tähän paskaan. Mashilta soittelivat, että kiinnostaisiko ottaa Mash käyttöön verkkokaupassamme. Myyjä joutui heti ensimmäisenä kyselemään kollegalta, että mikäs se Wordpress ja Woocommerce on.
      Käyttöönoton piti olla about rasti ruutuun maksunvälittäjällämme Checkoutilla ja sillä selvä, mutta koska maksutapaa ei näkynyt, niin myyjä lupasi palata asiaan; seuraavana päivänä saatiinkin ohje siitä kuinka päivitämme maksutapabannerimme, siis sen png-kuvan, joka kertoo millä meillä voi maksaa. En tiedä ymmärtääkö myyjä vielä tänäkään päivänä miksi se ei auta vaikka päivittäisimme mitä siihen bannerikuvaan, sillä yrittipä hän itsepäisesti kokeilla tilauksen tekoakin näppäilemällä kuvaa. Yllättäenhän kuvaa painamalla ei päässyt maksusivulle.
      Tokihan myös järjestelmän toimivuus oli lopulta VÄLTTÄMÄTÖNTÄ testata tekemällä "haamutilaus" omalla henkilötunnuksella, jonka Mash siis peruuttaisi. Tilaushan meni läpi, mutta Mash välittää tämänkin "haamutilauksen" maksun Checkoutille, joka ottaa provisionsa välistä ja tilittää loput meille, koska provision jälkeen palautukseen ei ole tarpeeksi varoja. Tässä vaiheessa myös lähtee laskut Mashilta johonkin "haamutilausta" varten keksittyyn osoitteeseen laskutuslisineen. Kuinkahan moni on huomannut vasta ulosottomiehen kolkutellessa ovelle, että se välttämätön haamutilaus onkin synnyttänyt suhteen, jota Mash käsittelee ihan normaalina laskutussuhteena? Selvittiin onneksi itse oman tarkkaavaisuuden ansiosta sillä että lähetettiin Checkoutille meille tilitetty summa ja provision määrä, jolla luotiin palautus. Ei enää koskaan Mashia.

      • Eikoskaanei

        Myyjät ei ole noiden teknisten toteutusten takana.

        Varsin hupaisaa oli myös Elisan myyntitykin tekninen tietämys myymistään tuotteista n. vuosi sitten :).
        Myyjän tietämättömyyden vuoksi ei kannata koko firmaa lytätä. Mutta harmittaahan se kun tietämätön firman edustaja omalle kohdalle sattuu. Ehkä kyseinen myyjä ei ole enää Mashin palveluksessa, kuten ei ollut tuo myyjä Elisallakaan kauaa.


    • LiianHelppoJottasRehti

      Tein 2 vk sitten noin 80 euron ostokset mashilla kivijalkakaupasta. Tässä laskua yhä odotellessa ihmettelen, mikä on mashin ansaintalogiikka. En maksaessani nimittäin ajatellut, että tein luottomaksusopimuksen - tuosta vain henkkarit antamalla!
      Entä JOS korko alkaa juosta ostospäivästä, paljonko korkoa laskulle on jo kertynyt? Ja mitä sitten voi tehdä?

      • lainailija

        Eikös mash mainota 2 viikon korotonta maksuaikaa? Eli korko alkaa juosta vain jos et maksa tuon 2 viikon sisällä?

        Aika uusi juttu tämä Mash - olisiko niillä vielä jotain teknisiä haasteita ratkottavana...


    • Kauppiasvaan

      Omassa verkkokaupassani on Mash, toimii hyvin. Tein alussa testitilauksen ja peruutin tilauksen Mashilla kauppiashallinnassa. Helppo ja yksinkertainen homma. Laskulle korotonta maksuaikaa 45 päivää, asiakaspalvelu toiminut moitteettomasti. Laskun saa muutettua osamaksuksi, ja Mash elää noilla osamaksujen tuotoilla. (Tilausta tehdessä näkyy eri osamaksuvaihtoehtojen yhteissumma, joista voi valita haluamansa, tai laskun. Itsekin olin hyvin skeptinen tuon laskun korottoman 45 päivän maksuajan kanssa :).
      Voihan sen toki nopeamminkin halutessaan maksaa :D

      Verkkokauppani on valmiilla alustalla, ja Mash on siellä helposti valittavissa käyttöön, joten voi olla että alkuni on ollut harvinaisen helppo.

      Asiakas saa omasta verkkokaupastani aina ilmoituksen (tilausvahvistuksen) sähköpostiin, kun tilaus on onnistunut.
      Eli jos tilausvahvistusta ei tule, kannattaa ottaa yhteyttä kyseiseen kauppaan, koska todennäköisesti tilaus ei sitten ole muodostunut. Syystä tai toisesta.

      Mash on suomalainen yritys, ja toivon todella että se ottaa tuulta purjeisiinsa. Minulle merkitsee valinnoissani kotimaisuus yleensäkin paljon.

      • Pöh

        Tähän paskaan pitää antaa pankkitunnukset, kun ei kelpaa henkilötiedot tunnistautumiseen niinkuin muissa laskutus palveluissa.
        Jää tilaamatta verkkokaupoista jotka tätä käyttävät.


      • Uudenpelkoako
        Pöh kirjoitti:

        Tähän paskaan pitää antaa pankkitunnukset, kun ei kelpaa henkilötiedot tunnistautumiseen niinkuin muissa laskutus palveluissa.
        Jää tilaamatta verkkokaupoista jotka tätä käyttävät.

        Väärää tietoa, et ehkä ole osannut.

        Useimmiten verkkokaupoissa on myös muita maksuvaihtoehtoja.


    • Huijatuksitullut

      Älkää käyttäkö tuota lafkaa. Lisäävät ihan hullun ryöstökoron pääomalle jos haluatkin maksaa osamaksulla. Esim. Ostan 200€ tavaroita ja haluan maksaa osissa. Mash lisää vajaan 100€ lisää "korkoja ja muita käsittelymaksuja" tuohon summaan, jos haluan maksaa osissa. Eli vaikka haluaisin maksaa velkani heti pois vaikka seuraavassa kuussa, joudun maksamaan tuon 100€ siitä huolimatta ylimääräistä tuolle ryöstöfirmalle (eli yhteensä 300€ siitä hyvästä että pari kk maksoin osamaksuna tuota 200€...) En suosittele, on samanlainen riistofirma kuin suurinosa muista pikavippifirmoista.

      • osamaksuontyhmää

        Laskuna toimii hyvin. Älä osta, jos ei ole varaa maksaa laskua pois. Yksinkertaista, kun ei tee siitä vaikeaa.


    • Eienäämashia

      Lähettävät ylimääräisiä laskuja vielä perään jälkikäteen ja kaiketi toivovat että joku maksaa ne pois. Olin siis maksanut koko laskun jo aiemmin pois könttäsummna ilman osamaksuja. Ihme hommaa.

    • Anonyymi

      Mihin tämä perustuu? Olisin maksanut käteisellä. Oikein houkuteltiin tähän. Nyt karhulasku vaikka ei ensimmäistäkään tullut. Tämäkö on liikeidea. Saadaan näin rahaa. Paska firma.

      • Anonyymi

        Niin. Toivottavasti ihmiset ei ajaudu tämän kanssa ongelmiin..Minulle kävi myös näin, kuten edellä. Ei tullut alkuperäistä laskua milloinkaan, maksukehoitus kyllä. Eräpäivä oli lauantaina ja erehdyin maksamaan laskun sunnuntain puolella. Olivat siirtäneet laskun tytäryhtiöönsä, joka on siis perintätoimisto.
        En voi välttyä ajatukselta, että bisnestä tässä tehdään.


    • Anonyymi

      Todella huono kokemus. Joudu

    • Anonyymi

      Mash perii jotakin maksua, vaikka en ole missään tekemisissä kyseisen maksun perijän kanssa. Outo tilanne, että poliisien täytyisi olla asialla, koska mitään maksu tositetta ei ole, vaan joku outo rahastus numero minne saa laittaa viestin joka on mahdollisesti petos tai rahastus.

    • Anonyymi

      Tällä hetkellä 8,10,2019 en sekaantuisi koko yritykseen (Euroloan/Mash). Kolme viikkoa odotellut rahoja tilille ja kaksi viikkoa sitten Mashin kautta maksetut laskut ei menneet perille. Luokatonta touhua,,, Asiakaspalvelu ei tiedä mitään, reklamaatioon ei ole vastattu jne.

      • Anonyymi

        Sama homma, tilitykset viipyvät ja pahoittelevat vain teknistä ongelmaa. 24.10. Odotellaan edelleen osaksi alkukuun suorituksia . Suoran mash maksu vaihtoehdon ainakin poistin kaupastani. Checkoutin kautta pelaa ainakin vielä toistaiseksi koska siellä eivät tienneet ongelmista mitään ja tilitykset on pelannut.


    • Onko kellään muulla kauppiaalla tietoa tilitysongelmasta?Meidän tilitykset n.kuukauden myöhässä!Mitään tietoa ei saa MASHiltä.

      • 3.10 tehdystä tuli rahat 15.10. Luulin ,että homma alkaa taas toimimaan ja tein 15.10 ja 16.10 yhteensä melkein puolentoista tuhannen edestä, eikä rahoja kuulu.
        Sen lisäksi luvattua kesäkisan palkintoa ei ole näkynyt, ei kuulunut.
        Viime perjantaina viimeksi lähetin pikaisen yhteydenottopyynnön, johon tuli vastaus, että soitan sinulle maanantaina työpäivän aikana----eipä soitellut!
        Alan pikkuhiljaa harkitsemaan tutkintapyyntöä poliisille, elleivät huomenna ala vastailemaan puhelimeen. Chatissahan tulee vaan se suuren asiakasdatamäärän vuoksi maksut ovat myöhässä.


      • Anonyymi
        lemeksi kirjoitti:

        3.10 tehdystä tuli rahat 15.10. Luulin ,että homma alkaa taas toimimaan ja tein 15.10 ja 16.10 yhteensä melkein puolentoista tuhannen edestä, eikä rahoja kuulu.
        Sen lisäksi luvattua kesäkisan palkintoa ei ole näkynyt, ei kuulunut.
        Viime perjantaina viimeksi lähetin pikaisen yhteydenottopyynnön, johon tuli vastaus, että soitan sinulle maanantaina työpäivän aikana----eipä soitellut!
        Alan pikkuhiljaa harkitsemaan tutkintapyyntöä poliisille, elleivät huomenna ala vastailemaan puhelimeen. Chatissahan tulee vaan se suuren asiakasdatamäärän vuoksi maksut ovat myöhässä.

        Tilitykset eivät pelaa! Selittävät edelleen teknisillä ongelmilla, totuus taitaa olla et rahat loppu. 30.10.19


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tilitykset eivät pelaa! Selittävät edelleen teknisillä ongelmilla, totuus taitaa olla et rahat loppu. 30.10.19

        Sama juttu, odottelen tilityksiä 14.10. laitetuista . Tekniset ongelmat ovat selitys. Otin pois verkkokaupasta maksutavan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama juttu, odottelen tilityksiä 14.10. laitetuista . Tekniset ongelmat ovat selitys. Otin pois verkkokaupasta maksutavan.

        Minulle tuli viime perjantaina pari suoritusta, jotka tein 15.10, mutta vielä on yksi tulematta sekä kesäkilpailun lahjakortti. Laitoin maksupäätteen pöytälaatikkoon ja ensiviikolla otan yhteyttä lakimieheen ja katsotaan sitten miten edetään!


    • Anonyymi

      Täälläkin useita viikkoja tilitykset myöhässä. Olen soittanut neljä kertaa asiakaspalveluun, selittelevät teknisillä ongelmilla. Otin maksutavan pois verkkokaupastani.

    • Anonyymi

      Tilitykset myöhässä useita viikkoja ja asiakaspalvelu todella tyly "joo, on myöhässä" ja "ei ole mitään tietoa aikataulusta". Luovuimme tästä maksutavasta.

      • Anonyymi

        Sama ongelma täällä.. kome vko myöhässä,asiakaspalvelu on töykeää, mistään ei mitään tiedetä.. eilen kun intin syytä viiveisiin, sanoivat,että volyymi on paisunut niin, että tekevät tilityksiä käsin.. siksi kestää😡


    • Anonyymi

      Sama ongelma. Ei ole tullut tilityksiä moneen viikkoon. Rehellisyyden nimissä alkaa harmittaa kun itselläkin olisi laskuja maksettavana.

    • Anonyymi

      Sama ongelma, rahaa ei kuulu eikä näy...VITUTTAA

      • Anonyymi

        Mashilla on varat loppu, kassa tyhjä. Eikö tuo touhu näytä juuri rahaa edes poikineen..
        Velkaa on rutosti


      • Anonyymi

        19.11.2019 tilitykset myöhässä yli kuukauden. Kyllä se nyt vain taitaa olla niin että kassa on heillä tyhjä. Pakko se on siirtyä poliisin puheille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        19.11.2019 tilitykset myöhässä yli kuukauden. Kyllä se nyt vain taitaa olla niin että kassa on heillä tyhjä. Pakko se on siirtyä poliisin puheille.

        Olemme tekemässä vaatimusta asiasta lakimiehemme avustuksella. Voin laittaa yhteystiedot jakoon, jos täältä löytyy muitakin yrittäjiä, jotka haluavat vaatimukseen mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olemme tekemässä vaatimusta asiasta lakimiehemme avustuksella. Voin laittaa yhteystiedot jakoon, jos täältä löytyy muitakin yrittäjiä, jotka haluavat vaatimukseen mukaan.

        Valitettavasti Mash ei tule suorittamaan nyt toistaiseksi yhtäkään tilitystä tai maksua. Kyse on saneerauksesta jolloin maksut keskeytetään. Kaikki joilla on saamista sieltä, eivät pitkään aikaan tule saamaan rahojaan. Lopputulosta että tuleeko rahaa ja koska on vielä vaikea ennakoida.
        T. Lakimies


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti Mash ei tule suorittamaan nyt toistaiseksi yhtäkään tilitystä tai maksua. Kyse on saneerauksesta jolloin maksut keskeytetään. Kaikki joilla on saamista sieltä, eivät pitkään aikaan tule saamaan rahojaan. Lopputulosta että tuleeko rahaa ja koska on vielä vaikea ennakoida.
        T. Lakimies

        Tämä on totta. Idiootit vielä käyttävät tätä ja antavat rahansa tuonne pohjattomaan kuiluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti Mash ei tule suorittamaan nyt toistaiseksi yhtäkään tilitystä tai maksua. Kyse on saneerauksesta jolloin maksut keskeytetään. Kaikki joilla on saamista sieltä, eivät pitkään aikaan tule saamaan rahojaan. Lopputulosta että tuleeko rahaa ja koska on vielä vaikea ennakoida.
        T. Lakimies

        Varmaan kuitenkin samaa mieltä, että saneerausmenettelyssä on syytä valvoa saatavansa, eli valvontakirje ainakin menemään, jos saatavia on merkittävästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan kuitenkin samaa mieltä, että saneerausmenettelyssä on syytä valvoa saatavansa, eli valvontakirje ainakin menemään, jos saatavia on merkittävästi.

        Minua kiinnistaidi kyllä nyt kovasti, mitä täsdä pienemö yrityäjänä pitäisi tehdä, kun rahat jäi MASHilta saamatta??
        Kuka valvoo, mitä siellä nyt touhutasn ja mihin rahat menee, miten sanefraus suoritetaan??


    • Anonyymi

      Talouselämän sivulla juttua Mashista.

      "Mash-maksuluottoa tarjoava Suomen suurin finanssiteknologian yhtiö vaarassa – Tarvitsee kymmenien miljoonien rahoituksen ennen torstaita."

      • Anonyymi

        Nyt kävi näin. Olipa yllättävää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt kävi näin. Olipa yllättävää.

        Tuskinpa kaikille kauppiaille on vielä "tieto" kulkeutunut ja antavat rahojensa valua hukkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskinpa kaikille kauppiaille on vielä "tieto" kulkeutunut ja antavat rahojensa valua hukkaan.

        Firma jakaa väärää tietoa ja johtaa tarkoituksenmukaisesti harhaan.


    • Anonyymi

      Mihin hävisi ainakin 100 miljoonaa euroa?

      • Anonyymi

        Sitä voisi kysyä sen firman tilintarkastajalta. Pricewaterhouse Coopers se on ja Martin Grandell KHT. Ne maksaa laskut jos Mash menee konkkaan.


    • Anonyymi

      Syyskuusta 2019 alkaen tää mash niminen pulju ei palauta alle kymmenen euron ylisuorituksia, et maksakaa laskut huolellisesti ettei tule rahanmenoa.

    • Anonyymi

      On tullut muutaman puh.soitto (envastannut) sieltäpäin. Tarkistin puh.numeron. Senjälkeen kolme tekstiviestiä missä muistuttavat jostain laskusta. Laskun tiedotolisivat tulleetpaperipostissa. Ei mitään tietoa mistä on kysymys.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1749
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      60
      1493
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1414
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1382
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1349
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe