Mitä teet jos Nasaretilainen saapuu 1.9.2018 la

Juutalaisilla on eräs oppi kuulemani mukaan, että Nasaretilainen saapuu kun on viettänyt kaksi perättäistä sapattia eli lepopäivää pyhityksessä. Itse odotan häntä saapuvaksi 1.9,2018 la. Siksi vietän 24.8. pe ja 31.8. pe sapattiaterian ja lauantai sapatin. Näin tulee kaksi sapattia vietettyä. Jos vaikka hän saapuisi taas 1.9. ja alkaisi ainakin uusi pyhitetty elämä ilman itsetyydytystä tai oikeammin itsesaastutusta..

Nyt on siis aika pestä vaatteet ja heittää saastaiset vaatteet pois. Jo 10.8. huomasin uuden Swamin opettavan voimalla ja johdatus on ollut vahvaa. Uudestisynnyin 13.8, ja sain opetusta että ei saa himoita toisen omaa. Autuasta on odottaa häntä ja kuinka pyhinä meidän pitäisikään elää kun joudutamme hänen tuloaan.

Lyhyesti tänään aion aloittaa Nasaretilaisen odottamisen niin hyvin kuin raamattu taitaa neuvoa. Lannistavia paholaisia ja perkeleitä riittää ympärillä , mutta nyt on korkea aika. Kuinka paljon maailma lannisti jo ennen kuin odotimme ja nyt vielä enemmän kun odotamme.

12

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilmestys 22:

      10. Ja hän sanoi minulle: "Älä lukitse tämän kirjan profetian sanoja; sillä aika on lähellä.
      11. Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen.
      12. Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.
      13. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.
      14. Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!
      15. Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.
      16. Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti."

      • Hihukki

        "Ikkunoistaan kurkistelevat jäävät pimeään"(Salomo).
        "Hänen ensimmäinen valtaistuimensa oli pimeyden keskellä, seuraava, vedessä"(joku muu profeetta tai kuningas)
        "Loistakaa valoaan, TÄSSÄ pimeydessä, jos ette, olitte itse se pimeys, jonka keskellä olitte"
        "Ja oikeat opettajat säteilevät, kuin loistava taivaankansi, ja heidän oppilaansa, sen keskellä, kuin TÄHDET"


    • I Kor 7:

      29 Sanon teille, veljet: aika on käymässä vähiin. Siksi niidenkin, joilla on vaimo, on nyt elettävä kuin heillä ei vaimoa olisikaan, 30 surevien on oltava kuin he eivät surisi ja iloitsevien kuin eivät iloitsisi; niiden, jotka ostavat jotakin, on oltava kuin eivät saisi pitää ostamaansa, 31 ja niiden, jotka käyttävät hyödykseen sitä mitä tässä maailmassa on, on oltava kuin eivät saisi siitä mitään hyötyä. Tämä nykyinen maailmamme on näet katoamassa.

      Tarkoittako tämä nykyinen maailma sitä kun 2500 vuotta aurinko on noussut Kalojen merkissä , mutta alkaa nousta seuraavat 2500 vuotta Vesimiehen merkissä. Mikäli oikein muistan.

      • PSYKOPE

        Joo, tästä syystä ei esim. Horoskooppeihin ole suuresti luottamista, koska tavallisesti laskevat sen vielä noin 400eKr ajan mukaan. Syy on kiinalaisten, koska Budha ei vilkaissutkaan taivaalle sitä systeemiä tehdessään ja länsimaiset jäivät sitä kadehtimaan, että siellä ei mikään muutu horoskooppikategorioissaan... Eli jos olet luullut olevasi Vesimies, helleenisysteemissä oletkin todellisuudessa nykyään Kauris... Sitten tulee Jousimiehen aika... Ja jos olet luullut olevasi Jousimies, niin oletkin todellisuudessa tähtien hieman kierrettyä Skorpioni...(2000 vuotta kai osapuilleen per merkki kiertää) Vaiko tuo 2500, en itsekään muista. Seuraavan 2000 vuoden jälkeen vaan Horarit ovat kiertäneet jo jääd kaksi merkkiä jälkeen, jos eivät viitsi edes korjata sitä pöhelöä systeemiään:-D


    • Nasse_tulee_ole_valmis

      JOS nasaretilainen saapuu 1.9.2018, niin otetaan varmaan reilut pohjat ja lähetää baarii. Tottakai suihkun kautta nasse ensin. On niin epäsiistin olonen.

      Meinaan iskee jonku böönan sielt ja mennää naimaa. Sitte tuun minäkin.

    • Hihukki

      "Ei teidän tule tietää määrähetkiä mitkä Isä on valtasuuruntensa nojalla asettanut"(Apostolien teot, ehkä luku 1)
      Jeesus saapui silmänurkkaani, virolaisen viinapullon juomisen jälkeen. Harhoja oli nousuhumalan aikana jos mitäkin, mutta lopulta Jeesus tuli silmänurkkaani, siinä vaiheessa, kun se tavallinen viinapirulainen alkoi vaatia itsemurhaa tai jotakin. Jeesus tuli ja SE ääni hiljeni, mutta äitini ääni, joka on jo fyysisesti kuollut henkilö, tuli uudelleen päähäni. Jeesus ei ääneen minulle puhu suorastaan, ja esiintyy toisinaan eri näyttelijöidensä hahmoissa, mutta mitä siitä, Jeesus mikä Jeesus.

    • Maukino

      Tuo lienee harhaoppi, että "aika kävisi vähiin", vain oman inkarnaatiomme lopun lähestyessä, vanhuksina tai itsaria suunnittelessaan voi noin sanoa. Niin kauan kuin maailmankaikkeudessa on kaksi sijaintia, joiden välillä siirtyessä on jokin hetkellinen odotus, on aikaa, ja se kaikki on kalibroitu ihmisilläkin kaikilla tarkalleen saman mittaiseksi. Eikä eläimiemmekään ajantaju ole eri eikä liikkeessään ole niin suuri nopeuksia tai pieniäkään, että tuollaista VIELÄ tapahtuisi. Ajan tuhoaisi vain keksintö nimeltä TELEPORTTAUS, koska tällöin annettaisiin suhtis/newtonilainen energia kerralla kahden pisteen välillä liikkumiseen, MASSOILLE(ei pintaharhat paljoa mitään kuluta) ja vaikka kuka hyvänsä lupaisi sen fiiliksen kestää, eivät kestäisi, ja kaikki suuret nopeasti liikkuvat massat kuluttaisivat kaiken jäljellä olevan ajan maailmankaikkeudesta poies, sangen nopein harppauksin.

    • Skeptikko
    • Oli hyvät mahdollisuudet, että kaikki saisivat vapauden sitä vastaan, etteivät muuta rukoile kuin ohjatusti. Piti tulla maailmanlaajuinen Kansalaispalkka loisteliaine lisineen.
      Maailman johtajat eivät olleet valmiit siihen, vaan halusivat ennemmin sortoa ja ahdingoja.

      Siksi mä luulen, että 1.9.2018 alkaa Harmageddon joka kestää jopa tuhansia vuosia. Se vähentää esim. maapallon väkiluvun vuoteen 3333 jaa mennessä kahteen miljardiin.
      Alkaa sorto, ahdingo ja tuhoaminen eikä vapaus. Niinhän kävi jo 1914.

      • jfjfgk

        Ah, dingoja! Mistä voin hakea omani?


    • https://fi.wikipedia.org/wiki/Harmageddonin_taistelu

      Harmageddon tulee olemaan Maailmanhallitus ja se kestää 1000 vuotta tai kauemminkin.
      Se on henkinen asiaintila ja oppirakennelma eikä välttämättä paikka tai taistelu. Se on yksittäinen asiakirja ja sen osoittama suunitelma maailman tulevasta hallinnosta.
      Vähän kuin Siionin Viisaitten Pöytäkirja.

      Harmageddon on kirjoitus jonka toimintalinjaa kaikki johtajat seuraavat.

    • Kirjakääröt

      Hän saapuu keskiyöllä. Matt.25:6 Biblia (1776) Mutta puoli-yönä tuli huuto: katso, ylkä tulee, menkään ulos häntä vastaan. Ja huutaja oli?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4399
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1839
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1345
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe