Milloin tulee SOTA?

adv.aseista.kieltäytyjä

Milloin tulee Googin Sota ja Harmagedonin Taistelu?

24

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TonttuToljanteri

      Aika tarkka ja täsmällinen vastaus on ettö ei koskaan. Virhemarginaali on n. 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000001 prosentin luokkaa.

      Kun saduilla nyt ei täällä selväpäisten maailmassa ole tapana toteutua.

      • Luin väärin tuon toisen kappaleen: Kun sodilla nyt ei täällä selväpäisten maailmassa ole tapana toteutua.


    • ajanmerkit

      Saa olla hyväuskoinen ja hölmö jos ei usko että Euroopassa ei ole koskaan sodittu.
      Ketkä ne ovat päättäneet ettei enää tulee sotia vaan rauhan aika?

      • Selväpäisten maailmassa ???????????? Joka pyrkii poliittisesti jo vaikuttamaan siihen, että pedofiliakin on täysin hyväksyttävää, jopa kahden kuukauden ikäisellä lapsella seksuaaliset tarpeet, haloo, onko kaikki kotona?
        Ja tämä siksi, että on kova halu laskea seksuaalisen hyväksikäytön ikärajoja alemmas, sairasta, ei selväpäistä, mutta toki varsin tarkoitusperäistä tiettyjen kulttuurien "etujen" vartiointia länsimaisen yhteiskunnan rappeuttamisen tiellä.
        Tämä on jo omanlaistaan sotaa, jossa pyritään paljolti veronmaksajien rahoittamalla valtamedian manipuloinnilla vaikuttamaan tiettyyn yhteen ja ainoaan oikeaan mielipiteeseen romuttamalla kaikki entinen moraalisuus ja samalla koko länsimainen sivistys ja samalla kriminalisoimaan kunnon totalitääriseen tyyliin kaikki jotka eivät näitä mielipiteitä niele.


      • Alkeishiukkanen1

        Seksuaaliset tarpeet heräävät vasta hormonaalisen toiminnan alettua murrosiässä. Mutta kyllä se vauvakin perseensä tuntee, niin kuin kaikki meistä olemme tietoisia alapäästämme koko ikämme. Eikä kukaan ole pedofiliaa hyväksymässä.


      • <<Saa olla hyväuskoinen ja hölmö jos ei usko että Euroopassa ei ole koskaan sodittu.>>

        Evolutionistit eivät usko, että on ollut sotia. He uskovat, että evoluutio on toiminut Hitlerin ja Stalinin kautta.


    • Kirjakääröt

      Matt.10:34 Biblia (1776) Älkäät luulko, että minä olen tullut rauhaa lähettämään maan päälle: en ole minä tullut rauhaa, vaan miekkaa lähettämään. Jes.9:5 "Rauhanruhtinas."

    • MeinKampf_SuuriTaistelu

      Erikoinen rooli Sda-järjestöllä Suuressa Taistelussa.
      Jokaisella adventistilla on valmiina kotona Suuri Taistelu kirja. Natseilla oli Mein Kampf (Taisteluni).

    • kiveenhakattu

      Ennen Suurta Taistelua adventisteilta rahat ja omaisuus testamentit) on viety SDA-järjestölle. Näihän kävi varhaisadventisteille v. 1844.
      V.1844 on adventisteille palvottu ja hakattu kiveen (tutkiva tuomio).

    • Googin sota on Leo Mellerin lempiaihe, ei niinkään adventistien. Meller näkee Venäjän ja Turkin lähestymisen olevan osoitus Googin sodan valmistelusta. Ensimmäinen ajanmerkki nähtiin kuulemma, kun Venäjä hyökkäsi Georgiaan.

      Mellerin puheet ja metkut ovat muuttuneet vuosien varrella niin paljon, että en niihin usko. Hesekielin mainitsemaa Googin sotaa en osaa sijoittaa nykyiseen enkä tulevaan aikaan. Puheet Googin sodasta ovat lähestulkoon kaikki pelkkää roskaa.

      • sokeille

        Etkö siis usko Googin sotaan ja Harmagedonin taisteluun?


      • Puheet Googin sodasta liittyvät yleensä sotaan maantieteellisistä Israelin valtiota vastaan. Jos erehtyy pitämään Googin sotaa Jeesuksen takaisintuloa edeltävänä ajan merkkinä, Jeesus saattaa tulla kuin varas yöllä.

        Harmagedonin taistelusta kerrotaan Ilm. 20 luvussa. Ensin pitää kulua tuhat vuotta ja sen päätteeksi tapahtuu jumalattomien ylösnousemus. Jumalan omille on annettu tuomiovalta ja he ovat hallinneet Kristuksen kanssa tuon tuhat vuotta.

        "Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankilastaan, ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan. Se eksyttää niin Googin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa. Ne nousevat maan tasangolle ja saartavat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin."

        Jumalattomat näkevät mitä ovat menettäneet ja yrittävät Saatanan yllyttäminä väkivalloin saada rakastetun kaupungin itselleen. Jumalan omat eivät käy väkivaltaiseen vastarintaan vaan luottavat Jumalan lupauksiin.


      • "Mutta taivaasta iskee tuli, ja se tuhoaa ne kaikki."

        Taistelun päätteeksi Saatana, Kuolema ja Tuonela heitetään tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema: tulinen järvi.

        Jumalan lapsiin ei toisella kuolemalla ole valtaa. Sen sijaan jokainen, jonka nimeä ei löydy elämän kirjasta, heitetään tuohon tuliseen järveen.

        On turha odotella Googin sotaa tai Harmagedonin taistelua omana elinaikanaan tässä maailmanajassa. Tärkeintä on huolehtia, että oma nimi on elämän kirjassa.


    • Tuhatvuotisen valtakunnan lopussa noin vuodesta 3600 jaa lähtien sitä saa odotella. Mutta sitä ennen Hesekielin mukaan Egyptiä joka omalla tavallaan on Googin joukon napa, vaikka ei itse siihen kuulu yrittää Jehova kukistaa 2000 vuoden ajan .

      Egypti kaatunee lopulta suurella ryminällä. Eli Jehova hyökkää ensin 2000 vuoden ajan yhtämittaisesti Googia vastaan, joka on lähinnä lammas ja Maagog on kotka, joka kannattelee Israelia.

      Goog = Saksa ja eräät seurakunnat esim. Jehovan todistajat.
      Mesek = Suomi
      Maagog = Venäjä, Britannia ja Helluntaikirkko.

      • voimaton.jehova

        "yrittää Jehova kukistaa 2000 vuoden ajan ."

        Onpas Jehova heikko, kun hänellä kestää 2000 vuotta ennen kuin saa kukistettua Egyptin...


      • Jehovan pitää käyttäytyä sääntöjen ja lakien mukaan. Saksa, Egypti ja koko tuo pituuspiiri on täynnä tärkeitä keksintöjä ja tekijänoikeuksia sekä muita oikeuksia. Tärkeitä valtioita ja paljossa olleet mukana. Ehkä Saksa kykenee jopa Fuusioreaktorin tai Lentävän auton kehittämään. Ei Jehova pidä kiirettä, koska tahtoo aina LYÖDÄ KYMMENEN KÄRPÄSTÄ YHDELLÄ ISKULLA SEKÄ TOIMIA OIKEUDENMUKAISESTI JA LAKIEN MUKAAN. Synnin pitää myös kypsyä ja tulla täyteen hedelmään ennen kuin voi tapahtua mitään.


      • alfa123om kirjoitti:

        Jehovan pitää käyttäytyä sääntöjen ja lakien mukaan. Saksa, Egypti ja koko tuo pituuspiiri on täynnä tärkeitä keksintöjä ja tekijänoikeuksia sekä muita oikeuksia. Tärkeitä valtioita ja paljossa olleet mukana. Ehkä Saksa kykenee jopa Fuusioreaktorin tai Lentävän auton kehittämään. Ei Jehova pidä kiirettä, koska tahtoo aina LYÖDÄ KYMMENEN KÄRPÄSTÄ YHDELLÄ ISKULLA SEKÄ TOIMIA OIKEUDENMUKAISESTI JA LAKIEN MUKAAN. Synnin pitää myös kypsyä ja tulla täyteen hedelmään ennen kuin voi tapahtua mitään.

        Näissä jutuissa ei ole päätä eikä häntää.
        Kirjoitan Harmagedonista myöhemmin paremmalla aikaa.


    • ennustuseukko

      Sota islamin ja sivistyksen välillä on selviö lähivuosikymmeninä.

      • Jos sivistyksenä pidetään Roomaa, joka on fysiokratian ja fysiikan luoja. Mutta entä jos sivistys olikin Amerikan intiaanit, jotka ovat biologisen maailman ruhtinaat. Islamin kymmenen sarvea kääntyvät porttoa , joka on Rooma vastaan. Se on totta, mutta fysiikka ei ole ainoa sivistyksen muoto. Sen päällä on biologia, psykologia, sosiologia ja teologia. Joissa Rooma ei ole kovin kaksinen, vaan ennemmin Intia.


    • tarkaaneitiedä

      1975
      Ai niin. Se meni jo.

    • Oletko.sama.W
    • Alkeishiukkanen1

      EI TULE MITÄÄN HARMAGEDDONEITA EI. ARABIMAAILMAN JOHTAJAT EIVÄT SUIVAANTUNEET ISRAELIN VALTION PERUSTAMISESTA TARPEEKSI EIVÄTKÄ USA KONSULAATIN SIIRTÄMISESTÄ JERUSALEMIIN. SITÄ PAITSI RAAMATUSSA ILMESTYSKIRJASSA EI OLLUT TIETOA PITKÄNKANTAMAN OHJUKSISTA, ATOMIPOMMEISTA EIKÄ NYKYAIKAISISTA SUURVALLOISTA KUTEN KIINASTA JA USASTA. KAIKKI KRISTILLINEN PROFETAALISUUS OLI VAIN KIRJOITUSAJANKOHDAN AIKANA OLEVIEN MIELELTÄÄN SAIRAIDEN JA MIELELTÄÄN JÄRKKYNEIDEN KIRJOITTAJIEN SPEKULAATIOTA. MIKSI KUKAAN HALUAISI MAAILMANSOTAA? MIKSI VALTION PÄÄMIESTEN INTRESSEISSÄ OLISI MUKA SELLAINEN MASSIIVINEN TUHO? KYLLÄ LUONTOÄITI PITÄÄ TUHOSTA HUOLEN. SEURATKAA VAIN UUTISIA LUONNONKATASTROFEISTA, JOS SAIRAS MIELENNE VAATII TUHOA.

    • "Milloin tulee SOTA?"

      Se on tullut jo.

      Suurempi ja tärkeämpi kysymys onkin: milloin tulee SOTE ?

    • pyhpyh239847239

      Vastaus: Ilmestyskirjan mainitseman tuhatvuotiskauden jälkeen eli jumalattomien ylösnousemuksessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      201
      5220
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      125
      3209
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      143
      2445
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2384
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2002
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1576
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      119
      1531
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1413
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1230
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1101
    Aihe