Ateisteilla on herätys

RatkaisunAika

Ateistit ovat kiinnostuneita Jeesuksesta ja Jumalan kutsu koskee heitäkin.
He pohtivat Jumalan johdatusta ja miksi Jumala sallii tapahtuvan pahoja asioita.
Myös ateisteja on tullut uskoon.
Ateistit eivät tiedä miten ihminen tulee uskoon.
Oikeataan ateistit eivät tiedä mitään uskon asioista ja kuvittelevat että usko perustuu tunteisiin.

Harva ateisti uskaltaa lukea Raamattua esim. Roomalaiskirjettä tai Johanneksen evankeliumia.

33

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1234567---

      Ateistien ei tule hypätä joka junaan suinpäin, vaan tulee ottaa Raamatun totuuksista tarkoin sevää.

    • EiUskottavaa

      Olen entinen uskovainen ja nykyinen ateisti. Olen lukenut Raamatun sukuluetteloineen kahteen kertaan kokonaan ja UT:n varmaan kymmeniä kertoja samoin kuin joitain osia VT:sta. Minusta tuntuu, että useat ateistit tuntevat Raamattu paremmin kuin keskiverto uskikset.

      Uskallatko lukea Raamattua ajatuksella. Uskotko aasin puhuneen ja auringon pysähtyneen keskitaivaalle? Uskotko, että kirjoitetun historian aikana koko maapallo olisi peittynyt veden alle? Hyöteisilläkin on kuusi jalkaa, vaikka Raamattu väittää niitä nelijalkaisiksi.

      • YritänköOlla

      • järkeä_peliin
        YritänköOlla kirjoitti:

        Uskotko, että tiede on löytänyt korkeilta vuorilta merieliöiden fossiileja?
        Miten ne ovat sinne joutuneet? Tuulen heittäminäkö?
        http://jarisaarinen.pp.fi/Mer_sal/1/8.html

        Otapa selvää miten vuoristot ovat syntyneet!

        Etkö ole koskaan kuullut mannerlaatoista ja niiden liikkumisesta?


      • JumalaloiMeret

        Miksi meret ovat suolaisia ja mistä makea vesi on tulut Maapallolle?


      • järkeä_peliin
        JumalaloiMeret kirjoitti:

        Miksi meret ovat suolaisia ja mistä makea vesi on tulut Maapallolle?

        Etkö ole käynyt edes peruskoulua ?
        Etkö osaa itse hakea netistä tietoa ?

        Eniten meressä on natriumkloridia (NaCl) eli ruokasuolaa, pienempiä määriä mm. sulfaattia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, bromidia ja boorihappoa. Aineet ovat huuhtoutuneet jokivesien mukana meriin satojen miljoonien vuosien kuluessa mannerten kallio- ja maaperästä. Nykyisin valtamerien suolapitoisuus on lähes vakio, ja ainesten suhteet säilyvät lähes muutmattomina, vaikka suolaisuus vaihtelisi.

        Järviin tulee sateen mukana koko ajan uutta suolatonta vettä, samalla kuin vesi virtaa meriin. Siksi järvivedet ovat suolattomia. Suola kerääntyy meriin, koska niissä ei ole "jokia", jotka veisivät suoloja muualle.

        https://www.tiede.fi/artikkeli/kysy/mista_johtuu_meriveden_suolaisuus?gclid=Cj0KCQjw2f7bBRDVARIsAAwYBBvPurJeLQeGlU1nxU-8Plpo4B594BA7NdWQuP40rPaaTZdY_RhQpPkaAlxOEALw_wcB

        Vesi on tullut komeettojen ja asteroidien törmätessä Maahan.
        https://news.nationalgeographic.com/news/2014/10/141030-starstruck-earth-water-origin-vesta-science/


    • Jumalankielteisyys

      Kukaan ei synny uskovaiseksi, ei myöskään ateistiksi. Sekä uskon vastaanottaminen että ateistisen opin ja maailmankuvan vastaanottaminen ovat molemmat omia valintoja. Myös ateismi on eräänlainen, jos ei uskonto, niin kuitenkin nk. henkimaailmaan tai sen kielteisyyteen liittyvä uskomus eli aate.

      Ateisti voi löytää Jumalan, suostumalla löytämään Hänet. Puhtaasti ateistinen voi tähän kyetäkin.

      Mutta sitten on nk. "ateisteja" jotka eivät todellisuudessa ole aitoja ateisteja vaan edustavat eräänlaista, ateismin änkyrämpää alalahkoa: nk. jumalankieltäjiä. Nämä eivät ole aitoja ateisteja vaikka niin väittäisivätkin. Todellisuudessa he uskovat Jumalaan, mutta tietoisella valinnallaan vastustavat Häntä. Olen näitäkin tuntenut. Tähän, itsevalittuun jumalankielteisyyteen liittyvät usein demonit, eli jumalankieltäjässä kuhisee kyllä jumalia, mutta pimeyden jumalia, niin sanoaksemme. Eli: riivaajia. Tietääkö henkilö itse sen, en tiedä. Jotkut ovat jumalankielteisyydessään pilkanneet Pyhää Henkeä ja siksi he eivät voi enää kääntyä Jumalan puoleen, sillä Jumala Itse ei heitä enää kutsu, eikä vastaanota. Joskus täällä netissä on törmännyt tällaisiinkiin, selkeästi Pyhän Hengen pilkkaajiin.

      Tälläkin forkalla pyörivät, mahd. "ateistit" eivät pääosin edusta vilpitöntä ateismia, vaan jumalankielteisyyttä, riivaajineen. Ei samalla kuitenkaan, välttämättä PH:n pilkkaajia. Eli tällaisilla, vaikkakin riivatuilla, voisi vielä olla toivoa pelastuksesta.

      Usein törmää "ateistin" kohdalla väittämään, ettei hän voi rukoilla, koska ei usko Jumalaan. En käsitä, miksi ei voisi. Kyllä itse voisin. Näin on jokainen nk. uskoontullut tehnyt. Emme me syntyneet uskoon, vaan olimme kaikki ilman Jumalaa, kunnes rukoilimme ja huomasimme, että meille vastattiin! Kyllä ateisti voi hyvin rukoilla: ei se ota, jos ei annakaan. Mutta jumalankieltäjä, riivaajakavereineen: hän ei todellisuudessa halua rukoilla. Miksi? Tietää syntisyytensä ja pelkää joutua siitä tilille. Toisaalta: myöskään riivaajat eivät suostu irrottamaan itseään ja valtaansa hänestä. No, tilille jokainen, ilman Jeesuksen sovitustyön vastaanottamista synneistään joutuukin. Ei ole puolustajaa Viimeisellä tuomiolla. Mutta Jumalan puoleen kääntyessä ja pelastuksen vastaanottaessaan, saa syntinen syntinsä anteeksi sekä elämän muutoksen. Mitä tällainen jumalankieltäjä sitten pelkää? Hän pelkää valkeutta, häpeää syntejään ja piilottaa ne mieluummin kuin tuo ne avoimesti Jumalan eteen, jotta Jeesus poistaisi ne.

      Kullakin ateistilla ja / tai jumalankieltäjällä on omat syynsä ja edellä oli vain yhtä esimerkkiä. Tunsin aikoinaan parikin, mutta mm. eräänkin tuollaisen kiemurtelijan, jolle ei Jumala ja Kristus kelvannut, ei millään suostunut rukoilemaan. Useiden itsemurhayritysten jälkeen hän lopulta onnistui teossaan.
      .

      • pois_taikauskot

        Jumalat, demonit ja muutkin "henkivallan" olennot ovat taikauskoisten ihmisten keksimää hölynpölyä.

        Terve ihmismieli ei tarvitse avukseen taikauskoisuutta, mutta sairas mieli näyttää tarvitsevan "henkiseksi tukikepikseen muunneltua totuutta" Trumpin tapaan.


      • Samaatietä
        pois_taikauskot kirjoitti:

        Jumalat, demonit ja muutkin "henkivallan" olennot ovat taikauskoisten ihmisten keksimää hölynpölyä.

        Terve ihmismieli ei tarvitse avukseen taikauskoisuutta, mutta sairas mieli näyttää tarvitsevan "henkiseksi tukikepikseen muunneltua totuutta" Trumpin tapaan.

        Trumpin tapaan 😂


      • Alkeishiukkanen1

        Rukous on monologiaa ja itsesuggestioita, eivätkö uskovaiset älyttömät , tyhmät ihmiset sitä tajua. Minä rukoilen, nyt, että sinä joudat helvettiin uskoinesi. Siihen tulenpalavaan pätsiin, joka löytyy tulivuorien uumenista.


    • Satujen ja tarinoiden jeesus on aikaa sitten havaittu ihmisen keksimäksi vedätykseksi.

      Ja totta, ateistina olen kiinnostunut jumalsatujen alkuperästä ja jumalvaahtoajien mielenterveydestä.

      Siksi kyselenkin aina todisteita näistä jumalolennoista. Kukaan ei ole pystynyt huutoonsa vastaamaan, mutta eihän se kokonaan jumalmahdollisuutta tuhoa.

    • EpäuskoONuskoa

      Mihin "faktaan" ateistit nojautuvat ettei pahuuden henkivaltoja ja pahuutta ei ole olemassa?
      Yksittäisen ateistin usko ei todista mitään.

      Uskoa se on ateistinkin epäusko.

      Kuka uskoo että ateismi ja tiede voi pelastaa Maailman?

      • järkeä_peliin

        Miksi uskoa sellaiseen, josta ei ole pienintäkään todistetta?

        Miksi uskoa sellaiseen, joka on moneen kertaan todennettu taikauskoksi ja menneisyyden taruiksi, myyteiksi ja valheelliseksi tiedoksi?

        Kuka uskoo, että harhainen taikausko voi pelastaa Maailman?


    • Tuloksetpuhuvat

      Missä valtioissa on kokeiltu ateismin ideologiaa laajassa mittakaavassa
      - Neuvostoliitto
      - Pohjois-Korea

      Ateismissa esiintyvä ihmispalvonta on oma lukunsa.

      • Kristillisetarvot

        Todistettava Jumalan olemassaolo ateistille on kuin todistaa auringon olemassaolo, keskipäivällä selkeällä päivällä.


      • järkeä_peliin

        Ei kommunismin ongelma ole ateismi, vaan yhden puolueen keskusjohtoisuus.

        Kommunismi perustuu idealismiseen ajatteluun, jossa kuvitellaan ihmisten voivan toimia yhdessä koko kansakunnan tasolla. Jokaisen yksilön olisi siis tehtävä töitä ja toimittava kaikessa yhteisön puolesta unohtaen omat yksilölliset tarpeensa. Tämä on vastoin ihmisen luontaista toimintaa!

        Jotta tuollainen järjestelmä pysyisi pystyssä, sitä täytyy vallalla ja voimalla kaitsea. Tuollainen järjestelmä on yksilölle painajainen, vaikka siinä palvottaisiin mitä Jumalaa puoluejohtajan sijasta.


    • Jeesustakin_pilkattiin

      Ateistit eivät tajuamallakaan tajua, että Jumalasta on todisteet. Ei tieteellisiä todisteita, tai: ainakaan niitä ei myönnetä. Uskovaisilla itsellä on Hänestä todisteet. Todisteet löytää kukin etsijä itse.

      Ympäri maapallon, valtaosa ihmisistä uskoo johonkin jumalaan tai jumaluuteen. Ateismi on aivan uusi, pienen, mutta sitäkin äänekkäämmän piirin oma juttu. Nuo jumaluudet, joita tunnustetaan, ovat pääosin demoneita joita täytyy lepytellä jotta ne jättäisivät rauhaan. Ainoa, aidosti armahtava jumaluus löytyy kristinuskosta. Muiden uskontojen jumalat vaativat aina ihmiseltä jotakin, kristittyjen Jumala ei. Meidän Jumalamme on lahjoittanut meille kaiken, Itsessään.

      Mutta pata-ateistille tämäkään ei kelpaa. No, ongelma on yksin heidän. Ei se uskovilta ole pois, pilkataanko meitä vai ei. Ateistit ja jumalankieltäjät vain todistavat itse itsestään.

      • järkeä_peliin

        Kirjoitit: "Uskovaisilla itsellä on Hänestä todisteet. Todisteet löytää kukin etsijä itse."

        Miksi esim. minä löydän vain todisteita, jotka osoittavat kaikki uskonnot ihmisten keksimäksi hölynpölyksi?

        Ei uskontojen hölynpölyyn uskomattomilla ole tässä mielessä mitään ongelmaa, vaan se ongelma on juuri teillä, sokeilla ja harhaisilla hölmöillä.


      • dseed
        järkeä_peliin kirjoitti:

        Kirjoitit: "Uskovaisilla itsellä on Hänestä todisteet. Todisteet löytää kukin etsijä itse."

        Miksi esim. minä löydän vain todisteita, jotka osoittavat kaikki uskonnot ihmisten keksimäksi hölynpölyksi?

        Ei uskontojen hölynpölyyn uskomattomilla ole tässä mielessä mitään ongelmaa, vaan se ongelma on juuri teillä, sokeilla ja harhaisilla hölmöillä.

        Sinä et löydä niitä todisteita, koska juuri sinä olet se sokea ja harhainen. Jumala ei ole suostunut sinun löydettäväksi, koska sinä pilkkaat Jumalaa. Ja sitten on muistettava, että Saatana kyllä pitää huolen siitä, että hänen omansa eivät siirry pelastettujen joukkoon. Saatana pystyy hallitsemaan omiensa ajatusmaailmaa ja aistitodellisuutta.

        Sinä tarvitsisit etsikkoajan, ehkä sinulla on jo sellainen ollut tai ehkä JUmala antaa sen vielä sinulle.


      • järkeä_peliin
        dseed kirjoitti:

        Sinä et löydä niitä todisteita, koska juuri sinä olet se sokea ja harhainen. Jumala ei ole suostunut sinun löydettäväksi, koska sinä pilkkaat Jumalaa. Ja sitten on muistettava, että Saatana kyllä pitää huolen siitä, että hänen omansa eivät siirry pelastettujen joukkoon. Saatana pystyy hallitsemaan omiensa ajatusmaailmaa ja aistitodellisuutta.

        Sinä tarvitsisit etsikkoajan, ehkä sinulla on jo sellainen ollut tai ehkä JUmala antaa sen vielä sinulle.

        Kijoitit: "Jumala ei ole suostunut sinun löydettäväksi, koska sinä pilkkaat Jumalaa."

        Sinun logiikkakasi on 5 vuotiaan lapsen tasolla.
        Miten kukaan voi loukata jotain sellaista mihin ei itse edes usko? Sehän on loogisesti mahdotonta!

        Toisekseen, miten "kaikkivoipa ja kaikkitietävä" Jumalasi voisi edes olla niin pikkumainen että loukkaantuu, jos joku ei uskokaan hänen olemassaoloonsa ja rangaisee siitä (jos siis olisi edes olemassa)?

        Ajattele edes vähän miten typerää on myös uskoa Saatanan olemassaoloon. Mieti edes muutama vaivainen minuutti.


      • 1234567---

        Jumala on antanut ihmiskunnalle kymmenenkäskyn lain, kirjoittanut omalla sormellaan kivitauluihin, eipä vaan läheskään kaikille kelpaa. On paljon julistajia, jotka julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kiristityille. Heistä ei ole ateistienkaan opettajiksi, EI EI.


      • järkeä_peliin
        1234567--- kirjoitti:

        Jumala on antanut ihmiskunnalle kymmenenkäskyn lain, kirjoittanut omalla sormellaan kivitauluihin, eipä vaan läheskään kaikille kelpaa. On paljon julistajia, jotka julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kiristityille. Heistä ei ole ateistienkaan opettajiksi, EI EI.

        Voi tuota yksinkertaisuuden ja sivistymättömyyden määrää.

        Jumala ei ole antanut ihmiskunnalle kymmentä käskyä. Raamatun "kymmenen käskyä" on lainattu egyptiläisten "Kuolleiden kirjasta", joka on paljon Raamattua vanhempi kirjoitus. Siinä on enemmänkin kuin vain nuo 10 käskyä. Niiden sanamuoto on hieman erilainen, mutta aihe on sama, ei saa tappaa, ei saa varastaa jne.

        Kuinka aikuinen (?) ihminen voi ottaa Raamatun myytit todesta?


      • Samaatietä
        järkeä_peliin kirjoitti:

        Voi tuota yksinkertaisuuden ja sivistymättömyyden määrää.

        Jumala ei ole antanut ihmiskunnalle kymmentä käskyä. Raamatun "kymmenen käskyä" on lainattu egyptiläisten "Kuolleiden kirjasta", joka on paljon Raamattua vanhempi kirjoitus. Siinä on enemmänkin kuin vain nuo 10 käskyä. Niiden sanamuoto on hieman erilainen, mutta aihe on sama, ei saa tappaa, ei saa varastaa jne.

        Kuinka aikuinen (?) ihminen voi ottaa Raamatun myytit todesta?

        Hyvin. Joskus tekkee heikkua, mutta onneks se mennee ohi.
        Mutta miten noin sivistynyt ja älykäs jaksaa olla kiinnostunut uskon asioista?
        Se on ihmeellistä 💗


    • usko_ja_esko

      Ilmeisesti on vaikea käsittää sitä, että ateismi ei ole mikään uskonlahko, johan sen nimikin sanoo. Moni julkisesti ateistiksi ilmoittautunut, tuskin puuttuu uskonasioihin, toki moni tieteestä laipänsä saava oikoo vääriä köäsityksiä joita pahimman fanaatikot kauppaavat absoluuttisena totuutena. Kari Enqvist , Syksy Räsänen, Esko Valtaoja

      • Kokemukseni_ateismista

        Ateismi on eräänlainen uskonlahko, sillä jo sanassa a-teismi ilmenee Jumalaa tarkoittava sana "teismi".

        Kirjoitan edellä, että ateismi kuitenkin on enemmänkin nk. aate, joskin siinä on tämä Jumalaan kohdentuva vastaisuus.

        Olen ollut tekemisissä myös ateismin kanssa, joten jotain teidän Jumala-vastaisuudestanne tiedän.


      • Kokemukseni_ateismista kirjoitti:

        Ateismi on eräänlainen uskonlahko, sillä jo sanassa a-teismi ilmenee Jumalaa tarkoittava sana "teismi".

        Kirjoitan edellä, että ateismi kuitenkin on enemmänkin nk. aate, joskin siinä on tämä Jumalaan kohdentuva vastaisuus.

        Olen ollut tekemisissä myös ateismin kanssa, joten jotain teidän Jumala-vastaisuudestanne tiedän.

        Ateistit eivät ole jumalvastaisia,ottaisimme ilolla vastaan oikean jumalan, jos sellainen ilmaantuisi.

        Nyt on kuitenkin niin, että jumalten puolesta puhuvat kaltaisesi epäjumalaa palvovat ihmiset, jotka väitteistään huolimatta eivät saa manattua niitä jumalia esiin.

        Hiljene siis epäjumalanpalvoja ja etsi se oikea jumala.


      • Samaatietä
        he-ma kirjoitti:

        Ateistit eivät ole jumalvastaisia,ottaisimme ilolla vastaan oikean jumalan, jos sellainen ilmaantuisi.

        Nyt on kuitenkin niin, että jumalten puolesta puhuvat kaltaisesi epäjumalaa palvovat ihmiset, jotka väitteistään huolimatta eivät saa manattua niitä jumalia esiin.

        Hiljene siis epäjumalanpalvoja ja etsi se oikea jumala.

        Ihana kuulla!! Ihana kuulla, ettet ole Jumalvastainen 😊


      • Samaatietä kirjoitti:

        Ihana kuulla!! Ihana kuulla, ettet ole Jumalvastainen 😊

        Mutta huomauttaisin, että olen epäjumalvastainen, enkä pidätä hengitystä erittäin epätodennäköistä oikeaa jumalaa odottaessani.

        Siinä se pieni ero.


      • Samaatietä
        he-ma kirjoitti:

        Mutta huomauttaisin, että olen epäjumalvastainen, enkä pidätä hengitystä erittäin epätodennäköistä oikeaa jumalaa odottaessani.

        Siinä se pieni ero.

        Juuh 😊pieni suuri ero 😃
        Oot mukava!


    • Pari mielenkiintoista väitettä oli sinun viestissä.Ateistit eivät tiedä mitään uskosta??Kysyn mistä uskosta?Maailma on täynnä satoja "uskontoja"mihin niistä pitäisi uskoa?Ihminen tulee "uskoon"kun korvien välissä tapahtuu jotain?!

    • totuus_voittaa

      Ateisti on rehellisempi jumalankieltäjä kuin kristitty. Ateistille Raamattu on satuja ja tarinoita ja sillä selvä.

      Kristitty kieltää Jumalan Raamattu kädessä, vääristellen Jumalan Sanaa.

      Jumala itse sanoo Raamatussa:

      "Kääntykää minun tyköni ja antakaa pelastaa itsenne, te maan ääret kaikki, sillä minä olen Jumala, eikä toista ole." (Jesaja 45:22)

      Kristitty ei Jumalaa usko vaan väittää vastaan luullen vielä Raamatulla kumoavansa Jumalan sanan.

      Kristitty uskoo että Jumala on kolmiyhteinen. Se kuulemma lukee kristityn Raamatussa vaikka Raamatussa ei ole sanaakaan mistään kolmiyhteisyydestä ja vaikka Jumala itse sanoo että ketään toista Jumalaa ei ole.

      Jeesuksen todistuskaan ei kristitylle kelpaa (Markus 12:29) ja yhtä vähän alkuseurakunnan todistus (1 Kor 8:6). Kristikunta luopui uskosta pian apostolisen ajan jälkeen. Tuhatvuotinen aivopesu on tehnyt valheesta "totuuden" jota kukaan ei enää edes kyseenalaista.

      Siitä mitä Jumala sanoo ei kristitty piittaa tuon taivaallista. Ihmisoppi ajaa Jumalan yli. Kristitty on epäjumalanpalvelija. Kolmiyhteistä Jumalaa ei ole. Ihmisoppi on kristityn epäjumala.

      Aika sitten näyttää kuinka kristityn kävi.

      Jos ja kun on olemassa vain "Vanhan Testamentin Jumala" niin saattaapi käydä lopulta kehnosti. Yli tuhanteen vuoteen ei ole mitään tapahtunut, kristitty luulee että näillä mennään ikuisesti, mutta niin ei ole.

      Loppu lukee Ilmestyskirjassa.

    • Vanhurskauttaminen

      Ateistille ja monoteisteille (yksijumaliset esim. jehovat) Jeesus Kristus, ylösnousemus ja risti on hullutus.
      Vanhurskauttamista he eivät tunne.

      JEESUS KRISTUS meidän HERRAMME on ylösnoussut.
      Tutki Raamatusta miksi?
      Herramme Jeesus on kristityille
      - TIE
      - TOTUUS
      - ELÄMÄ

    • tietoisuuselämää

      Ateistit eivät jumalaa tarvitse. Mokoma inhotus sietävät harhojen kaatopaikalle, muiden ongelmajätteiden sekaan!!! Kyseinen murhajumala painetaan lietelantaan ja unohdetaan ikiajoiksi. Hahhhhhaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe