Länsi-Eurooppa ollaan luovuttamassa muslimeille

Länsi-Eurooppa ollaan luovuttamassa muslimeille, jotka näkevät sen saaliina.
Tärkein kysymys tänä päivänä eurooppalaisille on, minkälaisessa maailmassa haluamme elää?

8

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ahvenanmaa

      https://pt-media.org/2018/08/25/uusahvenanmaalaiset-islamia-pitaa-opettaa-paikallisille/

      Uusahvenanmaalaiset: Islamia pitää opettaa paikallisille
      25/08/2018 Pt-media.org toimitusInvaasio / Islam / Suomi / Uncategorized12 kommenttia artikkeliin Uusahvenanmaalaiset: Islamia pitää opettaa paikallisille
      4mariehamn-2810073_960_720
      Kirkon tilalle moskeija.
      Ahvenanmaalla majailee noin satakunta kiintiöpakolaista. Nyt muslimit ovat esittäneet vaateita, että heidän on saatava moskeija ja Suomen kansalaisuus sekä passi, kertoo Ålands nyheter.
      Punaisen ristin teettämässä tutkimuksessa on haastateltu vuosina 2015-2016 Ahvenanmaalle tulleita kiintiöpakolaisia. Tutkimuksessa nousee esille se, että Syyriasta ja Irakista tulleet pakolaiet kokevat olonsa Ahvenanmaalla kuin vangeiksi.

      Pakolaisten mukaan heidät on kyllä otettu sinänsä hyvin vastaan ja kokevat olonsa turvalliseksi. Suurinta valitusta tulee taloudellisesta tilanteesta ja siitä, että työtä tai koulutusta on vaikea saada ilman kielitaitoa.

      – Tulimme eurooppalaiseen maahan. Koen oloni vangiksi, emme pääse ulos emmekä voi palata kotimaahamme, jossa ihmiste puhuvat kieltämme, yksi valittelee.

      Haastatteluissa käy ilmi, että pakolaiset vaativat useaan otteeseen Suomen kansalaisuutta ja passia, jotta he voivat liikkua vapaasti maailmalla. He kokevat olonsa kuin vangeiksi ilman passia.

      Niin ikään muslimit kertovat, että rasismia ilmenee yleisellä tasolla ja viranomaistasolla.

      – Olemme muslimeita, mutta emme terroristeja kuten isis. Sitä eroa kaikki eivät ymmärrä ja siksi on rasismia.

      Edelleen pakolaiset eivät olleet tyytyväisä asuntoihin, joita heille on annettu. He valittelivat vetoa, kylmyyttä ja kosteutta.

      – Huoneistoni on kylmä ja palelemme koko ajan. Se vaikuttaa terveyteeni.

      Yhteistä kaikille pakolaisille oli se, että he olivat hyvin matalasti koulutettuja ja naiset pääsääntöisesti ilman mitään koulutusta. Vain yhdellä naisella oli työpaikka, muut ovat eläkkeellä tai kotihoidontuen tms tuen piirissä.

      Niin ikään hammashoidon puutetta valiteltiin. Vaikka muuten terveydenhuoltoon oltiin tyytyväisiä, hampaiden oikominen koettiin puutteeliseksi.

      Suurin epäkohta raportissa nousee esille oli se, että pakolaiset kokevat, että eivät voi harjoittaa uskontoaan Ahvenanmaalla. Varsinkin muslimimiehillä uskontopuoli tuottaa vaikeuksia. Nimittäin kotirukoilua voi harjoittaa jos on vain nainen. Miehille pitää olla moskeija. Varsinkin perjantairukous on tärkeää.

      – Meille on tärkeää harjoittaa uskontia. Haluamme moskeijan tänne.

      Pakolaiset kokivat myös, että paikalliset eivät ymmärrä heidän uskoaan ja vaativat, että maakuntahallitus alkaa opettamaan islamia ahvenanmaalaisille.

      https://www.alandsnyheter.com/invandring/efter-tva-ar-pa-aland-kvotflyktingar-vill-ha-moske-finska-pass/

      Pitäisikö viimeinen vaatimus saattaa koskemaan koko Suomea? Miksipä kouluissa ei voitaisi ottaa islam-päivää vaikka kerran viikossa, jolloin lapset saisivat oikeaa tietoa islamista. Aikuia voisi kouluttaa vaikka kansanopiston pakollisilla islam-tietoustunneilla.

      Advertisements

      • tavanduunari

        Voi taivahan taatto mitä kitinää ja valittamista. He saavat asunnon ohi suomalaisten, heidät elätetään kotiin.
        Jos täällä ei viihdy, aina voi matkata vaikkapa ruotsiin.
        Tervemenoa.
        Hei muslimit, me emme teitä kaipaa. Menkää taakse rajan.


    • Sharia-laki

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808252201160277_u0.shtml


      UUTISET
      Uutiset | Kotimaan uutiset
      Mistä islamin laissa ja sharia-tuomioistuimissa on oikein kyse? Imaami: ”Meillä on ongelmia, joihin pitää hakea ratkaisua”
      Tänään klo 9:14 (muokattu klo 10:45)
      Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar uskoo, että ne voisivat ratkaista muslimien perheasioita tulevaisuudessa, jos ne kunnioittavat Suomen lakia.
      Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar sanoo, että shariaan kuuluu paikallisten lakien kunnioittaminen. Sharia-laki ei siis ole vaihtoehto Suomen lakien tilalle.Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar sanoo, että shariaan kuuluu paikallisten lakien kunnioittaminen. Sharia-laki ei siis ole vaihtoehto Suomen lakien tilalle.
      Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar sanoo, että shariaan kuuluu paikallisten lakien kunnioittaminen. Sharia-laki ei siis ole vaihtoehto Suomen lakien tilalle. EPA/ANTTI HALONEN
      Helsingin moskeijaan saapuu muslimeja eri taustoista. Kengät riisutaan eteiseen ennen kuin astutaan peremmälle kokolattiamatoille. Seinillä on arabiankielisiä tekstejä ja islamilaista uskonnollista kirjallisuutta.

      Ihmiset ovat ystävällisiä ja tervehtivät, osa arabiaksi sanoen: "As-salamu alaykum", osa englanniksi tai suomeksi.

      Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar saapuu rukoustilaan. Ystävällinen mies on varovainen, kun keskustelu toimittajan kanssa siirtyy sharia-lakiin ja sharia-tuomioistuimiin.

      - Todella monilla on ennakkoluuloja. Heti kun sanotaan sharia, ihmiset ummistavat silmänsä ja sulkevat korvansa. Heillä on tietty mielikuva ja he haluavat pitää sen, Hajjar sanoo.

      Sharia on arabiaa ja tarkoittaa polkua tai vesilähdettä. Lainopillisesti se tarkoittaa sääntöjä, jotka Jumala on lähettänyt ihmisille Koraanin ja profeetta Muhammedin välityksellä.

      Hadith on perimätietoa, eli sunna, profeetan elämäntavasta, hänen hyväksynnöistään, sanoistaan ja teoistaan. Yhdessä ne muodostavat lainopin peruslähteet, eli määrittelevät, miten islamin mukaan tulisi elää.

      Mahdollisuus muiden joukossa
      Miksi sharia-tuomioistuimia tarvitaan? Hajjar huomauttaa, ettei niitä välttämättä tarvitakaan. Ensin muslimien on ratkaistava itse, miten tuomioistuimet toimisivat käytännössä Suomessa.

      - Meillä on ongelmia, joihin pitää hakea ratkaisua. Sharia-tuomioistuimet voivat olla yksi ratkaisu tulevaisuudessa. Ne eivät välttämättä sovellu heti ratkaisuksi, vaan ovat yksi mahdollisuus. Se helpottaisi meidän elämää järjestöissä ja perheissä aika paljon, kun olisi selkeä tapa toimia.

    • Tulkintoja.Sharialaista

      Katselkaamme, mitä Sharia-laki pitää sisällään:

      "20. Tyttöjen avioitumisella ei ole ikärajaa. Avioliittosopimus voidaan tehdä milloin tahansa syntymän jälkeen ja voidaan panna täytäntöön 8:n tai 9:n vuoden iässä.


      21. Kapinallisuus vaimon taholta mitätöi aviomiehen velvollisuuden elättää häntä, antaa miehelle luvan lyödä vaimoa ja estää vaimoa lähtemästä kotoa.


      22. Vain aviomies kykenee ottamaan avioeron ja se on niin helppoa kuin sanomalla : ”Misä eroan sinusta” ja astuu voimaan vaikkakin aviomies ei tarkoita sitä.


      23. Aviomiehellä ja vaimolla ei ole mitään yhteistä omaisuutta ja aviomiehen omaisuus ei mene automaattisesti vaimolle miehen kuoleman jälkeen.


      24. Vaimo perii puolet siitä, mitä mies perii.


      25. Miehellä on oikeus olla jopa neljä (4) vaimoa ja yhdelläkään heistä ei ole oikeutta ottaa avioeroa miehestä – vaikka hän moniavioinen.


      26. Myötäjäiset annetaan vastineeksi naisen sukupuolielimistä


      27. Miehen on sallittu harjoittaa seksiä orjanaisten kanssa ja taistelussa vangiksi saatujen naisten kanssa, ja jos orjaksi otettu nainen on avioliitossa hänen avioliittonsa mitätöidään.


      28. Naisen todistus oikeusistuimessa on arvoltaan puolet miehen todistuksen arvosta.


      29. Nainen menettää huoltajuutensa, mikäli hän menee uudelleen naimisiin.


      30. Todistaakseen tulleensa raiskatuksi naisella täytyy olla neljä (4) miespuolista todistajaa.


      31. Raiskaajaa vaaditaan maksamaan ainoastaan morsiamen hinta (myötäjäiset) ilman, että hänen täytyy mennä naimisiin raiskauksen uhrin kanssa.


      32. Musliminaisen täytyy peittää jokainen tuuma kehostaan, jonka katsotaan olevan ”Awrah”, sukupuolielin. Eivät kaikki sharia-koulut salli, että naisen kasvot paljastetaan.


      33. Muslimimiehelle annetaan anteeksi, jos hän tappaa vaimonsa siinä tapauksessa, että mies saa vaimon kiinni aviorikoksesta. Kuitenkin päinvastainen ei ole oikeutettua naisille, koska mies ”saattaisi olla naimisissa sen naisen kanssa, jonka luota hänet tavoitettu itse teossa”.


      Ylläolevat sharia-lain kohdat ovat läpileikkaus Islamin laeista, jotka suuret Imaamit ovat säätäneet, kun he ovat vuosien ajan tutkineet ja tulkinneet Koraania, Hadithia ja Muhammedin elämää.

      • Tulkintoja.Sharialaista

        http://personal.inet.fi/koti/esko.tienhaara/uutisia/Sharialaista.htm

        "Katselkaamme, mitä Sharia-laki pitää sisällään:


        1. Jihad määriteltynä ”sotana ei-muslimeja vastaan uskonnon perustamiseksi” on jokaisen muslimin ja valtion muslimijohtajan (kalifin) velvollisuus. Muslimijohtajat, jotka kieltäytyvät jihadista, toimivat vastoin Shariaa ja ovat sopimattomia hallitsemaan.


        2. Kalifi voi nousta virkaansa kaappaamalla vallan käyttäen voimaa.


        3. Kalifilla on vapautus syytteistä koskien erilaisia rikoksia kuten murhaa, aviorikosta, ryöstöä, varkautta, juopottelua ja joissakin tapauksissa raiskausta.


        4. Tietty prosenttimäärä Zakatista (hyväntekeväisyysraha) täytyy mennä jihadia varten.


        5. Kalifin käskyjen totteleminen on pakollista, vaikka hän olisi epäoikeudenmukainen.


        6. Kalifin täytyy olla Muslimi, hän ei saa olla orja ja hänen täytyy olla mies.


        7. Muslimiväestön täytyy erottaa kalifi, jos hän kieltää Islamin.


        8. Muslimi, joka luopuu Islamista, täytyy tappaa välittömästi.#


    • Tätäkö.haluamme
    • https://www.vastarinta.com/paivakoti-ikaisen-saksalaispojan-aiti-tuntuu-silta-kuin-olisimme-ulkomaalaisia/

      Päiväkoti-ikäisen saksalaispojan äiti: ”Tuntuu siltä, kuin olisimme ulkomaalaisia”
      30.8.2018 12

      Leen Kroetsch.
      Lähes kaksi miljoonaa katselukertaa keränneellä ja ihmisten mielipiteitä puolesta ja vastaan jakaneella videolla saksalaisen kolmevuotiaan pojan äiti Leen Kroetsch valittaa, ettei hänen poikansa voi sosialisoida julkisen päiväkodin muiden lasten kanssa, sillä vain kaksi päiväkodin 25 lapsesta ymmärtää ja puhuu saksaa eivätkä ole maahanmuuttajia. Kroetschin mukaan saksalaispoliitikot pakottavat maahanmuuttopolitiikallaan hänen poikansa sopeutumaan vieraaseen ympäristöön päiväkodissa. Kroetschin pojalla ei ole maahanmuuttajataustaa.

      Leen Kroetsch kertoo, että maahanmuuttajalapset voivat mutkattomasti olla tekemisissä toistensa kanssa, sillä he puhuvat keskenään omaa kieltään.

      – Poikani on sopeuduttava muiden lasten joukkoon. Tämä ei ole integraatiota, hyvät poliitikot. Integraatio on hieman erilaista, Kroetsch sanoo.

      Kroetsch ilmaisee myös tyrmistyksensä sille, että hänen täytyi voittaa oikeudessa itselleen luvat lähettää poikansa päivähoitoon ja lisää, että hän lähes menetti nykyisen työnsä sen tuloksena. ”Muhammedien, Alien ja mitä heidän nimensä nyt ovatkaan” vanhempien ei Kroetschin mukaan tarvitse tehdä tätä saadakseen päivähoitopaikan. Hän jatkaa, ettei hänen poikansa tilanne ole poikkeuksellinen Nordrhein-Westfalenin osavaltion neljänneksi suurimmassa kaupungissa Essenissä; Kroetschilla on ystävä, jonka lapsi on toinen luokkansa saksalaisista oppilaista.

      – Minua pelottaa, pelkään poikani tulevaisuuden puolesta enkä tiedä, mitä odottaa seuraavaksi. Tuntuu siltä, kuin minä ja poikani olisimme ulkomaalaisia, Kroetsch sanoo ja jatkaa, että hänen on todennäköisesti jonain päivänä muutettava itse pois maasta.

      Kroetschin elokuun alkupuolella kuvaaman videon näet täältä: https://www.facebook.com/leen.vonk/video…030975816/

      Lähde: RT

    • Nainen.näin.suojaudut

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe