Saudi-Arabian aikomus teloittaa nais-aktivisti on

Haans.seA

... takaisku uussuomettuneen oikeisto-YLEn saudi-liehittelylle, mikä kampanjaan markkinoitiin innokkaasti ajokorttirintamalla. Nyt uussuomettunut oikeisto-YLE ja tietenkin muutkin "feministit" ovat visusti hiljaa, tämän USA;n suojeluksessa toimivan hirmudiktatuurin otteista.

https://www.maailma.net/uutiset/saudi-arabia-aikeissa-teloittaa-ensimmaista-kertaa-naisaktivistin-syyna-rauhanomainen

Nyt on oltava visusti hiljaa, sillä "ihmisoikeudet" ja "demokratia" ovat pääsääntöisesti olleet USA-taustaisten valtioiden - kuten suomen - käsikassarana valtioiden käännytystyössä angloimpperialistiseen globalisti-leiriin. Nyt siis ei nousta barrikaadeille, ei tehdän suuria otsikoita, ei järjestetä (propagandistisia) keskustelutilaisuksia, kuten tehtiin vaikkapa venäjällä kirkkojen katoilla riehuneiden femakoiden puolesta, kun näille järjestettiin ilkivallasta sakkoja.

Nyt ei uussuomettuneet nosta sen suuremmin esiin sellaisiakaan seikkoja, että saudit ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana teloittaneet enemmän ihmisiä kuin tapaus Husseinin "kaasutukset" eli 3000 tapettua, jotka mainittiin impperialistin yhtenä verukkeena hyökätä Irakiin. "Demokratiasta" nyt puhumattakaan. Joko nyt ymmärrät mikä on anglo-vetoisten globalistien pelin henki !!!

Opetus: "Ihmisoikeudet" ja "demokratia" on vain lännen käsikassara alusmaiden valtaamiseksi. Kun valtaus on suoritettu, nuo ylevät arvot unohdetaan. Uussuomettuneessa Oikeisto-YLEssä etunässä.

"Ihmisoikeudet" ja "demokratia" siis ovat vain lännen PROPAGANDAN välineitä ja käsikassaroita, jotka nostetaan esiin silloin kun ne palvelevat tarkoitusperiä ja painetaan taas visusti vakan alle silloin, kun niitä ei tarvita. Oikeisto-ylen liehittelevät jutut Saudi-Arabian naisten ajo-oikeudesta olivat siis vain kovan luokan uussuomettunutta propagandaa.
Jopa feministit ovat hiljaa, yksi saaa mennä, kun se ei palvele angloglobalistien poliittisia ja taloudellisia tarkoitusperiä !

15

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedetty.oonn

      Tässä yhteydessä minä antaisin itse Donald Trumpin kertoa globalistien moraalista ja siitä mikä heillä on etusijalla. Ja Trumpin mukaankaan, se ei tottavie ole SINUN ETUSI:

      https://youtu.be/JK_mdxzNKYI

      Kyseessä on siis historiallinen tunnustus, jossa suomenkin valtamedialla ainoana tehtävänä on PIMITTÄÄ se TEILTÄ !!!!

      • JuuTuuppi

        Sensuuri on iskenyt


    • Tekopyhyyttä

      On syytä muistaa,että kemiallisten taisteluaineiden tuotantolaitokset,toimitti jenkit Kaksoisvirtainmaahan 1980luvulla,yllyttäessään niiden pressaa hyökkäämään iranilaisten kimppuun.

      • juuuripas.näin

        Länsi aseisti Husseinia määrätietoisesti sen jälkeen, kun lännen kätyri (diktaattori !) iranissa pullautettiin pihalle. Lopulta länsi masinoi Husseinin sotaan Irania vastaan (miljoona kuollutta).
        Kun Husseinille paljastui, että häntä käytettiin vain kylmästi hyväksi suuressa poliittisessa pelissä, käänsi Hussein selkänsä lännen avuille ja ryhtyi omiin toimiin.
        Hän liitti aikoinaan persiaan kuuluneen Kuwaitin liittämiseen Irakiin. Tämä ei impperialisteille kelvannut, olihan tällä pienellä öljykentällä jo ihan oma diktaattori, joka hyppi impperialistien pillin tahdissa.
        Ja sotahan siitä syttyi. Nyt ei puhuttu "demokratiasta" vaan kuwaitin DIKTAATTORIT palautettiin valtaan.


      • anti-impp
        juuuripas.näin kirjoitti:

        Länsi aseisti Husseinia määrätietoisesti sen jälkeen, kun lännen kätyri (diktaattori !) iranissa pullautettiin pihalle. Lopulta länsi masinoi Husseinin sotaan Irania vastaan (miljoona kuollutta).
        Kun Husseinille paljastui, että häntä käytettiin vain kylmästi hyväksi suuressa poliittisessa pelissä, käänsi Hussein selkänsä lännen avuille ja ryhtyi omiin toimiin.
        Hän liitti aikoinaan persiaan kuuluneen Kuwaitin liittämiseen Irakiin. Tämä ei impperialisteille kelvannut, olihan tällä pienellä öljykentällä jo ihan oma diktaattori, joka hyppi impperialistien pillin tahdissa.
        Ja sotahan siitä syttyi. Nyt ei puhuttu "demokratiasta" vaan kuwaitin DIKTAATTORIT palautettiin valtaan.

        IMPPERIALISTI myy saudi-arabialle aseita peräti 110 mrd euron arvosta.
        Tämä tarkoittaa, että unohtakaa "demokratiat" näillä aluiella.
        Mutta myös muualla, ne on vain kapitalistien ovela käsikassara, joka nostetaan esiin, jos se palvelee tarkoitusperiä (esim. venäjällä) mutta vaietaan visusti, jos siitä puhuminen on kiusallista !

        Juuri kuten saudi-arabiassa ja oleellistahan on, että IMPPERIALISTIN varpaita ei tässä uussuomettuneessa pelissä tallota.


    • islamisoijat

      Helsinkiin ajettiin saudirahoitteista (Bahrain bulvaanina) terroristikeskusta suvaitsevaisuuden varjolla. Innokkaimpia hankkeen puolestapuhujia olivat vasemmisto ja vihreät eli USA-kriittiset voimat.

    • syöpä.syvällä

      Itse olen varma, että nämä erilaiset vähemmistöjärjestöt feministeineen ovat kaikki tuon avauksessa mainitun globalisti-mafian alajärjestöjä, jotka aktivoituvat vain, jos tapahtumat sijoittuvat jonkin globalisti-mafian ulkopuoliseen maahan, kuten esim Myanmarissa tapahtui.
      Saudi-Arabiahan on USAn eli tuon globalistimafian hallussa, joten sielä feministienkin teloitukset saavat entiseen tapaan jatkua.

      Että sellaista peliä. Se on jo kuin yhteiskunnan syöpä.

      • kuvittele.ettämuualla

        JUURI NÄIN !!!

        Kuvittele, että Venäjä suurlähetystössä olisi tapettu vaikkapa ukrainalainen diplomaatti !
        JO olisi alkanut valtava meteli ja PAKOTTEITA mitä vaan keksisivät.
        MUTTA NYT, kun tapahtumat ovatkin USA:n alusmaassa, saudi-arabiassa, ovat meidänkin uussuomettuneet asiasta visusti hiljaa....

        MUTTA, näin myös kaikissa muissa asioissa, sellaista se porrrvarillinen aivopesu ja kusetus niiden medioissa on.


    • persss.nuolijoit

      No "demokraattiset" virkasiskot, ette ainakaan julkisesti ole panneet rikkaa ristiin..

      Johtuuko se siitä, että tekin nuolette impperialistin persettä, kuten suomen oikeistohallituskin tekee

    • aiiisviiddu.sitähänseoli

      Missä nyt kaikki suvakit ja meetuuu -porukat. Meinaatteko, että poissa silmistä, poissa mielestä. Aika itsekästä

    • Vatipää.zuvakit

      Miksei zuvakit marssi naisten oikeuksien puolesta ja razzizmista?

    • Mihinkääeioleluottamista

      Jenkkien moraali seuraa aina vain rahaa,ei muita arvoja milloinkaan tai koskaan. Tämä on tullut harvinaisen selväksi elivuosien varrella. Jos sulla on rahaa saat ihmisoikeutesi,mutta jos sulla ei ole rahaa,saat kuulan kalloosi,simple as that ja sama koskee myös valtioita.

      Suomenkin kannattaa tuon Nato seikkailun kanssa olla varovainen,voi tulka takkiin pahemnan kerran ja silloin viimein lähti kaikki itsenäisyys maasta ja maa vallataan vieraiden valtioiden toimesta.

    • YLE-selityksiä

      Miten se kaikkien tunnustama vihervasemmistoYLE olisi yhtäkkiä oikeistoYLE.

    • SauliArabia

      Saudi-Arabia on Clinttonin säätiön suurin tukija

      • roistojako.kaikki

        "Clinttons are criminals, remember that ..."

        kuka sanoikaan näin, julkisesti aivan


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 113
      2353
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2197
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1991
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1374
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe