2019 Eduskuntavaalit

Numero5

Nyt ihmiset kannattaa miettiä tarkkaan ketä äänestää tulevana vuonna 2019 eduskunta vaaleissa itse kehottaisin että ette äänestä
Kokoomusta
Keskustaa
Vihreitä
Vasemmistoa
Demareita ja sinisiä .
Koska nykyhallitus on kaatanut kuraa pienituloisten , eläkeläisten, opiskelijoiden , maanviljeliöiden ja vanhusten niskaan samalla ajaa Ruotsin mallia Suomeen
Eli sitä että tulee auto paloja ja rinnakkais yhteiskuntia (eli no go alueita ).

Hyvät ihmiset nostakaa perseenne koti sohvalta ja käykää äänestämässä persuja tai reformin ehdokasta siellä omassa kotikunnassasi .

Tässä syitä miksi äänestää persuja

https://youtu.be/w1BlyUT6cT8

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-suomi-suomalaisten-rakentama-suomalaisille-kuuluva-maa-haittamaahanmuutto-lopetettava/

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/697175-usu-hallitus-aikoo-avata-suomen-sosiaaliturvaa-ulkomaalaisille-suomalaisten-etuja

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-kokoomus-ajaa-sosiaaliturvajarjestelmaa-alas-siirtotyottomien-maahantuonnilla

https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-rahtaa-maahan-ulkomaista-halpatyovoimaa-leena-meri-tama-tietaa-suomalaisille-duunareille-kylmaa-kyytia/


Ja vielä lopuksi mutta ei viimeiseksi ajatelkaa nyt tulevia sukupolvia että millainen lapsuus niillä tulee todennäköisesti olemaan vaikka hyvä lukija olisit lapseton ,sinkku , yksinäinen susi ja jne niin olisi aika lopettaa se itsekkyys / vain itsestään välittäminen ja alkaa ajatella muita ja todeta minulla oli turvallinen lapsuus niin kyllä se tuleva sukupolvikin ansaitsee sen turvallisen lapsuuden .

Niin älkää hyvät ihmiset äänestäkö
Kokoomusta
Keskustaa
Vihreitä
Vasemmistoa
Demareita
Sinisiä
Vaikka nämä puolueet lupaisivat vaikka kuun taivaalta niin älkää äänestäkö.

31

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sipiläntoloille

      Valeissa kostetan tunareille?

      • mula345

        Olen samaa mieltä ja ääntä ei PS:lle puhuu vaan oikeista asioista mutta puolueohjelma ei ole esim. EU-vastainen vaan myönteinen ja siksi ei saa rajaa kiinni matuilta, vaikka matuvastaista esittää ja valmis hallituksiin kaikkien em. kanssa. Kannatan valintaa Reformi, Muutos 2011, SE, Kansanyhtenäisyys, Vastarintaliike tai Väykyn uutta 7tähteä ja Ipua valinnanvaihtoehdoiksi EU-vastaisille ja oikein olisi tuoda koston vaihtoehto vaaleihin nukkuville, jos edelliset ei kelpaa eli mahdollisuus antaa miinusääni esim. niille Sipiläntoloille? Ota kommentoija meili [email protected] jos lähtisit vastuuhlöksi kansalaisaloitteelle -äänestä?


    • LisääKossua

      Suomen osalta suuret linjat on sinetöity eu:iin liittymisessä ja naton kanssa sopimisessa. Tätä linjaa suomen poliitikot ei voi muuttaa mitenkään vaan voivat vain päättää miten sotea huononnetaan ja valtion omaisuus myydään, eikä eduskunta päätä edes uusien hävittäjien hankinnasta

      • nato_ei_kiitos

        Naton kanssa sopiminen ei onneksi ole sama asia kuin Naton jäsenyys.


    • meitäsaakustasilmään

      Tykkään kokoomuksen moniväriesitteistä Jakavat halpa kahviakin muovimukissa. Taas ääni kokoomukselle. Se toisin taas leikkaa meiltä köyhiltä..

    • HelppoaKuinHeinänTeko

      Niin kannattaa miettiä mitkä on omat kannat kikyyn, aktiivimalliin, natoon, euiin, soten valinnanvapauteen, irtisanomisturvaan, vanhusten hoitoon, sosiaaliturvan ja opintotuen leikkauksiin, työllisyyden hoitoon ja omaan puolustukseen. Myös itsenäisille maille turmiollisiin vapaakauppasopimuksiin ja heikennettyyn kaivoslakiin ja luonnonsuojeluun oma kanta kannattaa selvittää. Sitten helppo valita puolue ja eiköhän ehdokaskin sieltä löydy.

      • MatutMyös

        Myös matuhommiin pitää paneutua ennen äänestystä


      • tiedämamupaikkasi

        Ehdoton EI nykyiselle haittamaahanmuutolle ! Vain harkinnanvaraiselle työperäiselle itsenäiselle siirtolaisuudelle jes.


    • äänestä..muutosta

      Omaa kansaa kustaan silmään minkä ennätetään. Hyvä-veli -verkosto jakelee sulle-mulle-itselle periaatteella ja valtion tuottavaa omaisuutta myydään ulkomaisille sijoittajille (esim. sähköverkko, digita). Kaikki yksityistetään tekemään rahaa yksityispääomalle. Sitten itketään, kun valtiolla ei ole tuloja näiltä monopolisektoreilta, joiden pitäisi olla ehdottomasti kansallisomaisuutta.

      Sosiaaliturvaakin joudutaan kohtapuolin leikkaamaan kovalla kädellä. Suomella ei yksinkertaisesti ole varaa siihen. Porukka joutuu ottamaan vastaan pienellä palkalla paskaduuneja, kun mitään muuta ei kohta ole. Sitten suunnitellaan vielä tänne halpatyövoimaan naamioimalla se maahanmuuttoon liittyväksi. Jenkkityyliin, tämä hyödyttää suurpääomaa ja tämä kaikki oli laskelmoitua. Hallitus ajoi tätä kehitystä entistä pahempaan suuntaan.

      Herätkää nyt hyvät ihmiset siihen mitä maassamme tapahtuu. Kenelle tulee yllätyksenä, että syntyvyys ja maanpuolustustahto ovat ihan alamaissa sillä ne korreloivat toisiinsa. Tätä maata myydään nyt halvalla ja tuhotaan kohta peruuttamattomasti.

    • äänestetäänMUUTOS

      Miettikää ja muistakaa, minkälaista kurjistavaa oikeistopolitiikkaa Sipilä ja Orpo siniset siipeilijät vetivät kynsin hampain ja jopa laittomin keinoin.

      Käytetään ääntämme korjaamaan Suomen yhteiskuntaan luottamus kaikkien kansalaistemme arvostus! Jokaisen ääni on arvokas!

    • muutostultava

      Äänestys helppoa. Kunhan ei ääntä Sipilän tunarilaumalle..

      • Näillä_mennään

        Eikä sekoomukselle ja demareille, smurffeista ei nin väliä, ne katoavat viimeistään sunnuntaina, ja pääsevät itse ajamiensa aktiivi ja työllistämiskurssien kuluttajiksi, sillä yhdelläkään pölvästillä ei ole minkäänlaista påätevyyttä yhteenkään ammattiin eduskunnassa lorvimisen jälkeen, kun ammatti valehtelijoille ei ole työpaikkoja.


    • MIEITE56

      Harkimo perusti Liike Nyt. Ei nauti puolueiden tapaan mistään puoluetuista. Edustajat maksavat itse kulunsa. Mutta Liike Nyt edustajia ei hyväksytä vaalipaneleihin. Miksi?

    • 185TodellinenVaihtoehto

      185 Markus Kuotesaho todellinen vaihtoehto nykyisille edustajille!.

    • uusiHallitus
    • tilaisuuseitoistu

      Muista panna äänestyskopissa lätty lätisee Soinille, Orpolle ja Sipilälle..

      • Lättyhän_lätisee

        Selvähän se, ei kait kukaan voi äänestää ääliöiotä, jotka ajoivat palkattomat orjatyöt Suomeen, ovat puuttuneet sanan ja mielipiteen vapauteen, olivat tuhoamassa sotellaan julkista terveydenhuoltoa pelkkä yksityistämis bisnes mielessään, aivan kuten kävi vanhusten hoivapalveluille. Eikä sellaisia voi äänestää, jotka veivät tuhansilta lääkekorvaukset, joilla ei nyt ole varaa tarvitsemiinsa lääkkeisiin. Saivat sössittyä myös toimeentulotuet siirtämällä ne kelaan, josta ei juuri kukaan enää apua saa todelliseen hätäänsä (Voin todistaa mustaa valkoisella). Syitä on vaikka muille jakaisi, ja koneestani loppuu sähkö ennen kun saan kaikki tuhot lueteltua, mitä nämä mulkerot aiheutti Suomelle.


    • happy7
      • hohhoijaataas

        Tosi moni ei kaltaistesi idioottejen takia edes kerro, ketä äänestää. Persut kuuluu ja tulee kuulumaan Suomen puoluekartalle ! Ja onkin kansan äänen päältä kävelemistä, jos kaikki ne parhaat äänestetyt puolueet ei PÄÄSISI hallitukseen ! Ei tämä nyt sentään mikään päiväkotileikki ole, kuka leikkii kenenkin kanssa ! Ainoastaan persut ajaa Suiomen ja suomalaisten asiaa, muut hyssyttelypuoleet ajaa jonkin ihan toisen maan kuin isänmaansa asiaa !


      • viimekspersut

        Ketä taas myy sielunsa hallituspaikasta?


    • nikkelimarkka
      • Äänestän

        Onko sillä palkalla oikeastaan väliä? Suomessa on vuosikymmenestä toiseen väännetty että onko se vika vasemmistossa vai oikeistossa kun politiikka on umpisurkeaa kaudesta toiseen, oli siellä päättämässä kummat tahansa. Syy ei ole "oikeiston" tai "vasemmiston". Syy on vanhojen valtapuolueiden kokoomus-demarit-kepu tuolileikki jota on tehty vuosikymmenestä toiseen. Hyvävelivirkoja, yksityistämistä, kansallisomaisuuden myyntiä, lobbausta ja niin edelleen.

        Ensin hallituksessa on demarit ja kokoomus, sitten kansa hermostuu demareihin ja äänestää kepun ja kokoomuksen hallitukseen. Sitten kansalla menee hermo kokoomukseen ja kepuun ja äänestävät taas demarit valtaan. Ja demarit ottaa hallituskumppanikseen taas kerran kepun tai kokoomuksen. Seuraavissa vaaleissa suurin on taas kokoomus joka ottaa hallitukseen demarit tai kepun. Sitä seuraavissa vaaleissa suurin on kepu joka taas kerran ottaa hallituskumppanikseen demarit tai kokoomuksen. Tämän takia mikään ei muutu ellei kansa lopeta noiden valtapuolueiden äänestämistä. Kun äänestät yhtä noista, saat kaksi kaupan päälle halusit tai et eikä mikään muutu. Seuraava hallitus on demarit (pm) - kokoomus (vvm) ellei kansa äänestä nyt muutosta.

        On uskomatonta että monet ihmiset eivät ole vieläkään tajunneet mistä tässä on kyse. Ai että mistä oikein puhun?


        Tästä:
        https://www.youtube.com/watch?v=E8Ah59SQxWo

        Ja tästä:
        https://www.youtube.com/watch?v=b4DlBP2yPIE


        Äänestäkää viisaasti.


      • korruptio_pois
        Äänestän kirjoitti:

        Onko sillä palkalla oikeastaan väliä? Suomessa on vuosikymmenestä toiseen väännetty että onko se vika vasemmistossa vai oikeistossa kun politiikka on umpisurkeaa kaudesta toiseen, oli siellä päättämässä kummat tahansa. Syy ei ole "oikeiston" tai "vasemmiston". Syy on vanhojen valtapuolueiden kokoomus-demarit-kepu tuolileikki jota on tehty vuosikymmenestä toiseen. Hyvävelivirkoja, yksityistämistä, kansallisomaisuuden myyntiä, lobbausta ja niin edelleen.

        Ensin hallituksessa on demarit ja kokoomus, sitten kansa hermostuu demareihin ja äänestää kepun ja kokoomuksen hallitukseen. Sitten kansalla menee hermo kokoomukseen ja kepuun ja äänestävät taas demarit valtaan. Ja demarit ottaa hallituskumppanikseen taas kerran kepun tai kokoomuksen. Seuraavissa vaaleissa suurin on taas kokoomus joka ottaa hallitukseen demarit tai kepun. Sitä seuraavissa vaaleissa suurin on kepu joka taas kerran ottaa hallituskumppanikseen demarit tai kokoomuksen. Tämän takia mikään ei muutu ellei kansa lopeta noiden valtapuolueiden äänestämistä. Kun äänestät yhtä noista, saat kaksi kaupan päälle halusit tai et eikä mikään muutu. Seuraava hallitus on demarit (pm) - kokoomus (vvm) ellei kansa äänestä nyt muutosta.

        On uskomatonta että monet ihmiset eivät ole vieläkään tajunneet mistä tässä on kyse. Ai että mistä oikein puhun?


        Tästä:
        https://www.youtube.com/watch?v=E8Ah59SQxWo

        Ja tästä:
        https://www.youtube.com/watch?v=b4DlBP2yPIE


        Äänestäkää viisaasti.

        Totta on. Vanhat kääpät pihalle ja uutta tilalle.


    • aa-313

      313 Aku Ankka.

      • kiitoksia-kovasti

        Kokoomus kiittää tuestasi. Muut puolueet eivät saaneet ääntäsi joten meidän etu.


      • Äänestän

        No Aku Ankan äänestäminenhän kannattaakin, hylätty ääni. Ihan niin kuin kirkkovene tai tyhjä lappukin. Ihmettelen syvästi miksi kukaan tekisi noin. Epäolennaisuuksia äänestyslappuun raapustamalla tai äänestämättä jättämällä varmistat vain sen että mikään ei muutu.

        Niin, puhun myös äänestämättä jättämisestä. Jos jätät äänestämättä, lisäät juuri niiden puolueiden kannatusta joita ET HALUA päättämään asioistasi, siis ihan kirjaimellisesti. Moni ei tunnu tajuavan tätä yksinkertaista asiaa.

        Otetaanpa esimerkki:

        Yhteensä 5 äänestäjää, kaksi puoluetta (X ja Y).
        Pidät itse puolueesta X.
        Et voi sietää puoluetta Y.

        Kaksi henkilöistä menee äänestämään puolueen Y edustajaa. He tekevät niin joka vaaleissa koska äänestäminen kannattaa aina.

        Jos sinä ja kaksi muuta puolueen X kannattajaa menette äänestämään puolue X:än edustajaa, puolueesi X saa siis 60.0% kaikista annetuista äänistä jolloin puolue Y saa luonnollisesti vain 40.0% äänistä. Äänestysprosentti on 100%. Puolue X voittaisi tietysti vaalit.

        Sanot kuitenkin kaverillesi että äänestämällä puoluetta X ei voi vaikuttaa ja jätät äänestämättä. Kaverisi taas piirtää puolue X:än ehdokasnumeron sijaan Aku Ankan äänestyslippuun. Kumpaakaan ei lasketa ääneksi. Äänestysprosentti on 60%.

        No mikä on lopputulos? Puolue X saa vain 33,3% äänistä ja puolue häviää vaalit. Tämähän ei varmaan tullut kenellekään yllätyksenä koska jätitte äänestämättä.

        No entäs se puolue Y sitten jolla on edelleen ne samat kaksi uskollista äänestäjää? Saako se edelleen 40.0% äänistä? Ei tietenkään. Puolue Y saakin nyt 66,7% annetuista äänistä koska ette äänestäneet puolue X:ää.

        Oma äänestämättä jättämisesi ja kaverisi Aku Ankka-piirros nosti siis inhoamasi puolueen Y kannatusta 26,7%.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe