Li toikkaroi kännissä päin punaisia

sakotheti

34

517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zzzzzzp

      Jos et tiennyt niin kerron sulle , Li Andersson on ihminen.

      • PainuVtutnHoro

        Li on kommunisti ja ihmisvihaaja. Kyseinen kommunisti saisi suksia vtutuun Suomesta mokoma rotta. Haukkumalla yrittäjiä tämä pska ansaitsee samanlaiseen palautteen.


      • 578387

        Jos on ihminen, niin sitten on sellainen ihminen, joka toikkaroi ympäripäissään rikkomassa lakia.


      • Normaali.ihminen

        Minäkin olen ihminen ja tavallinen kuolevainen mutta en ryyppää itseäni umpikänniin enkä huuda terassilla kuin hinaaja eikä minun jokainen lause ala V kirjaimella enkä kävele punaisia päin.
        Aivan kuin kusipäisyys olisi jokin ihmisyyden mittari.


      • turhakeli

        Minä kun luulin että se on pelkkä vassari.


    • Ja se aloittajan puolueen kokoomuksen taparikollinen pistää vielä paremmaksi, se on hesassa pormestarina ! (vapaavuori)

      Late Lapista. SSSS Ry!

    • läpsytellään

      Lissä on sentään munaa enemmän kuin koko vihreiden sateenkaaripuolueessa

      • Kova.kone

        Varmasti on enemän munaa. Yksi jokaisessa aukossa.


    • pettäjäntie

      Jos sen jarrut pettivät.

    • Järjetöntä

      Jos tuosta äärettömän räikeästä ja anarkisesta rikoksesta ei tule Anderssonille vähintäänkin ehdonalaista, niin se vain todistaa sen että Suomen oikeuslaitos on tosiaankin niin mätä kuin kaupungilla puhutaan!

    • kaamea_kapula

      Li ihan kännissä 🤭
      Aamulla sitten. 🤮

    • Sörkan.kundi

      Olin paikalla ja huomasin, että piereskeli jokaisella askeleella.

      • Äänimaailma

        Oliko piukat pieruäänet ja paukkuiko bassovoittoisesti?


      • Sörkan.kundi
        Äänimaailma kirjoitti:

        Oliko piukat pieruäänet ja paukkuiko bassovoittoisesti?

        Sanoisin, että hieman lätiseviä olivat nuo pierut. Pakarat tärisivät toisiaan vasten.


    • AnarkistaToimintaa

      On liikennerikkomus. Miksei poliisi toimi

    • Tämän hetken poliitikoista Li Andersson on kyvykkäimpiä henkilöitä .
      -Puhuu selkeästi ja ymmärrettävästi
      -On kansanomainen
      -On helposti lähestyttävä
      -On älykäs ja rationaalinen
      -On kuin kopio Hertta Kuusisesta aikoinaan , ymmärtää tavallista ihmistä ja pystyy toimimaan yli puoluerajojen ja saa kunnioitusta myös vastustajiltaan .

      • Hoitoon

        Ei Suomen kansalla ole päihdeongelmaa


    • TäältäPeseee

      Krpää Lin punaiseen pilluun,

    • Naisen-taka-ajatus

      Aika monet känniset naiset tykkää että mies panee niitä siinä paikalla, heti ja ja mitään kyselemättä.

      Melko selvää varmaa että Li kuuluu tähän samaan naiskuosiin, ja silsi vetää niin rankat lärvit.

      • dhrdhh

        mene hoitoon juttujesi kanssa.


    • kallionkasvatti

      Eikä tämä episodi ole edes ainoa. Muistan kun olin vuosia sitten juhlimassa Cellassa. Li oli siellä myös samaan aikaan. Oli kohtalaisen tanakassa tuubassa ja lähti sieltä ennen minua. Kun myöhemmin kuljin kotiini karhupuiston ohi niin Li oli puistossa kusella hanuri paljaana. Ei erottanut itää lännestä.

    • gfhfghgf

      Hallitus pelkäs et juominen lisääntyy no siinä kävi niin et juominen on laskenu paitsi eduskunnassa se on lisääntyny.

    • hakisapua

      Näinköhän pelkällä alkoholilla pääsee tuohon kuntoon.

      • Hampparitpois

        Ei varmaankaan, kyllä noin sutjakassa kunnossa pysyäkseen on myös syötävä terveellisesti.


    • Ihmettelijä

      Meillä oli intissä sellainen sanonta, että "kun sotkun naiset alkaa herättää seksuaalista kiinnostusta niin silloin on viimeinen hetki päästä lomille".

      Ihmettelen, mistä takahikiältä ne miehet ovat kotoisin jotka ylistävät Li,n ulkonäköä. Taitaa kylällä olla pelkkiä peräkamarin poikia.

      • itsensä.näköinen

        Ei käyttänyt kovinkaan kauniilta kännikuvissa.


    • Valeuutinen_taas

      Ihan selvä valeuutinen. Li on tosi terveen ja fiksun näköinen nuori nainen. Ei se tuhlaa elämäänsä minkään liuottimen juomiseen kuten moni kateellinen suomalainen ehkä toivoisi, että itse ei näyttäisi niin surkealta.

    • hrdrd

      Eipä mitään verrattuna Hakkaraisen ja Halmen toilailuihin.

    • Kommunistinkänni

      Li tempaisi sen paremman humalan. Tuossa nähtiin nyt tuonkin punikin "fiksuus". Känniääliö.

      • Oletkouskovainen

        Oletko reppana itse ottanut, tai onko edes tutuissasi yhtään sellaista henkilöä joka olisi joskus vapaa-ajallaan nauttinut muutaman lasillisen?


      • Kommunistinkänni
        Oletkouskovainen kirjoitti:

        Oletko reppana itse ottanut, tai onko edes tutuissasi yhtään sellaista henkilöä joka olisi joskus vapaa-ajallaan nauttinut muutaman lasillisen?

        Juu..mutta osaan käyttäytyä kännissäkin. Eläkä sinä kommari peilfeis ala kukkoilemaan.


    • Uhrilambadoo

      Jos ne juhliva kommunistien uhreja

      EU - kommunismin jalanjäljissä


      EU tunnetaan nykyään internationalistisesta pakkopolitiikastaan, joka näkyy esimerkiksi jäsenmaiden talouspolitiikassa, maahanmuuttopolitiikassa ja sopimusten noudattamisessa sekä viimeisimpänä mittavana asiana merkittävää demokratian elementtiä, sananvapautta rajoittavassa sensuuripolitiikassa.

      1. Talouspoliittisesti EU pyrkii vaikuttamaan jäsenmaiden budjettien muodostamiseen ja budjettivarojen kohdentamiseen.

      2. Maahanmuuttopoliittisesti EU on pakottanut jäsenmaat vastaanottamaan äärimmäisen haitallista ja vaarallista maahanmuuttoa. Itäiset jäsenmaat eivät ole totelleet käskytystä, jonka seurauksena EU uhkailee niitä toistuvasti.

      3. Sopimusten noudattaminen on ollut EU:ssa jo vuosien ajan pelkkä vitsi.

      a) Alkuperäisen sopimuksen mukaan jäsenmaat eivät saa huolehtia toisten maiden veloista. Sitten tuli Kreikka (Saksan ja Ranskan pankkien tulevaisuus turvattiin), jonka osalta suomalaiset eivät voi olla muistamatta kaksikko Jutta Urpilaisen (sdp) -Jyrki Kataisen (kok) ylpeänä esittelemiä takuusvakuussopimuksia ja Matti Vanhasen (kesk) mainitsemaa tuottavaa sijoitusta, josta suomalaisten ei pidä olla huolissaan!

      Suomalaiset ovat siinä mielessä merkillisiä ihmisiä, että ovat valinneet Urpilaisen ja Vanhasen uudestaan parlamenttiin päätöksentekoon. Jossain toisessa maassa näin toimivia ihmisiä kutsuttaisiin hiukan kajahtaneiksi, mutta Suomessa on normaalia palkita täydellisesti tyrinyt kansanedustaja tai ministeri jatkopestillä.

      b) Jäsenmaita pitäisi sitoa myös Schengen-sopimus, joka edellyttää hyvää ulkorajavalvontaa. Kuten kaikki tietävät, EU:n ulkoraja on vuotanut kuin seula jo yli kolme vuotta.

      c) Invaasion myötä esiin nousi myös Dublin-asetus, jonka mukaan turvapaikanhakija täytyy rekisteröidä siinä turvalliseksi katsotussa maassa, jonne hän ensimmäisenä rantautuu. Suomeen saapuneista henkilöistä valtaosa matkasi usean turvallisen valtion kautta ennen saapumistaan Tornioon, jossa lausui taikasanan asylum.

      Dublin on ollut kuollut kirjain jo yli kolmen vuoden ajan, mutta paperilla se on edelleen voimassa, joten miksi Petteri Orpo ei vaadi sen noudattamista?

      d) Moni suomalainen muistaa, että kokoomuksen nykyinen puheenjohtaja, sisäministerinä istunut Orpo vetosi nimenomaan kansainvälisiin sopimuksiin, kun invaasio saavutti Suomen syyskesällä 2015. Orpo ei puhunut mitään siitä, että unioni on pyyhkinyt takapuolensa useilla sopimuksilla, jotka se on itse laatinut.

      4. EU on kohdannut totalitarismiin viittaavan politiikkansa johdosta kasvavaa kritiikkiä, jonka seurauksena unioni pyrkii nykyisin rajoittamaan kansalaisten sananvapautta.

      Vuonna 2016 EU esitti vaatimuksen, jonka mukaan sosiaalisessa mediassa sivustoja ylläpitävien yritysten, kuten Facebookin, Twitterin, Microsoftin ja Googlen omistaman YouTuben tulee poistaa sivuiltaan ”vihapuhe” vuorokauden sisällä.

      EU:n johtavassa valtiossa, Saksassa, astui lokakuussa 2017 voimaan laki, jonka mukaan yritys voi saada 5 – 50 miljoonan euron sakon, jos se ei poista sivustoltaan vihapuheeksi katsottua materiaalia määräajassa.

      Sinänsä ei yllätä, että juuri Saksa ottaa innokkaimmin askeleita kohti totalitaarisia käytäntöjä. Perinteet velvoittavat.

      Toista Euroopan rajoilla ja osin sisällä sijaitsevaa totalitarismin vanhaa suurvaltaa, Venäjää, EU-sensuuri ei koske, mutta sillä ei ole merkitystä, sillä Venäjä huolehtii itse siitä, että hallintoa liian kärkkäästi arvostelevat vaikenevat.

      Suomessa sananvapauden rajoitukset ovat puhuttaneet erityisesti Facebookin osalta. Kirjoituskieltoja on jaettu jo pitkään, mutta viimeisen kuukauden aikana on saavutettu varsinainen kliimaksi, kun yhä useamman henkilön koko profiili on poistettu ja niiltä, joiden profiilia ei ole poistettu, on sensuroitu jopa valtamedian artikkeleihin linkittäviä kuvia ja lainauksia.

      Kulunutta sanontaa käyttäen, Goebbels ja Stalin olisivat äärimmäisen kateellisia kaikesta siitä, mihin vapauden nimiin vuosikausia vannoneet EU-poliitikot ovat yltäneet kansalaisten ajattelun ja sanomisen rajoittamiseen tähtäävien toimien osalta.

      Lopuksi

      Kuten tarkkaavaisimmat suomalaiset ovat viime vuosina havainneet, valtion (kansalaisten) täysin rahoittama media, Yleisradio, ei ole noteerannut lainkaan totalitaaristen ideologioiden (kommunismi, natsismi, fasismi) uhrina kuolleiden muistopäivää, jota vietettiin vastikään, elokuun 23. päivänä.

      Euroopan parlamentti on nimennyt päivän ”Euroopan laajuiseksi totalitarismin ja autoritaaristen hallintojen tuottamien uhrien muistopäiväksi, jota vietetään arvokkaasti ja puolueettomasti”.

      Päivän vietto on huomioitu eri tavoin jäsenvaltioissa. Suomi on ottanut linjakseen lähes täydellisen vaikenemisen. Nähtävästi Suomessa on niin paljon kommunisteja valtion päättävissä elimissä sekä valtamediassa, että toverituomioistuin on päättänyt pitää matalaa profiilia.

      Natsismista sen sijaan ei vaieta, joten syyn täytyy piillä nimenomaan laajassa uuskommunistisessa

    • Väkvalt

      Kuulemma pradan mekko päällä.
      Näytti vähän köyhille mallia.

      Arhinmäellä kymppitonnin kello.

      Älkää uskoko näitä väkivallan suosijoita vasemmistolaisia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe