Julistan kenofestarit alkaneeksi

winnerman

3 riviä tehty 1,50€ mikäs tässä voittoa odotellessa.

51

600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faktanomis

      veikkaan, ettet voita mitään.

    • Eurojaska_Rulaa

      Älkää ihmeessä menkö tuohon vipuun, itse lopetin kenon pelaamisen vuosi palloarvonnan jälkeen.
      Tuon yhden vuoden tietokonearvontaa pelasin vain tilastoinnin vuoksi, koska oli jonkinmoinen ennakkoaavistus palautusprosentista ja juu kyllä niin oikeassa olin, palautusprosentti putosi 70% ->15%:iin. En suosittele kenoa, kuten en myöskään Jokeria, KTM ja Lomatonnia.

      • yxpluxyxonyxkytyx

        Kyllä teidän matemaattisesti kyvykkäiden kelpaa:))


    • TappiollaEiHyväOlla

      Jälleen kerran sai heittää viikon kenolaput roskiin. Voittoja 0 euroa.

      • Bbby

        Näitten idioottifestareitten aikaan ei saa edes omaa panostaan koskaan takaisin.silkkaa kusetusta kaikki ns arvontapelit


    • hölmön.huokaus

      10 eyriä meni kun sorruin.
      0 euroa voittoa tuli.
      vitu. vitu.

    • HullunHommaa

      Festarin eka päivä: voitot 0 euroa ja pelikoneissa tehokas imuri päällä.

    • winnerman

      pv 2
      i 4
      mi 3
      taso 10

      persiilleen meni

    • HullunHommaa

      Päivä 2: 4 riviä joka arvonnassa, voitot edelleen 0 euroa.

    • paskaa.koko.speli

      Rahaa laitettu porukassa 20 euroa ja voitot tasan nolla. Ennen vanhaan yhdellä rivilläkin tuli muutamia kymmeniä senttejä takaisin, nyt ei edes 20 euron panostus tuo yhtikäs mitään.

    • uskokeejo

      No ei kai kun kaikki rivit, mitä pelaatte, menevät ennen arvontaa sekä Veikkauksen että valvojan, joka myös Veikkauksen mukaan arpoo (mulla mustaa valkoisella) , tietokoneeseen. Helppohan tietsikan antaa rivi, josta hyvin harvoin jotain isompia voittoja (ja myös pienempia) heruu. Eikö kansa jo usko. Pelaajia houkutellaan kaikenmaailman festareilla, joo joo!!

      • sesieltätulee

        STRATEGIAT
        Kenoon, kuten moneen muuhunkin rahapeliin on kehitetty erilaisia taktiikoita parantamaan pelituloksia, ja kun on Kenosta kyse, on ehdottomasti helpoin strategia panostaa tiettyihin numeroihin, joilla pelataan useampi kierros. Tällä tavalla jäävät suuret voitot pois, mutta näin pelaaminen on helppoa ja turvallista varsinkin aloittelijalle. Martingale –järjestelmä on luultavasti tunnetuin todennäköisyyteen perustuva strategia. Pelaaja pyrkii minimoimaan häviöt mahdollisimman vähäisiksi ja aloittamaan pelaaminen pienellä panoksella ja kasvattamaan sitä kierros kierrokselta. Tämä strategia onnistuu harvoin ja joissakin tapauksissa se on myös aika mahdoton toteuttaa. On puhuttu myös niin sanotusta anti–Martingale -järjestelmästä, jossa pyritään tekemään täysin päinvastoin. On pelaajia, jotka panostavat ainoastaan numeroihin, jotka eivät ole esiintyneet viimeisten kierroksien aikana. Tässä tulee mukaan niin sanottu todennäköisyysteoria, jolloin ajatellaan, että kaikki numerot esiintyvät Kenossa tasapuolisesti, jolloin jonkin aikaa esiintymättä olleiden numeroiden täytyy tulla esille piakkoin.

        Tosiasiassa Keno on pelimuoto, jossa arvataan numerot, kuten lotossakin. Jos onni suosii, panostetut numerot ovat samat, jotka pelijärjestelmä valitsee ja voitto on näin taskussa!


      • Nnnnkkyyt

        Älkää pelatko.ei arvota.ei voita ikinä


    • HullunHommaa

      Näissä festareissa ei ole hauskaa juuri muilla kuin Veikkauksella. 3. päivä: Ensimmäinen voitto 0,50 euroa, kolmessa päivässä mennyt17,50 euroa. Nämä festarit saa jäädä yhteen viikkkon, jos ei meno parane eikä tartte käydä uudestaan. Jäähyväisfestarit siis.

    • HAISTAKAAPASKA

      Pelkkää kusetusta taas veikkaukselta, kyllä pitää olla tyhmä jos noiden huijareiden peleihin rahaa laittaa.
      Miten kenossa voittaa? Ei mitenkään. Aina menee vierestä, aina se viereinen tai kahden päässä tai kahden numeron takana oleva olisi ollut se oikea.
      Yksi oikein viidestä.
      VEIKKAUS ON KUSETTAJA JA HUIJARI NUMERO 1.

      • Nnnnkkyyt

        Kyl näin on.hyvähän sitä on luvata vaikka satakertaisia voittoja.ja valita sit sellaset numerot ettei päävoittoja tule kellekään. Niin kuin nyt on juuri käynyt isoja voittoja ei vaan satu kellekään .kyl on törkeetä kusetusta


    • suurvoittaja.selvästi

      Porukkapelin 2 egen lappu, täyskeno vai mikälie, VOITTO 10 SENTTIÄ!!!!!!!!!!!!!!

    • HullunHommaa

      4. päivä: Toinen voitto 0,50 euroa, tappiota 23 euroa. Näistä festareista ei jää kuin krapula. Ennenkään voittoprosentit kenopeleissäni eivät olleet parhaimmillaan kuin 40 %, nykyisin ei useimpina kuukausina pääse edes 10 prosenttiin.

      • KenoEno

        Päiväkeno iltakeno yökeno.
        Kenollansa koko touhu.
        Etukeno takakeno sivukeno.
        Veikkauksen kenofestarit ovat samaa taattua huijausta mitä muutkin ovat olleet.
        Tullekohan 10.9. Taas tekaistu juttu "kenovoittajasta" joka on tällä kertaa mies. Kaksi naistahan viimeksi voitti jo veikkauksen juttujen mukaan.


    • kenoman

      Ei tuu krapulaa ,en entiny kenota vaikka 8 sek oli aikaa Veikan kellon mukaan.

      • kuneipelaaeihäviä

        Firma mainostaa: Veikkaus -kortilla voitot talteen. Ihan varmasti talteen Veikkauksen omalle tilille. Ei pelaajan.

        Valmistellaan arvontaa... tarkoittaako suodattamista?

        Konstikos olisi suodattaa voittoriviksi sellainen jota kukaan ei ole pelannut. Sattumalta.


      • AinaVierestä

        Juuri näin se menee.
        Aina menee vierestä.
        Ei koskaan osu numerot kohdalleen.


    • tekohampaatkullasta

      Miljoonat pyörii nimittäin palkoissa, siksi ihmisten pitää pelata päivittäin sikana et saadaan niitä isoja voittoja tulevaisuudessakin aikaiseksi muuten vain väitetään jokun voittaneen ja unelmat menee palkkoihin. Kestääkö tasapaino jatkossakin, nyt kun kertoimet ovat rahanarvon muutoksen hampaissa jauhoutuneet aikaa sitten, markkinoidaankin yhä huikaisevimpia voittoja kun ruletti 36 ollut iät ajat ketään kiinnosta on 500 sadan miljoonan lotto seuraava.

    • HullunHommaa

      5. päivän jälkeen häviöllä 27 euroa. Pitkään aikaan ei ole oikeastaan ole edes odottanut enää voittavansa mitään ja tuntunut jo etukäteen, että turha edes tarkistaa tuloksia. Tällaisia häviöviikkoja kun on 50 vuodessa, niin paljon siinä on rahaa palanut turhuuteen, kun mitään jännitystä tai peli-iloa ei ole edes saanut. Eikä nykyisin edes niitä kymppien voittoja, joilla olisi voinut edes häviöitä tai uusia pelejä kuitata.

    • tekohampaatkullasta

      Viime kesänä tein satunnaisia rivejä tietokoneella päivä päivältä lisää lisää joista osan pelasin oikealla rahalla loput katselin vain läpi. Rivejä oli kertynyt eri pituisia 2-10 numeroisia jo yli 120 sitten katsoin asian turhaksi. Olisin vain hävinnyt satasia kaikki rivit yhtä aikaa pelatessa. Katsoin historiaa pitkälle taakse ei mitään erityistä silmiinpistävää kuin tolkuton häviäminen. Käytössä erikoisen tuntuinen arvonta menettely verraten normaaliin palleroon. Se pistää miettimään kun tarkastaa muutaman päivän 3*120 hyödytöntä riviä kuin lasiseinä välissä. Rahat pois hyvällä tai pahalla. Ei kannata pelata veikkauksen kenoa isoilla panoksilla tai saa katua. Ulkomaalaisista arpakenoista olen 5 sen panoksilla joskus koittanut ja onnistunut saamaan kiinni lyhyen rivin useampaan kertaan mut Veikkauksella antavat jollekin joskus harvoin täyden mällilastin ilman vaihtoehtoja. Uusi pelaaja tyhjästä parilla rivillä. Minulla on kaksi näyttöä tuosta.

      • hammaslääkäriinmenossa

        Ok.. pelaa pari euroa kk kauppareissun yhteydessä se riittäköön.


    • HullunHommaa

      6. päivä ja lisää tappiota.

    • Puhdasta_
    • Peliäviimetingassa

      Tulipas testattua "festareita" pitkästä aikaa. 3€ likoon ja 50 centtiä takas. Ainakin veikkauksen arpomilla riveillä on takuu varmaa ettei isompia voittoja tule. Jos kaikki laittais rivit likoon juuri ennen pelin sulkeutumista niin koneet ei ehkä ehtisi blokata voittorivejä pois.

    • BullshitFestarit

      Päiväkenoista ei edes sitä 50 senttistä koskaan.

    • HullunHommaa

      Viikko festareita: ei yhtenäkään päivänä jäänyt voitolle, ei edes yhdestä yksittäisestä päivä-, ilta- tai myöhäisiltaarvonnasta. Muutamaa euroa vaille meni koko satsattu 42 euroa. Tyypillinen kenoviikko viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen, olipa festarit tai ei.

      • Bbby

        Heh heh.kauankohan tää kusetus saa jatkua. Kyllä pitää olla tyhmä jos uskoo tuon firman juttuihin


    • rahaaTulee

      Kaksi kertaa olen festarien aikana ostanut 20 hengen porukan jossa 20 riviä kasi tasolla maksoi 1€.
      ekaks tuli sunnilleen 20 centtiä ja toisella kertaa 10 centtiää.

    • veikan.malliin

      Kenofestareiden eka päivä. Neljä riviä eri tasoja kunkulla ja euron panoksella -tulos nolla euroa.

    • Voivoi

      Voipihan ne luvata vaikka 100 kertaiset voitot, vaan vaikeusaste pysyy silti samana eli tulos on pelaajalle hyvin laiha.

    • mahtivoittaja

      Kenofestareiden monesko päivä mutta toinen pelipäivä. Panos euro ja kunkku. Kolme eri tasoa, eli pelin hinta 6 euroa ja voitto peräti 10 euroa!!!!! Tämän lisäksi olen hävinnyt 4 euroa joten kenoiluni päättyy nyt tähän. Kiitos. Adjö.

      • KenotanEspanjaan

        Laitan joka päivä 2€ 10-tason Kenoon euron panoksella. Yleensä voittonumerot ovat tietyissä väleissä "arvottuihin" numeroihin nähden, eikä sieltä mitään tule koskaan. Palloarvontojen aikaan joskus täpsähti satasiakin, mutta nyt ei enää mitään.
        Talouteni kestää 2€/päivä mannejen ja juoppojen tukemista, mutta kusetusta se kaikki on.
        Veikkaus, haistakaa hevoisen ulkosynnytin.


    • EtukenoTakakeno

      Kenolle siitä! >:(
      Käskee veikkauksen mies,
      voitoista ei vaan ole mitään takuita.

    • sormenpäitä_ynnäämällä

      pelaajat jos vähenee on rivissä syytä jos varaakin fuulata yhä enemmin. Laskin tän näin sormen päitä selaaamalla, yksi plus yksi on kaksi.

    • Ymkmjkmjkmul

      Nyt on kova yritys luoda mielikuvaa että kenossa voi todellakin voittaa suurempiakin voittoja. kunhan taas festari loppuu alkaa sama kusetus. vanha Kikka ei uusia kujeita!!

    • Anonyymi

      Festareitten aikana ei saa edes euron voittoja koskaan

    • Anonyymi

      Festareiden tulos 1x 0,50 muutama arvonta päivä.

    • Anonyymi

      Voitin porukalla 1,22 panos oli 2 euroo. Voittajan fiilikset.

    • Anonyymi

      Se huutaa joka vikisee, ilmeisesti liikevaihto pelin osalta laskenut ja tuhlaavat yrityksen rahoja turhan mainostamiseen. Keskustelun osalta komppaan muita, tämä
      peli taitaa olla puolestani taputeltu. Tätäkin peliä valvoo viranomainen, ei missään nimessä ilmaiseksi virkansa puolesta. Pelin valvojia johtavat viranomaiset. Mitähän muuta valvojille tarjotaan palkkansa lisäksi. Ei kiitos enempää kenoa.

    • Anonyymi

      Jo yli 3 kk jäänyt häviämättä kenoihin. Ei kaduta, mutta kyllä' kaduttaa ne vuodet, kun tuli pelattua ja hävittyä paljon. Eipä paljon voittoja näkynyt, viimeisinä vuosina edes kympin voittoa. Eikä satasta suurempaa koskaan.

    • Anonyymi

      Viime festareilla pelasin viitostasoa, viisi ilta-arvontaa, viimeisellä tuli 200 egee.
      Samoin pelasin maanantaina, huomenna on tultava jotain, tai meni poskelleen;)

    • Anonyymi

      Täyttä paskaa koko keno. Nyt se loppui. Voitan paljon enemmän kun jätän pelaamatta Kenoa. Halipatsuippa.

    • Anonyymi

      Kyllä festari keno on täysin huijausta nyt se on tullut oma kohtasesti todistettua 3 viikko samoilla numeroilla ja kaikki arvonnat tulos 50 senttiä koko aikana ja sillion kun et pelaa tulee kyl ne numerot mitä lapulla on.

      • Anonyymi

        ''... sillion kun et pelaa tulee kyl ne numerot mitä lapulla on.''

        Oikein järkevää tarkistaa pelaamaton lappu:))))


      • Anonyymi

        Tuo vain vahvistaa sen teorian että veikkaus seuraa ja nanipuloi rivejä tietokoneella. Kun pelaat et voita ja kun et pelaa, rivisi olisikin voittanut. Säälittävää touhua mutta tuollainen se ahne veikkaus on. Ei haluta antaa voittoja raha kyllä kelpaa.


    • Anonyymi

      Pelkkiä 0,50€ palautuksia, vierestä menee aina numerot. Kyllä ei kannata kenos pelata ollenkaan. Yhtä tyhjän kanssa koko touhu. 1 numero oikein viidestä taas tänään.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe