Julistan kenofestarit alkaneeksi

3 riviä tehty 1,50€ mikäs tässä voittoa odotellessa.
Ilmoita


46 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


veikkaan, ettet voita mitään.
Ilmoita
Älkää ihmeessä menkö tuohon vipuun, itse lopetin kenon pelaamisen vuosi palloarvonnan jälkeen.
Tuon yhden vuoden tietokonearvontaa pelasin vain tilastoinnin vuoksi, koska oli jonkinmoinen ennakkoaavistus palautusprosentista ja juu kyllä niin oikeassa olin, palautusprosentti putosi 70% ->15%:iin. En suosittele kenoa, kuten en myöskään Jokeria, KTM ja Lomatonnia.
1 VASTAUS:
Kyllä teidän matemaattisesti kyvykkäiden kelpaa:))
+Lisää kommentti
Jälleen kerran sai heittää viikon kenolaput roskiin. Voittoja 0 euroa.
1 VASTAUS:
Näitten idioottifestareitten aikaan ei saa edes omaa panostaan koskaan takaisin.silkkaa kusetusta kaikki ns arvontapelit
+Lisää kommentti
10 eyriä meni kun sorruin.
0 euroa voittoa tuli.
vitu. vitu.
Ilmoita
Festarin eka päivä: voitot 0 euroa ja pelikoneissa tehokas imuri päällä.
Ilmoita
pv 2
i 4
mi 3
taso 10

persiilleen meni
Ilmoita
Päivä 2: 4 riviä joka arvonnassa, voitot edelleen 0 euroa.
Ilmoita
Rahaa laitettu porukassa 20 euroa ja voitot tasan nolla. Ennen vanhaan yhdellä rivilläkin tuli muutamia kymmeniä senttejä takaisin, nyt ei edes 20 euron panostus tuo yhtikäs mitään.
Ilmoita
No ei kai kun kaikki rivit, mitä pelaatte, menevät ennen arvontaa sekä Veikkauksen että valvojan, joka myös Veikkauksen mukaan arpoo (mulla mustaa valkoisella) , tietokoneeseen. Helppohan tietsikan antaa rivi, josta hyvin harvoin jotain isompia voittoja (ja myös pienempia) heruu. Eikö kansa jo usko. Pelaajia houkutellaan kaikenmaailman festareilla, joo joo!!
2 VASTAUSTA:
STRATEGIAT
Kenoon, kuten moneen muuhunkin rahapeliin on kehitetty erilaisia taktiikoita parantamaan pelituloksia, ja kun on Kenosta kyse, on ehdottomasti helpoin strategia panostaa tiettyihin numeroihin, joilla pelataan useampi kierros. Tällä tavalla jäävät suuret voitot pois, mutta näin pelaaminen on helppoa ja turvallista varsinkin aloittelijalle. Martingale –järjestelmä on luultavasti tunnetuin todennäköisyyteen perustuva strategia. Pelaaja pyrkii minimoimaan häviöt mahdollisimman vähäisiksi ja aloittamaan pelaaminen pienellä panoksella ja kasvattamaan sitä kierros kierrokselta. Tämä strategia onnistuu harvoin ja joissakin tapauksissa se on myös aika mahdoton toteuttaa. On puhuttu myös niin sanotusta anti–Martingale -järjestelmästä, jossa pyritään tekemään täysin päinvastoin. On pelaajia, jotka panostavat ainoastaan numeroihin, jotka eivät ole esiintyneet viimeisten kierroksien aikana. Tässä tulee mukaan niin sanottu todennäköisyysteoria, jolloin ajatellaan, että kaikki numerot esiintyvät Kenossa tasapuolisesti, jolloin jonkin aikaa esiintymättä olleiden numeroiden täytyy tulla esille piakkoin.

Tosiasiassa Keno on pelimuoto, jossa arvataan numerot, kuten lotossakin. Jos onni suosii, panostetut numerot ovat samat, jotka pelijärjestelmä valitsee ja voitto on näin taskussa!
Älkää pelatko.ei arvota.ei voita ikinä
+Lisää kommentti
Näissä festareissa ei ole hauskaa juuri muilla kuin Veikkauksella. 3. päivä: Ensimmäinen voitto 0,50 euroa, kolmessa päivässä mennyt17,50 euroa. Nämä festarit saa jäädä yhteen viikkkon, jos ei meno parane eikä tartte käydä uudestaan. Jäähyväisfestarit siis.
Ilmoita
Pelkkää kusetusta taas veikkaukselta, kyllä pitää olla tyhmä jos noiden huijareiden peleihin rahaa laittaa.
Miten kenossa voittaa? Ei mitenkään. Aina menee vierestä, aina se viereinen tai kahden päässä tai kahden numeron takana oleva olisi ollut se oikea.
Yksi oikein viidestä.
VEIKKAUS ON KUSETTAJA JA HUIJARI NUMERO 1.
1 VASTAUS:
Kyl näin on.hyvähän sitä on luvata vaikka satakertaisia voittoja.ja valita sit sellaset numerot ettei päävoittoja tule kellekään. Niin kuin nyt on juuri käynyt isoja voittoja ei vaan satu kellekään .kyl on törkeetä kusetusta
+Lisää kommentti
Porukkapelin 2 egen lappu, täyskeno vai mikälie, VOITTO 10 SENTTIÄ!!!!!!!!!!!!!!
Ilmoita
4. päivä: Toinen voitto 0,50 euroa, tappiota 23 euroa. Näistä festareista ei jää kuin krapula. Ennenkään voittoprosentit kenopeleissäni eivät olleet parhaimmillaan kuin 40 %, nykyisin ei useimpina kuukausina pääse edes 10 prosenttiin.
1 VASTAUS:
Päiväkeno iltakeno yökeno.
Kenollansa koko touhu.
Etukeno takakeno sivukeno.
Veikkauksen kenofestarit ovat samaa taattua huijausta mitä muutkin ovat olleet.
Tullekohan 10.9. Taas tekaistu juttu "kenovoittajasta" joka on tällä kertaa mies. Kaksi naistahan viimeksi voitti jo veikkauksen juttujen mukaan.
+Lisää kommentti
Ei tuu krapulaa ,en entiny kenota vaikka 8 sek oli aikaa Veikan kellon mukaan.
2 VASTAUSTA:
Firma mainostaa: Veikkaus -kortilla voitot talteen. Ihan varmasti talteen Veikkauksen omalle tilille. Ei pelaajan.

Valmistellaan arvontaa... tarkoittaako suodattamista?

Konstikos olisi suodattaa voittoriviksi sellainen jota kukaan ei ole pelannut. Sattumalta.
Juuri näin se menee.
Aina menee vierestä.
Ei koskaan osu numerot kohdalleen.
+Lisää kommentti
Miljoonat pyörii nimittäin palkoissa, siksi ihmisten pitää pelata päivittäin sikana et saadaan niitä isoja voittoja tulevaisuudessakin aikaiseksi muuten vain väitetään jokun voittaneen ja unelmat menee palkkoihin. Kestääkö tasapaino jatkossakin, nyt kun kertoimet ovat rahanarvon muutoksen hampaissa jauhoutuneet aikaa sitten, markkinoidaankin yhä huikaisevimpia voittoja kun ruletti 36 ollut iät ajat ketään kiinnosta on 500 sadan miljoonan lotto seuraava.
Ilmoita
5. päivän jälkeen häviöllä 27 euroa. Pitkään aikaan ei ole oikeastaan ole edes odottanut enää voittavansa mitään ja tuntunut jo etukäteen, että turha edes tarkistaa tuloksia. Tällaisia häviöviikkoja kun on 50 vuodessa, niin paljon siinä on rahaa palanut turhuuteen, kun mitään jännitystä tai peli-iloa ei ole edes saanut. Eikä nykyisin edes niitä kymppien voittoja, joilla olisi voinut edes häviöitä tai uusia pelejä kuitata.
Ilmoita
Viime kesänä tein satunnaisia rivejä tietokoneella päivä päivältä lisää lisää joista osan pelasin oikealla rahalla loput katselin vain läpi. Rivejä oli kertynyt eri pituisia 2-10 numeroisia jo yli 120 sitten katsoin asian turhaksi. Olisin vain hävinnyt satasia kaikki rivit yhtä aikaa pelatessa. Katsoin historiaa pitkälle taakse ei mitään erityistä silmiinpistävää kuin tolkuton häviäminen. Käytössä erikoisen tuntuinen arvonta menettely verraten normaaliin palleroon. Se pistää miettimään kun tarkastaa muutaman päivän 3*120 hyödytöntä riviä kuin lasiseinä välissä. Rahat pois hyvällä tai pahalla. Ei kannata pelata veikkauksen kenoa isoilla panoksilla tai saa katua. Ulkomaalaisista arpakenoista olen 5 sen panoksilla joskus koittanut ja onnistunut saamaan kiinni lyhyen rivin useampaan kertaan mut Veikkauksella antavat jollekin joskus harvoin täyden mällilastin ilman vaihtoehtoja. Uusi pelaaja tyhjästä parilla rivillä. Minulla on kaksi näyttöä tuosta.
1 VASTAUS:
Ok.. pelaa pari euroa kk kauppareissun yhteydessä se riittäköön.
+Lisää kommentti
6. päivä ja lisää tappiota.
Ilmoita
Tulipas testattua "festareita" pitkästä aikaa. 3€ likoon ja 50 centtiä takas. Ainakin veikkauksen arpomilla riveillä on takuu varmaa ettei isompia voittoja tule. Jos kaikki laittais rivit likoon juuri ennen pelin sulkeutumista niin koneet ei ehkä ehtisi blokata voittorivejä pois.
Ilmoita
Päiväkenoista ei edes sitä 50 senttistä koskaan.
Ilmoita
Viikko festareita: ei yhtenäkään päivänä jäänyt voitolle, ei edes yhdestä yksittäisestä päivä-, ilta- tai myöhäisiltaarvonnasta. Muutamaa euroa vaille meni koko satsattu 42 euroa. Tyypillinen kenoviikko viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen, olipa festarit tai ei.
1 VASTAUS:
Heh heh.kauankohan tää kusetus saa jatkua. Kyllä pitää olla tyhmä jos uskoo tuon firman juttuihin
+Lisää kommentti
Kaksi kertaa olen festarien aikana ostanut 20 hengen porukan jossa 20 riviä kasi tasolla maksoi 1€.
ekaks tuli sunnilleen 20 centtiä ja toisella kertaa 10 centtiää.
Ilmoita
Kenofestareiden eka päivä. Neljä riviä eri tasoja kunkulla ja euron panoksella -tulos nolla euroa.
Ilmoita
Voipihan ne luvata vaikka 100 kertaiset voitot, vaan vaikeusaste pysyy silti samana eli tulos on pelaajalle hyvin laiha.
Ilmoita
Kenofestareiden monesko päivä mutta toinen pelipäivä. Panos euro ja kunkku. Kolme eri tasoa, eli pelin hinta 6 euroa ja voitto peräti 10 euroa!!!!! Tämän lisäksi olen hävinnyt 4 euroa joten kenoiluni päättyy nyt tähän. Kiitos. Adjö.
1 VASTAUS:
Laitan joka päivä 2€ 10-tason Kenoon euron panoksella. Yleensä voittonumerot ovat tietyissä väleissä "arvottuihin" numeroihin nähden, eikä sieltä mitään tule koskaan. Palloarvontojen aikaan joskus täpsähti satasiakin, mutta nyt ei enää mitään.
Talouteni kestää 2€/päivä mannejen ja juoppojen tukemista, mutta kusetusta se kaikki on.
Veikkaus, haistakaa hevoisen ulkosynnytin.
+Lisää kommentti
Kenolle siitä! >:(
Käskee veikkauksen mies,
voitoista ei vaan ole mitään takuita.
Ilmoita
pelaajat jos vähenee on rivissä syytä jos varaakin fuulata yhä enemmin. Laskin tän näin sormen päitä selaaamalla, yksi plus yksi on kaksi.
Ilmoita
Nyt on kova yritys luoda mielikuvaa että kenossa voi todellakin voittaa suurempiakin voittoja. kunhan taas festari loppuu alkaa sama kusetus. vanha Kikka ei uusia kujeita!!
Ilmoita
Festareitten aikana ei saa edes euron voittoja koskaan
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Festareiden tulos 1x 0,50 muutama arvonta päivä.
Ilmoita
Voitin porukalla 1,22 panos oli 2 euroo. Voittajan fiilikset.
Ilmoita
Se huutaa joka vikisee, ilmeisesti liikevaihto pelin osalta laskenut ja tuhlaavat yrityksen rahoja turhan mainostamiseen. Keskustelun osalta komppaan muita, tämä
peli taitaa olla puolestani taputeltu. Tätäkin peliä valvoo viranomainen, ei missään nimessä ilmaiseksi virkansa puolesta. Pelin valvojia johtavat viranomaiset. Mitähän muuta valvojille tarjotaan palkkansa lisäksi. Ei kiitos enempää kenoa.
Ilmoita
Jo yli 3 kk jäänyt häviämättä kenoihin. Ei kaduta, mutta kyllä' kaduttaa ne vuodet, kun tuli pelattua ja hävittyä paljon. Eipä paljon voittoja näkynyt, viimeisinä vuosina edes kympin voittoa. Eikä satasta suurempaa koskaan.
Ilmoita
Viime festareilla pelasin viitostasoa, viisi ilta-arvontaa, viimeisellä tuli 200 egee.
Samoin pelasin maanantaina, huomenna on tultava jotain, tai meni poskelleen;)
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Julistan kenofestarit alkaneeksi

3 riviä tehty 1,50€ mikäs tässä voittoa odotellessa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta