Sivari olisi ollut mielenkiintoinen valinta

Rauhanmies

Minulle lyötiin C-paperit käteen, mutta sivari olisi ollut siitä huolimatta mahdollinen valinta, ikävä kyllä 18v vuotiaana ei hotsittanut käydä armeijaa saatika sivaria.

Kyllä sivari on hyvä valinta jos aseleikit eivät kiinnosta. Eräs kaveri oli kirjastossa töissä ja sanoi sen olleen mukava kokemus missä oppi asiakaspalvelua sekä työskentelyä "virastopuolella".

1

59

  Vastaukset

  • Sivarit ovat läskejä ja henkisesti heikkolahjaisia äitsykän pikku pleikkaripojuja. Armeijassa täytyy joskus jopa juosta, johon sipsipojun fysiikka ei riitä. Lisäksi armeijassa tulee hallita alkeelliset sosiaalsiet taidot, joita äitsykän paapomilla peräkammarin pojuilla ei ole.

   Sivari on elämässään epäonnistuneen yhteiskunnan elätin kohtalo.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Seksipommi Taru Kalenov tarjoilee herkkuja rivosti stringipeppunsa päältä: "Pitäisikö osallistua Talentiin?" - varoitus: sisältää paljasta pintaa!
  • Laulaja Mikko Mäkeläinen sai Ria-rakkaansa kanssa kolmannen lapsen: "Ylpeä isukki pakahtuu onnesta ja rakkaudesta" - kuva!
  • Heikki Kovalaisen patsasta myydään nettihuutokaupassa pilkkahintaan - katso kuva! "Maalipinta on hieman rapistunut"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   586
   9281
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   62
   1146