Onko Haloo Vimpeli = Matti Latvala Kansanliike?

kuntalainenVimpelistä

Edellisen valtuuston aikana Haloo Vimpeli tiedotti aktiivisesti omilla facebook sivuillaan, juttuja tuli niin valtuuston kokouksista kuin Haloo Vimpelille tärkeistä asioista kuin talouspuolesta linkkejä eri lähteisiin ja grafiikkaa talousluvuista.

Valtuusto vaihtui ja vaihtui Haloo Vimpelin tiedostuslinja, Haloo Vimpelin facebook sivut ovat käytännössä kuolleet. Tämän päivän kaikki Haloo Vimpelin tiedotus tulee Kunnanvaltuutettu Matti Latvalan facebook sivujen kautta ja täten ne profiloituvat ainoastaan hänen aikaansaamiksi ja ajamiksi asioiksi.

Herää kysymys, että onko Haloo Vimpeli nykyään yhtä kuin Matti Latvalan kansanliike? Minne ovat häipyneet Haloo Vimpelin sivuille juttuja kirjoittaneet henkilöt?

26

1410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MistäJärkeäHaloolle

      Matti Latvala on vielä täysi noviisi tässä kuntapäättäjän asemassa. Kuten moni muukin haloolainen. Aina kun jotain päästää suustaan ulos, pitäisi olla laskelmat tehtynä ja ottaa vastuu ulostuloistaan. Tätä ei ole haloossa vielä opittu. Ihme etteivät ne kaikki vanhimmat ja kokeneimmatkaan.
      On helppo räksyttää kaikesta ja olla vaatimassa rahaa sinne ja tänne. Pitäisi kuitenkin hallita kuntatalous ja ymmärtää mistä budjetti koostuu. Mistä sinne tulee tulot joilla menoja katetaan. Ne eivät tule toiveista ja tyhjistä lupauksista. Mutta Mattikin vielä oppii, jos ei muuten niin kantapään alta.

    • sivustaseurannut

      Ilkassa 29.8.2018 Matti Latvala kertoo ja kritisoi, että valtuuston puheenjohtaja toimi väärin, kun ei antanut hänelle puheenvuoroa asiassa, jossa hän olisi halunnut kysyä nauttiiko kunnanhallitus valtuuston luottamusta ja onko se kykenevä jatkamaan.

      Valtuuston esityslistassa oli pykälänä kunnanjohtajan ero.

      Mitään pykälää ei ollut hallituksen luottamuksesta tms. Valtuuston puheenjohtajalla on kuntalain 102§ mukaan oikeus kieltää puheet, jotka eivät pysyttele pykälän asiassa.

      Kuntalaki 102§ kertoo seuraavaa valtuuston kokouksesta.

      102 §
      Kokouksen johtaminen ja puheenvuorot
      Puheenjohtaja johtaa asioiden käsittelyä ja pitää huolta järjestyksestä toimielimen kokouksessa. Jos kokouksessa läsnä oleva henkilö käytöksellään häiritsee kokouksen kulkua, puheenjohtajan tulee kehottaa häntä käyttäytymään asianmukaisesti. Jos kehotusta ei noudateta, puheenjohtaja voi määrätä henkilön poistumaan. Jos syntyy epäjärjestys, puheenjohtajan on keskeytettävä tai lopetettava kokous.

      Toimielimen jäsenellä on puheoikeus käsiteltävänä olevassa asiassa. Jäsenen on puheessaan pysyttävä asiassa. Jos puhuja poikkeaa asiasta, puheenjohtajan on kehotettava häntä palaamaan asiaan. Jos puhuja ei noudata kehotusta, puheenjohtaja voi kieltää häntä jatkamasta puhetta. Jos puhuja ilmeisen tarpeettomasti pitkittää puhettaan, puheenjohtaja voi asiasta huomautettuaan kieltää häntä jatkamasta puhettaan.

    • OppiaOppia

      Niin Latvala, Honkonen ja Sova. Ottakaa opiksenne ettette enää nolaa itseänne ja Vimpelin valtuustoa.

    • Faktatietoa

      Valtuuston puheenjohtajana toimiva Haloo ryhmän Tuomisalo teki oikein kun keskeytti puheenvuoron.
      Toinen Haloo ryhmän jäsen Latvala sen sijaan oli tehdä emämunauksen yrittäessään puhua sellaisesta asiasta jota ei ollut kokouslistalla.
      Tarkoituksena saattoi hyvinkin olla kysyä nauttiiko kunnanhallitus luottamusta.
      Kuka voi mennä takuuseen siitä oltaisiinko pysytty asiassa? Asia olisi saattanut lipsahtaa harmaalle alueelle ja oltaisiin luisuttu eroprosessia käsittelemään.
      Voi ihan hyvällä syyllä kysyä onko tällainen harkitsematon toiminta omiaan lisäämään luottamusta ammatissa toimimiseen?
      Varsinkin jos asia on ollut vielä salainen.
      Ei ne Vimpelin kuntalaiset niin tyhmiä ole että janoaisivat kaikkea mahdollista kuntaan liittyvää tietoa Haloo Vimpelin tietotoimiston välityksellä.
      Kunta toimii itse parhaiten tiedotusasioissa.
      Ei siinä tarvita epäpoliittista Haloo Vimpeliä populismipolitiikkaansa levittämään.
      Näyttää siltä että tämä Haloo Vimpelin lauma on alkanut elämään omaa elämäänsä välittämättä hyvistä tavoista jotka kuuluisivat itseisarvona kunnanvaltuutetuille.
      Toiminta muistuttaa hallitsemattomaksi roihahtavaa anarkistien toimintaa.

      • Asiallista

        Tämä on asiaa!


    • ottakaaselvää

      Tietämättömt täällä taas ovat tietävinään. Latvala kysymyksellään olisi halunnut tietää, miksi esityslistalla ei ole kohtaa "muut asiat"

      • Faktatietoa

        Näin sanoo selittelijä joka ei ole ottanut selvää.
        Oikealla kunnanvaltuutetulla on mahdollisuus selvittää tuollaiset kysymykset muutenkin kuin kokouksessa .
        Esim. ryhmäkokouksessa joita Haloo ryhmä on vastustanut. Siellä varataan tietämättömille myös Latvalalle mahdollisuus kysyä.
        Voihan varsinaisessa kokouksessakin tuollaista kysyä jos haluaa leimautua tietämättömäksi.
        Siitähän Latvalankin kohdalla on ollut kysymys.


    • Kuntalainen9000

      Kunnanhallituksen pöytäkirjasta selviää, että Latvala ollut ennen valtuuston kokousta kunnanhallituksen kokouksessa.

      • Faktatietoa

        Eli kysyminen oli pelkkää teatteria.
        Asialla ei ole niin väliä kunhan vain saa julkisuutta. Tällä kertaa Haloo Vimpeli sai negatiivista julkisuutta.


    • VastuustaTekoihin

      Olisko Latvalan Honkosen Lassilan Sovan ja muiden aatetovereiden aika ottaa lakki kouraan ja pyytää Ilkan toimittajaa oikaisemaan suoltamanne valheet lehdille alkuviikosta.
      Hopi hopi. Olette sen velkaa vimpelin asukkaille kun vahingoititte kunnan mainetta raukkamaisella teollanne.

    • Marapistäätuulee

      Lassilan Martti on kova jätkä ja koko Vimpelin kunnallispolitiikan höyryveturi. Haloo Martilla kannatusta ympäri lähikuntien ja laaja verkosto.

      • Faktatietoa

        Se Martin höyryveturi on hankala käsitellä täällä Vimpelissä. Ei ole niin taitavia veturimiehiä. Jos ei naisista kukaan sattuisi osaamaan ohjastushommia .
        Veturilla on ikävä taipumus. Se tukkii aina väärille raiteille.
        Höyryäkin tukkii tulemaan liikaa.
        Onkapannu räjähtää tuollaisella höyryämisellä. Eräänkin kerran vuosia sitten. Martti höyrysi ulos valtuustosalissa olevasta kunnanhallituksen kokouksesta kauhean pauhun voimalla lähes ovenraamit kaulassa. Höyryämisen ja pauhinan seasta kuului hänen välitön eroilmoitus valtuuston puheenjohtajistosta sekä muuttoilmoitus Lappajärvelle.
        Se siitä vastuunkantamisesta jolla
        kyseinen höyryveturi omankehun voimalla lehdessä elvisteli.
        Kyllähän minä päätöksiä teen...ei toiset.
        Ei toteutunut se Lappajärvelle muuttokaan. Lappajärviset olisivat varmaankin olleet mielissään ja tosi kiitollisia kun olisivat saaneet tehokkaan ja toimivan åhöyryveturin :)


      • EiPolitiikkaa

        Ei näy Marttia kokouksissa joissa pitää ottaa vastuuta ja päättää isoista asioista.
        Suorastaan valtuuston halventamista tämä kommunisti-viher-puna-oikeisto-populistinen Haloo kun eivät meinaa saada edes miehitystä valtuuston kokoukseen. Pitkä lista näkyy olleen varajäseniä 'estyneenä' viime kokouksessa. Äänestäjillä on seuraavissa vaaleissa mietinnän paikka.
        Näillä Haloon huutajilla ei kunnan asioita hoideta. Paljon ovat ainakin saaneet eripuraa aikaiseksi ja kunnan mainetta pilanneet. Ihme porukkaa. Ihan vertaansa vailla.
        Pienessä kunnassa ei tarvita politikointia. Asiat pitää pystyä päättämään järkevästi eikä haloomaisella Hajota ja hallitse-tyylillä.
        Onko kukaan nähnyt kenenkään haloolaisen kasvoilla edes virettä hymystä? Minä en. Hapannaamaa näyttävät ja happamilta kuulostavat.


      • Kuntalainen9000
        EiPolitiikkaa kirjoitti:

        Ei näy Marttia kokouksissa joissa pitää ottaa vastuuta ja päättää isoista asioista.
        Suorastaan valtuuston halventamista tämä kommunisti-viher-puna-oikeisto-populistinen Haloo kun eivät meinaa saada edes miehitystä valtuuston kokoukseen. Pitkä lista näkyy olleen varajäseniä 'estyneenä' viime kokouksessa. Äänestäjillä on seuraavissa vaaleissa mietinnän paikka.
        Näillä Haloon huutajilla ei kunnan asioita hoideta. Paljon ovat ainakin saaneet eripuraa aikaiseksi ja kunnan mainetta pilanneet. Ihme porukkaa. Ihan vertaansa vailla.
        Pienessä kunnassa ei tarvita politikointia. Asiat pitää pystyä päättämään järkevästi eikä haloomaisella Hajota ja hallitse-tyylillä.
        Onko kukaan nähnyt kenenkään haloolaisen kasvoilla edes virettä hymystä? Minä en. Hapannaamaa näyttävät ja happamilta kuulostavat.

        Pitkä lista on tosiaan ollut muutamassa kokouksessa. Mielenkiintoiseksi tekee se, että eikös tämä yksi varavaltuutettu lähtenyt Haloosta kävelemään mutta hoitaa velvollisuutensa kun muut jättävät tulematta..

        Sitten lueskelin Latvalan facebook sivuja. Kunnanhallitukselle kirjallisia kysymyksiä. Tavasin tuossa kunnan pöytäkirjoja niin löysin vastauksen suurimpaan osaan kysymyksistä. Tulee vaan mieleen lukevatko nämä valtuutetut pöytäkirjoja?


    • kokoomuslainen_porvari

      Kuuleppas kaveri jos näin kova punaniska kommunisti tausta niin kuin maralla ei voida puhua että kova vaan uhoamaan niin kuin yleenssä kommunistit tälläiset veijarit pitää unohtaa ei kukaan kannata kommunisti taustaista kaveria
      vielä haikailevat NEUVOSTILIITON PERÄÄN vanhalta vuosikymmenneltä joten ei jatkoon

    • Piiskaa

      Kapitalistit on syvältä. Te ette aja kuin omia henkilökohtaisia etuja itsellenne ja näin entisestään muhkeammat lompakot. Siinä unohtuu vähäosaiset ja köyhät. Siellä tarvitaan vasemmistoa missä on teollisuutta.

      • badruuna

        Ilman kapitalistien pääomaa ei olisi teollisuutta ;)


      • Hongisto

        Kukahan sen pääoman kapitalisteille tekee ja ilman työläisiä ei olisi teollisuutta.


      • badruuna

        Jos se noin helppoa on niin miksi et ala yrittäjäksi?
        Olen tähän päivään mennessä ollut siinä uskossa, että työläinen saa vastinetta työpanoksestaan, eli palkkaa. Palkan maksaa se ilkeä kapitalisti joka tarjoaa yrityksensä kautta työtä.


    • Hongisto

      Työläisen nykyinen arki, ja taasen pääoma kapitalisteille senkun suurenee.........-Pakkolait, työntekijöiden aseman heikennykset, lomarahojen leikkaus, leikkaukset ihmisten arkeen, työttömyysturvaleikkaukset eli aktiivimalli, irtisanomissuojan heikennykset, ikuinen koeaika nuorille työntekijöille, koulutuslupauksen pettäminen, koulutuksesta ja osaamisesta leikkaaminen.

      • Juudas

        Jep, jep eihän tämä hyvä kapitalisti halua maksaa kunnon palkkaa, millä tulee toimeen, kun saa ilmaisia työntekijöitä......nykypäivää...


    • badruuna

      No mikset ala yrittäjäksi jos kerran ilmaista työvoimaa, leveää elämää, shampanjaa ja kaviraaria on tarjolla? Suomi on vapaa maa ;)

    • jostaintietävä

      Ei toki Haloo Vimpeli ole ainoastaan Matti Latvalan kansanliike sanojan tarkoittamassa mielessä. Matti Latvalan mielipiteet ovat nousseet hänen arvosteluksi, koska hän on aktiivisesti tiedoittanut kunnan asioista ja vaatinut oikeutta. Ei ole mikään ihme, että jo vuosikymmeniä vimpeliläisiltä on salattu päätöksententeko ja nyt kun on ihminen, jolla on rohkeutta tuoda esille vuosikymmenten ajan pienen klikin harjoittama kunnallispolitiikka , niin sehän kirpaisee ..isältä pojille tai äidiltä työille. Tämä Haloon esittämä arvostelu kunnan luottamushenkilöiden toiminnasta on tosi tervetullut tuulahdus kunnan asukkaille "tiedoksi" missä mennään kunnallispolitiikassa. Hyvää jatkoa Matille ja Haloolle kurssin oikaisemiseksi.

      • Faktatietoa

        Heh hee! Vaatinut oikeutta? Onko jossakin asiassa toimittu rikollisesti ?
        Voisitko perustella mitä asiaa päätöksenteossa oltaisiin salattu?
        Jos tiedät jonkin asian mitä ollaan salattu niin kerro ihmeessä.
        Ei kunnanvaltuusto ole mikään yhden ihmisen liike jossa joku yksittäinen ihminen voisi kuvitella tuovansa epäkohtia jatkuvalla syötöllä esille.
        Matin varmasti kannattaa jatkaa samalla linjalla. Kyllä tulee äkkiä pää vetävän käteen tuollaisella menolla.
        Tällä tavalla ajateltuna kunnanvaltuustoasssa istuu 20 valtuutettua turhan takia jos Matti Latvala yksin pystyy näkemään legendaarisen klikin vuosikymmenten oletetut "väärät tai salassa tapahtuneet päätökset ja yksin tekemään parempia päätöksiä. On melkoista ylimielisyyttä ajatella että yksi ihminen voisi olla noin kaikkivoipa.
        Mihin tällainen salailun harhakuvitelma oikein perustuu ja ketkä niitä salailijoita ovat ? Kertokaa.


    • Kotkotiit

      Kummaa väkeä nämä Vimpelin äänioikeutetut kun salailevia ja kieroja äänestävät. Niinkö??? Mikä ihmeen Hidalgo tämä Latvala kuvittelee olevansa. No polliisi ja vissiin aina pillit päällä! Pätee kuin kukko yhden akan tunkiolla.
      Kehuukohan ihan ite ihteään täällä palstalla. Matti voisi ottaa oppikirjat kainaloon ja vetäytyä jonnekin pänttämään kunnan hallintolakia päähänsä että loppuisi tuo kunnan demokraattisesti valitun valtuuston moittiminen ja halaveeraus. Oikeasti tunnen myötähäpeää koko Haloota kohtaan.
      Nyt siellä on vielä pari räksyttävää akkaakin värväytynyt matin jalanjälille.
      Räksyttävä kana kauas kuuluu vaan lentonsa on lyhykäinen. Kukkokin ääntään korottaa vaan viimein vihne kurkkussaam muniin kanalassa kompastuu😂

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe