Profetia kahdeksan vuoden takaa

näinonkäymässä

Sanoja tulevaisuuteen 8.8.10

Aikamme tulee nyt muuttumaan silmiemme edessä.

Tulvat, metsäpalot, kuivuus, hirmumyrskyt, auringon polte, pakkaset ovat ennätysluokkaa. Ennätykset paukkuvat rikki toinen toisensa jälkeen. Omituiset, poikkeuksellisen voimakkaat sääilmiöt piinaavat maailmaa, myös Eurooppaa, Venäjää ja Skandinaviaa. Suomea ei todellakaan säästetä luonnonvoimien tuimuudelta ja omituisuudelta.

Sääilmiöt ovat pientä siihen nähden, kun maa alkaa tosissaan voihkia ja valittaa. Maankuori repeilee mantereilla ja merissä, mikä aiheuttaa tuhoalueilla mittavaa hävitystä. Katastrofit kasvavat ennen näkemättömällä vauhdilla megaluokan tuhoiksi ja ihmiskunta kieltää Jumalan olemassaolon ja turmeltuu entisestään.
Lisääntyvä ihmisten turvattomuus ja ahdinko kaiken piinan keskellä tulee lisäämään myös moraalista rappiota ja harvat etsivät Jumalaa avukseen. Rikollisuus, ryöstely ja kaikenlainen jumalattomuus rehottaa koska itsekkyys saa eläimellisen luonteen nousemaan ihmisen mielestä esiin kaiken hädän kasvaessa ohi normaalikatastrofien tasosta. Ihminen alkaa taistella henkiinjäämisensä puolesta ja kun ei ole turvaa Jumalassa, pahuus pääsee irti.
Tämä kaikki tapahtuu nyt kuin nopeutetussa filmissä verrattuna tähän asti tapahtuneeseen verkkaiseen vuosisatojen kulkuun iloineen ja suruineen.
Ajat muuttuvat ja olemme astuneet uuteen aikajaksoon joka on kuin silmänräpäys ennen kuin Ilmestyskirjan voi huudot ja vihanmaljat ja sinetit avataan. Olemme vihanajan kynnyksellä eikä kukaan voi tietää mikä on se hetki kun seitsemän vihan vuotta ajallisesti alkaa, käynnistyy tai on eräänä päivänä alkanut. Jumala on myös siinä viisas että ei ilmoita ihmisille tarkkoja aikoja tietäen ihmisten alkavan laskea päiviä, viikkoja ja kuukausia. Joten on hyvä pitää uskostaan kiinni joka päivä ja elää päivä kerrallaan Herran armoon turvaten.

Kun Herra tulee noutamaan seurakuntansa, toinen otetaan ja toinen jätetään, kaikki elämä vaikuttaa normaalilta ja arkiselta. Kukaan ei osaa odottaa, että seurakunta lähtee nyt. Toinen on jauhamassa käsikivillä ja toinen nukkuu vuoteellaan kun nouto käy. Eli ei mitään tavallisesta poikkeavaa nykyiseen elämän menoon verrattuna. Kaikkien elämän tasapainoa järisyttävien ongelmien, katastrofien, taloudellisten kaaosta alkaessa, ihminen pyrkii normalisoimaan elämän mahdollisimman nopeasti sekä olosuhteissa että henkisestikin ja sehän on elämän tarkoituskin. Elämän tulee jatkua, mutta kun Jeesus poimii seurakuntansa tai ns. tempaus tapahtuu, elämä on vielä normaalia, siis jotenkuten normaalia. Vasta sen jälkeen alkaa mieletön epänormaalius kaikissa olosuhteissa maapallolla eli Jumalan ilmoittaman vihanaika. Jumala haluaa herättää maailman tekemään parannuksen, mutta Ilmestyskirja kertoo, että kaikkien ihmisten huulilla on kirous ja parannusta ei tapahdu.
Siihen kaiken kaaoksen keskelle halutaan yksi mies yli muiden palauttamaan rauha, talouden ja hyvinvoinnin tasapaino. Ihmisten mielestä on olemassa vain yksi hyvä tyyppi, mutta hänen todellinen pahuutensa ei ole tiedossa, koska Pyhä Henki ei ole enää läsnä ilmoittamassa ihmisille, siis uskoville, että varokaa tuota ja uskovathan ovat poissa. Vihan aikana uskoon tulevista tulee maanalainen armeija, niistä jotka haluavat seurata Jumalan antamia ohjeita. Raamattu julistetaan vääräoppiseksi siten, että fundamentalistinen oppi on harhaa ja Jeesuksen seuraajat jotka saarnasivat parannuksen tekoa ja syntien sovitusta, olivat kuin harhaoppisia. Ja laittomuus ja suvaitsevaisuus nostetaan ainoaksi oikeaksi uskoksi, uskonnoksi nousee newage-tyyppinen suvaitsevaisuuden ja kaiken miellyttävän ja miellyttämisen, maallisen onnen ja nautinnon salliva ja hyväksyvä ”Tehköön jokainen mitä hyvää haluaakin tehdä”-oppi. Homous on hyväksyttävä ja kunnioitettava ja puolustettava arvo. Perversiotkin sallitaan jos kyseessä on aikuiset aikuisille mitä vaan ja miten vaan. Ihminen pitää tietyistä säännöistä kiinni esittäen toista kuin hän oikeasti on, voi tehdä mitä vaan, jos kukaan ei saa tietää. Laittomuus sallitaan periaatteella: saat olla kiero, omaedun tavoittelija ja moraalisesti vaikka varas, kunhan et jää kiinni. Valehtelu on normaalia ja kaikki moraali on pudonnut niin alas, että kukaan ei enää erota oikeaa väärästä.

Itsekeskeisyys, itsekkyys, väkivalta ja kaikki raamatun lopunajan ihmisen moraalimääritteistä kertovat adjektiivit joita Paavali luetteli ovat ihmisessä irrallaan. Ihminen on kuin oli Nooan päivinä ja pahaakin pahempi. Kaaostila ihmisen mielissä, moraalissa ja arkielämässä sekä olosuhteissa katastrofeineen tekee elämästä sietämätöntä. Ihminen toivoo jo kaiken keskellä kuolemaa ja pelkää niin että osa kuoleekin hädässään.
Katastrofit tukkivat ja lamauttavat tietoliikenteen, auttamisväylät ja myös rahavarat. Ihmisten hätä on suuri. On pakko selvitä yksin, omin avuin kaiken keskellä. Ja mukavuuteen tottuneet ihmiset eivät tiedä mitä tehdä ja tekevät mitä huvittaa muiden kustannuksella. Heikot eivät kestä, vaan jäävät vahvojen jalkoihin. Kysymys kuuluu: - Mikä

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinonkäymässä

      ...jatkoa Kysymys kuuluu: - Mikä on ihmisen elämän perusta? Minun onneni on olla Jumalaa lähellä. Tänään on pelastuksen päivä ja vielä on armon päivä. Huomisesta kukaan ei tiedä. Aika rientää.

      Taloudellinen kaaos pahenee kaikkialla, luonnon voimien aikaansaadessa lisää ja lisää katastrofeja, jotka imevät rahavaroja EU:lta , sen jäsenmailta ja kaikkialta. Juuri kun näyttää että finanssien käyrät alkavat vakaantua, ne alkavat uudelleen kieppua ja tulee taloudellinen romahdus, syöksykierre. Siihen ei tule auttamaan mitkään hätävarannot ja pankkikriisien varmuusrahastot. Turhaan ns ’viisaat’ tekevät sopimuksiansa tilanteen vakauttamiseksi, sillä mikään apu ei tule vakauttamaan syöksykierrettä. Sekin saa EU:ta pohtimaan mikä mies olisi niin viisas ja taidollinen johtamaan ulos tästä sopasta EU:n. Kaikki on valmiina kun antikristus astuu esiin kaikella valheen voimalla ja viekkaudella.

      Tällä hetkellä talous vielä keikkuu ylös ja alas ja ylös mutta syöksykierteen kaikki elementit ovat ilmassa. EU:n taloudellinen tilanne on uhattuna edelleen vaikka ’viisaat’ Brysselissä paukuttivat vasta käsiään, että tästä ’Kreikka-ahdingosta’ selvittiin säikähdyksellä. Totuus on, että se on silmänlumetta. EU:n laitamilla piilee isompia uhkia kuin Kreikan mätä talouspolitiikka. Useat maat ovat salanneet todellisia tuloksiaan jo jonkin aikaa ja pienikin heilahdus maan rakenteissa saattaa käynnistää dominopelin kaltaisen reaktion EU:N köyhien maiden ja rikkaiden maiden joukossa. Elämme kuin nuoralla tanssien. Poliittinen älymystö pelaa omaa valtapeliään ja rakentaa useissa maissa uskottavuuttaan vain suuren illuusion varaan. Nähtäväksi jää mistä maasta dominopeli lähtee käyntiin. Ehkä Italiasta, joka on poliittisen kähminnän emämaa? Mutta jostain se lähtee, ja siihen vaikuttavat monet samanaikaiset tapahtumat.

      Sotia ja sen kylvämää ahdistusta on tulossa lisää joka puolelle. Ja turha edes varmaan tässä kertoa kun kaikki näkevät jo nyt uutisissa sen omin silmin miten laittomasta tehdään laillista, kuinka laittomista terroristijärjestöistä tehdään laillisia sotilasryhmittymiä humanitaariseen ihmisoikeusaktivismiin vedoten. Pian Israel on ahdistettu nurkkaan. Ahdistus Israelissa on sietämätön kun tilanteet vain lipuvat siihen miten koko maailma kääntyy sitä vastaan. Siihen tilanteeseen antikristus tulee muka tuomaan rauhaa, mutta pettää kaikki jotka hänen sanaansa luottavat. Lopulta hänen luomansa sotatilanne ryöstäytyy kohti täydellistä Israelin tuhoamisyritystä kohti ja silloin Jeesus tulee ja tuhoaa viholliset.

      Seurakunnan nykytila vastaa nukkuvien puoluetta politiikassa. Ei oteta kantaa, ei viitsitä tehdä muutakuin peruskuviot oman elämän ympärillä. Missä on armolahjat, joita Paavali toivoi runsaasti kaikkien tavoittelevan itselleen? Missä ovat ne jotka haluavat tehdä evankeliumintyötä? Missä ovat kaarneet, ne jotka tahtovat ottaa vastuun niistä jotka palvelevat Herraa, ettei heidän tarvitse nälkää perheessään nähdä?
      Missä on vastuuntuntoinen joukko lähimmäisiään rakastavia ihmisiä? Itsekkyys on suurempi ‘hyve ja ilo’ kuin Herran äänen kuunteleminen ja Hänen tahtonsa etsiminen. Itsekkyyttä on monenlaista ”laiskuus ja itsekkyys ovat leikkikavereita”. Ei vaan viitsitä enää nähdä vaivaa Herran asioissa kun ”oman vatsan kasvattaminen” on helpompaa.

      Parempi olisi mennä katsomaan marttyyriseurakuntien hätää edes päiväksi ja ehkä sitten voisi tehdä parannusta omassa elämässään? Entä sairaat ja uupuneet, kuka heitä muistaa? Joka tekee jotain yhdelle vähimmistä tai jättää sen tekemättä, niin hän on joko siunattu tai kirottu. Ei vaadi paljoa muistaa heikkoja ja unohdettuja, mutta kun on niin paljon helpompaa etsiä viihdettä ja viihdykettä omalle lihalle.

      Tällaisessa tilanteessa seurakunta ajetaan hajalle susien toimesta. Lampaat eivät kuule enää paimenen ääntä, niin sudet tulevat ulvoen kimppuun ja saavat aikaan hajaannusta, turhia väittelyjä, oppieroista kiistelyjä, riitoja ja seurakuntien rikkoutumisia. Kun lampaat ovat hajallaan, sudet repivät niitä rikki ja tuholla ei ole pysäyttäjää elleivät uskovat tee parannusta ja ala kuunnella Paimenen, Jeesuksen Kristuksen ääntä omassa sisimmässään, ja tee parannusta rakkaudettomuudesta, itsekkyydestä, oman edun tavoittelusta ja hengellisestä velttoudesta.

      Ensirakkaus Jeesukseen Kristukseen on avain hengellisen elämän elpymiseen seurakunnissa ja uskovissa yksilöissä. Parannus lähtee yksilötasolta ja leviää seurakuntaan ja seurakuntiin. Tarvitaan Pyhän Hengen voima, Pyhän Hengen kaste ja -voitelu. Rukoileva seurakunta voi taistella tiiviinä ryhmänä susia vastaan eli eripuraa ja maailman henkeä vastaan. Rukoileva seurakunta kokee myös voittoja koska se on Jumalan viitoittamalla tiellä. Rukousvastauksia tulee, ensirakkaus Jeesukseen sytyttää Pyhän Hengen tuoreen palon sen tuoreuden ja raikkauden mikä saa aikaan herätyksen ja rakkauden kaikkien uskovien kesken jossa kilpaillaan toinen toisensa kunnioittamisessa. Itsekäs kilpailu ei tule Pyhän Hengen rakkaudesta.

      Jeesus halusi nähdä uskovat ra

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      72
      1394
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1175
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      74
      1099
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      967
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      772
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      722
    8. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      374
      717
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      711
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe