Ruusunmarjaneuroni

Puuttuuko mormoneilta ruusunmarjaneuroni, koska he käyttätyvät kuin siat vatukossa, silloin kun heidän kirkkonsa käytäntö sen sallii? Aito ihmisyys puuttuu.

Ja sorry siat, se on vain sanonta. Teikäläiset olivat minulle lapsuudessa koiran kaltaisia kavereita enkä minä teitä silloinkaan syönyt.

https://www.hs.fi/tiede/art-2000005809870.html

4

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinulla näkyy nyt olevan profiili, mutta et näköjään kirjoita muuta kuin tätä meidän Jeesuksen kirkkoa panettelevia, haukkuvia ja kritisoivia kirjoituksia. Koita ryhdistäytyä ja jätä ne panettelut pois ja perustele vaan miksi olet mitäkin mieltä ja tutki ennakkoluulottomasti eikä ennakkoluuloisesti kirkkoamme. Ilmeisesti olet jostakin suuttunut kirkollemme ja tullut siihen tulokseen että koko kirkko on paha ja väärä. Se on kovin ikävää kun me taas ajattelemme että se on hyvä ja oikea, ei tietenkään täydellinen, kun ihmisistä on kysymys. Kaikki ovat vasta opetuslapsia, eivät täydellisiä.

      Vain Jeesus on täydellinen. Sinä et usko sitäkään. Niin olet ilmoittanut.

      • Aito ihmisyys puuttuu. Sinä tuomitset homoseksuaalisuuden, koska KIRKKOSI niin tekee. Sinä hyväksyt pikkutyttöjen moninainnit, koska KIRKKOSI niin tekee. Olet kuin Kim Jong-unin seuraajat.

        Ja katsos, niitä rohviileja voi olla oma vaikka jokaiselle eri palstalle... Kyllästyin etsimään kuvia, joissa on autoja. Siksi rekisteröinnit.


      • Höpölöpsis kirjoitti:

        Aito ihmisyys puuttuu. Sinä tuomitset homoseksuaalisuuden, koska KIRKKOSI niin tekee. Sinä hyväksyt pikkutyttöjen moninainnit, koska KIRKKOSI niin tekee. Olet kuin Kim Jong-unin seuraajat.

        Ja katsos, niitä rohviileja voi olla oma vaikka jokaiselle eri palstalle... Kyllästyin etsimään kuvia, joissa on autoja. Siksi rekisteröinnit.

        Ei meidän kirkosta kukaan rehellinen ihminen voi sanoa, että aito inhimillisyys puuttuu. Mistä ihmeestä sinä olet sellaista saanut päähäsi, vaikka tunnet monia mormoneja, ja tiedät että he ovat ihan kunnollisia, lämpimiä ja rakastavia ihmisiä? Sama koskee myös kirkkoa instituutiona, vaikka sinä olet tietysti eri mieltä. Mutta olet väärässä, niinkuin muutenkin kirkon asioiden suhteen.

        Enkä minä tuomitse homoseksuaaleja, päinvastoin, he ovat smanlaisia ihmisiä kuin muutkin. Kirkon opin mukaan vaan homoseksuaalisen seksin harjoittaminen on syntiä kirkon jäsenelle, ja olen tästä asiasta aivan samaa mieltä. En sen takia, että kirkko niin opettaa, vaan sen takia, että se on minusta aivan oikea oppi ja kirkko on oikeassa tässä asiassa. Ei se ole homoseksuaalien tuomitsemista. Kukaan ei voi mitään suuntautumiselleen ja jokaisella on vapaa tahto päättää miten siihen suhtautuu. Raamattu pitää sitä epänormaalina ja saastaisena. Syntinä. Nykyaikana on alettu ymmärtämään - pitkin hamapain monissa piireissä - että kukaan ei suuntautumiselleen mitään voi. Sille voi, miten asiaan sitten suhtautuu. ei ole mikään pakko silti ruveta harrastamaan homoseksuaalista seksiä.

        Nykymaailmassa on heti homofoobikko, jos kertoo miten Raamattu asiaan suhtautuu tai kirkko. Se on homoaktivistien propagandaa, ei siihen pidä uskoa.


    • Jos vaikkapa sinulta kysyy, että oliko se oikein kun piispa Snow kastroi nuoren miehen, koska halusi tämän tyttöystävän omaan haaremiinsa ja oliko oikein, että profeetta young ei tuominnut tekoa vaan totesi, että myöhemmin eunukkeja olisi tuhansittain, sinä et tuomitse tuota hirvittävää tekoa, jonka seurauksena nuorukainen menetti mielenterveytensä ja tyttö joutui Snown seksiorjaksi. Sinä joko kieltäydyt uskomasta tai vaadit MINULTA kirkkosi selitystä asiasta.
      Samoin et tuomitse sitä, että profeettanne ja muu kirkkosi johto keräsi painostamalla tyttöjä ja näiden vanhempia nuoria tyttöjä haaremeihinsa.

      Kaikki tuo kertoo siitä, että sinulta ja kaltaisiltasi puuttuu aito inhimillisyys. Tärkeintä on OMA "pelastumien" parhaimpaan paikkaan ja OMA tuleva haaremi.

      Kyllä sinä tuomitset homoseksuaalisuuden aivan kuten kirjoitin ja teet sen jälleen omassa viestissäsi. Kiellät heiltä seksuaalisuuden harjoittamisen. Ja kuten rehellisesti paljastatkin, kyseessä ei ole oma vapaasti muodostunut mielipiteesi vaan Raamattu. On todellakin älyn väärinkäyttöä, jos asiota ei voi ajatella omilla aivoillaan vaan täytyy ENSIN katsoa Kim Jong-unin tai jonkin tuhansia vuosia sitten kootun kirjoituskokoelman mielipide asiaan.
      Aito inhimillisyys puuttuu!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      302
      3387
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      238
      1850
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1345
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1313
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1133
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      946
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      884
    Aihe