Tule mukaan kehittämään Suomi24 Keskusteluja!

Hei,
Oletko Suomi24 keskustelujen aktiivikäyttäjä? Tule mukaan rentoon tilaisuuteen, jossa pääset vaikuttamaan meneillä olevaan kehitystyöhön. Palkitsemme sinut osallistumisestasi ja korvaamme matkakulusi.

Panoksesi on tärkeä, haluamme kehittää Suomi24 Keskusteluja yhdessä käyttäjien kanssa yhteisöllisemmäksi ja viihtyisämmäksi keskustelualustaksi.

Aluksi haastattelemme sinua kokemuksistasi Suomi24 Keskusteluista ja jatkamme sen jälkeen ryhmäkeskustelulla muiden käyttäjien kanssa.

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 5.9. Helsingin keskustan alueella. Voit ehdottaa sinulle parhaiten sopivaa kellonaikaa kyselyn lopussa.

Jos kiinnostuit, täytä lyhyt kysely osoitteessa https://goo.gl/forms/ SEKN7nWdRWBsF6kB3 (Google Forms -lomake). Olemme yhteydessä valittuihin osallistujiin vielä tänään tai viimeistään maanantaina.

Kiitos mielenkiinnostasi!

Suomi24-tiimi

18

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TuskinMaksaisitteMatkoja

      Ehdottaisin keskustelupaikaksi toimivahkoksi havaittua tuttua paikkaa nimeltä suomi24-keskustelut. Eikö kelpaa ylläpidolle itselleen?

    • Muutama-Huomio

      Eihän tässä keskustelussa ole nykyisin enää mitään järkeä, kun suurin osa keskusteluista poistetaan jo muutama minuutti viestin jättämisen jälkeen!

      Pitäisi olla selkeästi mahdollisuus jättää linkki tai jopa useampikin linkki viestin yhteyteen, ilman että se tarkoittaa automaattista viestin poistamista. Linkki useimmiten selventää tarkemmin sitä asiaa josta keskustellaan. Kun mitenkään kaikkea ei voi kirjoittaa viestikenttään itse.

      Samoin jos lähetät kommentin heti oman viestisi perää, tarkoittaa se myös välitöntä viestin poistoa. Vaikka olisit yrittänyt korjata edellisessä viestissäsi olevia asiavirheitä. Näin jää tämä virheellinen tieto näkyviin, koska korjaus poistetaan aina.

      Aikaisemmin tämä homma toimi huomattavasti paremmin!

      • järjetöntä

        Automaatti tekee paljon hallaa. Sitten jotkut palstat ovat erikoisvalvonnassa kuten RKP:n, sinne kun suomeksi kirjoittaa niin yhtään ei tiedä säilyykö vai poistuuko avaus. Aivan sama onko asiallinen vai ei.


    • ohiu

      Kehittämistä kyllä olisi. Pitäisi olla puolueettomat "seriffit" palstalla ilman omaa agendaa.

      • Vainoikeamielisille

        Koirapalstalla oli ennen tehokas/ psykopaatti sheriffi, joka poisti kaikki, aivan kaikki mielipiteet, joissa arvosteltiin koiria tai koiranomistajia, valitettiin koirien haukkumisesta tai kommentoitiin koiranpuremia. Tekipä sheriffi jopa useita rikosilmoituksia mielestään vääriä mielipiteitä omaavista "koiranvihaajista".

        Tällaisiako halutaan taas S24-palstoille?

        Olen ollut huomaavinani, että ainakin Salen arvostelu saa nykyään kaikki kommentit poistoon.


    • 1211212

      Jos nimimerkit sivuun ja tekstikupla viereen. Sitten järjestys vaihtoehtoja kuten aika, vastauksia, jaa en tiiä

      Vähemmän valkoista tilaa white space. Jotta näkee enemmän kerralla

    • mä.vaan

      Joulupukkeja sentään näkee ainakin jouluaattona ihan eläviäkin. puolueetonta keskustelupalstan sheriffiä en ole nähnyt ikinä missään.

      Tai no, murha.infon modet ovat onnistuneet luomaan sangen sekalaisesta seurakunnastaan oikein toimivan ja ajoittain jopa hyvään keskusteluun kykenevän poppoon.

      Vaikea kuitenkaan uskoa, että vastaava onnistuisi S24:ssä. Paikka pursuaa teinitrolleja ja hakkereita ja kaikenmaailman maailmankuvansa myyjää ja niin tunteetonta ihmistä ei olekaan, etteivät jatkuvalla syötöllä syydetyt provokaatiot kosketa. Siihen se puolueettomuus sitten loppuu. Muutenkin joissakin aiheissa voi olla aika haastavaa löytää se asiattoman ja asiallisen välinen raja.

      En itsekään pidä rasismista, mutta en toistaalta voi välillä olla irvailematta sille, kuinka herkkähipiäisiksi rasismin kanssa ollaan tultu. Voit oikein hyvin kirjoittaa, että

      keput on tyhmiä juntteja

      mutta jos kiirjoitat

      musta tuntuu tosi tyhmälle

      niin saat alkaa selittää kielioppiasi.

      Nyt viestien poisto on selkeästi sellaista, että jotkut kirjautuneet käyttävät sitä hyväkseen. En tiedä, kuinka suuri osa heistä edelleen on töissä S24:ssä, ainakin he pystyvät ajoittain tunnistamaan nimettöminäkin kirjoitettujen viestien kirjoittajat kovin helposti. Voi tietysti olla, että koko systeemi vain on läpihakkeroitu.

      Ei tämän kehttäminen tule olemaan mikään helppo juttu. Porukka on valunut faceen, jossa öykkäröivät omalla naamallaan, teinit ovat painuneet ylilaudalleen, jossa toivottavasti myös pysyvät pysyvästi. Vain sitkeimmät ovat enää täällä.

      Täälläkin on osioita, jotka ovat olemassa vain, koska niillä kiusataan ja haukutaan ihmisiä 24/7. Julkkisjuorut-palsta on sellainen, hirveä tunkio ja kaatopaikka, jossa seiskan toimittajiksi haaveilevat aivokääpiöt käyvät esittelemässä vittuilutaitojaan. On vaikea ymmärtää, että tuollaisiakin olioita elää tässä samassa maailmassa. Kaipa se siinä sitten on hi-tech-maamme tulevaisuus.

      Sinänsä tämä kaikki on mulle samantekevää. Kirjoitan tänne vain silkasta tylsyydestä, kun ei ole muuta tekemistä. Toki kaikenlaiset trollit myös ärsyttävät vastaamaan ja onnistuvat usein herättämään oikein kunnon matsi-mielialan. Joskus kirjoitan tiukkaa asiaa, yloeensä kuitenkin silkkaa paskaa, kuten muutkin.

      Koskaan ennen netin keskustelupalstoihin tutustumista en käsittänyt, että ihmiset ympärilläni ovat niin todella niin tyhmiä kuin ovat. Enää sekään ei jaksa järkyttää. Huvittanut se ei ole minua koskaan. Olen edelleen idealisti ja tulen olemaan siihen saakka kuin kuolen. Jos se tekee minusta pilkkaamisen arvoisen niin sitten tekee. Täysin samantekevää sekin.

    • 0999090

      Natsi sika, huoraava öykkäri, haistappa lestakepurolli mustan kissan vittu. Pieni otos henkilöön kohdistuvasta vihasta ilman asiasisältöä sivuilla. Miten tämäntapainen menee läpi. Asiat voi riitauttaa sananmiekkaa käyttäen, mutta toiseen henkilöön käyvät haukkuma nimitykset voi karsia pois. Miten esim. "Ime munaasi" edistää keskustelun kulkua. Korkeintaan herättää samanlaisen vastareaktion.

    • oloon

      onko tilaisuudessa vai ihmisiä vai keino äly tilaus keskusteluun,

      • tekoihmisetkin

        "keinoihmiset" keksivät keinoja.


    • paistaajakuuMottaa

      Kiinittäisin erityistä huomiota Nato-palstan asiattomuuksiin, siis miltei mahdoton palsta asialliseen keskusteluun.

    • TeOlettePelkkääPaskaa
      • TeOlettePelkkääP---aa

        Voisitteko Suomi24 kerrankin vastata asiallisesti tähän? Ettekö kykene vieläkään kommentoimaan sanallakaan? Missä on vastuunne?


    • Ja sitä muutosta tarvittaisiin, että ylläpito pitäisi huolen että kun asiattomista ja trollausviesteistä ilmoitetaan, niin niihin puuttuttaisiin.

    • Käsittämätöntä

      Kehittäkää toimintaanne siten, että poistatte näkyvistä sen savonlinnalaisen mielisairaan henkilön, joka on vuosien ajan vapaasti pilkannut uhriaan lukuisilla palstoilla!

      Laittakaa vaikka oma nimenne sen uhrin nimen tilalle, kun se kerran on teistä niin hauskaa ja oikeutettua! Tai sen poliisipäällikön nimen, joka kertoi uhrille, että älä lue niitä.

      • MaistaaOmaaLääkettään

        Pirjo Väyrynen niihin pilkattavan nimeksi sen alkuperäisen tilalle!


    • vorkuta

      Kiinnostavaa tietää vaikutetaanko ulkomailta (venäjä) näille sivuille. Tiedossa on Pietarin rollitehdas. Nato, Ukraina ja M H 17 kirjoittelu viittaa muutaman nim. merk. kohdalla melkoiseen satuiluun. Asiat jotka venäjäkin on jälkikäteen joutunut pyörtämään esiintyvät palstoilla uudelleen ja uudelleen totuuksina. Onko sama levy jäänyt päälle.

      • KansanmurhaMielessä

        Taitaa olla ennemminkin Israelin "trollitehdas", joka tätä juutalaiskanavaa ohjailee!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      375
      4397
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      282
      2463
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      140
      1759
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1534
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1453
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1297
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1295
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1196
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      39
      1132
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      345
      1050
    Aihe