Taksinryöstäjälle kävi heikosti..

Mitäs_läksit_nii_i

Eipä tuossa olis korvaamatonta vahinkoa kenellekään tullut vaikka olisi käynyt vielä heikomminkin!
=
Poliisin mukaan taksin asiakkaana ollut mies oli aseistautunut teräaseella. LEHTIKUVA / Onni Ojala
Joensuussa Itä-Suomessa taksista tehtiin ryöstöhälytys sunnuntain vastaisena yönä puoli kahden aikaan. Poliisipartio tavoitti taksin Joensuussa Kajaanintiellä ja taksiauto pysähtyi Kuopiontiellä.
Poliisin mukaan taksin asiakkaana ollut mies oli aseistautunut teräaseella. Mies ei totellut poliisin käskyjä ja poliisi käytti ampuma-asetta pysäyttääkseen hänet.

Epäilty on 21-vuotias kontiolahtelainen mies. Hänet on toimitettu Pohjois-Karjalan keskussairaalaan. Miehen tilasta ei ole tietoa.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/193324-taksi-ryostettiin-joensuussa-poliisi-ampui-epailtya

16

691

Vastaukset

 • Pienen lapsen isänä tulee ajateltua miten lasta tulisi kasvattaa ettei nuorena tulisi huonoja käyttäytymisheijasteita. Leikkipuistoissa alle teini-ikäiset nassikat polttavat tupakkaa, päristelevät mopoillaan, rikkovat yleisellä paikalla olevaa omaisuutta ikään kuin miehisyyttään toisilleen todistaen.
  Missä vaiheessa tuo näyttämisenhalu karkaa käsistä ja se muuttuu rikollisen polun avaavaksi häiriökäyttäytymisen malliksi? Nuori ei pysty sitä enää itse käsittelemään ja tilanteeseen on ajauduttu jo aikaisemmin ilman vanhempien ohjausta?

  Autolla ajamiseen tarvitaan ajokortti, ehkä kaikille tulisi antaa enemmän valmistavaa koulutusta myös vanhemmuuteen. Yksikään meistä ei ole täydellinen joten lisätieto ja taito ei olisi pahitteeksi.

 • Että ihan puukolla uhaten uskalsi kaapata naiskuljettajan taksin.
  Lieköhän noin rivakka ja rohkea mies ihan armeijankin käynyt?

 • Paras kun poliisi ampuisi kerralla kunnolla niin ei olisi enää harmia ja kuluja näistä puukonheiluttajista.

  • Tottahan tuo on, mutta kun ovat vielä toistaiseksi sen verran ahdasmielisiä ettei edes Itä-Suomen huvioikeus jättäisi langettamatta tuomiota rottien ampujille.


  • Suursiivousta kirjoitti:

   Tottahan tuo on, mutta kun ovat vielä toistaiseksi sen verran ahdasmielisiä ettei edes Itä-Suomen huvioikeus jättäisi langettamatta tuomiota rottien ampujille.

   Ylävartaloon osui ja kyksiin viety. Jos nyt henki luiskahtaa niin ei siitä poliisille mitään seuraa, kuten oikein onkin. Mitali pitäisi antaa.


 • Nimi tänne

  • Onkohan hyvänkin perheen pentu?


  • w0psi kirjoitti:

   Onkohan hyvänkin perheen pentu?

   Varmaankin eli taas joku perusdemarin tuotos!


 • Oliko mies vastaanottokeskuksesta.

 • Joko lie taximatkustaja puhekunnossa poliisin ojennuksen jäljiltä?
  Mahtaa muistaa ettei taksit ole häntä varten ja hyvä niin.

  • Ei sitä tiijä jos vaikka sosiaalihuolto eli Kela kustantaa taksisetelin nii pääsee matkustelemaan..


 • hah koira halvaantu,mahtavaa.kuka tämä on?
  "(Miehen) esittämien terveydenhuollon asiakirjojen perusteella ampuminen on aiheuttanut (miehen) alaraajojen halvaantumisen sekä eräitä muita pysyviä toiminnallisia haittoja.

  – Vakava ja pysyvä vammautuminen jo 21 vuoden ikäisenä on sellainen (...) seuraus, joka ei ole ollut (miehen) ennakoitavissa ja jonka takia vakiintuneen rangaistuskäytännön mukainen rangaistus johtaisi kohtuuttomaan ja poikkeuksellisen haitalliseen lopputulokseen.

  – (Miehen) nuoren iän sekä vammautumisen vakavuuden ja pysyvyyden perusteella oikeudenmukainen lievennys on lähes puolet, Pohjois-Karjalan käräjäoikeus kirjoitti.

  • Hmm, sillä kaverilla on ollut pää yksi pähkinä. Kova kohtalo nuorelle pojalle, mutta elämää on vielä edessä. Kaikkea hyvää pojalle ja ennenkaikkea voimia. Poliisit tekivät vain työtänsä, heitä ei voi syyttää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hmm, sillä kaverilla on ollut pää yksi pähkinä. Kova kohtalo nuorelle pojalle, mutta elämää on vielä edessä. Kaikkea hyvää pojalle ja ennenkaikkea voimia. Poliisit tekivät vain työtänsä, heitä ei voi syyttää.

   Jokainen tekee omat valintansa. Olisi sen taksin voinut jättää ryöstämättäkin niin jalat pelaisivat edelleen. Kun valitsee väärin, käy huonosti.


 • ”Eräitä muita pysyviä toiminnallisia haittoja.” Liekö sällistä tullut ihan alatoopi-einari? Siinäpä rangaistusta kerrakseen.

  • Munat meni mutta hauskaakin oli.


Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  45
  1219
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  628
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  498