Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suomen poliisi yritti tappaa taksimatkustajan

olikohanEdesNiikuri

Viime yönä Suomen poliisi oli ammuskellut Joensuussa ja osunut samalla taksin matkustajaan, joka on nyt taistelemassa hengestään sairaalassa. Hyvä poliisi! Katsokaa lisää amerikkalaisia poliisisarjoja!

66

554

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jsggjsh
      • muunnellutfaktat

        Valemedia tapansa mukaan pyrkii suojelemaan taas vallankäyttäjiä kirjoittelemalla asiat vääristellysti. Kyllähän kaupasta saa ostaa keittiöveitsen ja kuljettaa sen taksikyydillä kotiin.


      • iywegroh

        Poliisilla jännät housuus Löytynyt ilmakivääri teho noin 36 joulea esm hirvikivääri 1200 joulea... ##löytyi tehokas ilmakivääri, ilmapistooli, varsijousi ja viidakkoveitsi. ## Jännät housuus poliisi pyyttää aseisetukseen panssaritykkiä ja pientä ydinohjusta 1000 lisämiestä. Jänniin paikkoihin alapään suojuksia. Puolustusvoimien raskaan kaluston on annettava jatkuvaa taustatulta jotta poliisi pystyy uhoamaan ja vainoamaan kansaa.


      • ljohj

        JUURI NYT Poliisi yritti murhata neljä nuorukaista silmittömällä kaahamiasella 60 km nopeusrajoitus alueella. Nuorte murhayritysta yrittänyt poliisi ajatti ajoneuvot 190 km nopeuteen syyttäjä on sokeutunut nuoret selvisivät osin hengissä siis kaikkia neljää ei saatu hengiltä. Poliisi saa työstään silti hopea mitalin olihan täydellinen poliisin suorittama murha vain huonosta tuurista kiinni. https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/nuori-mies-kaahasi-humalassa-poliisia-pakoon-jyväskylässä-–-neljä-ihmistä-sairaalaan/ar-BBML5sk?ocid=spartandhp


      • muura__

    • liiallista.voimankäyttöä

      Siis jollain narkkarilla ollut puukko kädessä ja pelkästään sen vuoksi piti ysillä jysäyttää? Haloo! Kyllähän puukon saa huitastua kädestä vaikka aurauskepillä, ja muistaakseni kytillä on kalliit etälamauttimetkin. Nyt taas paikkaillaan huumeveikkoa veronmaksajien piikkiin sairaalassa. Nekin eurot olisi voinut käyttää vaikkapa vanhusten hoitamiseen.

      Kyllä on liipasinsormi muuttunut herkäksi! Nähtävästi Testo-poliisin piti näyttää kolmekymppiselle naiselle (taksikuski) kuinka vahva hän onkaan!

      • kovakovaavasten

        Täytynee itsekin ryhtyä aseistautumaan paremmin, jotta saa pidettyä henkensä mahdollisen raivotautisen kytän ammuskellessa silmittömästi päin yleisöä.


      • Elämäparastahuumetta

        Sitä se kannabis myrkky teettää riehutaan huumepäissään puukkojen kanssa


      • kannatan

        No samaa mieltä, viimeinkin suomalainen poliisi alkaa olla niinkuin poliisin kuuluu olla, eli viimeinkin voimme kutsua suomen poliisia Suomen Poliisiksi.
        Lopettakaa nuo vitsinne, poliisi teki aivan oikein.


      • rikolliset.kiinni
        kovakovaavasten kirjoitti:

        Täytynee itsekin ryhtyä aseistautumaan paremmin, jotta saa pidettyä henkensä mahdollisen raivotautisen kytän ammuskellessa silmittömästi päin yleisöä.

        Aiot siis ruveta ryöstäjäksi ja rikolliseksi. Poliisi tekee vain niinkuin sen kuuluu, mitä siinä pullikoitte vastaan.


      • jhhggcfijåp

        Nuorten murha epäonnistui syyttäjä katkerana kerrankin oli paikka saada muurarien pyöveli kaapu toteamalla poliisi täysin syyttömäksi kiritys ja painostus oli sujunut kuin oppikirjasta konsanaan. Pystyykö suomen poliisi 4 murhaan tänäkään vuonna. Onneksi kolme nuorsta sai sentään pysyviä vammoja vaikka pyöVELI kaapu meni sivusuun. Kansan vainoa on kiristettävä kuka vain voi joutua maantie murhan kohteeksi kaikki mielivalta poliisien toimissa tulee laillistaa. Verovaroja on satsattava kansan riistäjieen turvaksi kansalainen on aina syyllinen vapaa pyövelin ykkös käsky.


      • ennen-oli-paremmin

        Ennen vanhaan, eli vanhaan hyvään aikaan poliisilla roikkui vyössä pamppu, jota kumipuun oksaksikin kutsuttiin. Sillä sai huitastua näppärästi kriminaalia kynsille, jos ei alkanut muuten asettumaan. Ei tarvittu järeitä ruutiaseita.

        Olisikohan tässä tapauksessa poliisina ollut hentoinen tyttönen, joka laskelmoi jäävänsä painissa toiseksi? Naiset eivät oikein sovi poliisin kenttätehtäviin, koska ovat fyysisesti heikkoja.


      • Anonyymi
        rikolliset.kiinni kirjoitti:

        Aiot siis ruveta ryöstäjäksi ja rikolliseksi. Poliisi tekee vain niinkuin sen kuuluu, mitä siinä pullikoitte vastaan.

        Poliisin toimeenkuvaan ei kuulu ampuma-aseen käyttö kuin äärimmäisissä poikkeustilanteissa. Suomessa näitä tilanteita löytyy aika paljon. Onhan poliisi syyllistynyt murhaankin, muutama vuosikymmen sitten jotain miekkosta piiritettiin, poliisi laukaisi taloon kyynelkaasua ja miehen kontatessa aseettomana pois jeparit ampuivat panssarivaunun suojista päähän.


    • työsuoja

      Poliisi toimi todella upeasti , hyvä että osui ylävartaloon eikä jalkaan.

    • Yrjö9

      Suomen poliisi ryhdistäytyy!! Hienoa, että narkkareita ryhdytään laittamaan järjestykseen ilman, että kokouksia tarvitsee pitää.

    • taas.näin

      Narkkari on tunnettu rasisti!

    • Reinikainen.takaisin

      Korruptoitunut Suomen poliisi on ryhtynyt tappamaan tavallisia kansalaisia.

      • Roistotlinnaan

        Onko narkkari-ryöstäjä tavallinen kansalainen?

        Tätäkö on persujen "uusi normaali".


      • kiljuva.herrasväki
        Roistotlinnaan kirjoitti:

        Onko narkkari-ryöstäjä tavallinen kansalainen?

        Tätäkö on persujen "uusi normaali".

        Sen siitä saa kun ajetaan sosiaaliturvaa alas. Mitä pienemmät tuloerot sitä turvallisempi yhteiskunta. Jos sossurahat riittäisi kaljaan, niin ei tarvitsisi tilata internetistä halpoja huumeita. Kaljaveikot eivät ole vaarallisia.

        Että syyttäkäämme narkkareista oikeiston "parempaa" väkeä. Itse ovat soppansa keittäneet.


    • turhaa.joukkoa

      Siis joku vihervassari. Harmi, ettei osunut päähän.

    • tärk.järj

      Poliisilta jää vuosittain hoitamatta 100 000 keikkaa, kun se keskittyy ammuskelemaan ihmisiä.

    • Noinko

      Ei se mukavaa ole kun puukkoa heilutellaan ja pitäis vielä palvella toden näköisesti vielä Rahaton . Sama kohtalo ollut

    • SilmienVälliin

      Huonosti ammuttu, kun narkkispede jäi henkiin.

    • MaduMaduMaduMadu

      Ei ollut tämäkään ryöstäjä persu.

    • MikeseiTappanut

      Silmien vällliin kannattaa tähdätä noita taksirosvoja. Poliisi epäonnistui kyseisen rotan lopettamisessa.

    • Arvostelijoita

      Täällä kirjoitetaan miten poliisi ampui taksin matkustajaa joka oli uhannut puukolla matkustakaa ja miten poliisi olisi voinut huitaista puukon kyseisen riehujan kädestä.

      Oletteko siis olleet paikalla ja nähneet tapaukset kun voitte antaa tuomion poliisin toiminnasta.

      Mitäpä itse olisitte tehneet jos olisitte ovea lähellä ja teitä kohti hyökkäisi ihminen puukko kädessä.

      Itse en tiedä tapahtumien yksityiskohtia enkä siksi voi myöskään sanoa miten poliisin olisi pitänyt toimia mutta tuollaiset tilanteet tulevat monasti nopeasti eikä siinä ole paljon aikaa miettiä.

      Jos riuhuja olisi kerinnyt lyömään puukollaan poliisia joka olisi miettinyt liian kauan millainen olisi oikea toimintatapa tilanteessa, olisi täällä taas viisaita jotka arvostelisivat poliisin saamattomuutta miten antaa jonkun lyödä puukolla itseään vaikka kädessä on ase.

    • Varoituslaukauksia

      Oliskohan pysähtynyt jos olisi ampunut vähän ohi ?

    • lisää.poliiseja

      Tässä maassa on niin paljon roskasakkia, että hyvä vaan, että viimeinkin poliisi on aloittanut oikeasti poliisin työt.

    • Entäpä_sitten

      kun narkkari sairaalasta päästyään vetää huumeita hillittömät överit ja tilttaa lopullisesti?

      Tällöinhän poliisi on natsijärjestö joka tappaa ihmisiä, ja pitää lopettaa!

      "Heillä ei ole oikeutusta olemassaololleen".

    • päivän_pirtelö
    • paskajalka

      Poliisi, kun pidättelet, älä ole paskalla.

    • korruptioMikonAnsiota

      Aikaisemmin poliisi käytti asetta kerran kymmenessä vuodessa. Nykyään ammuskellaan 10 kertaa vuodessa. Hyvin hoiti Mikko Taapero poliisivoimien kehittämisen. Aikaisemmin aseet pidettiin piilossa, nykyään poliisit elvistelevät pyssyillään kuten rambot.

    • päivän_pirtelö

      Tuossa Helsingin poliisi ampui vain varoituslaukauksen esimerkki siitä että poliiseilla on ammattitaito arvioida hyökkäyksen ja voimankäytön laatu sekunnin murto-osissa. Se taito opitaan Poamkissa eli poliisiammattikorkeakoulussa

      https://yle.fi/uutiset/3-10282778

      "Vilkkaalla paikalla Helsingissä tapahtui puukotus – poliisi ampui laukauksen

      Paikalla Sörnäisissä oli useita poliisipartioita."

      • oppia.saanut

        Meille opetettiin armeijassa, että ensin pitää ampua maahan varoituslaukaus, ja vasta sitten sai ampua kohti, jos ei varoituslaukaus tehonnut tunkeutujaa vastaan. Tämä siis rynnäkkökiväärillä.


      • ExSotilas

        Meille taas opetettiin että ensin ammutaan tunkeutujaa päin ja vasta sen jälkeen ammutaan varoituslaukaus niin että kaikki saatiin kirjattua asianmukaisesti eikä seuraamuksia tulisi.


      • ExSotilas kirjoitti:

        Meille taas opetettiin että ensin ammutaan tunkeutujaa päin ja vasta sen jälkeen ammutaan varoituslaukaus niin että kaikki saatiin kirjattua asianmukaisesti eikä seuraamuksia tulisi.

        No just noin sanoi vanhanajan konstaapeli hylsyjä pitää olla enemmän kun roistossa on kuulia ja muista sanoa oikeudessa ne ensimmäiset laukaukset olivat varoituslaukauksia. Että silleen.


    • vanhukset.ovat.ongelma

      Narkkareita suurempi vaara ovat hoitokotien vanhukset. Taas oli joku 90-vuotias huitonut puukolla työntekijää. Joksaisessa vanhainkodissa pitäisi olla poliisipartio vahtimassa asukkaita. Tuonkin ysikymppisen olisi voinut jysäyttää ysillä kylmäksi. Aivan tarpeeksi oli jo maailmaa nähnyt.

    • Murhanyritys

      No odotellaan ensiksi sen poliisin vangitsemis oikeudenkäyntiä niin kerrotaan varmaan lisää millä rikosnimike tulee poliisille .

    • sielun.voimissa

      Onkohan uhri vielä hengissä?

    • kaunis-muisto

      Kyllä Suomen poliisilla on ollut ylilyöntejä muun muassa Vesala 1995 oli selvä teloitus poliisin puolelta jos ette muista. Ja susihauleilla lasta kohti

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000003440689.html

      https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=1484&start=65

      Sen jälkeen paskapäät kyllä olivat itse polvillaan tehtaankadun pirteässä aamussa kun läjähti kaksi koston niskalaukausta Tehtaankadun pirteässä aamussa


      https://www.city.fi/ilmiot/steen christensen pyovelin puheenvuoro/4812

      Suomen poliisi näyttää oelvan kuin vinkuva pikkulapsi kun saa ojennuksen niin on vasta sen jälkeen hiljaa. Kovin vähänhän nuita perusteettomia ylilyöntejä paskapäiltä tuon 1995 jälkeen on ollut

    • sdfsdfsdfsgfsdgsdsda

      Yle värittää ja valehtelee että polisi olisi Suomessa huippu arvostettu

      https://yle.fi/uutiset/3-9216759

      mikä on totuus?

      totuus on se että kansa ei luota enää poliisiin eihän ne reppanat pysty suojelemaan edes ihtiään johan sen Christensenkin totesi kun näyttävästi teloitti kaksi vähäjärkistä homoa ullanlinaan

    • ihanoikeinon

      Vähäjärkisiä todellakin eihän nyt kukaan voi epäillä viatonta urheilupukuun pukeutunutta lenkkeilijää kadun kulmassa aamulenkillä muu kuin vähäjärkinen poliisi

    • kuinkakävi

      Onko tieto uhrin nykykunnosta? Onko vielä elävien kirjoissa, vai onko haudattu vähin äänin?

      • kuopattu.on

        Hautapaikka löytyy siitä Räkä-Jimin vierestä.


    • missämennäänkö

      Mikä mahtaa olla tilanne? Pääsikö ammuttu jouluksi kotiin?

    • huolestuttava.kehitys

      Eivät ole syyttäjät Suomessa ajantasalla. Poliisin tekemiin rikoksiin ei puututa. Korruptio rehottaa. Poliisi on nykyään uhka Suomen omille kansalaisille. Ajellaan panssariautoilla ja ammuskellaan siviilejä. Demokraattisissa länsimaissa poliisi luo turvaa liikkumalla jalkaisin kansan keskuudessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006008712.html

      • Anonyymi

        .


































        .


    • mikseivaroiteta

      Miksei poliisi ammu ilmaan ensin varoituslaukausta? Se rauhoittaa jo suurimman osan. Harva haluaa tahallaan itseensä luotia ottaa.

    • Anonyymi

      Olikohan taksin asiakkaana joku Granlund?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Toivottavasti ammutuksi joutunut mies nostaa rikossyytteen häntä ampunutta poliisia vastaan.


    • Anonyymi

      Hienoa toimintaa poliisilta, tuo roisto ei enää ryöstä takseja.

      • Anonyymi

        No hienoa ja hienoa toimintaa jäi vaan tuo varmistuslaukaus tekemättä toiminta pitää tehdä loppuun asti eikä jättää kesken. Että silleen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taitavat siirtyä nyt nobodeista ministeritasolle.

    • Anonyymi

      Tilanne päättyi lopulta siihen, että poliisi ampui keittiöveitsellä aseistautunutta miestä ylävartaloon. Miksei hoidellut?

      • Anonyymi

        Kyllähän poliisin pitäisi antaa puukottaa itseään, se olisi hyvää asiakaspalvelua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän poliisin pitäisi antaa puukottaa itseään, se olisi hyvää asiakaspalvelua?

        Etälamauttimen patterit maksaa Tokmannilla 2 euroa. Ei niitä sinivuokon palkoilla voi ostaa.


    • Anonyymi

      Vantaalla jeppe oli ampunut kaljaveikkoa kinttuun, josta syystä jeppeä epäillään tuottamuksellisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta ja vammantuottamuksesta.

      https://yle.fi/uutiset/3-11800709

      • Anonyymi

        Toivottavasti menettää myös virkansa. Virkamiehistössä ei tarvita väkivaltaisia öykkäreitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti menettää myös virkansa. Virkamiehistössä ei tarvita väkivaltaisia öykkäreitä.

        Just niin. Kansalaisten ristiriitoihin ei pidä puuttua. Jos vapaaehtoinen tappelu alkaa ja puukko heiluu ja pyssy paukkuu, niin se on ihan omavalinta juttu. Kuolemanriski siinä saattaa olla, mutta senhän fiksu riehujakin jo tietää. Lopputulos voidaan hoitaa tyylikkäästi ruumisauton avulla. Ja kaikki ovat tyytyväisiä, henkiinjäänyt, omaiset ja yleisö!
        Mihin siinä poliisia olis tarvittu, turhia vammoja vaan ja nöyryytystä henkiinjääneelle.


    • Anonyymi

      Mikä oli tuon ampuneen poliisin nimi?

      • Anonyymi

        Vornanen


    • Anonyymi

      Poliiseja tarvitaan lisää, afrikasta vahvistuksia, ne on tottunu tappeleen eikä ne itke liksoista.

    • Anonyymi

      Miten liittyy sarjoihin?
      Itekkö keksit?

    • Anonyymi

      Läppähän tuo on ollut vain.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe