En usko ateistien olevan oikeasti älykkäitä

todisteet.puhuvat

Jotkut ateistit ovat täällä kehuneet suuria älykkyyslukujaan. Ensinnäkin ne tietysti ovat vain suhdelukuja, eli eivät mikään absoluuttinen totuus

Toisekseen, ateistit ovat kehuneet, että he suuressa älykkyydessään johtavat maailmaa. Nyt kuitenkin on niin, että vähemmän älykkäät eivät maailmassa pärjää, lukuunottamatta muutamia tv-saarnaajia, jotka eivät ateistien mukaan kuitenkaan voi olla älykkäitä, koska eivät ole ateisteja.

Jos ateistit olisivat ihan oikeasti älykkäämpiä ja moraalisempia kuin kristityt, he pystyisivät aivan helposti rakentamaan maailman, jossa vaikka kokonaan ilman älyä pärjäisi aivan yhtä hyvin kuin huippusuuren älyn kanssa. Koska ateisteilta ei tämä onnistu, vaikka ovat vallassa, en usko heidän oikeasti olevan ollenkaan älykkäitä, vaan moraaliauktoriteetin puutteessa vilpillä ovat hankkineet testituloksensa ja maineensa!

19

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • todisteet.puhuvat

      Aivan kuten ovat palstan kristitytkin, ette te hiennostelijat ole yhtään parempia! Imurit kaappiin sieltä luterlaisetkin ja TÖIHIN "sänhyltäntte makoilemasta"

    • KeskimääräistäTyhmempi

      ”jossa vaikka kokonaan ilman älyä pärjäisi aivan yhtä hyvin kuin huippusuuren älyn kanssa”

      Kun katsoo maailman politiikkaa, niin ikävä kyllä tuntuu, että tuossa on jo onnistuttu liiankin hyvin. Toki en pistäisi tätä ateistien meriitiksi.

      Muutenkin tuossa aloituksessa ei ole päätä eikä häntää, Vaikka joidenkin tutkimusten mukaan ateistit ovatkin keskimäärin älykkäämpiä, tämä ei todellakaan tarkoita sitä etteikö erittäin älykkäitä teistejä olisi tai vastaavasti tyhmiä ateisteja.

    • Hehhah

      << Jotkut ateistit ovat täällä kehuneet suuria älykkyyslukujaan. >>

      Enpä muista nähneeni ateistien kehuskelevan ÄO-luvuillaan. Ateistit taitavat ymmärtää, että netissä ihmiset kertoilevat mitä tahansa lukuja, joita ei voi tarkistaa. Tuollaiset lukujen kertomiset ovat siis yhtä tyhjän kanssa.

      << Ensinnäkin ne tietysti ovat vain suhdelukuja >>

      Erinomaista oppimista osoitat tällä. Viestistäsi vain puoli tuntia aiemmin kerroin, että ÄO on suhdeluku. Hienoa, että luet tarkasti ja opit viisaammiltasi. Nyt vaan kun muutenkaan tuo kognitiosi ei ole kovin korkealla tasolla, niin menee päin vittua, kun pohjatietokin puuttuu.

      << Ensinnäkin ne tietysti ovat vain suhdelukuja, eli eivät mikään absoluuttinen totuus >>

      Niin tosiaan, ÄO-lukuja voidaan verrata vain muihin ihmisiin nähden. Tiedämme siis absoluuttisesti, että ateistit ovat keskimäärin älykkäämpiä kuin uskovat. Näiden ryhmien välillä nähdään ero.

      << Toisekseen, ateistit ovat kehuneet, että he suuressa älykkyydessään johtavat maailmaa. >>

      Tuskin sentään.

      Eiköhän valtion päämiehet ovat yleensä jonkin sortin uskovia.

      Tieteentekijät tietysti ovat sitten taas yleensä ateisteja, että ainakin jollakin tasolla ateistit ovat merkittävässä asemassa.

      << Jos ateistit olisivat ihan oikeasti älykkäämpiä ja moraalisempia kuin kristityt, he pystyisivät aivan helposti rakentamaan maailman, jossa vaikka kokonaan ilman älyä pärjäisi aivan yhtä hyvin kuin huippusuuren älyn kanssa. >>

      Ei kai ateistit sentään ihan niin älykkäitä ole - vaikka toki uskovia älykkäämpiä (keskimäärin).

      Moraalisuudesta en sitten tiedä. Miten sitä ylipäätään mitattaisiin ?

      << Koska ateisteilta ei tämä onnistu, vaikka ovat vallassa, en usko heidän oikeasti olevan ollenkaan älykkäitä >>

      Sinun uskomuksesi eivät vaikuta tieteellisiin faktoihin.

      << moraaliauktoriteetin puutteessa vilpillä ovat hankkineet testituloksensa ja maineensa! >>

      Ei. Älykkyysmittaukset on ihan valvottuja tilaisuuksia. Eipä niissä oikein huijata voi.

      Onpas se nyt katkera pala myöntää, että ateistit ovat älykkäämpiä.

    • samaamieltä

      Ateistit taitavat olla vaan tyhmiä. Ei se haittaa. Olkoon.
      Ei kaikki ihmiset ole älykkäitä.

      • ihmettelenvaan

        Joo, ei kaikki ihmiset ole tosiaan älykkäitä. Olet siitä hyvä esimerkki.


      • samaamieltä

        Mitä tarkoitat? Avaaja puhui mainiota kritiikkiä kanssakristityistä


    • tämä.todistaa
      • näin.on

        Koomikon eräs tärkein kyky on pitää pokka. Kun esittää hauskaa sketsiä yleisölle, niin koskaan ei saa nauraa omalle vitsille. Siinä menee esitys pilalle. Tarkoitushan on, että yleisö nauraa. Ei esittäjä.


    • Rantasipi

      Ihmisen joka uskoo satuihin ei kannata arvostella toisten älykkyyttä.

    • Oon ateisti, en sano että kellään meillä ois mitään kehuskeltavaa koska jokaisella meillä on omat probleemansa ja niiden kanssa kamppailemme. Aina vanhempiamme kuuntelemme ja teemme valintamme niiden perusteella. Niin siis samalla viivalla olemme, muistaen että ihmiset ovat erilaisia ja ihmisillä on omat tietoaukkonsa joissa aina on paikkaamisen varaa. Tärkein siis olla oma itsensä!

      Oon kokenut jo lapsena sen mitä ei kuuluisi edes kokea. Ihmiset ovat ateisteja omista syistään ja niiden paheksuminen on siksi hyödytöntä. Ihmiset elävät itselleen tärkeän tiedon pohjalta, joillekin se on kristinusko ja joillekin joku muu tai sit se että ei usko mihinkään. Suurimman pohjan elämän uskoon/tietoon tosiaan antaa yleensä vanhemmat ja se missä oloissa oot kasvanut.

      Oon aina ollut uskonnoista kiinnostunut vaikka oonkin ateistisesta perheestä ja rukoilen välillä jumalaa. Ei tee susta huonoa ihmistä vaikka et lukiskaan raamattua kannesta kanteen/käy joka sunnuntai kirkossa! Esimerkiksi mun isä on sellainen kristitty lahko uskovainen, joka käy kokoajan kirkossa ja on seurakunnassa äärimmäisen aktiivinen, mutta toinen puoli hänessä on se että ei pyydä koskaan anteeksi ja väkivaltainenkin on.

      Mun mielestä voidaan sanoo että jotkut "aktiiviset" kristityt voivat olla aika kujalla elämästä kans, ihan kuin missä tahansa muussa uskonnossa/uskomuksessa.

    • Älykköiden ateistien maailmanvalloitus pysähtyy rehellisyyteen ja vallanhaluttomuuteen.

      Ainoa tapa saada älyä päätöksentekoon on velvoittaa älykkäät taikauskonnottomat kansanedustajiksi asevelvollisuuden tapaan.

      Edut ovat selvät, ei puolueellisuutta, ei omaneduntavoitteita eikä taikauskoa.

      • Ateismista siis jos puhutaan, niin silloin puhutaan uskomuksesta jossa ei rajoja ole ja hyväksytään myös jos ootkin puoliksi jossain uskonnossa, mutta toisaalta oot ateisti. Ateismi perustuu siihen että rakennat oman uskomuksesi, olet oma raamattusi ja kirkkosi/whatever.

        Itse oon vähän kristittyä ja ateistia, harjoitan joskus telekinesiaa. Pointti siis kun kerron tän niin on se että ateismissa ei oudoksutakaan poikkeavuuksia, vaan se on uskomus jossa hyväksytään myös se "ei valtavirta" ja tarkoittaa sitä että "valtavirtaa" ei oo.


      • Tämä mun kertomani perustuu siis siihen mitä itse koen ja ateismihan on pohjimmiltaan sitä "oman kokemansa perusteella" uskomusta. Ateismi ei siis mun ymmärryksen mukaan pyrikään olemaan "mainstream" ja on käytännössä vaan käsite joka tarkoittaa että "ei usko mihinkään" tai sitten "voi osittain olla uskovainen". Ateistinen periaate on siis pää sääntöisesti sitä että rakentaa oman elämänkatsomuksensa.

        Ja mun mielestä siis ateisti ovat ihan älykkäitä siinä missä muutkin, on vaan niin että vähän "erilaisuutta" valtavirta oudoksuu.


      • ja tarkotan siis että uskontokunnat taas oudoksuvat ateisteja.


    • Kiimasakakadu

      Kun elää väitöksessään ja paasaa ismiiensä vallassa tulee suusta kokouksessa mitä vaan.

      • Näinhän se menee, eihän aatteet olekaan kiinni leimattuja tiiviisti toisten kanssa ja sen takia ei tarviikaan koittaa omaan muottiin väkisin tunkea, vaan menee samantien toiseen hyllyvälikköön ja etsii itselleen paremman. Eli tämä on ota tai jätä. Kassa 1 on tuolla -->


    • ei.uskon.asia

      Aloittajan asenteellinen ja puolueellinen julistus on vähä-älyinen valheellinen yritys saada ateismi näyttämään yleistävässä merkityksessä huonolta. Omaan nilkkaan laukesi.

    • jklghj

      Olisi mahtavaa saada kaikki ateistit pois sieltä kuopasta. Mahtavia persoonia ja todella hienoja ajatuksia.

    • T..Mirka

      Mitä enemmän uskonnot menettää merkitystään, sen paremmin meillä menee. Siellä missä elää suhteellisesti eniten uskovaisia, siellä on myös asiat päin helvettiä.

      TAJUATTEKO TÄMÄN USKOVAISET

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      414
      8662
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      239
      6320
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      334
      2295
    4. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      12
      1816
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1657
    6. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1623
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      187
      1263
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      183
      1255
    9. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      979
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      48
      944
    Aihe