Muslimimiehes sallii zinan

Fatouma

-islamin sisällä
Ihmiset on itsekkäitä. Jotkut hyvällä tavalla, mutta useimmat sillä pahalla sinulle.
Ja ohittaa sinut jos tarvitset apua ja sinulla on hätä.
Miehet vain käyttävät naisia ja tekee naisille pahaa.
Tärkein mitä täytyy tietää on että mies aloittaa AINA naisen kunnian pilaamisella. Heti ensitapaamisesta asti.
Kun haluat pitää oman islamisi, Älä missään nimessä Anna sitä muille kärkkyville muslimimiehille. Nuo miehet ei missään nimessä yritä tukea sinun itsetuntoa ja sinun minuutesi kasvamista ja hyvyyttäsi. Joudut tekemään sen itseksesi niin kuin aina elämässä. Miesten luonne on sama oli Muslimi tai ei mutta ero on että muslimi miehet on paljon vaarallisempia ja voi noin vain tuhota loppuelämäsi.
Ja islamin pakollisten asioiden pitämisen tukemiseen älä kuvittele. Päinvastoin. Sättii, Alistaa, halventaa yms sinua kun otat uskontosi tosissasi. Pelasta itsesi äläkä anna miesten manipuloida sinua (Neuvo jos et ole muslimi, Älä missään nimessä syö muslimimiesten tarjoamaa ruokaa! Se ei ole "halal")
Jos saat lapsen muslimimiehen kanssa avioliiton ulkopuolella, älä kerro sitä miehelle "hyvän perheen toivossa". Parempi on kun pidät asian mahdollisimman pitkään omana tietonasi.
Sillä islam ei salli nuorenmuslimi miehen kasvavan aikuiseksi(Ehkä haluaa säästää miehen suuremmalta murheelta?) ja vähiten avioliiton ulkopuolisia lapsia.

1

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epäloogisuuksia

      "Kun ihminen tajuaa olevansa vapaa ajattelemaan omalla päällään siitä huolimatta mikä katsoo olevansa, olkoon ammatiltaan/vakaumukseltaan mikä lie, ja valmis kehittämään ideologiaa, silloin hän tuntee itsensä vapaaksi, ja vain vapaudessa voi rakkaus kasvaa. Jos yksilö joutuu pelkäämään mielipiteensä puolesta, hän ei voi rakastaa. Vain rakkaus ideologiaan voi tehdä ideologian voimakkaaksi, ja vain ideologian kehittyvyys voi taata sen voittokulun.
      Tämän takia kristinusko (ja muut uskonnot) ei voi pysyä, koska se ei voi kehittyä muuksi, kun mitä raamatussa sanotaan, vaikka raamatussa kehoitetaan uudistumiseen. Kaikki sellaiset ideologiat, jotka on annettu kehittyvälle lajille, mutta jotka perustuvat muuttumattomuuteen, eivät voi pysyä, koska elämä muuttuu ja kehittyy.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15196642/puhdas-kommunismi-hakkaa-kaikki-uskonnot

      Siunausta aloittajalle. Kehoitan tutustumaan linkkiin esoteeriset... Saa muutakin mietinnän aihetta kuin sen, miten kristityt ja muslimit ymmärtää uskontonsa... Se, mistä uskonto on peräisin. Fakta on se, ettei Jumala kirjoita mitään.
      "Jumala sanoi"... "Jumala kirjoitti"... Tästä olettamuksesta ihmisten tulisi päästä eroon. Nimittäin kun vertaa nykyaikaa ja mennyttä, ja jos ei ole havaittavissa mitään samankaltaista, kuin aikoinaan, jolloin maan ulkopuolisten oli jotakuinkin helppo käyttää taikauskoisia ihmisiä hyväkseen, voi olla varma, että hatusta vedettyä tekstiä on paljon, ja jotta tietyt yksilöt saisivat valtaa. Uskonnon verukkeella ihmisten elämää pyritään hallitsemaan, jotteivät he kehittyisi, ja hallitukset käyttävät tätä hyväkseen kiihdyttääkseen uskonnollisia ristiriitoja.
      Koraania ei ole saatu tutkia tieteellisesti. Näin ollen sen alkuperää voi vain arvailla. Raamatussa kehoitetaan itse arvioimaan mikä on Jumalan mielen mukaista ja täydellistä ja kehittymään.

      Room. 12:2 Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä.

      "Kun Korkein jakoi kansoille maat, kun hän levitti ihmiset yli maan piirin, hän määräsi kansojen asuinsijat ja kullekin oman jumalan.* [Käännös "kullekin oman jumalan", sanatarkasti "Jumalan poikien luvun mukaan"...)

      Täh..? Ja Jeesus sanoi olevansa "Jumalan Poika...? Raamatun mukaan Jeesus myös loi maan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe