Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Reikä ohuessa lattiassa

Lavastekomiikkaa

Tv-sarja on tv-sarja. Mutta väkisinkin huvitti katsoa, kun Lachlan oli porannut reijän ullakon lattiaan. Näytti siltä, kuin reikä olisi tehty ohueen pahviin. Siitä näkyi muka suoraan kartanon olohuoneeseen. Reijästä päätellen, olemattoman ohut on ullakon lattia.
Ullakolle varastoidaan yleensä aika paljon tavaraa. Noin ohuen ullakon lattian luulisi olevan tavaroiden painosta pahasti notkolla.
Luulisi Lachlaninkin rysähtävän piilostaan noin ohuen katon läpi alas. Jos noin ohut ullakon lattia, sieltä luulisi myös kuuluvan jokainen askel ja ääni, sen reijän kauttakin, mutta ilman sitäkin.

34

942

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kamalaaskeidaa

      Saman panin minäkin merkille. On tämä sarja kyllä muuttunut niin lapselloseksi, että en ole pitkiin aikoihin kunnolla viitsinyt katsoa. Tämän reiän poraus episodin jälkeen vaihtui kanava, Toinen älyn väläys on tämä jonkun vanhan naisen perintö-överi.

    • vkmummu

      Emmerdale on ihmeitä täynnä. Salattu ullakko ja sen löytää ihmepoika Lucky. Jännäksi menee, alkasko Lachlan vaikka leikkiä vielä kummitusta taikka mörköä. Huh, huh sentään.

      • Vanhantoistoa

        Vanhan kaavan mukaan se sekoaa, yrittää tappaa jonkun/jotkut ja polttaa kartanon maan tasalle. Eikä tietenkään jää kiinni..


    • Pakkolopettaa

      Uskomattoman tylsäksi mennyt tämä sarja: sitä kartanon vatvomista kuukausitolkulla ja tämä arpalipuketouhotus. Ihan hiekkalaatikkotasoa jo.

    • typerää

      Miksi tuosta Jimmystäkin on tehty lapsenasteella oleva tollukka, miten näyttelijä viitsii alentua tuommoiseen.

      • batmani

        Jimmyhän on aina ollut jotensakin reppana. Ensin eka vaimo Sadie pompotti häntä ihan niin kuin nykyinenkin, Charity taisi vedättää eikä hän mikään bisnesnero ikinä ollut.
        Seuraava kartanon omistaja voisi yrittää selvittää kartanon päällä olevan kirouksen, saisi monta kuukautta kestävän juonen, ja selvitettyään sen kartano palaisi jälleen kerran


    • Emman kuoltua.
      Lachlanista leivotaan nyt kovalla tohinalla kylään, seuraavaa perinteistä psykopaattia.
      Poitsu on kokenut kovia. Isänkaipuinen, äitinsä lellimä ja homoisoisän sekoilun takia vankilassakin istunut ja Robertkin kyykyttämän reppanan, Bellekin vielä kylmästi hylkää.
      Nyt sitten nähdään, mitä alkaa tapahtua, kun nuoren miehen elämässä ollut ihan liikaa vastoinkäymisiä ja sulateltavaa.

      Emmerdaleenhan voisi nyt liittää hieman psykofiilistä. Meneehän sarja muutenkin välillä ihan överiksi. Lachlanista saisi muokattua nyt hyvin, uuden Norman Batesin.
      Hänkin oli seonnut koettuaan kovia.
      Lachlan voisi perustaa kartanoon synkkien salaisuuksien majatalon, jossa hän kolkkaisi vieraitaan ja poliisin tutkijoita, joita sinne uskaltautuisi urkkimaan paikkoja.
      Hän upottaisi sitten ruumiita kasapäin autoineen läheiseen lampeen.
      Joku myös lopulta löytäisi tiensä kartanon karmivalle ullakolle, ei siis kellariin.
      Ullakolta löytyisi Lachlanin kokoelma, sukulaistensa kalmoja, vaikkapa vakuumipakattuna.

      Mutta entä, jos kaikki olisikin mennyt toisin. Lachlan olisi jatkossakin normaali nuorimies, joka pian pääsisi Dinglen klaaniin vävynä. Vietettäisiin ensin polttareita, joissa Lachlan joisi naurunremakan säestämänä villpakassa saappaasta olutta ja sitten vietettäisiin hurjia Dinglehäitä. Joissa Zak ja Lisa pyyhkisivät kilpaa kyyneleitään, kun eivät saaneetkaan pitää ikuisesti luonaan iltatähteään Belleä. Vaan possulan tyttärestä tulisikin kartanon rouva. Onhan Dingleillä ollut aina jokin erityinen side kartanoon.
      Tämä tyttären naimakauppa olisi sitten lopullinen katkeamaton side.
      Uudet kartanon omistajat olisivatkin Lachlan ja Belle, jotka tekisivät siellä suurperheen, elävöittämään kartanon elämää.

    • Emmisfani

      Kartanon nykyinen omistaja on muuten Joe Tate, ja Lucky on juuri jäänyt kiinni psykopaatti-sekoilujensa jälkeen. Kuolleita ainakin 4, pari muuta ehkä kuolleina. Mukana 3 perheenjäsentä.

      Selvittääköhän Joe (aka Tom Waterhouse) kartanon kirouksen?

    • OhutLevy

      Aivan samat tuli mieleen kuin aloittajalla. Missähän Lakmanni käy tarpeillaan ja peseytymässä niin ettei muut huomaa...

      • hahahheheh

        Katsojan tulee olla huomaamatta tuollaisia pikkuseikkoja. Kuten kenen hoidossa lapsi on kun äiti on pubissa.


    • Shallow.Grave

      Lucky-boy porailemassa reikiä kartanon vintin kattoon muistuttaa kovasti englantilaisen Shallow Grave - murhaleikki elokuvan juonta vuodelta 1994. Ihan kohtalaisen hyvä leffa muuten.

    • Eipäs.huomata.näitä

      Emmerdalessa on paljon niitä seikkoja, joita ei pidä huomata.
      Peseytymisistä, vessassakäynteihin. Vaikka onhan niitäkin näytetty, ainakin pubin vessassa.
      Lapsetkin on aika-ajoin jemmassa, eikä selitystä saada mihin muksut milloinkin on tuupattu.
      Esim. Rossin Moses. Aika harvoin Moses näyttää olevan siellä Peten ja Rossin kotona.
      Eikä poikaa näy myöskään Charityäitinsä hoivissa.
      Eikä siihenkään pidä kiinnittää huomiota, että sarjassa syödään aina kalapuikkoja ja
      ranskalaisiaperunoita ja pekonichipsejä ja käytetään paljon alkoholia ja vain yksi on
      sairastunut tälläisen elämäntavan vuoksi suolistosyöpään - Diane.

      En tiedä, voiko tv-sarjassa, päätellä vallitsevan säätilan, näyttelijöiden pukeutumisen mukaan. Kun toiset on turkeissa ja takit napitettu kaulaan asti ja toiset, samaan aikaan ulkoilee kesäkamppeissaan. Eikä näytä viluisilta.
      Viime jaksojen pukeutumisesta voisi päätellä olleen hyisen kylmää, marras ja joulukuuta.
      Siitä huolimatta, tälläisiäkään ei pidä huomata, minkä itse huomasin Isaacin ristiäisissä.
      Ristiäisvieraat olivat kirkon pihalla koleassa säässä lämpimästi pukeutuneita.
      Mutta Moira piteli ulkona sylissään vauvaa, joka oli puettu vain ohueen hihattomaan kastemekkoon. Samassa asussa Moira tuuppasi vauvan vaunuihin, kuin nuken, sen enempiä peittelemättä. Ei laittanut lasta esim.makuupussiin Eikä vauvan vilustuminen huolestuttanut yhtään edes, aina Isaacin kimpussa touhottavaa vauvanhoitoexpertti Victoriaa.

      Myös Sebin kaappauksen yhteydessä, vauva oli ulkona vaunuissaan vain aluspaidassa
      ja avopäin. Ainoastaan tekokarvainen peite oli laitettu alaosan peitoksi. Tuskin kaappauksen hoitanut Gerry mitään vauvojen pukemisesta ymmärtääkään.
      Mutta filmaustilanne tapahtui kuitenkin ulona ja oli aito, kuten kolea sääkin.
      Tässä kohtauksessa, oli jotenkin omituista, että Robert tuli avaamaan oven nahkatakki yllään. Hän ei taida riisua sitä koskaan, ei edes öisin.
      Emmerdalessa näkee aika usein, aikuiset lämpimästi puettuina hyisillä säillä ja lapset miten milloinkin sattuu.

      • muutamansekunnintähden

        Miten luulette Gerryn tuoneen vauvan vaunussa Vicin oven eteen? Kenen autolla? Hassua hutilointia. Ja vaunutkin oli malliltaan sellainen jota ei saa kokoon taitettua. Sebastianin vaunu malli muuttuukin vielä toiseen josta saa rattaat.
        En usko että vastasyntynyttä tuotiin kylään ollenkaan vaan kuvattu studiolla lavasteessa vihreän kankaan edessä tms kikkaa käyttäen. Joulupäivän 2017 erästä kohtaus jaksoa tehdessä on käytetty em. tapaa kuvata ulkona.
        Victorian asuntoa on maalattu,rempattu ja nähdään joulukuussa.


      • Näin_ajatellen

        Jos tilannetta aitona ajateltaisiin. Kartanoltahan ei ole kylään ihan lyhyt matka.
        Autolla se pitäisi tehdä. Kuka sitten ajoi ja kenen autoa. Sitähän ei näytetty.
        Gerry vain ilmestyi jostain vaunujen javauvan kanssa ja jätti ne Robertin oventaakse.

        Se on hyvinkin mahdollista, että tälläiset kuvaukset tehdään studiolla, käyttäen kaikenlaisia nykyaikaisia kuvaustekniikoita.
        Näinhän se tehtiin taannoin kylässä nähty järeä ilotulituskin.
        Jos vauvat puettaisiin studiolla yhtä paksusti, kuten aikuiset näyttelijät.
        Vauvat läkähtyisivät kuumuudesta, kohdelamppujen hohkatessa ja hikeentyisivät huutamaan.


      • batmani

        En tiedä näytetäänkö näistä jaksoista eriversioita televisiossa ja katsomossa, mutta katsomosta juuri katselin ristiäis jakson, eikä siitä kyllä saanut selvää, minkälaisen peiton alle tai päälle Moira lapsen työnsi.
        Enkä myöskään ole nähnyt jaksoa missä Sebastiania kuskataan vaunuissa joita ei autoon saa mahtumaan. Ristiäisjaksossa näyttivät vaunut kuitenkin aivan normaaleilta kokoontaittuvilta, josta kopan saa erilleen.
        Tarkka pitää olla mutta ei liian tarkka


      • huumoriavainheheheh

        Sekoitat nyt 2 eri asiaa. Isaacilla oli kirkon ristiäiset.
        Sebastianin nimi, ym tiedot rekisteröitiin virallisesti heti syntymän jälkeen. Ristiäisiä ei pidetty Sebille koska niitä tarvitse pitää erikseen.
        Näytettiin vain että Gerry työnsi vähäpukeisen vauva Sebin vaunut Vicin oven eteen ja kolkutti ja tämä oli lähinnä taas yksi huvittava juttu mitä sarjoissa tapahtuu.


    • voihyvänenaikasentään

      Katsoin parinviikon jaksot tänään putkeen kun oli pitkästä aikaa vapaapäivä enkä jaksanut mitään tehdä. Aivan karseen kökkö juoni. Katto on jotain 5 milliä ohutta matskua eikä kukaan kuule alakertaan edes askelten ääniä päänsä yläpuolelta vaikka Lycky kopsuttelee kengillään juttelee kaverinsa kanssa kovaan ääneen.
      Nämä säähän sopimattomat vaatteet, päiväkodin puuttuminen, sun muut yksityiskohdat on niitä seikkoja joihin ei himoED-ihastelijoiden mielestä saisi kiinnittää mitään huomiota. Aina vingutaan, ettei tämä ole mikään realitysarja, mutta jotain lihaa luiden ympärillä pitäisi kuitenkin olla, eli edes pientä loogisuutta noudattaa noissa juonikuvioissa.

      Entäs Beatrice kosmetologi, ensin naama ja kaula täynnä vereslihalla olevaa ihottumaa, samana päivänä vedetty niiden päälle paksu kerros pakkelia, seuraavana päivänä kasvoissa ei yhtään mitään. Äkkiäpä iho parani.

    • Älytöntä

      Todellakin, Bernicen stressi-ihottuma katosi kuin taikaiskusta.
      Miksihän äidin pitää esittää tyttärelleen varakasta?

      • plotplotplot

        Bernicelle kirjoitetaan yhä hölmömpiä juonia ja poikaystäviä huhuh. Saako Lydia edes rahojaan takaisin maaginen luku sarjassa toistuu huom. n100.000? Jotenkin tuntuu että tuottaja IM haluaa jättää sarjan huonoon tilaan Rebecca hahmon kielteisen katsoja palautteen takia kevät talvella -17 ehkä jo näytettiin ovea. Viime keväänä -18 oli vaihdos ja IM on Corriessa nyt ja hänen yksi työkaveri lähti myös Corriehen tekemään naamiais ja fart huumoria jatkossakin?
        Toiletti fiksaatio, Prialta paukku, Tip koiran jätöksiä ja nähtiin jo Rhona lannassa. Robertille,Aaronille,Liville on kirjoitettu kovasti vastoinkäymisiä jatkossakin.


    • Joulukukkiako

      Deppien ja Charityn ja Dianen jutelessa pubin pihalla, huomasin taustalla kukoistavan orvokit täydessä kukassaan, vaikka jouluvaloja oltiin pian sytyttelemässä.
      Orvokki kestää pientä pakkasta, mutta onko Yorkshiressa niin lämmin joulukuu ja talvi, että kukkalaatikoissa kukkii orvokit? Ehkä joulukuuta ei ole kuvattu talvella, vaan lämpimämpään vuodenaikaan, niinkuin usein tv-sarjoissa tehdään.

      • ei.turhia.aloituksia

        Asiasi Ei liity ketjun aloitukseen.
        On ketju jossa seurataan Suomen ajassa esitettäviä jaksoja.
        Olisi selvempää kun kirjoittaisitte näkemästänne sinne eikä yhä uusia aloituksia ja kysymyksiä pikku aiheista.


    • Reikävanerissa

      Gerry meni vinttiin, niin jopa siellä olo huomattiin heti...
      Lachlan oli pitkään eikä kukaan kuullut mitään.

      • VintilläOnKivaa

        Missähän helkatissa kyseinen vinttitila oli, kun muutkin vain menivät sinne ja totesivat , että mikäs paikka tuo onkaan? Kun Chrissie ja Rebecca huutelivat Lawrencea vintillä ollessaan, ei ukolla kauaa kestänyt sinne tulo, eli ei pahemmin salaista sisäänkäyntiä joutunut etsimään, muttei kumminkaan aiemmin ollut kyseistä paikkaa löytänyt.


      • buaahhaaaaa
        VintilläOnKivaa kirjoitti:

        Missähän helkatissa kyseinen vinttitila oli, kun muutkin vain menivät sinne ja totesivat , että mikäs paikka tuo onkaan? Kun Chrissie ja Rebecca huutelivat Lawrencea vintillä ollessaan, ei ukolla kauaa kestänyt sinne tulo, eli ei pahemmin salaista sisäänkäyntiä joutunut etsimään, muttei kumminkaan aiemmin ollut kyseistä paikkaa löytänyt.

        hyvin oli vintti piilotettu myös poliiseilta silloin kun Lachlania etsivät sen kadotessa.


      • sarjoissasitäsuntätä

        Kun Lawrence löi ja potki Robertia Kartanon pihassa niin Lachlan katseli vintin ikkunasta ja nauroi tyytyväisenä psykopaatin tavoin kun hän on pystyy manipuloimaan perhettään valehtelemalla Robertista ym. Totuus on Whitet ovat itse ilkeitä ketkuja ja vika on aina muissa ja tämä tapa on tyypillinen sarjoissa. Lachlanille kirjoitetaan niin epäuskottava onni tehdä pahoja asioita kylässä.
        Jakso löytyy YT pv en muista niin vintin ikkunasta näkyy piilopaikan sijainti josta pääsy ikkunalle ulos jos kiinnostaa. Oliko lavastus uskottava? Kartanon sisäosat kuvataan studio tiloissa. Piilopaikka reikineen on voinut olla lavastettuna missä tahansa rakennuksessa. Mill cottagen mm. tiloja käytetään satunnaissa lavastuksissa esim kun makuuhuoneita näytetään. Tai joku kylän talossa tapahtuvaa varten tehdään studio lavaste jossa on tilaa enemmän kuvata.


      • hohhoijaataas

        Niin, että Roberko tässä se viaton on? Robert sai turpaan Lawrencelta, kun whiteille selvisi, että Robert meinasi huijata kartanon itselleen. En kyllä ymmärrä miten saat Whiteista tässä asiassa ketkuja ja tästä narsistisesta Robertista uhrin, jota ilkeät whitet kiusaavat.


      • winxwonxiazeölnj

        Kun katsoja ei ymmärrä sarjan ja tapahtumien kontekstiä niin tulee tuollaisia hassuja kommmentteja.
        Kun kylkivaivainen Robert tuli kysymään Sebistä niin Lachalan alkoi haukkumaan ja heittäytyi itse lasipöydän päälle ja väitti perheelleen että R löi häntä ja hän kaatui pöydän päälle.
        Lachania ihailevalle katsojalle on tulossa runsaasti hienoja hetkiä kun sekopää psykopaatti toteuttaa hulluuuttaan.


      • robronidiot
        winxwonxiazeölnj kirjoitti:

        Kun katsoja ei ymmärrä sarjan ja tapahtumien kontekstiä niin tulee tuollaisia hassuja kommmentteja.
        Kun kylkivaivainen Robert tuli kysymään Sebistä niin Lachalan alkoi haukkumaan ja heittäytyi itse lasipöydän päälle ja väitti perheelleen että R löi häntä ja hän kaatui pöydän päälle.
        Lachania ihailevalle katsojalle on tulossa runsaasti hienoja hetkiä kun sekopää psykopaatti toteuttaa hulluuuttaan.

        niin tuossa tapauksessa robert sai kerrankin maistaa omaa lääkettään, että joku kieroilee kerrankin häntä vastaan. Lachan antoi vaan samalla mitalla takaisin. Se ei vielä tee lachanista yhtään sen retkumpaa kuin robertista.


    • Lachlanista_Roberttiin

      Robin teot on aina selittyneet vahingoiksi, eihän Robert tee mitään tahallaan, tai pahuuttaan. Se tässä tyypissä on huvittavinta, että ei koskaan muka tee tahallaan mitään pahaa, ne vaan menee asiat niin, että näyttää siltä kuin Robert olisi paha ja kiero.
      Robert onkin oppinut ottamaan kasvoilleen usein, sen tutun viattoman kysyvän ilmeen.
      Mistä minua taas syytellään, miksi minulle ollaan aina vihaisia?

      Tässä Lachlanin roolissakin on outoa se, että nuoresta miehestä tulee psykopaatti.
      Emmerdalessa vietetty aika tekee hänestä lopuksi vain siis mielenvikaisen, katkeran ja pahan nuorukaisen.
      Ei hän esim. lähde mihinkään opiskelemaan ja tähtää jonkun oikean ammatin hankkimiseen.
      Poju on aikaisemmin sählännyt kartanon perheyrityksessä mukana, kuin parempikin bisnes-elämän asiantuntija. Mitähän alan kouluja Lachlan on muka käynyt sarjan aikana?

      • pärjäispäitsekin

        Olen itsekin ihmetellyt että mitä kouluja nämä ihmiset on käyneet ja mitä ammatteja ovat opiskelleet. Nicolakin tuntuu olevan pätevä melkein mihin hommaan tahansa. Cain käy joskus kääntymässä autokorjaamolla . Debbie vissiin pärjää vuokraamalla yhtä limusiinia. Bellen tekemisistä ja koulutuksesta mulla ei ainakaan ole mitään käsitystä. Tässä oli vaan muutama esimerkki ja kaikki tuntuvat ainakin rahallisesti pärjäävän hyvin.


    • eiolerealitya

      Pärjäävät rahallisesti hyvin?
      Siis eihän ne pärjäisi taloudellisesti viikkoakaan, mutta ei hätää, ei ne tarttee rahaa, sarja ei kuvaa todellista arkea eikä oikeata elämää.

    • Tämä aihe ei kaikkineen, varsinaisesti aloituksen otsikon alle kuulu.
      Mutta, koska keskustelu on aiheesta lipsunut. Haluan siksi minäkin kommentoida tähän.
      "eiolerealitya " Nimimerkki on sitä mieltä, että "sarja ei kuvaa todellista arkea eikä oikeata elämää"
      Erikoinen käsitys.
      Sillä, sitähän sarjassa juuri kuvataan! Siitä huolimatta, että se on kuvitteellinen.
      Emmerdale on Kevin Laffanin luoma englantilainen saippuasarja, joka kuvaa kuvitteellisen yorkshireläisen kylän asukkaiden elämää.
      Koska se ei ole lapsille suunnattua satua. Kyllä siinä pitäisi tulla esille
      roolihahmojen tulonlähteetkin. Olipa se tulonlähteet sosiaaliavustusta, tai
      työstä saatua palkkatuloa, tai eläkettä.

      Sarjan mukaan, ainakin Lachlan White on elänyt kokoajan vain äitinsä siivellä.
      Belle opiskelee, mutta mihin ammattiin? Hän on välillä häärinyt, kansio kainalossa myös Sharman tehtaalla omituisen mehubisneksen merkeissä.
      Osalla sarjan henkilöistä, on ilman koulututusta hankittuja työsuhteita ja ammattitaitoa ja kykyjä melkein mihin vaan. Esim. Automekaanikkona, sihteerinä, keittiöapulaisena, kauppiaana ja kosmetologi-kampaajana, maatilallisena, lihantuottajana, sekä pienimuotoisen hotellin(majatalon) pitäjinäkin.

      Eläkeläisiä ei ole kuin kaksi. Sandy Thomas ja Pearl Ladderbanks.
      Muutamalla kylän asukkaalla on ihan opiskelemalla hankitut ammatit.
      Ashley oli pappi ja Harriet ex.poliisi ja nykyinen pappi. Marlon on kokki.
      Paddy, Rhona ja Vanessa on eläinlääkäreitä.
      Emma oli opiskellut sairaanhoitajaksi. Donnakin oli opiskellut poliisiksi.
      Kyläläisiä hoitava lääkäri on myös opiskellut ammattiinsa, kuten myös Aaronin miesystävä Alex.
      Muita ammattinsa opiskelemalla hankkineita en ole sarjassa nähnyt.

      • Siltätuntuuluettuani

        Ugh, olen puhunut!


      • Ugh_oletko_puhunut
        Siltätuntuuluettuani kirjoitti:

        Ugh, olen puhunut!

        Kommentoit siis vain palstalle kirjoittavia? Et tv-sarjaa? Jota tällä palstalla olisi tarkoitus kommentoida.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2344
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2029
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1863
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe