Nordea Private tai mikä lienee

Huijataanko.taas

Nordea tyrkyttää nyt vanhoille asiakkaille, siis myös oikeastikin vanhuksille, jotain Private-palvelua.
Oikein henkilökohtaisesti pyytävät käymään puheilla, että voidaan keskustella palvelun eduista.

Mahtaako siinä asiakkaan kannalta olla mitään järkeä? Omaa voitonmaksimointiaanhan pankki ajaa, mutta riittääkö siitä siivua myös asiakkaalle, vai hupeneeko hyöty lopulta pankin kuluihin?

Nordean viimeaikaiset toimet yksityistä asiakasta kohtaan ovat olleet melko tylyjä. Palveluja on karsittu ja "ilmaispalveluille" pistetty hinta. Pitäisikö hylätä koko pankki - vaikka kaikkihan ne taitavat samaan juoneen mennä?

7

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisätääntietoa

      Mitä ne nyt taas jahtaa ? Nordea sai varoituksen tai oliko peräti sakot siitä ,kun puuttui vanhusten itsemääräämisoikeuteen omien säästöjensä suhteen. Seurataan nyt , mitä sopimuksia ne taas on vanhuksille keksineet. Pyrkiikö ne taas määräilemään vanhusten rahoista.

    • Toinen__seniori

      Älä missään tapauksessa turhaan lähde henkilökohtaiseen keskusteluun, paitsi tietysti ihan hupimielessä, jos kiinnostaa kuulla, mitä tuputetaan. Itse kävin jonkun sijoitusneuvojan juttusilla ja sain ohjeeksi sijoittaa kaikki rahani Nordean rahastoihin.

      Neuvosta viisastuneena sijoitinkin osan rahoistani rahastoihin, mutta en Nordean, vaan Nordnetin. Suurimman osan sijoitin kuitenkin osakkeisiin Nordnetin kautta. Kulut ovat Nordnetissä pienemmät.

    • jhjhhg

      Nordea Privatessa ei ole sinänsä mitään pahaa, se on "vain" etuohjelman ylin taso.

      Sen suhteen pätee ihan samat pelisäännöt kuin muissakin palveluissa: Asiakkaan ei pidä nukahtaa ja luovuttaa ajattelu- ja päätäntävaltaa palvenluntarjoajalle. Henkilökohtaiseen tapaamiseenkin voi mennä, kunhan muistaa että "ei kiitos" on aina paras vastaus, jos ei ole ihan varma siitä että tarjottu tuote tai palvelu on oikea ratkaisu omaan käyttöön.

      Jos on tapana ostaa kaikkea mitä myyjät tyrkyttää, myös pankin myyjiin on syytä pítää riittävä välimatka ja hoitaa asiat itsepalvelukanavissa.

    • mistäsaanapua

      Itse kävin ,kun kutsuttiin . Sijoitusneuvojaksi itseään esittelevä kertoi olevansa myös varainhoitajani .Olisin halunnut siirtää sijoitusrahastosta varojani pankkitilille, suhtautui hyvin nuivasti ajatukseeni. Jonkun satasen kuussa olisi voinut siirtää tililleni, Minua jäi vaivaamaan , eikö itselläni ole oikeutta määrätä omista rahoistani. Olen tottunut siihen ,että pankki kuuntelee asiakasta, mutta käyntini oli jotain muuta.

    • ensuosittele

      Itselläni on varsin nuiva suhtautuminen noihin pankin palveluihin. Itselleenhän ne voittoa tekevät - kai myös nämä sijoitusneuvojat. Jos asiakkaan ja pankin etu on ristiriidassa, neuvoja pelaa varmasti pankin pussiin.

      Puhua ja luvata kyllä osaavat. Jos asiakas vielä alkaa tuntemaan jotain velvollisuutta ottaa, tai häpeää omaa tietämättömyyttään eikä siksi kehtaa kieltäytyä, peli on pelattu.
      Tuossa tilanteessa ainoa oikea reaktio on, että harkitsemme ja palaamme, jos aihetta ilmenee. Me soitamme teille, älkää te soittako meille.

    • ohjeistusko

      Meillä mieheni kanssa oli yksinkertaisesti aiheena lapsille siirrettävät osakkeet. Pyydettiin tilaamaan aika ja tilaisuus olikin Privaten mainostus pakottavan tyylisesti. Meidän olisi pitänyt heti tilata aika pankin turistille että asiamme saadaan kuntoon vaikka meistä ne ovat ok. Privaten käyttö maksaa 1000€ ja siihen sisältyy mm lounge lentoasemalla, omaisuuden hoitoa ja neuvontaa. Voi olla joillekin tarpeen.

      Ei meille nyt. Premium asiakkuus riittää nyt. Saatiin juuri ja juuri hoidettua perusasia kahden pankin myyjän panostettava palvelujensa myyntiin. Eikös asiakas pyydä eikä pankki saa myydä aggressiivisesti.

      • aplisääää

        Siis aika pankin JURISTILLE


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe