Trumpmedia käy sotaa perinnemediaa vastaan

US-presidentti Donald Trump on tullut tunnetuksi kansalaismedian suorakanavan prototyyppinä, julkistellen herkästi ja nopeasti (joskus ehkä ajattelematta syvällisemmin) omia suoratwiittejään asiasta jos toisesta, mikä kaihertaa Valkoisen talon isäntää, näin syntyi Trumpmedia [1 ---

Nyt perinnemedia neljäntenä valtiomahtina on käynyt vastahyökkäykseen ”trumpmaniana ja -fobiana” ja itseään laatumediaksi tituleeraava The New York Times julkaisee poikkeuksellisesti nimettömän jutun, jonka alkuperähenkilön lehti kertoo varmasti tietävän. Tietääkö vai ei todellisen kirjoittajan, on jo toinen juttu, mutta herää ajatus perinnemedian vastaiskusta - …

… ”Anti-trump trolling manipulation” -teemalla. Mitta oli toimituksessa tullut täyteen ja oli käytävä vastahyökkäykseen, jota Suomessa valtakunnan ykkösmedia Helsingin Sanomat rummuttaa nyt urakalla [2 – näin osallistuen kaikkien salaliittoteoreetikkojen mieliksi tähän mediasotkuun, jossa käydään sotaa lukijoiden sieluista, joista useimmat eivät lööppiä pidemmälle juttuja lue ---


[2 ”Olen osa vastarintaliikettä Trumpin hallinnossa” – HS julkaisee kokonaisuudessaan The New York Times' ssa ilmestyneen kirjoituksen, jossa korkea virkamies kertoo Valkoisen talon tapahtumista

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005818097.html – HS-toimittajana ”nimettömyys” HS-ingressin osalta

HS-ote käännöksestä: ” … Otetaan esimerkiksi ulkopolitiikka: Sekä julkisesti että yksityisesti presidentti Trump osoittaa mieltymyksensä itsevaltiaita ja diktaattoreita, kuten Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia ja Pohjois-Korean johtajaa Kim Jong-unia, kohtaan [3. Hän ei osoita lainkaan aitoa arvostusta niitä siteitä kohtaan, jotka meillä on saman mielisiin valtioihin … ” -HS-ote käännöksestä, jonka allekirjoittajana ”vanhempi virkamies”.

Ilkka Luoma kommentti: 7.9.2018 - 4:11
Uskomaton vihanpurkaus itseään laatumediaksi kutsuvalta perinne-aviisilta! Voisimme sanoa jopa "Anti-trump trolling manipulation". Päästä eroon "tavalla tai toisella" - on jo verhottu neuvo pyssyistään tunnetuille mielipuolille, historia muistaa murhatut amerikkalaispresidentit.

Julkaistu "huippuvirkamiehen" kirje lähentelee valtiopetosta, johon "laatu-aviisi" on itsensä nyt näin epäilyttävästi sotkenut.

Trumpin tavoite on liennyttää erityisesti jännitepesäkkeitä, erikseen "kirjeessä" mainittuja - ydinasesuurvalta Venäjän kanssa, ja pohjoisen korealaiset, jotka vain haluavat lopulta tehdä rauhansopimuksen sukulaistensa kanssa sekä poistaa vieraat sotavoimat niemimaaltaan [3.

Toki virheitä Trump on tehnyt, kukapa ei, mutta nyt tämän kirjeen myötä sen julkaisseen media mopedi on pahasti keulinut siitä vihasta, kun Trump on käyttänyt sananvapauttaan ja moittinut raskaaseen ja epänormaalin tapaan ylpeää mediaa.

Muistamme Trumpin sanoneen jo vaalikampanjassaan, että hän on tuleva pesemään Washingtonin byrokratisoituneen virkamieskunnan siitä keskinäisestä korruptiosta, missä se toimiaan harjoittaa.

Nyt, jos kirje on aito, tämän virkamiehistön yksi kapinoitsija on päästetty nimettömänä julkisuuteen viemään valtiota - USA' ta - sekasortoon, sillä Trumpilla on myös kannattajansa. Entä, jos nimettömällä virkamiehellä on katkeruus, kun syystä tai toisesta virkaura on katkennut tai katkaistu?

Entä jos kirje on "laatumedian" oma päätepiste ja käynnistyskehotus kapinaliikehdintään? Koetellaanko tässä lähdesuojan raja-aitoja, kun kyseessä saattaa olla sisäisesti kansallisen turvallisuuden vakava uhka?


Ja Trumpin esikunta vastaa samalla mitalla ---

Presidentti Trump hyökkäsi The New York Timesin julkaisemaa kirjoitusta vastaan: ”Onko kysymys maanpetoksesta?”

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005818319.html - -HS-Reuters.

Ilkka Luoma kommentti: 7.9.2018 - 8:32
HS "ylentää" tässä vanhemman virkamiehen (käännöksessä) johtavaksi virkamieheksi. Edellisessä jutussa Helsingin Sanomat tituleerasi tätä nimettömyyttä huippuvirkamieheksi. Onko HS-toimittajilla syvällisempää tietoa tästä nimettömyyden mysteeristä, joka saa varmaan kaikki salaliittoteoreetikot liikkeelle nimikkeellä:

"Mistä käynnistyi tämä Anti-trump trolling manipulation -ilmiö?" ... Niin tai näin, tämä voi olla myös neljännen valtiomahdin vastahyökkäys trumppistisesta kohtelusta, joka koetaan parjaamisena.

Eräs asia on jo varma, perinnemedia saa rinnalleen kansalaiskanavan suoramediana [4. Trump on tämän uuden informaatiokanavan ykkösprototyyppi! Mainittakoon, että informaatio ei ole välttämättä yhtä kuin totuudellinen tieto [5.


Nyt onkin hyvä muistaa mitä Trump lupasi vaalikampanjassaan!

Muistamme Trumpin sanoneen jo vaalikampanjassaan, että hän on tuleva pesemään Washingtonin byrokratisoituneen virkamieskunnan siitä keskinäisestä korruptiosta, missä se toimiaan harjoittaa.


Jatkuu
Ilmoita


37 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Ansiokas kirjoitus mutta palstalla suositaan lyhyempiä pläjäyksiä; tämä ei ole älykköjen taistelutanner.

Tässä Trumpin vastustajat saavat pippuria:
https://www.youtube.com/watch?v=VDU7IlUsiNY
Ilmoita
Suomessakin pitäisi soveltaa Trumpin tapaista toimintaa.

Valtion maksama terveydenhoito alas, koulutus alas, verot alas rikkailta. Kaikille tuontitavaroille lisäksi pitää laittaa vähintään 40% tullimaksut; ja Ruotsin sekä Norjan rajalle on saatava aita jotta laittomat maahantulijat saadaan pidettyä maan ulkopuolella. Venäjän rajalla aitoja ei tarvita, kyseessä on tärkeä liittolainen jolla tulee olla maahan vapaa pääsy.

Jos on niin tyhmä että on vielä köyhä on parempi että rahat annetaan niille jotka ovat jo osoittaneet kykynsä rikastua.
Ilmoita
Kirjoitus on hätkähdyttävä.

Lausunnot Trumpin persoonasta, ammattitaidon ja älykkyyden puutteesta, huonosta tietopohjasta, impulsiivisuudesta ja diktaattorien fanituksesta eivät ole uutta. Olemme jo aiemmin kuulleet monen korkeatasoisen hallinnon jäsenen kutsuvan presidenttiä idiootiksi monin eri sanoin.

Rajuin paljastus on, että kirjoituksen mukaan Yhdysvallat on keskellä perustuslaillista kriisiä.

https://suomenkuvalehti.fi/americana/nimeton-mielipidekirjoitus-heratti-vakavan-epailyn-onko-valkoisessa-talossa-kaynnissa-palatsivallankaappaus/
1 VASTAUS:
Ei tarvitse kuin kuunnella mitä mies höpäjää ja lukea twiittejä niin älykkyydestä, tai siis sen puutteesta, saa varsin hyvän kuvan.

Mehän emme edes näe mitä kaukkea kulissien takana tapahtuu, millaista on meno.

Saa nähdä kuinka kauan Republikaanit katselee tätä ennenkuin ovat pakotettuja heittämään Trumpin dösän alle.

Trump on jo jollain tasolla itsekin tajunnut tämän ja valmistautuu , julistaessa että kun impeacment tapahtuu se on MUIDEN syy, ei hänen itsensä syy. Mies joka tietää ettei ole tehnut mitään väärää eikä pelkää asemansa puolesta ei puhu tuollaisia.

Amerikan hallinnossa ei koskaan aiemmin ole ollut tuollaista kaaosta.
+Lisää kommentti
Presidentti vai hallinto? Usassa presidentillä on laajat valtaoikeudet, eikä hänen pitäisi olla virkamiesten marionetti.
Ilmoita
Trump on sankarini.
Hän on viherpunakommunistien (demokraattien) voimakkain vihollinen.

Kommunisteilla kuluu 10 vuotta Trumpin kauden jälkeen selvitä jaloilleen jos silloinkaan.
Ilmoita
"Trumpmedia käy sotaa perinnemediaa vastaan"

Niinhän se käy, perinnemediaa on lukumääräisesti enemmän ja he kaikki puhaltavat yhteen pussiin. Taistelu ei ole reilu, mutta Trump on persoonallaan ja suorasanaisuudellaan saanut miljoonat ihmiset kyseenalaistamaan perinnemedian totuuden. Nykyään moni kyseenalaistaakin lehtien tiedot ja tarkistaa faktat ja joskus, ei tietenkään aina, perinnemedian uutiset ovat suoranaista valtion aatemaailmaa tukevaa propagandaa.

Otetaan esimerkiksi suomen lehdistön valeuutisoinnista 'pakolaiset', Somalia on kuvattu suomen valtamediassa maanpäälliseksi helvetiksi ja somali'pakolaiset' hirveää kohtelua ja sortoa pakeneviksi rassukoiksi, vaikka todellisuudessa Somalia on maanpäällinen paratiisi, kuten alla oleva video todistaa:

https://mvlehti.net/2018/09/06/paivan-video-mogadishu-vuonna-2018/

Eli näille 'pakolaisille' annetaan kaikkea kivaa 3600 €/kk ja he saavat sitten vielä pari kertaa vuodessa lomamatkat paratiisimaahan Somaliaan. Lehdistö ei hiisku tästä sanaakaan ja kääntää totuuden päälaelleen suomen valtion agendan mukaisesti.
1 VASTAUS:
"vaikka todellisuudessa Somalia on maanpäällinen paratiisi, kuten alla oleva video todistaa:"

Kuka oikeasti uskoo vielä että yksi video oikeasti todistaa jotain kokonaisen valtavan maan monimutkaisesta tilanteesta?
+Lisää kommentti
Suomen kansaa ollaan lopettamassa totaalisesti.
Olemme ainutlaatuinen kansa koko maailmassa ja taatusti alkuperäiskansa.

Nyt meitä ollaan kansanmurhaamassa.
2 VASTAUSTA:
Niin, maahanmuuttajat sikiävät hurjaa tahtia. Tyypillinen maahanmuuttaja perhe onkin suurperhe, joka näkee suomen mahdollisuuksien maana. Suomen valtion ajama linja maahanmuuttajat ennen suomalaisia on iskostunut syvälle suomalaiseen ajatusmaailmaan. Jos olette olleet ikinä, siis ikinä yhdessäkään ryhmätyöhaastattelussa porukassa, jossa on maahanmuuttaja taustainen - teitä ei valittu vaan työpaikan sai se maahanmuuttajataustainen. Tilanne nykyään on monesti myös sellainen, että te haette työpaikkaa maahanmuuttajalta, koska heissä on ihan hitosti yrittäjiä ja muita johtajia.

Kun maahanmuuttaja lyö suomalaista, poliisi valehtelee, että sellaista ei tapahdu ja valtamedia kieltäytyy antamasta filmimateriaalia asiasta sekä maahanmuuttaja väittää olevansa rikoksen uhri: Marco de Wit kertoi puheessaan juuri tällaisesta tapauksesta. Jos taasen käännetään päälaelleen, että suomalainen lyö maahanmuuttajaa, on valtamedian kuvamateriaali takuulla telkkarissa ja kerrotaan natsien metsästävän mustaa lihaa aivan järkyttävässä mittakaavassa.

No mutta takaisin aiheeseen, eli maahanmuuttajat sikiävät hurjaa tahtia 11 lapsinen perhe, joista jokaiselle 11 lapselle syntyy 11 lasta ja heistä jokaiselle aikanaan myöskin 11 lasta jne. Ja kuinka paljon pakolaisia suomessa olikaan? Jokainen voi itse tehdä johtopäätöksensä, maahanmuuttaja eliitti tulee ottamaan vallan jossain vaiheessa suomen valtion myötävaikutuksella.
PyhäProfeetta1 kirjoitti:
Niin, maahanmuuttajat sikiävät hurjaa tahtia. Tyypillinen maahanmuuttaja perhe onkin suurperhe, joka näkee suomen mahdollisuuksien maana. Suomen valtion ajama linja maahanmuuttajat ennen suomalaisia on iskostunut syvälle suomalaiseen ajatusmaailmaan. Jos olette olleet ikinä, siis ikinä yhdessäkään ryhmätyöhaastattelussa porukassa, jossa on maahanmuuttaja taustainen - teitä ei valittu vaan työpaikan sai se maahanmuuttajataustainen. Tilanne nykyään on monesti myös sellainen, että te haette työpaikkaa maahanmuuttajalta, koska heissä on ihan hitosti yrittäjiä ja muita johtajia.

Kun maahanmuuttaja lyö suomalaista, poliisi valehtelee, että sellaista ei tapahdu ja valtamedia kieltäytyy antamasta filmimateriaalia asiasta sekä maahanmuuttaja väittää olevansa rikoksen uhri: Marco de Wit kertoi puheessaan juuri tällaisesta tapauksesta. Jos taasen käännetään päälaelleen, että suomalainen lyö maahanmuuttajaa, on valtamedian kuvamateriaali takuulla telkkarissa ja kerrotaan natsien metsästävän mustaa lihaa aivan järkyttävässä mittakaavassa.

No mutta takaisin aiheeseen, eli maahanmuuttajat sikiävät hurjaa tahtia 11 lapsinen perhe, joista jokaiselle 11 lapselle syntyy 11 lasta ja heistä jokaiselle aikanaan myöskin 11 lasta jne. Ja kuinka paljon pakolaisia suomessa olikaan? Jokainen voi itse tehdä johtopäätöksensä, maahanmuuttaja eliitti tulee ottamaan vallan jossain vaiheessa suomen valtion myötävaikutuksella.
"No mutta takaisin aiheeseen, eli maahanmuuttajat sikiävät hurjaa tahtia 11 lapsinen perhe, joista jokaiselle 11 lapselle syntyy 11 lasta ja heistä jokaiselle aikanaan myöskin 11 lasta jne. "

Maahanmuutajien lapsiluku on ollut jatkuvasti kovassa laskussa. Esim. somalien lapsiluku on pudonnut lähes seitsemästä noin neljään (11 se ei ole Suomessa koskaan ollutkaan).
Tämä on jo paljon vähemmän kuin joidenkin ihan kotimaisten paljon lisääntyvien ryhmien kuten vaikka lestadiolaisten.

"Ja kuinka paljon pakolaisia suomessa olikaan? "

Esim. somaleja on noin 20.000, ja noita lestadiolaisia noin 100.000
+Lisää kommentti
Sekopäistä jenkkifobiaa ja lähteenä omat blogit
Luomahan kirjoitta itsestään joko kolmannessa persoonassa tai monikossa.
Ilmoita
Luin aloittajan vuodatusta seuraavaav kommenttiin asti: "pohjoisen korealaiset, jotka vain haluavat lopulta tehdä rauhansopimuksen sukulaistensa kanssa sekä poistaa vieraat sotavoimat niemimaaltaan "

Ja nimimerkki kljklhhjkg sanoo suomalaisia alkuåeråiskansaksi, luulin kyllä, errää saamelaiset ovat?

Ja lopuksi Pyhälle profeetalle tiedoksi: somalifobiassasi saat siis pojatkin synnyttämään?
1 VASTAUS:
"Ja lopuksi Pyhälle profeetalle tiedoksi: somalifobiassasi saat siis pojatkin synnyttämään? "

Onpa omituinen tulkinta tekstistäni ja taas ääliömäinen diagnoosi. Yritä ajatella aivoillasi äläkä ole tuollainen pilkunviilaaja ja solvaaja: miehet myöskin liittyvät lasten tekemiseen. Ja sitä paitsi suurperheen isä voi mennä uudelleen naimisiin ja perustaa uuden suurperheen, eli miehet voivat tehdä lapsia paljon enemmän kuin naiset (vaikka eivät niitä synnytäkään).

Korjasin tekstin nyt sinun mieliksesi, eli en enää ole silmissäsi somalifoobikko?
+Lisää kommentti
Itse kyllä uskon, että isokuva Trumpin hallinnosta on juuri tuon New York Timesin kirjoituksen kaltainen. Tietenkin media myös värittää ja liioittelee, mutta onhan se tosiasia että moni Trumpin hallinnon virkamies on saanut kenkää luottamuspulan takia, ja on fakta että moni ministereistä on monissa kysymyksissä hyvin eri mieltä Trumpin kanssa.

Vaikka USA on presidentti keskeinen yhteiskunta, niin silti USA:ssakin valtion hallitseminen on ennenkaikkea ollut tiimityötä jossa fiksu presidentti kuuntelee asiantuntijoita ja myös luottaa heidän näkemyksiinsä. Trump on ihan toista maata, hän ei arvosta ketään muuta kuin itseään. Narsistina hän nauttii siitä, että voi olla huomion keskipisteenä, hän nauttii siitä usuttaa laiset toistensa kimppuun ja lopulta hän aina voi sanoa viimeisen sanan You 're fired.
1 VASTAUS:
Niin, ja Amerikan hallinto on monimutkainen koneisto, ei sellainen missä yksi presidentti käskee väkeä juoksemaan pää-edellä paskakaivoon. Trump luuli että saisi tehdä mitä haluaa, mutta todellisuus ei ole tällainen.

Valta on ihan tarkoituksella jaettu niin ettei yhdestä miehestä tule diktaattoria.

Nyt Trump hyökkää myös niitäkin vallan raameissa pitäviä rakenteita vastaan, koska haluaa itsevaltiaaksi. Lehdistöä vastaan hyökkäys on osa tätä, ei saa olla tahoa joka kertoo muuta totuutta kuin sen jossa Trump itse elää.
+Lisää kommentti
perinne,media on jatkuva valehdelun ja on syyden,,,ja se on niin hirvea-vahvan aiheesen kosketava jutun,,et vaikka ydinsodan alkamisen ei varjostais toi-kutittavan syyn ,,,,,nyt just monika levinski paljastui sen,,,,
oi niitä aikoja,,,la niitä klintoja,,,,
seuraavan tutkimuksen on ensi kuussa,,,on ssaattu tiedon,,,et trumbin lasten,lapsi on syönyt venäläisten suola,kurkun,,,CIAn agentti joka on havainnut jutun,,,on todistajaksi kutsuttu,,,,
1 VASTAUS:
Niin minustakin nämä vaaleihin liittyvät venäjäyhteydet ovat potaskaa. Mutta Clinton taasen taisi oikeasti olla venäläisiin yhteyksissä vaalien aikaan: totuus on vain käännetty päälaelleen.
+Lisää kommentti
kaikki on mahdollista ,,,,vain seuraavan asian ei koskaan,,,,et USA alkaa muuttumaan afrikaksi,,,,,
sitä pienen,pään cirittely ei näytä loppuvaan ymmärruksen puutteessa,,,
,,,,,,,, siis entisen usa,n,,,, P O M O,,,,,, jo,,,jo,,,P niin,kuin Himo..
Ilmoita
Pprofeetta: "No mutta takaisin aiheeseen, eli maahanmuuttajat sikiävät hurjaa tahtia 11 lapsinen perhe, joista jokaiselle 11 lapselle syntyy 11 lasta ja heistä jokaiselle aikanaan myöskin 11 lasta jne. Ja kuinka paljon pakolaisia suomessa olikaan? "

Siis jokainen 11 lapsesta synnyttää 11 lasta (Myös pojat?)

Ja ei, vaikka muutit (muka) tekstiäsi "minun mielikseni", et saa anteeksi: olet yhä se sama somalifoobikko. Kyllähän sen huomaa tekstistäsi
5 VASTAUSTA:
"Siis jokainen 11 lapsesta synnyttää 11 lasta (Myös pojat?)"

Jos pilkkua viilataan, niin joku todella ilkeyksissään tällaisen virheen tekstistäni löytää. Mutta enhän minäkään solvaa sinua kirjoitusvirheistäsi tai räikeistä asiavirheistäsi, yleensä kyynärpää taktiikkaa käytetäänkin juuri niihin, ketkä itse eivät sitä käytä.

"a ei, vaikka muutit (muka) tekstiäsi "minun mielikseni", et saa anteeksi: olet yhä se sama somalifoobikko. Kyllähän sen huomaa tekstistä"

Höpönlöpön, en hauku heidän ulkonäköään tai kykyjään, joten väitteesi on järjetön. Sinulle ei vain mikään riitä. Pointtina tekstissäni oli se että somalit ovat kaukaisin asia turvapaikan tarpeessa olevista. Kuten videossa näkyy, biitsiä silmänkantamattomiin ja kaikilla on kivaa - paratiisimainen paikka. Miksi muuten kaikki turvapaikan saaneet somalit suurine perheineen käyttävät valtion 2 krt. vuodessa tarjoaman luksusloman paratiisimaahan somaliaan? Siksi, koska heillä ei ikinä ollutkaan mitään tarvetta turvapaikalle ja heidät valittiin tänne 'pakolaisiksi' pelkän upean ulkonäkönsä takia kiimaisten munahaukkojen toimesta!!!!

No, nyt kun väärin ymmärrys on käsitelty saan varmaankin anteeksi ja en enää ole somalifoobikko?
PyhäProfeetta1 kirjoitti:
"Siis jokainen 11 lapsesta synnyttää 11 lasta (Myös pojat?)"

Jos pilkkua viilataan, niin joku todella ilkeyksissään tällaisen virheen tekstistäni löytää. Mutta enhän minäkään solvaa sinua kirjoitusvirheistäsi tai räikeistä asiavirheistäsi, yleensä kyynärpää taktiikkaa käytetäänkin juuri niihin, ketkä itse eivät sitä käytä.

"a ei, vaikka muutit (muka) tekstiäsi "minun mielikseni", et saa anteeksi: olet yhä se sama somalifoobikko. Kyllähän sen huomaa tekstistä"

Höpönlöpön, en hauku heidän ulkonäköään tai kykyjään, joten väitteesi on järjetön. Sinulle ei vain mikään riitä. Pointtina tekstissäni oli se että somalit ovat kaukaisin asia turvapaikan tarpeessa olevista. Kuten videossa näkyy, biitsiä silmänkantamattomiin ja kaikilla on kivaa - paratiisimainen paikka. Miksi muuten kaikki turvapaikan saaneet somalit suurine perheineen käyttävät valtion 2 krt. vuodessa tarjoaman luksusloman paratiisimaahan somaliaan? Siksi, koska heillä ei ikinä ollutkaan mitään tarvetta turvapaikalle ja heidät valittiin tänne 'pakolaisiksi' pelkän upean ulkonäkönsä takia kiimaisten munahaukkojen toimesta!!!!

No, nyt kun väärin ymmärrys on käsitelty saan varmaankin anteeksi ja en enää ole somalifoobikko?
"Kuten videossa näkyy, biitsiä silmänkantamattomiin ja kaikilla on kivaa - paratiisimainen paikka. "

No miksi kukaan lähtisi pois maasta joka on moinen paratiisi? Ja vielä kylmään ja räntäiseen maahan jossa valtaväestö suhtautuu keskimäärin nurjasti muualta tulleisiin?
Eipä tunnu kauhean uskottavalta tuo väitteesi paratiisista...
"tai räikeistä asiavirheistäsi" Johtunee siitä, ettei niitä ole. Tosin en lähteenä käutäkään !Mv-lehteä" Somalifoobikko olet silti!
iieiieii kirjoitti:
"tai räikeistä asiavirheistäsi" Johtunee siitä, ettei niitä ole. Tosin en lähteenä käutäkään !Mv-lehteä" Somalifoobikko olet silti!
""tai räikeistä asiavirheistäsi" Johtunee siitä, ettei niitä ole. Tosin en lähteenä käutäkään !Mv-lehteä" Somalifoobikko olet silti! "

Sinua ympäröi voimakas mustamaaginen sumuverho, jonka takia todella uskot rasismia olevan olemassa suomessa, kenties jopa keskustelet päivittäin avaruusolentojen kanssa asiasta. Eipä mitään hätää, autan sinua. Jokainen vastaantulija on tähän päivään mennessä ollut sinulle somalifoobikko ja olet kärsinyt harhojesi takia, mutta ole huoleti autan sinua näkemään totuuden. Räikeät asiavirheet jäävät pian pois ja näet maailman sellaisena kuin se oikeasti on. Mene esim. Itikseen ja vietä siellä joka päivä 1 tunti ja huomaat, että ei ole mitään somalifobiaa. Näet paljon iloisia somaleita, joita kukaan ei syrji, näet heidän massiivisen suosimisensa ja heräät jossain vaiheessa kenties todellisuuteen.

Ei ole Mitään somalifobiaa, on vain somaleiden hillitön suosiminen!!!!!
TotuusSattuuQC kirjoitti:
"Kuten videossa näkyy, biitsiä silmänkantamattomiin ja kaikilla on kivaa - paratiisimainen paikka. "

No miksi kukaan lähtisi pois maasta joka on moinen paratiisi? Ja vielä kylmään ja räntäiseen maahan jossa valtaväestö suhtautuu keskimäärin nurjasti muualta tulleisiin?
Eipä tunnu kauhean uskottavalta tuo väitteesi paratiisista...
"No miksi kukaan lähtisi pois maasta joka on moinen paratiisi? Ja vielä kylmään ja räntäiseen maahan jossa valtaväestö suhtautuu keskimäärin nurjasti muualta tulleisiin?
Eipä tunnu kauhean uskottavalta tuo väitteesi paratiisista... "

No niin, vaikka videolla näkyy, että Somalia on paratiisi, niin eikös taas QC tule kääntämään kaiken päälaelleen ja todisteeksi tällä kertaa riittää hänen ihka oma aivoituksena ja huono päättelykyky.

Ajatellaanpa asiaa niin kuin aikuiset, eikä leikitä idiootteja. He ovat täällä vain ja ainoastaan rahan takia!!! Pakolaisstatuksen saanut henkilö on oikeutettu saamaan rahaa, etuuksia ja hyödykkeitä keskipalkan verran, joka on 3600 €/kk. Tätä YK:n lauseketta todella harva maa suomen lisäksi noudattaa! Koska yleensä he tuovat koko perheensä mukanaan, voitte laskea kuinka paljon kaikkea kivaa perhe, jolla on 5 täysikäistä jälkeläistä tienaa suomessa.

Somaliassa keskipalkka on 206 €/kk, joka ei riitä kuukausivuokraan. Koska rahaa tarvitaan enemmän kuin sitä voi töissä tienata, perustetaan suurperheitä joiden lapset voivat vartuttuaan auttaa perhettä tulemaan toimeen taloudellisesti. Siksi suurperheet ovatkin siellä yleisiä, kun useampi perheenjäsen käy töissä, saadaan vuokrat maksettua ja jää rahaa vielä ruokaankin.

Idioottikin tajuaa, että somalit ovat tulleet tänne vain rahan takia. Somaleista näkee selvästi, että he eivät ikinä ole mitään vainoa tai syrjintä kotimaassaan saatikka suomessa kokeneet: he ovat pelkkiä ulkonäköpakolaisia. Somalit on valittu upean ulkonäkönsä takia tänne pakolaisiksi kiimaisten munahaukkojen toimesta, jotka valitettavasti ovat ängenneet itsensä pakolaisten valitsijoiksi.
+Lisää kommentti
Palataan niihin asiavirheisiin. Kerropa mitä ne ovat
1 VASTAUS:
"Palataan niihin asiavirheisiin. Kerropa mitä ne ovat "

En mielelläni alkaisi huomauttelemaan toisia kirjoittajia asiavirheistä, mutta kun vaadit. Väitteesi somalifobiasta on esim. tällainen.
+Lisää kommentti
Hyvä Pprofeetta, luepa tekstisi uudelleen: sinä, jos joku olet somalifoobikko
3 VASTAUSTA:
Paha Profeetta elää niin harhaisessa maailmassaan ettei sinne todellisuus koskaan tule paistamaan.

Nyt ollaan menty niin pitkälle että kiistely itsen kanssa on alkanut; koska kukaan muu ei enää hänen kanssaan keskustele.
"Hyvä Pprofeetta, luepa tekstisi uudelleen: sinä, jos joku olet somalifoobikko"

Et ilmeisesti tajua mitä kirjoitat. Fobia tarkoittaa perusteetonta pelkoa, jotain asiaa tai tilannetta kohtaan. Pelkästään inho esim. jotain eläinlajia kohtaan ei ole fobia.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Fobia

Joten väitteesi on asiavirhe ja täysin tuulesta temmattu herjaus, joka on osa suurempaa vainokokonaisuutta, jonka uhri selvästi olen.

Todellisuutta on se, että minä selkeästi tarvitsen poliittisen turvapaikan, koska olen selkeästi vainon uhri, josta levitellään mm. ilkeämielisiä perättömiä herjauksia. Näiden herjausten on tarkoitus saada ihmiset syrjimään ja vainoamaan minua. Vainoa ja syrjintää olenkin kokenut enemmän kuin kaikki suomessa asuvat 'pakolaiset' yhteensä koko heidän elinikänään.

Valhetta on se, että somaleilla olisi tarvetta poliittisellle turvapaikalle, katsokaa vaikka video: he ovat täällä vain rahan takia. Heillä on todella tarvetta rahalle, koska keskipalkka somaliassa on vain 206 e/kk (ei riitä edes vuokraan).

Moni lähteekin tästä paratiisimaasta vain rahan takia "pakolaiseksi", mutta somaliassa on myös oikeita turvapaikkaa tarvitsevia ihmisiä. He eivät tule ikinä saamaan turvapaikkaa ja joutuvat elämään helvetissä, koska vaino on aina paha asia maasta riippumatta. Näitä kohtalotovereitani ei auteta, vaan heitä pilkataan, kuten minua on pilkattu ja heitä syrjitään kuten minua son syrjitty: siksi olenkin ihmisoikeusaktivisti, joka ajaa todellisten vainon uhrien oikeuksia. Esimerkiksi kuinka moni ihminen on puuttunut vainooni tai tullut tarjoamaan minulle poliittista turvapaikkaa: ei kukaan. Meitä oikeita vainon uhreja ei auteta, meitä vain vainotaan ja syrjitään.

Jokainen valepakolainen, joka on tullut tänne paremman elintason toivossa on aiheuttanut todellisen turvapaikan tarpeessa olevan vainon uhrin kuoleman tai totaalisen elämän pilaamisen: Herätkää todellisuuteen!!!!
harhainen.mieli kirjoitti:
Paha Profeetta elää niin harhaisessa maailmassaan ettei sinne todellisuus koskaan tule paistamaan.

Nyt ollaan menty niin pitkälle että kiistely itsen kanssa on alkanut; koska kukaan muu ei enää hänen kanssaan keskustele.
"Nyt ollaan menty niin pitkälle että kiistely itsen kanssa on alkanut; koska kukaan muu ei enää hänen kanssaan keskustele. "

Aha, julma syrjintäni on huomattu ja sitä pidetään ilmeisesti oikeutettuna. Huomaatte varmaan kuinka pahuus on vallannut sydämenne, tehkää parannus ja täyttäkää sydämenne hyvyydellä ja hyväksynnällä syrjinnän sijaan. Yrittäkää tulla paremmiksi ihmisiksi, ottakaa mallia minusta täysin hyvästä ja viattomasta oikeiden vainon uhrien puolustajasta!!!!!
+Lisää kommentti
Hyvä Pyhäprofeetta, kovin helpottaisi, jos käyttäisit vain yhtä nimimerkkiä
1 VASTAUS:
"Hyvä Pyhäprofeetta, kovin helpottaisi, jos käyttäisit vain yhtä nimimerkkiä "

Se on ainoa nimimerkki, jota käytän tällä palstalla. Olet oikeassa yhden nimimerkin käyttäminen asiaan kuuluvalla palstalla helpottaa asiakokonaisuuksien hallintaa sekä auttaa hahmottamaan kokonaiskuvaa tapahtumista ja tapahtumien kulusta. Siksi käytänkin tällä palstalla vain PyhäProfeetta1 nimimerkkiä. En ole rekisteröinyt sitä, koska en syrji ketään ja kuka tahansa muukin saa käyttää tätäkin nimimerkkiä.
+Lisää kommentti
Pahoitteluni QC tarkoitukseni ei ollut syrjiä, unohdin vain vastata kysymykseesi. Ehkä näin on parempi sillä sillä vastaukseni oli pitkä ja hyvin perusteltu, niin kuin yleensä. Vastaan nyt kysymykseesi.
"maahan jossa valtaväestö suhtautuu keskimäärin nurjasti muualta tulleisiin?"

Niin, tällaista ei todella ole suomessa. Katso vaikka mitä tahansa PK-seudun markettia, maahanmuuttajataustaisia on niissä keskimäärin töissä enemmän kuin se prosentuaalisesti ilman räikeää suosimista olisi mahdollista. Katso vaikka PK-seudun bussiliikennettä, kuljettajissa on monikerroin enemmän maahanmuuttajataustaisia kuin se ikinä prosentuaalisesti olisi mahdollista. Matkusta joskus öisin, kovapalkkaiset yövuorot ovat täynnä maahanmuuttajataustaisia kuskeja.

Jokainen maahanmuuttajataustainen, joka vain haluaa työpaikan saa sen ohi kantasuomalaisen. Kaikki eivät tosin halua, esim. kotiäidit ovat monissa kehitysmaissa perinteisesti vain hoitamassa perhettään ja heidän kulttuuriinsa ei sovi se, että naiset tekevät ansiotyötä. Siksi maahanmuuttajien työllisyysluvut ovat näennäisesti hiukan alle keskitason, koska nämä kotiäidit eivät ikinä haluakkaan tehdä töitä. Lisäksi ihmissalakuljetus on yleistä ja kansainvälinen rikollisuus järjestää työntekijöilleen helposti 'turvapaikan' suomessa. Nämä rikolliset eivät ikinä edes halua tehdä kunniallista työtä, vaan he maksavat velkansa poliittisen juhlapaikan järjestämisestä suomeen rikollisporukoille myymällä ja salakuljettamalla heidän huumeitaan!!!!

Kun katsotaan Virolaisten tilannetta, he työllistyvät selkeästi paremmin kuin kantasuomalaiset ja heidän räikeä suosintansa on herättänyt kantavirolaisten keskuudessa jo vuosia pahennusta. Silti virolaisiin ei suhtauduta penseästi suomessa, vaan heitä kohdellaan täällä kuin jumalia. Viro tarvitsee työntekijöitä, mutta 3-5 kerta parempi palkka suomessa ja varma työllisyys ohi kantasuomalaisten on houkuttanut älyttömän määrän ammattitaidottomia ja joitain ammattitaitoisia virolaisia suomeen.
Ilmoita
Aloittajan kirjoitus on kattavin tähän mennessä salkkis palstalla nähty.

Trump viha on ainoastaan julkisessa mediassa jonka omistavat sisäpiiriläiset.

Outoa on myös Trumpin rasistisuus mediassa vaikka värillisetkin ovat kannattaneet Trumpia vaaleissa.

Suurimmat Trumpin vastustajat löytyvätkin yllättäen valkoisesta väestöstä jotka kuuluvat ns. hyväveliverkostoon.
1 VASTAUS:
Ilmeisesti kyseessä on joku toinen hyväveli-järjestö kuin se jonka taskuihin Trump siirsi muutaman triljoonan köyhemmältä kansanosalta?

Sinänsä oikea teko.

Rahat kuuluu vain rikkaille, he ovat jo osoittaneet että osaavat pistää pennin poikimaan. Köyhät sen sijaan osoittavat etteivät tiedä mitä rahalla pitää tehdä, jotenka ei sitä heille kuulu antaa.

Sama terveydenhoidosta, se kuuluu vain rikkaille; köyhät kuolkoon tauteihinsa niin päästään nopeammin siihen 500 miljoonaan. On myös väärin että esim. Suomessa Amerikkalaisella tiedolla valmistetut lääkkeet on halvempia kuin Amerikoissa, tilanteeseen pitää saada muutos.

MAGA.
+Lisää kommentti
Silloin kun Profeetat alkavat keskustelemaan itsensä kanssa, on tavallisten ihmisten aika vaieta. Ymmärretty! Onko tuo nyt ymmärretty?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Trumpmedia käy sotaa perinnemediaa vastaan

US-presidentti Donald Trump on tullut tunnetuksi kansalaismedian suorakanavan prototyyppinä, julkistellen herkästi ja nopeasti (joskus ehkä ajattelematta syvällisemmin) omia suoratwiittejään asiasta jos toisesta, mikä kaihertaa Valkoisen talon isäntää, näin syntyi Trumpmedia [1 ---

Nyt perinnemedia neljäntenä valtiomahtina on käynyt vastahyökkäykseen ”trumpmaniana ja -fobiana” ja itseään laatumediaksi tituleeraava The New York Times julkaisee poikkeuksellisesti nimettömän jutun, jonka alkuperähenkilön lehti kertoo varmasti tietävän. Tietääkö vai ei todellisen kirjoittajan, on jo toinen juttu, mutta herää ajatus perinnemedian vastaiskusta - …

… ”Anti-trump trolling manipulation” -teemalla. Mitta oli toimituksessa tullut täyteen ja oli käytävä vastahyökkäykseen, jota Suomessa valtakunnan ykkösmedia Helsingin Sanomat rummuttaa nyt urakalla [2 – näin osallistuen kaikkien salaliittoteoreetikkojen mieliksi tähän mediasotkuun, jossa käydään sotaa lukijoiden sieluista, joista useimmat eivät lööppiä pidemmälle juttuja lue ---


[2 ”Olen osa vastarintaliikettä Trumpin hallinnossa” – HS julkaisee kokonaisuudessaan The New York Times' ssa ilmestyneen kirjoituksen, jossa korkea virkamies kertoo Valkoisen talon tapahtumista

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005818097.html – HS-toimittajana ”nimettömyys” HS-ingressin osalta

HS-ote käännöksestä: ” … Otetaan esimerkiksi ulkopolitiikka: Sekä julkisesti että yksityisesti presidentti Trump osoittaa mieltymyksensä itsevaltiaita ja diktaattoreita, kuten Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia ja Pohjois-Korean johtajaa Kim Jong-unia, kohtaan [3. Hän ei osoita lainkaan aitoa arvostusta niitä siteitä kohtaan, jotka meillä on saman mielisiin valtioihin … ” -HS-ote käännöksestä, jonka allekirjoittajana ”vanhempi virkamies”.

Ilkka Luoma kommentti: 7.9.2018 - 4:11
Uskomaton vihanpurkaus itseään laatumediaksi kutsuvalta perinne-aviisilta! Voisimme sanoa jopa "Anti-trump trolling manipulation". Päästä eroon "tavalla tai toisella" - on jo verhottu neuvo pyssyistään tunnetuille mielipuolille, historia muistaa murhatut amerikkalaispresidentit.

Julkaistu "huippuvirkamiehen" kirje lähentelee valtiopetosta, johon "laatu-aviisi" on itsensä nyt näin epäilyttävästi sotkenut.

Trumpin tavoite on liennyttää erityisesti jännitepesäkkeitä, erikseen "kirjeessä" mainittuja - ydinasesuurvalta Venäjän kanssa, ja pohjoisen korealaiset, jotka vain haluavat lopulta tehdä rauhansopimuksen sukulaistensa kanssa sekä poistaa vieraat sotavoimat niemimaaltaan [3.

Toki virheitä Trump on tehnyt, kukapa ei, mutta nyt tämän kirjeen myötä sen julkaisseen media mopedi on pahasti keulinut siitä vihasta, kun Trump on käyttänyt sananvapauttaan ja moittinut raskaaseen ja epänormaalin tapaan ylpeää mediaa.

Muistamme Trumpin sanoneen jo vaalikampanjassaan, että hän on tuleva pesemään Washingtonin byrokratisoituneen virkamieskunnan siitä keskinäisestä korruptiosta, missä se toimiaan harjoittaa.

Nyt, jos kirje on aito, tämän virkamiehistön yksi kapinoitsija on päästetty nimettömänä julkisuuteen viemään valtiota - USA' ta - sekasortoon, sillä Trumpilla on myös kannattajansa. Entä, jos nimettömällä virkamiehellä on katkeruus, kun syystä tai toisesta virkaura on katkennut tai katkaistu?

Entä jos kirje on "laatumedian" oma päätepiste ja käynnistyskehotus kapinaliikehdintään? Koetellaanko tässä lähdesuojan raja-aitoja, kun kyseessä saattaa olla sisäisesti kansallisen turvallisuuden vakava uhka?


Ja Trumpin esikunta vastaa samalla mitalla ---

Presidentti Trump hyökkäsi The New York Timesin julkaisemaa kirjoitusta vastaan: ”Onko kysymys maanpetoksesta?”

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005818319.html - -HS-Reuters.

Ilkka Luoma kommentti: 7.9.2018 - 8:32
HS "ylentää" tässä vanhemman virkamiehen (käännöksessä) johtavaksi virkamieheksi. Edellisessä jutussa Helsingin Sanomat tituleerasi tätä nimettömyyttä huippuvirkamieheksi. Onko HS-toimittajilla syvällisempää tietoa tästä nimettömyyden mysteeristä, joka saa varmaan kaikki salaliittoteoreetikot liikkeelle nimikkeellä:

"Mistä käynnistyi tämä Anti-trump trolling manipulation -ilmiö?" ... Niin tai näin, tämä voi olla myös neljännen valtiomahdin vastahyökkäys trumppistisesta kohtelusta, joka koetaan parjaamisena.

Eräs asia on jo varma, perinnemedia saa rinnalleen kansalaiskanavan suoramediana [4. Trump on tämän uuden informaatiokanavan ykkösprototyyppi! Mainittakoon, että informaatio ei ole välttämättä yhtä kuin totuudellinen tieto [5.


Nyt onkin hyvä muistaa mitä Trump lupasi vaalikampanjassaan!

Muistamme Trumpin sanoneen jo vaalikampanjassaan, että hän on tuleva pesemään Washingtonin byrokratisoituneen virkamieskunnan siitä keskinäisestä korruptiosta, missä se toimiaan harjoittaa.


Jatkuu

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta