Asiallista asiakaspalautetta LIDL-ketjulle 8.9.-18

Kokemukseni_asiakkaana

Olen ollut pidemmän aikaa asiakkaana eri Lidl- myymälöissänne em. Helsingin kohteissa, ja pääosin tyytyväinen itse ostamiini tuotteisiin jne.

Mutta merkillepantavaa on miten vaihtelevia mm. näiden myymälöiden taso ja yleisilmeet ovat myymälään tullessaan.

Itä-Pasilan 'tuore' uudistus on ihan paikallaan, mutta en osaa sanoa mitä lopulta on parantunut itse valikoiman, palvelun ja muuten ko. myymälän tasossa?

Otin aikaisemmin ilolla vastaan Sörkan Tukkutorin myymälänne, jossa oli alun innostusta ja työniloa, siisteyttä ja väljyyttä joka oli ainakin hyvin tunnusomaista ko. liikkeellenne.
Jonotusajat kassoille itse käydessäni varsin nopeaa jne.
Mutta pian kesän tullen em. myymälän sanotaanko nyt taso, alkoi laskea - jotka asiakkaan silmään ovat mm. valikoimien puuttuminen hyllyissä, tyhjien pakkauslaatikoiden ollessa näkyvästi esillä eri puolilla ja tuoteryhmissä!
Varsinkin ns. menekkituotteiden kohdalla.
Joihin luen paistopisteen valikoimat - niiden puuttuminen on ollut kaikissa esille ottamissani myymälöissä hyvin vaihtelevaa ilmeisesti riippuen "miehityksestä" yms. siis henkilökunnan puutteesta.
Tämä on ollut varsinkin aikaisemmin käymässäni Itä-Pasilan liikkeen paistopisteessä, PITKIÄ AIKOJA - ja jos uunikin on toiminnassa on esillepano viipyillyt!

Jos odottaa jotain haluamaansa tuotetta - ei kovin pitkään max 5-10 min. on liikaa, varmaan useimmille muille ko. pisteen asiakkaalle!?

Ja asia mikä on alusta saakka eri pakoissa myös kummastuttanut, on paistopisteiden pussit - jotka ovat mitoitettu isoille määrille valikoimaanne, ja sijoitus ja niiden riittävyys on samoin erittäin vaihtelevaa jopa ettei pusseja ole lainkaan ko. pisteessä!

Toivoisi myös pienempiä, ja siten taloudellisempia teille - pakkauspusseja pisteiin, ja niiden sijainti jonnekin asiakkaan paremmin saataville, ilman ettei tarvitse kontata" pusseja halutessaan!

Käyttötavaroille ette ehkä mahda mitään, jos ne ovat kuten ovat sijoitettuja, pakkauksia on avattava halutessaan mallin ja muuta niistä? Hyvin sekavia vaate-ja tavara koreja siis, ja joka paikassa em. kohteissa myös.

Henkilöstö on ollut aina uudessa myymälässä varsin kohteliasta - siis kassoilla, muutenhan ei heitä juuri kohtaa tai tarvitse.
Jos tarvitsee ei ole paikalla jne. kassat eivät aina osaa ottaa kantaa kyselyihin jne.

Mutta on myös toisenlaista kassa-palvelua ja myös ns. tavarantäyttäjää...
Juuri viikolla Teurastamon eli Tukkutorin liikkeessä ohimennen oli tämä edellä kerrottu koettavissa, paistopiste oli suht varustettu tuotteista, mutta VALTAVA SONTA- eli RAATOKÄRPÄSTEN LAUMA liiteli osastolla ja muuallakin liikkeessänne.

Kerroin tästä - kassalla joka avasi juuri, ja oli erittäin määrätietoisen näköinen muutenkin, olin tavannut tämän saman aikaisemmin kesällä tavaratäydennyksessä, jossa mainitsin ihan vaan todeten miten ulkona liikkeen sisäänkäynnin edessä on valtavat määrät roskaa ja tuuli levittää niitä edelleen jne. Kun myös sis. käynnin roskapönttö oli täynnä.
Tällöin tämä ja nytkin kohtaamani kassaneiti mumisi jotain esimiehestä, mutta otti huomautukseni henkilökohtaisena, kun tarkoitus oli ilmoitusluontoinen nyt kuten aikaisemmin kesällä.

Hänen ilmeensä kertoi toki kaiken, mutta hillitsi itsensä joka on hyvä!

Nyt viikolla totesin olin ostamassa paistopisteen tuotteita mutta jätin väliin koska kärpäset eivät houkutelleet ostamiseen!

Totesin vaan, ja kun jo viimekesänä oli sama kärpäsongelma joka oli ilmeissin kassojen ulkopuolella olevan pöydän roskiksen ympärillä!

Mietin vaan mitä sanoisi terveystarkastaja noin yleensä, ja siitä kun tavaran sijoittelussa ns. kyläketjussa olevat hyllyille ja muualle laitettavat kylmätavarat ovat joskus pitkiäkin aikoja teillä myymälissä lavalla odottamassa sijoittamista paikoilleen!?

Vielä mainittava, jopa pilaantuneita eli pakkausvaurioisia tuotteita esiintyy jatkuvasti hyllyillänne, samoin että tuoreimmat ovat sijoitettu etualalle ja myyntiajan lopulla olevia on taaempana, yms.

Tässä nyt tärkeimmät jota tulee mieleen, mutta aina on muutakin mm. asiakkaiden syöminen ja mahd. maksamatta ohikävelyt niitä maksamatta on ajoittain ja edelleen havaittavissa!
Tulee mieleen onko niin että esim. paistopisteissä ei voisi olla jotain maksamiseen kehoittavaa kylttiä tms.

Nyt kun saitte uusittua ottimet paistopisteen hyllylle, on niistä apua mutta miten hygienian tasolla tarkastellen? Jotkut ottavat edelleen käsin ja ei edestä vaan taaempaa olevia tuotteita jne.

Tässähän niitä kommentteja ja kokemuksia, eikä muuten kuin parannusodotusten myötä tarkastellen!

Onnistuneempia avauksia jatkossa, mm. Redin liikkeessänne toivotellen.

6

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä-ei-oo-ei-tarvita

      Mutta Karstulassa on toisin"!

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201809022201163059_u0.shtml
      Kuvat: Kaikkea on! Karstulalaisen kauppiaan Mauri Ahopellon, 79, liikkeessä on satatuhatta eri tavaraa - ja näky on melkoinen

      Tänään klo 16:38

      Keski-Suomessa sijaitsevassa Karstulassa odottaa asiakkaita melkoinen tavarakeidas. Mauri Ahopellon Kaikkea on -realisointiliike pitää sisällään yli satatuhatta erilaista tavaraa.

      Kaikkea on -realisointi sijaitsee Karstulan Rantakalliolla. kuva

      Karstulan keskustan tuntumassa sijaitsevalla Rantakalliolla avautuu Mauri Ahopellon, 79, maailma. Viitisentoista vuotta Kaikkea on -realisointia entisessä työväentalossa pyörittänyt isäntä ottaa asiakkaat vastaan hymyssä suin. Ahopelto kiteyttää perimmäisen syyn kaupantekoon ytimekkäästi.

      - Tauti on kova. Tämä on samalla jumppaa pääkopalle, se ei pelaisi ilman jatkuvaa touhuilua. Uskallan myös väittää tietäväni lähes kaikki myytävät tavarat, niistä on tieto sisäisessä tietokoneessa, hymyilee Ahopelto napauttaen sormella otsaansa.

      Mauri hoitaa yrityksen kaupantekoa yhdessä kolmen vieraan työntekijän kanssa. Aiemmin mukana oli myös hänen 76-vuotias vaimonsa.

      - Hän sai kuusi vuotta sitten aivoinfarktin, ja joutui pyörätuoliin. Onneksi pää ja ajatus pelaavat entiseen malliin, eli infarkti ei muuttanut hänen luonnettaan.

      Ennen vaimon sairastumista Ahopellot ehtivät hoitaa nykyistä yritystään vuosia yhdessä. Alkuun homma päätyi tavallaan sattumalta.

      - Kiersimme tukkumyyntiyritykseni kautta pitämässä joulumyyjäisiä eri paikkakunnilla. Karstulassa homma toimi oikein mukavasti, ja kun meille kerrottiin mahdollisuudesta jatkaa toimintaa joulun jälkeenkin, päätimme asettua aloimme.

    • Suomi_Ruotsin_Lidlissä

      Suomi-tarjousviikot LIDL'issä ovat suosittuja!
      Mutta MISSÄ VIIPYY Ruotsi-viikot Suomen liikkeissä?

      Suomessa näitä ai taida edes kaikkia saada?
      Katso Suomi-valikoimaa kuvastossa Ruotsissa!
      ???

      Lidlin Suomi-viikot ovat Ruotsissa hillittömän suosittuja - näitä ruokia Ruotsissa myydään

      https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201809072201179377_rh.shtml
      perjantai 07.09.2018 klo 8:06 (muokattu 07.09.2018 klo 8:32)

      Riisipiirakka, laku, lohi, jäätelö... Ruotsalaisia on kuluvalla viikolla hemmoteltu suomalaisilla elintarvikkeilla Lidlin teemaviikolla.

      Ruotsin Lidlin kuvasto.
      ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
      Ruotsin Lidl on järjestänyt Suomi-viikkoja viime vuosina pari kertaa vuodessa. Tällä viikolla on jälleen ollut tarjolla suomalaista ruokaa ruotsalaisten iloksi.

      Lidliltä kerrotaan, että viikot ovat saavuttaneet Ruotsissa valtavan suosion, ja tuotteiden määrä on koko ajan kasvanut. Tällä viikolla myynnissä on noin 50 tuotetta. Elintarvikkeiden lisäksi tarjolla on ollut saunatuoksuja, ihonhoitotuotteita, sampoota, Mäntysaippuaa.

      Tuotteiden valinnassa auttaa Suomen Lidl, josta ehdotetaan Ruotsin-kollegoille suomalaisia tuotteita. Lopullisen valinnan tekevät ruotsalaiset.

      Kampanjaviikolla on tällä kertaa myynnissä muun muassa riisi- ja porkkanapiirakoita, jäätelöä (makuina mustikka ja lakritsi), lauantaimakkaraa, porosalamia, sinappia, kaalikääryleitä, pinaattiohukaisia, mustamakkaraa, lihakaalilaatikkoa, vispipuuroa, lihapiirakkaa, Apteekin salmiakkia, Sisu-pastilleja ja erilaisia lakukarkkipusseja.
      Toistaiseksi Ruotsi on ainut maa, jossa Lildillä on Suomi-teemaviikot, mutta yksittäisiä suomalaisia tuotteita on eri maiden Lidlien valikoimissa pysyvämmin.

      Viime vuonna Lidlin kansainvälisen verkoston kautta vietiin ulkomaille 28 suomalaisen yrityksen 75 eri tuotetta 23 Euroopan maahan. Eniten viedään makeisia, tuoretta kalaa ja urheilu- ja ravinnelisiä.¨

      EEVA PALJAKKA
      [email protected]

    • Anonyymi

      olin lidlin asiakas siitä asti kun se tuli suomeen.mutta nyt olen siirtynyt muihin liikkeisiin,syy on se,kun lidl jakoi asiakkaat kahteen kastiin,on etuasiakkaita ja tavallisia asiakkaita,luuletteko että pien eläkeläisellä on vara ostaa klliita älypuhelimia,ja oppiiko vanhat ihmiset niitäkäyttämään,ainakin kuopion petosella ne harvat vanhukset joilla on se sovellus .ovat kasalla tukkona kun eivät osaa käyttää niitä.on harmi että menitte jakamaan asiakkaat kahteen ryhmään,hyvää syksyn jatkoa

      • Anonyymi

        Älypuhelimen omistajien suosiminen sai täällä Lidlin boikottiin

        Älykännyn lisäksi monien hankittava kk-maksullinen nettiyhteys. Hidas kyllä riittänee.


    • Anonyymi

      Minulla ei ole muuten mitään lidliä vastaan , mutta tämä luomuhumpuukin pakotuskampanjat on törkeitä perättömine väitteineen

    • Anonyymi

      Lidl luomun kauppaajana käyttää hyvin epäilyttäviä tiedonlähteitä . Esim THE LANCET , WWF , Greenpeace . Hyvät ihmiset , luottakaa tieteeseen , esim genetic literacy project ja ASCH

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe