Suomi24:seen rekisteröidyttävä kirjoittajaksi!!

Anomuumi3

Säännöt muuttuvat: jos aikoo kirjoittaa, täytyy rekisteröidä nimimerkki. Sain tällaisen kyselyn, missä tiedusteltiin mielipidettä siihen.
Voi kamala. Rasistinen ja loukkaava matsku kiellettyä.
Itse kirjoitan niin monesta eri aiheesta, enkä halua, että kaikki tietävät joka viestissä terveydentilani, ihmissuhdeasiat, elämän ongelmat, historian ja kaikki eri mielipiteet eri aiheista. Kirjoitan sekä yhteiskunnallisista asioista, islamista ja Venäjästä, mutta eri nimimerkeillä. Sekä tietysti henkilökohtaisemmista asioista.

44

692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vääräpuhe

      naurettavaksi mennyt tv ohjelmien taso ikään kuin aikuiste pikku kakkonen julkisten kierrätys keskus tuliko levy sisään vai ulos tai visailu pallo medessä tai kesto julkisten kesto rakastelu suorassa lähetyksessä, niin mutta täällä 24 suomessa kesto robotti poistelee terveisetkin loukaavana medijana,

      • 25Suomi

        Eihän se Botti vielä ole toiminnassa. Sen olen huomannut että viestien lähetyksä estetään, kun aihe on pinnan alla pidettävä ja samoin täältä poistui aiemmin ketju Mtv:n uutisesta puolisona hengiltä hyppineestä miehestä. Siihen tuli hyvä viisaus, että vahva valo tarkoittaa aina suurta pimeyttä.


    • ei.rek.pakkoja

      Rekisteröintipakko tappaa kaiken keskustelun. Tämä on ollut havaittavissa kaikkialla muuallakin kuten iltalehden legendaarisella palstalla.

      • ojasta-allikkoon-

        Sehän niillä on tarkoituskin, ettei eriäviä mielipiteitä nähtäisi julkisesti. Kaikki eriävät mielipiteet siirtyy liveen, kylille ja toreille, ja joskus sitten otetaan laki omiin käsiin. Eivät ajattele riittävän pitkälle. Kun antaisivat ihmisten tuoda julki mielipiteensä kirjoituksina, niin ei tarvitsisi teoin osoittaa mielipiteitään.


      • dalkfjaäfeiufkiejfmcs

        Samoin aikoinaan Helsingin Sanomissa, jossa oli loistava yleisön osasto. Sen jälkeen, kun piti kirjoitella omalla nimellä, tästä tuli tylsääkin tylsempi, vaalien alla poliittisten pisteiden keräilijöiden julkaisutanner.

        Olemme menossa kohti keskiaikaa sananvapauden alueella. Se on surullista. Taistellaan sananvapauden puolesta, eikä anneta soroslaisen rahan vaikuttaa tuhoutuvasti kansalaisten oikeuksiin.


    • nietu

      jaaha-eiköhän tämä löpinä riitä.
      ja "kirjoita vapaasti aiheesta kuin aiheesta"

    • wedgf

      Missä se kysely on? Taitaa olla trollialoitus.

    • olevinaan

      ikään kun käyttäjiä pitää olla mutta ei saakkaan olla palstalla,

    • 11111

      Äsken pamahti ruudulle kysely mutta periaatteeni on etten vastaile kyselyihin niin en tiedä mitä olisi kysytty.

      • zewg

        Mikä kysely?


    • Omatkuset

      Eduskunta tekee loukkaavia ja ilkeitä tekoja, niitä ei saa arvostella samalla mitalla, ihmiset ei ole samalla viivalla, henki on tyä sulle ja rahat mulle. Iljettävyyden huippu, kun Ylenanti on tällaista saastaa suosii rikollisia:Kapinalliset. Maailmassa ei tapahdu mitään ilman suuria ihmisiä. Työssä ja elämässä kannattaakin rikkoa sääntöjä. Yksilön kapina ja tottelemattomuus voi uudistaa rakenteita ja mullistaa maailman - tai sitten olla ihan vaan itsekeskeistä kusipäisyyttä.

      • täällävapaampaa

        Kannattaa kokeilla nuorison ja nuoriksi itsensä tuntevien Ylilautaa. Siellä https://ylilauta.org/yhteiskunta/ saa sanoa mitä tarvitsee lähes tulkoon kaikesta. Nämä juutalaisten medistalojen sivut ovatkin sensuuristaan tunnettuja.


    • Tyhmä

      Tarkoitus on että ylläpitäjä arkistoi kaikki kirjoittamasi voi haastaa oikeuteen. Jos rekisteröidyt niin kirjoita vain säästä niin lukijat tylsistyvät ja lopettavat palstan lukemisen. Kuka tyhmä kirjoittaa mitään tänne sitten?

    • hei.vaan.sitten

      Lopetan ainakin silloin viimeistään tänne kirjoittelemisen.
      ,,,,,,,,,,,,,,,,

      Taitaapa olla Maailman menoa Suomi 24:n loppu rekisteröitymispakon vuoksi.

      • kirjoittajat.häviää

        Se on loppu. Käy kuten il palstalle eli kuolee pois.


    • Voi_salata

      Henkilöllisyyden voi salata kuitenkin muilta. Rekisteröityminen on varotoimenpide.
      Täältäkin on varmaan moni saanut haasteen oikeuteen kunnianloukkausjutuissa.
      Kannattaa kirjoitella asiallisesti.

    • viimeistelty

      Viimeistelin Win7/Chrome -yhdistelmän Adguard for Windowsilla. Nyt kelpaa selailla ilman yhtä ainutta popupia tai muuta haitaketta. Pelkillä selaimen lisäosilla ei näin nautinnolliseen netinkäyttöön pääse.

    • oujdg

      Aloitus on Trolli jonka teki joku kokoomuslainen tai kepulainen joka ei pidä vapaan sanana palstasta.

    • okghsr

      Mulle ei ainakaan ole tullut aloituksesassa mainittua kyselyä vaikka vierailen palstalla päivittäin joten aloittaja on trollipeikko.

      • Juuri_tuli

        Vähän aikaa sitten tuli tuo kysely avatessani Suomi24:n sivua.
        Aivan oikea havainto tuo on.


      • ertnub
        Juuri_tuli kirjoitti:

        Vähän aikaa sitten tuli tuo kysely avatessani Suomi24:n sivua.
        Aivan oikea havainto tuo on.

        Kokoomustrolli.


    • hullukeksintö

      Käyttäjät vähenisi paljon, jos tuo tulisi.

      • Entä_taso

        Jospa se toimisi kirjoitusten tasoa nostavasti? Kaikkein huonoimmat avaukset jäisivät pois?
        Ei se sinällään haittaisi, jos vaikka käyttäjäkunta karsiutuisi.


      • Tämä_on_todettu
        Entä_taso kirjoitti:

        Jospa se toimisi kirjoitusten tasoa nostavasti? Kaikkein huonoimmat avaukset jäisivät pois?
        Ei se sinällään haittaisi, jos vaikka käyttäjäkunta karsiutuisi.

        Erittäin toivottavaa!
        Itseasiassa toivoisin rekisteröitymistä pankkitunnuksilla, niin saataisiin edes jonkinlainen järki näillekin sivuille. Luonnollisesti käyttäjät vähenisivät ehkä kymmenesosaan, mutta laatu korvaa aina määrän ja tyhjänpäiväinen tyhjäpäinen sakki saa hävitäkin. Sillä ei ole mitään tekemistä normaalien ihmisten keskustelussa.
        S24 on foorumi johon työnnetään paskaa tuutin täydeltä kellon ympäri ja suuri osa siitä on tietoista valehtelua. Ihme kyllä juuri ne kirjoitukset joissa vääristellään totuus, kerää useinkin suurinta suosiota. Jo sen perusteella voi päätellä millaisista yksilöistä kirjoittajat koostuu, eli rotat kokoontuu sinne missä haju käy.


      • latu_kuntoon

        Hyvin olet asin laidan todennettu. Oi olisinpa yhtä viisas. Mutta MIKSI ET ITSE kirjoita omalla nimelläsi esimerkiksi muille? Kerro vielä miulle pankkitunnuksesi, niin tuskasi palstan nykytilasta helpottaa varmasti.


      • Tämä_on_todettu
        latu_kuntoon kirjoitti:

        Hyvin olet asin laidan todennettu. Oi olisinpa yhtä viisas. Mutta MIKSI ET ITSE kirjoita omalla nimelläsi esimerkiksi muille? Kerro vielä miulle pankkitunnuksesi, niin tuskasi palstan nykytilasta helpottaa varmasti.

        Oletko aivan varma etten ole esiintynytkin omalla nimelläni eräillä keskustelupalstoilla, kuin myös S24 -foorumilla?
        Toki voisin laittaa halutessani myös pankkitunnukseni näkyviin, mutta niistä ei ole sinulle tai kenellekään muulle mitään hyötyä.

        Asia käsitelty.


    • tikulla.takua

      Mun regattu nimi on sitten Mikki Hiiri, jos sitä ei oo viel varattuna

      • Mikki.Hiiri

        Se on varattu. Pisteen kanssa ei ole, ole hyvä.


    • eitakuullaole

      Ei ole trolli. Sain eilen ilmoituksen tyyliin, kommenttisi lähettäminen ei onnistu, koska et ole rekisteröitynyt. Poistuttuani ketjusta ja yritettyäni uudestaan lähettäminen onnistui normaalisti. Jokin häiriö siis oli.

      • kjshe

        Trolli on koska vierailen päivittäin palstalla ja mulle ei ole tullut nakitusta. Kokoomus ja keputrollien shaibaa.


    • mulla.ei.väliä

      Olen TARGETED INVIDUAL jo valmiiksi valtion toimesta, olen aina ollut rehellinen netissä, mutta kun aloin tutkimaan vaihtoehtoisia totuuksia ja kirjoittamaan niistä, jouduin GANG STALKINGin uhriksi.

      Ei ole kiva että kadulla tuntemattomat alkavat nauramaan ja kertomaan siitä mitä olen kirjoittanut terveydestäni S24 palstaille.

      Viranomaiset ja raharikkaat saavat kyllä tiedot o(s)tettua siitä kuka tänne kirjoittaa, joten ei tuo uudistus olisi edes pahhasta.

    • fgjhghkjghlk

      Rekisteröitymispakko tosiaan löisi kuoliniskun palstoille. Kukapa haluaa niin monelta elämän alueelta kirjoitella samalla nimimerkillä? Pian kirjoittajia alettaisiin tunnistaa. Voisi tietysti ottaa jonkun 'fghfgjh' yhtä aihetta varten, 'rteyfyt' toista, 'gjryrt' kolmatta jne, mutta hankalaahan se olisi. No, jäisipä aikaa oikeaan elämäänkin, kun ei tulisi roikuttua täällä. Oman blogin pito myös ehkä vilkastuisi.

    • Ennaltaehkäisyä

      Jos ei osaa oikein kirjoittaa, ennen vietiin siperiaan koulutettavaksi, mihin nyt viedään? Vapaus on itsesensuuria, eliitti käyttää suurta suuta, omistaja saa sanoa mitä tykkää, on lain yläpuolella. Päämäärä pyhittää mädätyksen. Onko kiertoilmaisu sallittua? Vapaus kirjoittaa kultivoidulla muodoilla ja ylistää, kuin P-Landiassa Kimiä, muu tarkoittaa harakiriä.

    • mielniheräsi

      Lukuarvolta SAin 140 nimimerkistäsi, näin ollen päättelen että puhu Neljän Tähtitaivaan vartijan siunauksella. Regulus, Antaress, FFormalhaut Aldebaran olkoot kanssasi. Tuo on hyvin ovela keino tehdä Saatanalle kunniaa. Lisää paskaa kiitos, kun ei totuuttakaan tänne saa tuoda!

    • nyyh

      Rekisteröitymispakon myötä suomi24 muuttuu kuivakkaaksi, ikävystyttävät kirjoitukset eivät houkuttele kävijöitä palstalle.

    • ryssiin

      eu huomis päivän super neuvostoliitto kirja vuodelta 92, jo kertoi sanan vapauden kaventamisesta ,

    • ominaisuusJo

      Nimimerkki pystyy peittämään muiden katseilta edelliset kirjoitukset

    • Hinttipakko

      Ylenanti on mennyt sisällöltään räkälätasolle, muoto on kohdallaan, ne räkki vahan joka mutkassa suomalaisten junttien päälle. Se on niin ruotsalainen, vain hinttattarit on upeita ja kauniita, heterot on pervoja sekasikiöitä, ne ei kuulu joukkoon. Anti-yle loistaa kuin homomekka. Kirjallisuus on dekadenssia Kimiä, ruotsalaisella å:lla.

    • kuin

      salattu suomi aloitus meni jo poistoon alku metreillä,

    • siinähänkeskustelevatsit

      Palsta kutistuu viesti tunnissa tyyppiseksi muutaman nimimerkin keskusteluksi.

      • rannallaa

        ja loput arvostelee mitä kukin kirjoittaa,


    • kannatetaan

      Hyvä. Lähtee lepikköön tuo natospammariraiskuuketjunkirjoittelijatrollikin. Hieno sanahirviö, eikös?

    • multinikki

      Multinikkeily pitää ehdottomasti sallia koska nikki voi olla osa itse keskustelua ja näin keskusteluun tulee enemmän luovuutta.
      Sen sijaan trollausaloitukset pitää karsia pois. Niillä useilla peräkkäisillä trollialoituksilla häiritään keskusteluja ja halutaan tukahduttaa palstan varsinaisesta aiheesta keskustelu.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      225
      1963
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      68
      1711
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1110
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1075
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      5
      995
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe