Kurkelan rekkaparkki

Rekatpoiskeskustasta

Eikö Kurkelan rekkaparkkista saataisi pelkästään HENKILÖAUTOJEN käyttöön? Henkilöautojen parkkis aina täynnä ja rekkaparkilla vain muutama rekka seisomassa muutoin kenttä typötyhjä! Pitäisivät mielummin työpaikoillansa nuo rekat! Voisikohan joku tehdä ihan aloitteen kunnalle asiasta?

22

1313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ReiluRekkamiesReijo

      Taidat olla joko tyhmä tai nainen, tai kenties molempia? Se on rekkaparkki, jotta REKAT voivat jättää autonsa siihen yöksi, kun lepäävät ennen seuraavan aamun raskasta työvuoroa. Mutta sinulle taitaa käsite "työ" olla myös vieras? Henkilöautoille on sitten henkilöauto parkki, mikä siinä on niin vaikea ymmärtää? En itsekään rekkamiehenä vaadi henkilöautojen parkkipaikkoja rekkojen käyttöön. Ymmärrän kyllä, että itse et taida edes autoa omistaa, saati sellaista osata ajaa. Joten asian ei luulisi sinua haittaavan, mutta jostain piti päästä valittamaan? Voisiko joku tehdä kunnalle aloitteen, että voisit muuttaa vaikka palvelutaloon, vai oletko liian tyhmä sinnekin? Hyvää kesää kaikille rekkamiehille!

      • Rekatpoiskeskustasta

        No mutta silti! Minäkin jätän työni työpaikalle, en tuo sitä kotiini! Enemmän käyttöä parkkiksella on henkilöautoille kuin rekoille. Muutenkin ne ovat ruman näköisiä ja alentavat alueen arvoa. Sitäpaitsi vieressä on koulu! Moniko oppilas on vaarassa kun aivan koulun viereen pysäköidään rekkoja??


    • qweertyyyyy

      Kurkelan alueen arvoa alentavat sen tyhmät asukkaat eivät rekat. Alue on yksi Keravan paskimmista.

      • Rekatpoiskeskustasta

        Ei. Asukkaat eivät vaaranna lapsia koulun läheisyydessä. Asukkaat eivät saastuta aluetta tyhjäkäynneillä. Asukkaat käyvät myös oikeissa TÖISSÄ. Turha yleistää jos joku tyhmä asukas tuo rekkansa kotia sen töihin jättämisen sijaan. Eikä kukaan asukkaista puhu naisia alentavaan sävyyn niinkuin reilurekkamiesreijo.


    • ReiluRekkamiesReijo

      Itse rekat eivät vaaranna kenenkään turvallisuutta, kuskit ovat ammattitaitoisia. Eikö siinä vieressä mene junaratakin? Oletko ajatellut kansallis aloitetta junienkin kieltämiseksi Kurkelan ohittamisesta? Kaikilla rekkamiehillä ei ole mahdollista enään yöllä lähteä viemään autoaan työpaikalle kauas, jotta kerkeää edes sen muutaman tunnin nukkumaan. Etköhän sinäkin sieltä rumalle henkilöautollesi paikan löydä? Ja kuvittelisin sinun olevan vaaraksi kaikkialla, missä mahdollisesti ajat. Hyvää kesää kaikille rekkamiehille! PS. Kyllä siellä kurkelassa on nistejä, ja vaarallisia tummia miehiä ja Terroristeja aivan koulun läheisyydessä olevissa NS. Spurgun taloissa. Hekö ovat pienempi haitta, kuin rekka parkissa pari tuntia yöllä? Ok.

    • ReiluRekkamiesReijo

      Sanoit, että asukkaat käyvät OIKEISSA töissä, et siis pidä rekkamiehen ammattia oikeana työnä? Voisitko valaista mitä ne oikeat työt ovat, jossa Kurkelan asukkaat käyvät? Itse et taida töissä käydä, etkä varmasti pärjäisi OIkeissa töissä, me rekkamiehet tuomme kauppaan tavarat mm. Tamppoonit joka sinulla taitaa olla aika huonosti tällä hetkellä vinossa, kun jaksat marista joka asiasta. Ja nekin taidat ostaa meidän Rekkamiesten verorahoilla. Mutta asiat taitavat olla sinulla kuitenkin aika helvetin hyvin, kun rekkojen parkkipaikka on sinun suuren huolesi, joten onnittelut siitä! Silti jaksat valittaa, itse teen töitä ja maksan veroja noin 80-100h viikossa, ja ei, en valita. Hyvää kesää kaikille rekkamiehille!

      • Toinenrekkamies

        Aivan täyttä asiaa! Jatka samaa linjaa ja pidä meidän rekkamiesten puolia! Kiitos pidetään rekat jatkossakin liikenteessä, että tämä maailma pyörii. Ens kerralla mäki tuon rekkani sinne Kurkelaan, vaikka asunkin Vantaalla.


    • Rekatpoiskeskustasta

      Kummasti enemmän uutisoidaan rekkojen kuin nistien sekoiluista. Muistutan, että pointtini oli se, että siitä rekoille varatusta alueesta on enemmän hyötyä kymmenelle henkilöautoille kuin kolmelle rekalle. Itse teen 40h viikossa ja tienaan enemmän kuin rekkakuski, käynhän oikeissa töissä. Jälleen kerran rekkamiesReijo on osoittanut alemmuutensa halveeraavilla tamppooni-jutuillansa. Ei pitäisi olla minun ongelma mihin kuskit vievät rekkansa töiden jälkeen, mutta ei niitä tarvitse tuoda asuinalueille, varsinkaan koulujen läheisyyteen. Itsepähän olette ammattinme valimmeet, mitäs ette lukeneet tarpeeksi. Johan kaksi ala-asteen oppilasta menehtyivät rekan alle kuukauden sisällä, koulujen läheisyydessä. En myöskään ole koskaan nähnyt Kurkelassa nistejä, vaarallisia tummia miehiä, terroristeja, enkä "spurguja". Koska niitä ei täällä ole! Te rekat luulette omistavanne tiet ja nyt parkkipaikatkin. Toivotan ankeaa syksyä rekkakuskeille. Kesä on ohi.

      • BussiKuskiTenhoTasajalka

        Kurkela ei ole keskusta? Samapa tuo jos siellä muutama rekka on, hanki elämä.


    • Eetuleppänen

      Ilmeisesti et paljon sitten ilta-yö aikaan Kurkelassa liiku, kyllä siellä huumeita liikkuu paljon enemmän kun rekkoja 😀. Jo on ongelmat taas..antaa kaikkien kukkien ja rekkojen kukkia! Peace and love! T. Eetu

    • MuumilaaksonKuningas

      Selkeästi joku puolukkapäiviä viettävä narttu siellä paasaa omasta kuplastaan. Kerava on täynnä narkkareita ja kaikkia edellämainittuja kaupunginosaan katsomatta. Tuu joskus vittuun konttorituoliltas ja kato ympärilles ni ehkä ymmärrät että rekat ei ole se keravan isoin ongelma. Ainiin olet kuplassa elävä koulutettu nainen eli todennäköisesti et ymmärrä. Narkkarit ja juopot ne enemmän ratin takana henkilöautoissa aiheuttaa kuolonkolareita kun ammattirekkakuskit. Nuija.

    • Käärmekeijo

      Ei jumalauta kun on jollain taas "ongelmat".. jos tienaat niin hyvin, ja olet lukenut kouluissa, niin luulisi sinun osaavan edes kirjoittaa ilman virheitä, tai asuvan jossain aivan muualla kuin KERAVALLA? Kaipaisitko kenties käärmekeijon käsittelyä, niin unohtuisi "huolet" rekoista? ;-)

    • Rekatpoiskeskustasta

      Jälleen kerran: rekat saastuttavat, alentavat alueen arvoa ja ovat näköesteinä kun poistun autollani jätteitä lajittelemasta. Ja kun koululla on vanhempainilta tms, on henkilöautojen parkkipaikka täynnä, eikä rekkojen parkkipaikalle voi jättää tukkimatta läpikulkua jäteastioille. Kysymykseni oli: eikö joku voisi tehdä rekkojen parkkipaikasta pysäköintialueen henkilöautoille vaikkapa pysäköintikieltomerkillä tarkennettuna rekoille, koska mielestäni pysäköintialueesta on enemmän hyötyä henkilöautoille. Sen sijaan hyökkäätte aloittajaa vastaan halventavasti, ala-arvoisella asenteellanne (osoittaen alemmuutenne). Mistä te edes päättelette minun olevan nainen? Eipä taida teillä olla kaikki muumit laaksossa...

      • Ihmettelijä

        Mitä jos itse tekisit asialle jotain? Jos se noin häiritsee, tuskinpa ketään muuta asia häiritsee..


      • AlizabzanZekola

        Taitaa vaihdevuodet kolkutella. Kuumia aaltoja, viidakko kuivuu, hiekkaa fjöösassa, saharoituminen. Otan osaa


    • PelastavaBigT

      Älä huoli, meitsi hoitaa pysäköinti tilaa sun autolle! t. BIG T. Ja kyllähän tosta valituksesta huomaa sokea nokikeppikin, että nainen asialla. Mutta älä huoli, piikkaan jo tänään betoniporsaat entiselle rekkaparkki alueelle, jotta saat lajitella roskasi rauhassa! Mitäpä tepa ei tekisi hädässä olevan naisen vuoksi! GosharksGo!

    • Henkilöautotpois

      Alueella kuitenkin lapsia ja koulu! Voi hyvänen aika sentään, eivätkö Kurkelan somali pojat osaa koulumatkoillaan autoja varoa? Nekin muuten saastuttavat ja alentavat arvoa, mitä jos poistetaan koko Kurkela kartalta, että somalipojat voivat käydä koulussa ja sinä lajitella roskia rauhassa?

    • hyihitto

      Tämän ketjun aloittaja ei ymmärrä yhteiskunnasta yhtään mitään. Jos ei olisi rekkoja, niin ei olisi kellään mitään tavaraakaan. En osaa sanoa miksi näin ajattelen, mutta olen 100% varma että ketjun aloittaja on nainen. Onneksi kaikki naiset eivät ole yhtä tyhmiä.

      • Saddam

        Jep! Kerrankin joku muukin kuin rekkakuskireijo puhuu asiaa. Onneksi naistenkin joukkoon promilleissa mitattava määrä suht järkeen käyviä yksilöitä mahtuu! Tämä aloittaja ei valitettavasti siihen eliitti joukkoon kuulu


    • TosiAmmattilainen

      Rekka on kuljettajan työpaikka. Sen pysäköidessän kuljettaja jättää työnsä työpaikalle. Siitä hän liittyy työmatkaliikenteeseen kohti kotiaan joko jalan tai henkilöautollaan. Rekka ei myöskään alenna minkään alueen arvoa, pellet! Miten ne muka sen tekee? Rekoilla ne alueet on rakennettu asfaltista siihen hemmetin koulurakennukseen, joten miksi rekalla ei olisi oikeutta olla pysäköitynä siellä? Varsinkin jos se on oikein "rekkaparkki" (Kuorma-autokyltti lisättynä P-kylttiin?)???

    • HCNörtti

      Meinaako keskustelun aloittanut idiootti että ketään kiinnostaa vittuakaan moninumeroisia summia hän tienaa? Nous oikeen kunnon kiukku kun luki ton apassin itsekeskeistä tekstiä. Oot niin saatanan rasittavan olonen akka et voisin ihan vaan vittullaikseni hakkeroida sun laitteen ja tehä siitä käyttökelvottoman. Koska tietotekniikka on se mistä mä ymmärrän. Oo varovainen. Rekkakuskit rokkaa!

    • Tarmo67

      Nyt kaikki rekkamiehet huomio!!! Ensi iltana (keskiviikkona 19.09) esim kello 22-24 tai miten töiden jälkeen sopiikaan, mennään pitämään rekka miitti Kurkelan rekkaparkille. Huudatetaan moottoria ja hurriganesia täysillä koko yö!!! Kurkela rekoille, loppuu se vitun narina! Saat vaihtaa asuinpaikkaasi, jos ei lopu ulina. Hakkeroi sen kone HCnörtti!!! Vittu mikä akka.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe