Kokoomus järjestää passeja irakilaisille

hölmölandia

Kokoomus järjestää Suomen veronmaksajien kustantaman Irakin passidelegaation Suomeen. Ensin irakilaiset tunnistamattomat henkilöt saapuvat laittomasti maahan kertoen paenneensa Irakin vainoja. Sitten he antavat "tietonsa" "vainoajalle" joka kirjoittaa heidän keksimälleen nimelle passit.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/258801-irak-alkaa-myontaa-passeja-suomessa-hanke-ihmetyttaa-suomen-viranomaiset-eivat

Kokoomuksen tarkoituksena on että suomalainen duunari kustantaa heille ensin perustoimeentulon ja jos haluavat lisää rahaa saa kokoomuslaiset heistä hyvää halpatyövoimaa.

Kun ovat pari vuotta olleet "laillisesti" maassa saavat myös Suomen passin jota ei voida koskaan ottaa pois. Sen jälkeen ei tarvitse enää tehdä töitä lainkaan vaan nostaa vain entistä helpommin rahaa sossusta. Mitään rahavaateita ei voida kiistää koska se olisi rasismia.

90-luvun alussa maahan tulleista somaleista muuten liki 90% on edelleen työttöminä ja nostavat täysimääräisiä sosiaalietuuksia. Ei siis kannata ihmetellä miksi budjetissa sosiaalimenot räjähtäneet käsiin ja valtiolla jo 107 MILJARDIA velkaa ja kunnilla toinen mokoma.

43

629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KokoomusPorho

      Loistava idea. Palkat duunareiden maksettaviksi. Miksi tätä ole keksitty jo kauan sitten

    • eieieiii

      Suomeen otetaan vastaan passittomat Irakilaiset,mutta Irak ei ota heitä takaisin,kun ei ole passia.
      Järjetöntä touhua.Eikö todellakaan päättäjillä,jotka näitä asioita käsittelee,ole järjen häivääkään.
      Suomalaisia pidetään Irakissa helposti "uunotettavana"kansana.
      Aivan järjetöntä touhua,ei mene suomalaisen veronmaksajan ymmärrykseen tollainen touhu.
      Me suomalaiset veronmaksajat maksamme vieläpä kaiken,Voihan Helvetti.

    • isänmaanpetturit

      Kokoomus ja erktyisesti Mykkänen on syvältä.Kuinka ennen niin isänmaallinen puolue on lyhyessä ajassa vajonnut noin alas.
      Syynä voisi olla palkkiovirat Brysselissä,kymppitonnen kuuksusipalkat muine etuneen siintää jo varmaankin Mykkäsen silmissä,sinnehän on menneet jo mm..Stubb ja Katainen hillotolpalle.
      Sinne pääsyhän ei muuta vaadi kuin kyykyttää Suomen kansaa ,sekä totella sokeasti komission määräyksiä.Tämä passihomma on taattua EU ohjailua.Eikös tuolla Neuvostoliitossa ollu myös johtajat komissaareja,kommunismissa ja Eurokommunismissa on sama ilmiö,johtajat piehtaroivat ylellisyydessä,kansa ei niinkään.

    • tavallinenkokkari

      Onhan meillä Seinäjolla oma eduskunnan puhemies,entinen sisäministeri taisi olla enemmänkin maahanmuuttoministeri .Nyt näyttää vaalien lähystyessä kääntelevän takkiaan ,parasta oli tuo kristittyjen kaappiin pano ,lisää odotellessa.

    • Niin, miksi meillä kaikki on rasismikortin alla. Ei ymmärretä, että heidän uskontokasvatuksessa on oikeutus valehdella, jos on tarvetta..
      Muuten, oheisesta toimesta Norjassa ei meillä ole uutisoitu julkisesti kuin Oikeamedian sivuilla?
      Norjan hallituksen mukaan Somalian tilanne on parantunut ja maassa on vakaa hallitus. Tästä syystä Norjan hallitus ei näe mitään syytä siihen, että 1 600 somalia nauttii Norjan suojaa. Heiltä poistetaan turvapaikkaoikeus ja heidät toimitetaan takaisin kotiin.

      Norjan turvapaikanhakijoiden järjestö NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere) kritisoi päätöstä. Järjestön mukaan Somalia ei pysty tarjoamaan tehokasta suojelua.

      “Pakolaisten oleskelulupiin on syytä puuttua, kun suojelun tarve poistuu”

      Valtiosihteeri, Edistyspuolueen (FrP) Torkil Åmland tyrmää kritiikin.

      "Se, että muutamat organisaatiot ovat eri mieltä hallituksen turvapaikka- ja maahanmuuttopolitiikasta ei tarkoita sitä, että määräyksiä rikottaisiin", hän painottaa.

      Myös valtiosihteeri, Konservatiivipuolueen (H) Kristin Holm Jensen on samaa mieltä. Hänen mukaansa pakolaisten oleskelulupiin on syytä puuttua, kun suojelun tarve poistuu.

      Lähde: Nettavisen

      • Norjanmalli

        Norjassa on munaa tehdä asioita oikein!


      • Aivanmykkänä

        Meillä on taasen yksin tai ryhmässä tulleita mahdollisia isis porukkaa koska kukaan ei tiedä taustoja ,apaattisena odottamassa Kokoomuksen lupaamia passeja.


    • Suomen viranomaiset, eikä varsinkaan Migri eivät ole osallisena hankkeessa. Mykkänen on aika yksin mielipiteensä kanssa, vaikka toki se on ymmärrettävää että jos joku on laillisesti töissä, niin hänelle olisi hyvä saada passi.
      Tuo että joku heittäytyisi parin vuoden jälkeen sossun elätiksi, on tuulesta temmattu ajatus. Eivät ne armopalat oikeasti niin suuria ole, mitä moni kuvittelee.
      Kokoomuslainen tämäkin: "Turun kaupunginvaltuutettu ja Turun monikulttuurisuusneuvoston puheenjohtaja Muhis Azizi (kok) ihmettelee blogissaan, miksi Suomi päästää Irakin passidelegaation maahan."
      Joku sosialistiko täällä keksii jatkuvasti satuja, että kaikki mahdollinen negatiivinen on kollektiivisesti Kokoomuksen syytä? 🤔

      • sellainensosialisti

        Turun kaupunginvaltuutettu kannattaisi ihmetellä puoluetoveri Mykkäsen toimia tässä asiassa.
        Tietääkseni hän ei ole ilmoittautunut ainakaan virallisesti sosialistiksi,istuu ministerinä kokoomuksen mandaatilla.
        Sosialistin ei tarvitse keksiä,kokoomuksen johto keksii ne ihan itse.


    • sundmann

      kyllä se on peltomiesten kunkku sipilä joka niitä etunenässä tänne haluaa...älkää ny enää äänestäkö sinisilmäisenä kepu...tyhmät

      • kaikkeakans

        Onkohan näin.Kokkareet Pelle Hermanni Mykkäsen johdolla ,Orpon avustamana näitä tänne roudaa,Brysselistä on käsky käynyt kokkareethan on sinne kallellaa,lakeijahan tekee mitä Herra käskee.Jos kepun äänestäjät ovat tyhmiä,kokkareiden silloin idiootteja,ei heitä äänestämällä työläisen etu parane.


      • kaikkeakans kirjoitti:

        Onkohan näin.Kokkareet Pelle Hermanni Mykkäsen johdolla ,Orpon avustamana näitä tänne roudaa,Brysselistä on käsky käynyt kokkareethan on sinne kallellaa,lakeijahan tekee mitä Herra käskee.Jos kepun äänestäjät ovat tyhmiä,kokkareiden silloin idiootteja,ei heitä äänestämällä työläisen etu parane.

        Sosialisti ei työllistä sinua, ei ainakaan tuottavaan työhön, vaan jonnekin hallintohimmeliin joka on yhteiskunnan syöpäpesäke.
        Kataisen aikanatuli valtava määrä työpaikkoja ja palkkojen nousu oli historian huiminta, aivan liiankin nopeaa ja työläisen työpanoksen myynti alkoi tökkimään.

        Liian kanssa kuitenkin pärjää paremmin kuin sosialistisessa äärimmäisessä puutteessa, kuten esim. Venezuelassa joka on täydellinen vastakohta Kataisen ajan Suomelle.
        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/87820-jaatava-havainto-tilastoista-suomi-eun-palkkarohmu


        Uusi trendi Suomessa on rikastua taloudellisesti riippumattomaksi mahdollisimman nuorena. Tämä on "amerikkaa", kun sen voi Suomessa tehdä laillisesti. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/nuorison-viimeisin-vaarallinen-villitys-elamantapaelakelaisyys/jneArf88


    • Porvaripoppia

      Paskan markat, kepulaiset niitä passeja saatana jakaa. Ikinä ei kepuja äänestetä!, hyi. Helvetti mitä takinkääntäjiä kaikki, entiset ja tulevat

      • passinjakajat

        Älä nyt kokkare raivoosi halkee kun teidän kaksinaamaisuutesi paljastui.Mykkänen kokkareveljeineen isänmaanpettureita kaikki.


    • Kerrostalonmies

      Ja sitten kun taas alatte ymmärtää ettei Suomen ulkoasiainhoito kuulu teille pätkänkään vertaa niin kyllä se sitten alkaa helpottaa vaikka kuinka ohimoa kiristäisi.

      • Paisti_että

        Kyllähän se vain kuuluu, mutta ne jotka sinne on äänestty, on kyvyttömiä tunareita. Eiku vaihtoon ja Toivola voi aloittaa sen junan.


      • joriittää

        Kunhan sitä hoidettaisiinkin.Aijon äänestää sellaista puoluetta ja henkilöä joka alkaa sitä todella hoitaa.Esimerkkejä on Euroopassa jo ,kansat alkavat kyllästyä tähän Eu johtamaan nukkehallituksiin.Kysymys on selviytymisestä,ei ihmiset halua tulla ryöstetyksi,raistauksi tai murhatuksi,tekijöitten taustaa salataan,ennen saimme lukea tekijäin nimet oli eero puukottanut,kauko tappanut jne..Nyt poliisi ilmoittaa tutkinnallisista syistä ei ole tierotettavaa,että silleen.


    • kolmen-letkas

      Hyvinkäälä pollarit on taasen hyvin vaitonaisia epäilystä raiskauksesta
      ,-Iltalehen sivuilta ainakin löytyy.

    • Jggccx

      Zyzkoviz hemmettiin äijä on istunut 70-luvulta siellä samoin Kanerva pois

    • Vale

      Kysyin naapurin porvaripelleltä myöntääkö hän passeja
      Ei kuulemma myönnä.

      • Kerrostalonmies

        MV- ja persuajattelu perustuu juuri siihen, että se naapurin porvaripelle myöntää niitä passeja vaikka sinä väittäisit mitä, nämä eivät ole tiedon vaan uskon asioita.


    • Porukkaporvari

      Sipilän keput ne vaan jatkaa passien jakoa ja kotiensa jakoa mamuille, hyi helev.... mitä kepupettureita taas saanu kattella 4 vuotta... enää ei kepu täällä rellestä EI!

    • Lukaiskaapa päivän Ilkasta kuinka 400 turvapaikanhakijaa on omaehtoisesti työllistynyt itse, eikä siten tarvitse turvapaikkaa, vaan passin.
      Ettekö soisi heille sitä?

      • lapsiemme-niskaan

        Kyllä suomalaisen on itse käsitettävä miten meillä maksatetaan näitten pyöriminen ja vanhuksemme jätetään heitteille, kun paaterointirahat ohjataan diskoteekeille.


      • ILKKA-MATU-SANOMAT

        Ei sieltä oo varmaan ku 10 sellasta jotka pystyy palkallaan maksamaan elämisensä. Se, että parin tunnin hupulaashommista pari tuntia päiväs, ei oo työntekoa. Veronmaksajien täytyys sponsoroida niiden asunnot, vuokrat ja muun toimeentulotuen.
        Sellainen joka tienaa vaaditun 2600e/kk, niin tervetuloa, niinkuin oikeat maahanmuuttajatkin.


      • suomalaiset_maksaa
        ILKKA-MATU-SANOMAT kirjoitti:

        Ei sieltä oo varmaan ku 10 sellasta jotka pystyy palkallaan maksamaan elämisensä. Se, että parin tunnin hupulaashommista pari tuntia päiväs, ei oo työntekoa. Veronmaksajien täytyys sponsoroida niiden asunnot, vuokrat ja muun toimeentulotuen.
        Sellainen joka tienaa vaaditun 2600e/kk, niin tervetuloa, niinkuin oikeat maahanmuuttajatkin.

        Suomalaiset maksaa matujen "työn" teonkin ei järjen hiventäkään tässä touhussa
        Hienoa tietysti esitellä medioille matujen "työllistymistä"


      • kuukausilahjoittajaEX

        Olisivat lyöneet niinsanotut faktantarkistukset pöytään ja listannu ammatit!!!!!!!!!!!!
        Taitaas nuo kymmenenkin olla SPRllä tulkkeina. Joten ei missään tuottavassa työssä.
        Palkkatiedot ja ammatti/ työpaikka tiskiin, mutta sillähän pilattais "hyvä" uutinen.
        Vastuulista uutisointia on myös tiedon pimittäminen?????????????????


    • NOTNOT

      400 laittomasti ja rikollisesti maahansaapunutta tuntematonta henkilöä on siis vienyt työpaikan 400 suomalaiselta. Suomalaiset työttömät kustantavat heille perustoimeentulon ja työnantajat saavat puoli-ilmaista halpatyövoimaa.

      • Ammattiliitot ovat suuressa viisaudessaan menneet vaatimaan "minimipalkkataulukot", eli TES:sin, jota sitten noudatetaan, vaikka tapauskohtaisesti voisi maksaa enemmänkin, mutta kun jousto on vain yhteen suuntaan, niin maksetaan niin vähän kuin voidaan.

        TES:iä alempia palkkoja ei ole olemassa, jos työntekijä on vakinaistunut. Kiitä siis liittoasi, jos koet olevasi töissä puoli-ilmaiseksi.


      • mohammed_mean_agony

        Epäilty on ns. julkkis-turvapaikanhakija, so. medialle esitelty työllistyvä ja kotoutuva. Seurakunnassa ollaan myös yllättyneitä rikosepäilystä. Kukaan ei olisi osannut odottaa henkirikosta juuri häneltä.
        Radio Pori kertoi tänään, että Porin Itäpuiston murhasta epäiltynä vangittu mies on ehdolla seurakuntavaaleissa Teljän seurakunnassa Porissa.

        Nämä tekee kulissina mitä tahansa, kunnes napsahtaa?


    • duunarimaksaa

      Voi tulla monelle yllätyksenä mutta Suomessa ei ole mitään minimipalkkaa ja TESsiä noudatetaan vain järjestäytyneellä työnantajapuolella eikä aina sielläkään.

      Kokoomus toki ajaa maahan systeemiä jossa ei tarvitsi maksaa maahanmuuttajalle ihan virallisestikaan kuin jokusen satasen kuussa ja suomalainen duunari elättäisi verorahoillaan ulkomaisen halpatyövoiman.

      • Ei ole minimipalkkalakia ja siksi laitoinkin tuon lainauksiin. Yritäpä maksaa alle TES:in mukaista palkkaa, vaikka olisit järjestäytymätönkin työnantaja, niin kohta syytetään jos ei nyt ihan orjuudesta, niin jonkun instanssin saat kimppuusi ja maksat jälkikäteen täysin ammattitaidottomallekin ammattilaisen palkan, mikä tulee tosi kalliiksi.
        https://yle.fi/uutiset/3-6490455

        Sosialistiset ammattiliitot ovat ajaneet maahan järjestelmän, joka mahdollistaa surkean palkan maksamisen hyvällekin ammattilaiselle. Hän ansaitsisi saada tuplat TES:iin nähden ja ammattitaidoton, hän kuuluisi koulun penkille, eikä TES-palkalla työmaalle.


      • Anttijanitskin

      • Anttijanitskin kirjoitti:

        Hyvällä säkällä tekijä saa 9 euroa korotusta työttömyyskorvaukseensa
        ja tällaiseen matujenkin "tutkinnot" ja kielitaito riittää.
        Pesusetä Oy Jyväskylästä käyttää härskisti hyväkseen työkokeilua!!
        Eli yritys "palkkaa" työntekijän ilmaiseksi ja pitää kaiken tuoton itsellään!
        Klikkaa te-toimiston kuvaa isommaksi.
        09.06.2015 15:11, 19565 lukukertaa
        https://mvlehti.net/2015/06/09/pesuseta-oy-jyvaskylasta-kayttaa-harskisti-hyvakseen-tyokokeilua/

        En todellakaan avaa tuota linkkiä. Avaa sinä tämä. Ei se juuri aiheeseen liity, mutta sinnepäin tai sitten ei. https://www.iltalehti.fi/politiikka/1fd22ca5-1a63-4f51-945e-da8589067496_pi.shtml


    • pidetään-linja

      Kipaseppas tuolla :

      maahanmuutto suomi24

      muuten kelle suomi kuuluu !

      • eioletoivottavasti

        Voi hyvät hyssykät.Mieletön on EU päätöksentekokoneisto ,virkamiehineen.Eiköhän yhteinen kirjastokortti tai kelakortti kelpaisi ,piakkoin.


    • Godbye

      Sipilä on vienyt kepun Kokoomuksen juoksupojaksi eikä tyhmät kepulaiset ole vieläkään sitä älynneet. Sipilä on Anne bernerin kanssa kokoomuslainen ja kaukana keskustasta. Kepu on menneisyyden jäänne joka ei enää ole tätä päivää.

    • PiikkiAuki
      • kaffeetläikkylehdelle

        Kaikki jotka on tos Turkin konees, seisoa könöttäkää niiku vihreettten akka anto mallia ja vaaditten ton mykän poistamista koneesta. Kyllä se on sillai, että sisäministerin salkku kokkarilla tai puolustusministerin salkku ärkoopeelääsellä on tuhon tie.


      • moontäsABCillavaan

        Hjallis Harkimo olisi ainakin sellainen sisäministeri, että osaisi laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Oman maan kansalaisten asiat ensi kuntoon ja sitten haalimaan elättejä vain ne jotka otaa ne omalla kustannuksellaa kotiinsa asumaan.
        Siinä Toivolallekin mallia.

        Harkimon tviitti oli vastaus Twitter-käyttäjän pohdintaan siitä, onko Harkimolle maksettu palkkiota Diilin tekemisestä.

        – Kyllä näin on, sain rahaa Diilistä. Joka ikinen euro meni kylläkin Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:lle. Ja kuvauksiin menin omalla autolla.
        https://www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/hjallis-harkimo-lahjoitti-diili-palkkionsa-hyvantekevaisyyteen-joka-ikinen-euro-meni/7085758


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      411
      4169
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      231
      2060
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1530
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1357
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1015
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      62
      1011
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      128
      969
    8. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      228
      932
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    Aihe