Katsooko joku järkevä muka MTV3:a

lahjomaton_journalisti

MTV3 on kaoottisinta kuraa mitä televisio suoltaa. Maajussille morsian roskan tarkoitus on ainoastaan havannollistaa miten tyhmiä maajussien isännät ovat kun eivät saa enää omin avuin emäntää taloon. Salatut elämät saippua perustuu taas siihen että katsoja alistetaan uskomaan että kaikki mitä tuossa roskasarjassa esitetään on totta.

Kylmiä totuuksia MTV3:sta ja iltalehdestä sosiaalisessa mediassa

https://www.facebook.com/Iltalehti-ja-uskottavuus-1652101755072851

https://www.facebook.com/Iltalehti-ja-MTV-534630330292570

Paras uutinen tuolla se että MTV3 joutuu muuttamaan Pasilasta. Pöllölaakson tilalle rakennetaan uhkeita pilvenpiirtäjiä ja MTV3 joutuu muuttamaan Ämmänsuon kaatopaikalle mikä on aivan oikein.
Merja Ylä-Anttila polkaisi ensin sontaan MTV3:n jota ei lisärahoituskaan enää pelasta. Kun pöllölaakso kuopataan kaavapiirustus muutosten myötä ja pöllö lentää pesästään on osakkeitten arvo sen jälkeen tasan nolla

17

462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • timoniemi

      melkoista katsojien aliarviota lienee tuokin kun duudsonia pitää viikon aikana katsoa kuusi kertaa samaa jaksoa ja taäyttä p.....a

    • roskankanava

      Homelandia katsoin, mutta kun se loppui, ko roskakanavalla ei ole tosiaan kyllä yhtään mitään katsottavaa...

    • ja_tietysti_vuusi

      Katsoin lätkää vajaat 20 vuotta sitten, jolloin Timo Jutila oli lähetyksissä asiantuntijana. Sen jälkeen olen katsonut joskus seitsemän uutiset, mutta luovuttanut, koska MTV:n toimittajat eivät osaa sanoa "seitsEmän". He sanovat "seitsÄmän". Se olisi ihan OK, jos he sanoisivat vastaavasti myös "kUhdeksan".

    • mtv3

      Noin 15 vuotta sitten uutisia tuli aikaisemmin katsottua myös kolmoselta mutta ei enää. Sekin on onnistuttu pilaamaan ja pilkkomaan mainoksilla. Jopa uutisten ja sään väliin pitää laittaa mainoskatko, kuitenkin sääennustelija kertoo uutislähetyksen jälkeen nopeasti pääpiirteittäin sään, mutta ei voi kokonaisuudessaan sanoa sitä siinä heti vaan mainokset pitää ensin katsella. Tämän jälkeen tulsis sitten 3 minuuttia urheilu-uutisia mutta ensin taas mainoskatkon jälkeen.

      Eihän tältä kanavalta tule nykyään mitään järkevää. Pelle-duudsoneita, posseja ja jahtia. Jahtikin näytetään näemmä viiteen kertaan viikossa ainakin. Sama on kait muissakin suomalaisissa ohjelmissa. Nyt kun omistaja kohta vaihtuu, taitaa ohjelman taso vaan laskea, kaikki vähäkin mielenkiinto siirretään maksukortin taakse. Sinne ovat menneet jo mielenkiintoisemmat, esim. formulat. Formuloita tuli katsottua silloin kun ne vielä näkyivät ns. ilmaiseksi ja ilman lisämaksua. En ole kolmosta ja sen oheiskanavia katsonut enää kymmeneen vuoteen. Aina kun subillekin kääntää, tulee joko mainoksia tai simpsoneita. Tämä kanavajätti on pilattu kauan aikaa sitten. Mutta eihän sillä sisällöllä ole väliä kunhan mainosajat saadaan myytyä ja sillä on väliä kuinka paljon tuottoa yhtiö tekee. Ei riitä mielenkiinto tälle kanavalle. Ei mitään hyvää sarjaa, jota seurata ja samat elokuvat pyörivät vuodesta toiseen. Kuinkahan monta kertaa vaikkapa Beck-elokuvat on näytetty kanavalla? Kait mtv3 on tarkoitettu lapsille, alle 20 vuotiaille ja lapsen mielisille, esim. mielenkiintoiset dokumentit tai klassikkoelokuvat loistavat poissaolollaan.

      • kirjautumaton

        Peukku ylös


      • Gunvald-

        Beck-elokuvat tuli neloselta, mutta Wallanderit tuli kolmoselta ja moneen kertaan.


    • nonstop

      Lehmän hermotkaan ei kestä mainoksia tulee mieleen hannibal kiduttivat saippuaoopperalla

    • borjeström

      tuleekohan sieltä vielä uuno turhupuru elokuvia, noita kotimaisen viihteen helmiä?

      • rtggy5675

        Tulee, joka kesä. Siinä välissä näytetään Uuno Epsanjassa ja Uuno armeijan leivissä pidennettynä sarjana ainakin kolme kertaa.


      • helppojaoh

        Uuno Turhapurot näkee nykyään striiminä internetistä. Ja kun kytkee internetin televisioonsa näkee ne myös television ruudusta.


    • spete

      Uunot näkee nykyään internetistä ja kun on tietokone kytketty televisioon näkyy ne televisiosta. Ja samana päivänä siis heti eikä tarvitse odottaa jotain mainostelevision ensi kesän esitystä

    • SergayKuula

      Juontajat loppu kun vappu pimiä lähes joka ohjelmassa tai liittyy jollain tavalla.

    • alvartöötti
    • Anonyymi

      Onko järkeä esittää sama ohjelma uusintana viikossa 8:aan kertaan. Näin tapahtuu lähes jokaisen kotimaisen ohjelman kohdalla. Kun katsoo ohjelma-opasta mitään muuta tämän yhtön kanavilta ei tule kuin uusintaa ja ala-asteikäisille suunnattua viihdettä. Samat jenkkiläiset leffat pyörii kymmeniä kertoja vaihaten aina välillä kanavaa ja lähes jokainen ohjelma on uusinta. Taitaa uutiset olla ainoa ohjelma mikä ei tule uusintana. Tämän yhtiön kanavien koko ohjelmistosta 98% on uusintoja.

      Lopettaisivat tämän yhtiön jo nopeasti. Tilalle vaikka testikuvaa mikä olisi järkevämpää katseltavaa kuin tämän yhtiön ohjelmatarjonta. Tämän yhtiön kanavat eivät tarjoa yhtäkään sellaista ohjelmaa jota voisi katsoa, ei edes uutisia, nekin pilattu mainoskatkoilla.

      • Anonyymi

        Kirjoitat asiaa. Olen lopen kyllästynyt uusintojen uusintoihin. Miksi se on mennyt tuollaiseksi?
        Aliarvioidaan katsojia.


    • Anonyymi

      En ole katsonut MTV:n kanavia yli 12 vuoteen. Silloin taisi tulla viimeksi katsottua Formula 1 kun näyttivät ilmaiskanavilla suorana.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe