Uskottavuus

Saints

Jostakin syystä on tälle sivustolle pesiytynyt joukko piintyneitä Myöhempien Aikojen Jeesuksen Kristuksen kirkon vastustajia. Ehkäpä tällainen avoin keskustelusivusto vetää puoleensa pohjasakkaa. Mahtipontisia väitteitä näyttää olevan tätä kirkkoa vastaan. Kuitenkin kirjoittajat, tahallisesti tai vihansa sokaisemana eivät välitä tarkistaa tietojaan ja huomaan monen väitteen olevan täysin pohjaton, vailla totuutta. Kirjoittajilta puuttuu myös täysin käsitys historiasta, siitä millaista siihen aikaan oli, mikä siihen aikaan katsottiin vääräksi, mikä oikeaksi ja mikä hallinnon vastaiseksi protestiksi.
Heidän mahtipontiset väitteensä eivät ole muuttuneet kymmeniin vuosiin. He ruokkivat käsityksiään lukemalla antikirjallisuutta, jossa aina viitteet ovat aikaisemmin julkaistuun kirjaan, jonka kirjoittajalla ei ole todellista tietoa asioista. Nämä kirjoittajat ovat useimmiten julkisesti sanoneet olevansa antimormoneja sekä myös julkisesti sanoneet taistelevansa tätä kirkkoa vastaan. Kuitenkin heidän kertomuksilleen annetaan totuuden kantajan soihtu!!?? Niin tämä on aivan normaalia käytöstä Myöhempien Aikojen Jeesuksen Kristuksen kirkon vastustajilta.
Nyt kirkko on julkaissut kirjan SAINTS. Tämä on oikeata kirkon historiaa. Se on kirjoitettu kertomuksen muotoon, mutta kaikki siinä olevat tapahtumat ovat suoraan ihmisten omista päivä - ym. kirjoista. Siitä voi lukea kirkon todellisesta historiasta ihmisten itsensä kirjoittamana. Asioita ei ole kaunisteltu vaan kaikki on kirjoitettu. Kirjan voi lukea myös ilmaiseksi netillä. Kohta ei enää kukaan voi väittää, että kirkko salaa jotakin asiaa tai, että ei ole kuullut jotakin asiaa.
Jopa kirkon tämänpäiväiset ”suuret vastustajat” ovat ilmaisseet huolestumisensa tämän uuden kirjan vuoksi. Heidän tehtävänsä ei enää olekaan niin helppo kuin ennen. Oli kovin helppoa sanoa kaukana kirkon keskuksesta eläville, että kirkko salaisi joitakin asioita, ihan vaan koska oli asioita, jotka eivät koskaan levinneet keskusta kauemmaksi. Miksi ne eivät levinneet? Kielimuuri on yksi syy, sekä se että yleensä hyvät ja onnelliset ihmiset eivät pidä toisten asioiden levittelystä etenkin, jos ne ovat surullisia.
Googlettamisella on hyvät sekä huonot puolensa. Vahingossa voi joutua sivustolle, joka väittää olevansa tieteellinen, mutta josta tieteellisyys on kaukana. Useimmilla ihmisillä on, jos ei nyt lehmää, niin vasikka ojassa ja asioita käännellään itselleen sopivaksi. Todella puolueetonta tietoa ei ole tarjolla, sen sijaan tietojen lukeminen molemmilta puolilta voi auttaa avaamaan silmät totuuteen nähden.
Ollilla on hyvä historiallinen käsitys asioista. Vastustajien olisi ehkä syytä hieman miettiä mitä kirjoittavat.

4

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samar1n

      Huumoriavaukset ovat aina tervetulleita.

    • Selailin tuota, mutta ainakaan vielä en löytänyt mitään järisyttävää. Olisihan se hienoa, jos kirkko vihdoin kirjoittaisi REHELLISESTI menneisyydestään. Jos sinä olet löytänyt jotain sellaista merkittävää, mitä kirkko ei ole jo aiemmin kertonut tai myöntänyt historiastaan, kerro ihmeessä! Todista, että kysymys ei ole samasta hymistelystä, mihin on jo totuttu.

    • samar1n

      Kuka on ilmaissut suuren huolensa kirkkonne tarinakirjan julkaisemisesta?

    • Ygrad

      Kielimuuri ei todellakaan ole ongelma totuuden leviämisessä. Asioiden salailu ja väärän tiedon levittäminen ovat suurimpia syitä miksi totuus mormonismista ei ole levinnyt nopeammin. Presidenttiehdokas Smithin toilailuja on salailtu MAP-kirkon alkupäivistä saakka eikä siihen ole mitään muutosta tulossa MAP-kirkon suunnalta. Perustuuhan koko MAP korttitalo Smithiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe