Uskottavuus

Saints

Jostakin syystä on tälle sivustolle pesiytynyt joukko piintyneitä Myöhempien Aikojen Jeesuksen Kristuksen kirkon vastustajia. Ehkäpä tällainen avoin keskustelusivusto vetää puoleensa pohjasakkaa. Mahtipontisia väitteitä näyttää olevan tätä kirkkoa vastaan. Kuitenkin kirjoittajat, tahallisesti tai vihansa sokaisemana eivät välitä tarkistaa tietojaan ja huomaan monen väitteen olevan täysin pohjaton, vailla totuutta. Kirjoittajilta puuttuu myös täysin käsitys historiasta, siitä millaista siihen aikaan oli, mikä siihen aikaan katsottiin vääräksi, mikä oikeaksi ja mikä hallinnon vastaiseksi protestiksi.
Heidän mahtipontiset väitteensä eivät ole muuttuneet kymmeniin vuosiin. He ruokkivat käsityksiään lukemalla antikirjallisuutta, jossa aina viitteet ovat aikaisemmin julkaistuun kirjaan, jonka kirjoittajalla ei ole todellista tietoa asioista. Nämä kirjoittajat ovat useimmiten julkisesti sanoneet olevansa antimormoneja sekä myös julkisesti sanoneet taistelevansa tätä kirkkoa vastaan. Kuitenkin heidän kertomuksilleen annetaan totuuden kantajan soihtu!!?? Niin tämä on aivan normaalia käytöstä Myöhempien Aikojen Jeesuksen Kristuksen kirkon vastustajilta.
Nyt kirkko on julkaissut kirjan SAINTS. Tämä on oikeata kirkon historiaa. Se on kirjoitettu kertomuksen muotoon, mutta kaikki siinä olevat tapahtumat ovat suoraan ihmisten omista päivä - ym. kirjoista. Siitä voi lukea kirkon todellisesta historiasta ihmisten itsensä kirjoittamana. Asioita ei ole kaunisteltu vaan kaikki on kirjoitettu. Kirjan voi lukea myös ilmaiseksi netillä. Kohta ei enää kukaan voi väittää, että kirkko salaa jotakin asiaa tai, että ei ole kuullut jotakin asiaa.
Jopa kirkon tämänpäiväiset ”suuret vastustajat” ovat ilmaisseet huolestumisensa tämän uuden kirjan vuoksi. Heidän tehtävänsä ei enää olekaan niin helppo kuin ennen. Oli kovin helppoa sanoa kaukana kirkon keskuksesta eläville, että kirkko salaisi joitakin asioita, ihan vaan koska oli asioita, jotka eivät koskaan levinneet keskusta kauemmaksi. Miksi ne eivät levinneet? Kielimuuri on yksi syy, sekä se että yleensä hyvät ja onnelliset ihmiset eivät pidä toisten asioiden levittelystä etenkin, jos ne ovat surullisia.
Googlettamisella on hyvät sekä huonot puolensa. Vahingossa voi joutua sivustolle, joka väittää olevansa tieteellinen, mutta josta tieteellisyys on kaukana. Useimmilla ihmisillä on, jos ei nyt lehmää, niin vasikka ojassa ja asioita käännellään itselleen sopivaksi. Todella puolueetonta tietoa ei ole tarjolla, sen sijaan tietojen lukeminen molemmilta puolilta voi auttaa avaamaan silmät totuuteen nähden.
Ollilla on hyvä historiallinen käsitys asioista. Vastustajien olisi ehkä syytä hieman miettiä mitä kirjoittavat.

4

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samar1n

      Huumoriavaukset ovat aina tervetulleita.

    • Selailin tuota, mutta ainakaan vielä en löytänyt mitään järisyttävää. Olisihan se hienoa, jos kirkko vihdoin kirjoittaisi REHELLISESTI menneisyydestään. Jos sinä olet löytänyt jotain sellaista merkittävää, mitä kirkko ei ole jo aiemmin kertonut tai myöntänyt historiastaan, kerro ihmeessä! Todista, että kysymys ei ole samasta hymistelystä, mihin on jo totuttu.

    • samar1n

      Kuka on ilmaissut suuren huolensa kirkkonne tarinakirjan julkaisemisesta?

    • Ygrad

      Kielimuuri ei todellakaan ole ongelma totuuden leviämisessä. Asioiden salailu ja väärän tiedon levittäminen ovat suurimpia syitä miksi totuus mormonismista ei ole levinnyt nopeammin. Presidenttiehdokas Smithin toilailuja on salailtu MAP-kirkon alkupäivistä saakka eikä siihen ole mitään muutosta tulossa MAP-kirkon suunnalta. Perustuuhan koko MAP korttitalo Smithiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      325
      3847
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      274
      2206
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      111
      1535
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1390
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1383
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1247
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1218
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1058
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1054
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      66
      942
    Aihe