Mitä halvatun tukea

avustusta

Tyyppi on ilmeisesti jonkinlaisen avun saajana, sossu tai joku muu taho. Siis muutakin kuin rahaa saa. Just tänäänkin joku kolmen tyypin porukka kävi tyypin asunnolla. Tyypistä on ollut harmia tässä talossa - siis sillain harmia, että aina jotain pientä, sen verran nössö jätkä ettei se vissiin pahemmin suurrikollisuutta harrasta mutta aina jotain, vaikka kuinka olis isännöitsijänkin taholta tullut lappua ilmolle että ei näin, ei näin - vähän väliä. Tyyppi kokee ettei mikään sääntö koske häntä, siltikin olevinaan joku fiksu ja älykäs tyyppi ja oikein niin kuin kiltti muita naapureita kohtaan! Kiltti,vaikka möykkää yöllä, kulkee rapussa kovaäänisesti, ravaa paukkuvan ulko-oven kautta, vaikka olis toinenkin ovi tarjolla. Juu, sitten joltain se on kuulemma ihan pyytänyt yöllistä mökäänsä anteeksi... Ai jaa, se oli varmaan sitten asujaimiston kermaa jolta tyyppi on nöyrtynyt ihan anteeksi pyyätmään.

No, mutta juttu on niin, että jos se on jonkin tuollaisen asumiseenkin liittyvän ohjauksen ja avun piirissä, niin mites toi tilanne ei sitten niin millään parane! Aina vaan samaa käytösmallia!

Kysyä myös voi, jos kerran ei niin kuin ole kykenevä sääntöjä noudattamaan, kukkoilee muita kohtaan, niin eiks olis parempi jos asuis vaikka asuntolassa!

Tää on maaseutua, niin vuokranmaksusysteemeitä ei voi arvata. Tuskin sossu maksaa vuokraa ja tyyppi vetäis sitten toimeentulotukea - tuskin työttömyyspäivärahaa kuitenkaan, asunut tässä vuosikausia eikä missään töissä vaikuta käyvän. Ehkä on sitte toimeentulotuki ja asumistuki sekä sossun ekstrarahat päälle! Tulee kalliiksi! Iso kämppä vielä, mutta tila ei riitä sittenkään. Muutettuaan tähän jonkin ajan päästä rupes selittään, että pitäs löytää pienempi kämppä.... no, tossahan budjaa edelleen.

Mutta mitä halvatun apua ja tukea toi on! Tyyppi saa olla aina vaan niin kuin ennenkin.

3

371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitä_toi_täällä

      Sitten tää tyyppi kokee nyt että yks talossa vain yksi ainoa asukas kokee hänen elämöintinsä häiritseväksi. Ja jätkä esittää, että hän se nyt häätää tämän hänen vainoajansa pois. Siis häntäkö tässä vainotaan? Hah hah. Tyyppi itse hönisee koko ajan tämän hänen kiusaajansa nimeä ja huutelee tökeryyksiä hänestä ja tekee vaikka mitä. Tää jätkä muuten kirjoitteli jo niin kuin esitäytettyä poismuuttoilmoitustakin toisen nimissä.... Onkos toi tyyppi terve! Sen tavaroita lojuu milloin missäkin yleisissä tiloissa, ja kuten sanottu aivan tahallisesti pyrkii provosoimaan. Ja siis yks tyyppi on nyt sille raukalle oikein niin kuin piikki kynnen alla. Vaikka häntä ei ole millään lailla kukaan häirinnyt, siis tuota jätkää. Tallessa se poismuuttoilmoituskin on, että voishan tosta sen rikosilmoituksen tehdä, niin kuin kaikesta sen häiriköinnistä. Kai sitä vois jonkun todistajan saada niistä sen huuteluistakin, joita se tossa pari viikkoa sitten vielä kun illat olivat valoisia tuossa naapuritalon pihalla tästä yhdestä huuteli. Täysin tökeröä touhua! Ai niin joo, ja rapun asukasluetteloonkin on ilmaantunut jonkinlainen pitkä eritevana, tiedä sitten mitä se siihen on lätkäissyt.

      Että tollanen tapaus! Ja edelleen, siis esittää olevansa niin kuin jonkinlainen määräävä tekijä tässä asujaimistossa.

      • KassanWanGheem

        Eikö sinun pitäisi jo tehdä jotain? Eikö sinulla ollut jokin tehtävä?


      • On_se_kingi

        Ja erittäinkin tämän tyypin kunniaksi on luettava se, että ei edes muille asukkaille kerro nimeään. Asuu entisen asukkaan nimissä asunnossaan! Ja siltikin häiritsee, soittelee poskeaan, möykkää, käyttäytyy täysin käsittämättömällä tavalla! No, mikäs siinä, kun ei ole mitään hätää, jos kaiken saa yhteiskunnalta, jopa sen asunnon. Asunnostahan ei pellolle lennä, niin kauan kuin vuokransa maksaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe