USA:n joukkoja Puolaan! Mallia suominyhveröille

nysväreitä_suomessa

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/puola-haluaa-yhdysvaltojen-joukot-pysyvasti-maahansa-puola-valmis-maksamaan-kaksi-miljardia-linnake-trumpista/7078910

Puola on valmis maksamaan jopa 2 miljardia, jos USA perustaa pysyvän sotilastukikohdan Puolaan. Kyllä joillakin on todella munaa hoitaa puolustustaan. Puola on muutenkin kunnostautunut oman turvallisuutensa ylläpitämisessä. Liittyivät Natoon ja sanoivat Unkarin ohella selvästi ei, EU:n tai oikeastaan Saksan vaatimaan pakolaistulvan taakanjakoon.

20

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trumbinpisnes

      Ne tule loikoo Puolan piikkiin. Uhan tulle häipyvät..

    • mitäs-ny-vanja

      Aika kova veto Puolalta. Jos toteutuu, niin Puolalla tulee olemaan Euroopan paras henkivakuutus ryskejä vastaan. Iso peukku Puolalle!

      • mikänuija

        Oletpa tyhmä.. Puola vain elättää jenkejä. Lähtevät ,jos tulee tiukkaa. Luuletko tollo,että Usa alkaisi ohjussodan jonku Puolan takia.


      • mahtoo_ottoo_piähän

        Ryssä ei ainakaan kykene tiukkaa paikkaa jenkeille järjestämään. Puolan myötä USA saa jälleen yhden tukikohdan Eurooppaan. Kunhan Baltian varustelu saadaan valmiiksi, niitä on jälleen kaksi lisää. Itäisessä Euroopassa varustelua myös lisätään ja lisäksi se on kokonaan Nato-aluetta. Toisin sanoen; Venäjän nurkaan maalaaminen sen kun etenee ja kremlissä pierrään verta kun oikeastaan mikään mene niin kuin siellä suunniteltiin.


    • Ei.Natolle.kiitos

      NATOhihhulit haluaa tänne vuohia tuijottavia miehiä. Suomen kansa sanoo että ei kiitos.

      • höpöhöö

        Tuskinpa sanoo. Nato yhteistyö ja -yhdentyminen etenee suunnitelmien mukaan. Jatkuvasti tiivistyy.


    • jenkitovelia

      Jenkit vain ovelia.Elätyttää puolalaisilla sotilaitaan.. Vie ne muualle. Eivät sodi koskaan Venäjää vastaan. Puolassa moni vanhus näke nälkää moisten kulujen takia..

    • näinpelaa

      Jos Venäjä haluaisi hyökätä Puolaan? Mitä ei tee. Antaisi vinkin jenkeille,että vetäkää ne ylisyöneet huumehörhöt pois.. Pyörimästä jaloista..

      • mahtaapi_vithuttaa

        Ainoa asia, joka jenkkien tulisi huomioida olisi taivaalta putoavat venäläiset koneet. Juopot slobot räiskimässä it-ohjuksilla. Mihinkään muualle nuo eivät osu, kuin omiin koneisiinsa, tai aseettomaan matkustajakoneeseen. Puolan USA tukikohdasta tuli Venäjälle niin iso pulla kurkkuun, että sen nieleminen on mahdotonta. Sitä saa mitä tilaa.


      • jenkithäipyisi
        mahtaapi_vithuttaa kirjoitti:

        Ainoa asia, joka jenkkien tulisi huomioida olisi taivaalta putoavat venäläiset koneet. Juopot slobot räiskimässä it-ohjuksilla. Mihinkään muualle nuo eivät osu, kuin omiin koneisiinsa, tai aseettomaan matkustajakoneeseen. Puolan USA tukikohdasta tuli Venäjälle niin iso pulla kurkkuun, että sen nieleminen on mahdotonta. Sitä saa mitä tilaa.

        Miten sinä juopobaltiantiltiu ton tietäisit? Mihin perustatat taas päisäs isonvaleesi? Kuka siellä Puolassa ampuisi mitä alas?


    • Puola_rules

      Tässäpä oiva todiste siitä, kuinka Macron-Niinistö hehkutteinen EU-puolustushanke yskii yhä edelleen. Aiemmin Puolaa painostettiin ja uhkailtiin EU-komission taholta, maan sisäisten asioiden sekä pakolaiskaaoksen taakanjakohaluttomuuden vuoksi. Nyt Puola vastasi toisessa asiayhteydessä haihattelijoille, hakemalla tiiviimpiä kahdenvälisiä suoria suhteita USAn kanssa. Erinomaisen hieno kuitti EUlle, Saksalle, Ranskalle.

      • hianohomma

        Oli kokolailla mallikas teko Puolan Presidentiltä, tarjota valmiiksi maksettua sotilastukikohtaa USA:lle. Herra Presidentti kuittasi ja kusaisi yhdellä kertaa niin EU:n, Ranskan, Saksan, kuin myös Moskovan silmille. Täyden kympin arvoinen veto!


      • mikäälyttömyys

        Mistä se Persaukisessa Puolassa repii ne rahat? Loppuuko EU tuki?


      • StojRusskiFascism

        Venäjä on s@atanan kallis naapurimaa aivan kaikille.

        Suomalaisilta perheiltä NL/Venäjä on varastanut Tanskan kokoiset maa-alueet, invalidisoinut yli 100 000 ihmistä, tuhonnut kymmeniä tuhansia koteja ja murhannut kymmeniä tuhansia.

        Ei Venäjälle!!!


    • puhkinyssitty

      Mistä saisi ostettua munakkaita poliitikkoja myös kuihtuvalle Suomelle? Puola on ansiokkaasti torpannut jokaisen Berliini-Bryssel agression itseään vastaan. Oma kansa ensin todellakin toimii Puolassa, meillä Suomessa ei niin väliä....kunhan maksavat veronsa, jotta tulokkaille riittää katetta sosiaalipalveluihin ja kepeään elämiseen. Hei oikeesti, - missä tää pakkasen ja politikkojen läpeennussima Suomi menee 2018?

      • oletpelle

        Haluaisit rääpäle sossurahallasi elöttää huumejenkkiä?


      • PutininEmätinSieni

        Pietarin trollitehtaalla on taas nautiskeltu valkopilkullisia sieniä, kun kirjoitukset ovat kovin harhaisia.


      • menisinlukee
        PutininEmätinSieni kirjoitti:

        Pietarin trollitehtaalla on taas nautiskeltu valkopilkullisia sieniä, kun kirjoitukset ovat kovin harhaisia.

        Missä niitä voisi lukea?


    • Vinttipimentyy

      Koska mennään ottaa Karjala takaisin. Olemme siirtynee kybersodan aikakauteen, sillä voidaan lamauttaa koko infra, sähköt poikki kuukaudeksi, mikä silloin pelaa. SE muinaisaikaista sodankäyntiä, josta vain jäkeen jääneet haaveilee, vai että sotasankariksi. Sotakiimaset käyttää vielä astaloita, sekopäitä riittää.

      Tää on nykyaikaa. Verkkovakoilu, infovaikuttaminen, some-sodat, valeuutiset - yhtä ja samaa kybersotaa? Kyberuhkat, nettihyökkäykset, vaalivaikuttaminen ja sometrollaus ovat aikamme ilmiöitä. Näitä kaikkia käytetään nykyaikaisen kybersodan keinoina. Tämän päivän kybersota tunkeutuu kansalaisten koteihin ja keskelle ihmisten arkea. Myös raja sodan ja rauhan välillä hämärtyy.

    • mokamatpullahiiret

      Lökäpöksyt päissään haaveilee taas Venäjälle hyökkäyksestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe